Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Ο κύκλος σκόνης ενανθικής μεθενόλης


Ο κύκλος σκόνης ενανθικής μεθενόλης


Τι είναι enanthate μεθενολόνης;


Η ενανθική μεθενολόνη είναι μια ενέσιμη μορφή της στεροειδούς μεθενολόνης. Όταν αγοράζετε enanthate μεθενολόνη πρέπει να γνωρίζετε ότι εδώ και πολύ καιρό θεωρείται ως ένα από τα ασφαλέστερα διαθέσιμα στεροειδή. Η ενανθική μεθενολόνη έχει το ίδιο βασικό στεροειδές με την οξική μεθενολόνη. enanthate μεθενολόνης έχει τροποποιηθεί ώστε να επιτρέψει την αργή απελευθέρωση μεθενολόνης στο σώμα. η ενανθρακική μεθενολόνη είναι μέτρια αναβολική με εξαιρετικά χαμηλή ανδρογόνο κατατομή. Τα αναβολικά αποτελέσματα είναι συγκρίσιμα με το Deca Durabolin, αν και οι ανδρογονικές παρενέργειες είναι σημαντικά λιγότερες. Οι αθλητές και οι bodybuilders θα παίρνουν μεθανολόνη enanthate για να αποκτήσουν άπαχο μυϊκή μάζα. Τα κέρδη που θα πάρετε σε έναν κύκλο enanthate μεθενολόνης θα είναι ένα αργό κέρδος σε ποιοτικούς μυς. Μπορείτε να περιμένετε να κρατήσετε τα κέρδη για λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του κύκλου σας.


Methenolone enanthate σκόνη είναι ένα πολύ δημοφιλές στεροειδών ακατέργαστη σκόνη για τους αθλητές, γνωρίζετε τον κύκλο και τη δοσολογία της μεθανόλης enanthate σκόνη, θα πάρετε περισσότερους μυς από Methenolone enanthate σκόνη.


Η μεθενολόνη enanthate εισήχθη στην αμερικανική αγορά συνταγογραφίας το 1962. Η enanthate της μεθενολόνης χρησιμοποιείται για φαρμακευτικούς σκοπούς για την προώθηση της μάζας των λεπτών ιστών συχνά σε ασθενείς που είναι θύματα καψίματος, υποφέρουν από σπατάλες ασθενειών όπως HIV / AIDS. Μια ενδιαφέρουσα σημείωση που δεν παρατηρείται με πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή είναι ότι η enanthate μεθενολόνης έχει χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της αύξησης του σωματικού βάρους σε υποτροϊκά πρόωρα βρέφη και παιδιά. enanthate μεθενολόνης αποδεικνύεται αποτελεσματικά χωρίς να παρουσιάζει ενδείξεις τοξικότητας ή ανεπιθύμητες παρενέργειες.


Η enanthate της μεθενολόνης είναι ένα ακριβό στεροειδές. αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο κάποιος θα σκεφτόταν αρχικά. Είναι ευρέως διαθέσιμο στη μαύρη αγορά. Η αρχική enanthate μεθενολόνης από το όργανο βρίσκεται κυρίως ως αμπούλα 1 ml με ισχύ 100mg.


Μπορείτε να ευνοήσετε την enanthate μεθενολόνης πάνω από την οξική μεθενολόνη κυρίως για την ικανότητά της να απελευθερώνει το 100% της βασικής στεροειδούς μεθενολόνης μέσω μιας ένεσης. Όταν λαμβάνετε την από του στόματος οξική μεθενολονόλη, μπορείτε να περιμένετε 40-50% του στεροειδούς να διασπαστεί καθώς διέρχεται από το ήπαρ.
Μερική σκόνη μεθανόλης enanthateΓρήγορες λεπτομέρειες: αγοράστε σκόνη enanthate Μετενολόνης από ακατέργαστη σκόνη SZOB στεροειδών


Μεθανολόνη Enanthate σκόνη

Ψευδώνυμο: Primobolan-depot

Αριθμός CAS: 303-42-4

Αριθ. EINECS: 206-141-6

MF: C27H42O3

MW: 414.62

Καθαρότητα: 99%

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.

Σημείο τήξεως: 66-70 ° C

Ειδική οπτική περιστροφή: + 38 ° - + 42 °

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Αποθήκευση: Σκίαση, περιορισμένη συντήρηση

Κατηγορία φαρμάκων: Ενέσιμο αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές

Κατασκευαστής: SZOBΕφαρμογή: Εναιθανική μεθενολόνη

η σκόνη είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή ιδιαίτερα για τους αθλητές που κλίνουν έξω και προσπαθούν να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους μυς κατά τη διάρκεια περιορισμού θερμίδων. Πολλοί ανταγωνιστές bodybuilders δεν θα θεωρούσαν μια στοίβα προ-διαγωνισμού χωρίς την προσθήκη μεθενολόνης. Πρόκειται για ένα αναβολικό στεροειδές, που χρησιμοποιείται ευρέως στον νέο μεταβολισμό, την πρόληψη της οστεοπόρωσης και ούτω καθεξής.

Εισάγετε Δοσολογία σκόνης enanthate Μεθενολόνης


Μεθανολόνη Enanthate σκόνη (Man)

μόνο, η ελάχιστη δόση πρέπει να είναι 200 mg / εβδομάδα. Η βέλτιστη δοσολογία είναι 400 mg και για καλύτερα αποτελέσματα συστήνουμε 600 mg / εβδομάδα.


Δοσολογία (Γυναίκα):

Οι γυναίκες αθλητές ανταποκρίνονται γενικά καλά σε δόση 50-100 mg την εβδομάδα. Εάν είναι διαθέσιμες και οι δύο από του στόματος και οι ενέσιμες μορφές, προτιμάται συχνά η στοματική προτίμηση, καθώς επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο των επιπέδων ορμονών στο αίμα.


Στοίβαξη με (Γυναίκα):

Επιπλέον, ορισμένες γυναίκες επιλέγουν να συμπεριλάβουν 25 mg Winstrol Depot / δύο φορές την εβδομάδα ή / και 7,5-10 mg Oxandrolone / ημερησίως, και με αυτό λαμβάνουν ένα πολύ ενισχυμένο αναβολικό αποτέλεσμα.
Κύκλος αναφοράς της σκόνης ενανθικής μεθενόλης


Εβδομάδα 1-12

Primobolan Enanthate: 600mgs EW

Κυπιονική τεστοστερόνη: 250mgs EW

Aromasin: 12.5mgs ED

Cardarine GW-501516: 20mgs ED

N2Guard: 7 καπάκια ED

* EW = κάθε εβδομάδα * ED = κάθε μέρα * mgs = χιλιοστόγραμμα * καπάκια = κάψουλες


Δοκιμή Primobolan (άνθρωπος):

Η σκόνη μεθανόλης enanthate μπορεί να συνδυαστεί αποτελεσματικά με σχεδόν οποιοδήποτε στεροειδές. Συνιστούμε να στοιβάζετε τη σκόνη Μεθανολόνης ενανθάνης με ένα ή δύο ισχυρότερα στεροειδή, για να επιτύχετε ταχύτερη και πιο ενισχυμένη επίδραση.

Για εξαιρετικό ορισμό και μυϊκή δύναμη

μπορεί να προστεθεί ένα μη-αρωματικό ανδρογόνο όπως Halotestin ή trenbolone. Η ισχυρότερη ανδρογόνο συνιστώσα εδώ πρέπει να συμβάλει στην αύξηση της πυκνότητας και της σκληρότητας στους μυς.


Για φάσεις δίαιτας / κοπής

ήπιο αναβολικό στεροειδές όπως η στανοζολόλη (Winstrol Depot ή στοματικό Stanozol). Το αποτέλεσμα ενός τέτοιου συνδυασμού θα πρέπει πάλι να είναι μια αξιοσημείωτη αύξηση της μυϊκής μάζας και της σκληρότητας, η οποία ακόμα δεν θα πρέπει να συνοδεύεται από πολύ αυξημένες παρενέργειες


Για χύδην κύκλους

μπορεί να προστεθεί ένα από του στόματος στεροειδές όπως η Μεθανανδενόνη, η τεστοσερόνη ( enanthate , propionate, Sustanon) ή boldenone (Boldabol, Bolde 250) θα αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματική για την προσθήκη νέας μυϊκής μάζας χωρίς να παρουσιάσει αξιοσημείωτη ηπατοτοξικότητα στον χρήστη.

Για να μειώσετε τη συνολική δοσολογία ανδρογόνου και να ελαχιστοποιήσετε τις δυσάρεστες παρενέργειες, μπορείτε να συνδυάσετε ένα ήπιο αναβολικό, όπως η σκόνη enanthate Methenolone, με τα ισχυρά αναβολικά στεροειδή όπως η Methandienone, Oxymetholone ή Testosterone Depo.


Ο κύκλος σκόνης ενανθικής μεθενόληςΜεθανολόνη enanthate σκόνη Οφέλη


Η σκόνη enanthate της μεθενολόνης θεωρείται αρκετά αδύναμο στεροειδές. Οι αναβολικές / ανδρογονικές αξιολογήσεις του είναι χαμηλές και είναι ένα από τα πιο αδύναμα στεροειδή σε χαρτί. Ωστόσο, είναι ισχυρότερη από τον masteron. Δεδομένου ότι το Masteron σχετίζεται πάντοτε με τους κύκλους κοπής, σε χαρτί η σκόνη enanthate Methenolone πρέπει να κερδίσει την αξιοπιστία ως κοπτικό στεροειδές.


Η σκόνη enanthate της μεθενολόνης έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των περισσότερων στεροειδών, καθώς είναι ισχυρότερη από την τεστοστερόνη στη σύνδεση με τον υποδοχέα ανδρογόνων. Όπως και με τα περισσότερα AAS που σχετίζονται με τη διυδροτεστοστερόνη (DHT), είναι μια καλή βοήθεια για την απώλεια λίπους. Επιπλέον, το Primo δεν αρωματίζει, οπότε δεν θα χρειαστείτε αναστολέα αρωματάσης (AI) ή SERM μαζί του. Ενδιαφέρον το γεγονός ότι η σκόνη enanthate Methenolone δοκιμάστηκε από τους bodybuilders της παλιάς σχολικής μονάδας όπως η γυναικομαστία (gyno) θεραπεία πίσω στη δεκαετία του '70 και του '80. Όπως είναι περίεργο όσο ακούγεται, έχει αποδειχθεί ιατρικά ότι μειώνει τους όγκους του μαστού στις γυναίκες (οι οποίες σχετίζονται κυρίως με τα οιστρογόνα).


Επειδή η σκόνη enanthate της Μεθενολόνης αυξάνει την κατακράτηση αζώτου, έχει προσφερθεί ως αντι-καταβολική και κάπως αναβολική (η οποία μπορεί να αμφισβητηθεί). Με απλά λόγια, σας βοηθά να κρατήσετε τη μυϊκή μάζα ενώ είστε δίαιτα. Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που χρησιμοποιούνται σε κύκλους κοπής. Ανεξάρτητα, τα στοιχεία δείχνουν ότι με τη χρήση σκόνης enanthate Methenolone κατά τη διάρκεια δίαιτας χαμηλών θερμίδων (ακόμα και 20-30% κάτω από το BMR), μπορείτε να διατηρήσετε τον τρέχοντα άπαχο μυ ενώ κερδίζετε καινούριους μυϊκούς ιστούς. Παρόλο που αυτό φαίνεται να είναι ενάντια στη βασική κατανόηση της διατροφής, θα το χτυπάμε αυτό στη μαγεία των στεροειδών.

Αγοράστε σκόνη enanthate Μεθενολόνης από τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ - SZOB


Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια παραγγελία της σκόνης enanthate Methenolone ( primo ). Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής. Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Θα παραδοθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών.


Τα πλεονεκτήματα της SZOB:


1.Rich εμπειρία.

Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή εργοστάσιο που οδηγεί στην Κίνα σε φαρμακευτική περιοχή εδώ και πολλά χρόνια, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και ούτω καθεξής σε άλλη χώρα, και έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από πελάτες, είχαμε καθιερώσει μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις συνεργασίας.


2.Great ποιότητα, καθαρότητα και ευνοϊκές.

Η καλή ποιότητα είναι μία από τις μυστικές επιτυχίες μας, καλωσορίστε τα δείγματα, MOQ μόλις 10 γραμμάρια.


3.Safe και γρήγορη παράδοση.

Έχουμε αποθέματα, επομένως μπορούμε να τα παραδώσουμε γρήγορα την ίδια μέρα που λαμβάνουμε την πληρωμή.

Έχουμε έναν ειδικό τρόπο που θα μπορούσε να στείλει προϊόντα από 0.01kg έως 3.5kg μια φορά. Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή εξυπηρέτηση. Στέλνουμε το υγρό σε ειδικά φιαλίδια.


4. καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.