Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Τα πέντε πιο σημαντικά πράγματα σχετικά με την Boldenone Undecylenate πρώτη ύλη


Τα πέντε πιο σημαντικά πράγματα σχετικά με την Boldenone Undecylenate πρώτη ύλη


Τι είναι η Boldenone Undecylenate πρώτη ύλη;


Όταν κοιτάτε boldenone σε χαρτί, μπορείτε να δείτε είναι βασικά η ίδια ορμόνη όπως dianabol, εκτός από μία τεράστια αλλαγή. Η ορμόνη dianabol είναι 17AA για χρήση από του στόματος, και έχει μόνο μια αποτελεσματική 8 ώρα ημίσειας ζωής εξαιτίας της.Boldenone Undecylenate πρώτη ύληστερείται της ομάδας 17AA, αλλά στην πραγματικότητα έχει μια πολύ μακρά undecylenate εστέρα αλυσίδα επισυνάφθηκε αντί αυτού. Αυτή εστέρας της αλυσίδας καθιστά boldenone πολύ λάδι διαλυτό, στο σημείο όπου την «ακατέργαστη μορφή, πριν από την αναστολή σε λάδι, Boldenone Undecylenate πρώτη ύλη είναι ήδη ένα είδος με τη συνοχή της σιρόπι ελαιώδη ουσία.

Ένζυμα στο συκώτι σας θα τελικά να διασπαστούν από η αλυσίδα εστέρας από την ορμόνη του boldenone, θέτοντας τελικά δωρεάν έτσι ώστε μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους υποδοχείς ανδρογόνων στα κύτταρα μυών σας.
Πώς λειτουργεί η Boldenone Undecylenate πρώτη ύλη;


Boldenone Undecylenate πρώτη ύλη έχει πράγματι τι είναι που ονομάζεται μια αλυσίδα εστέρας undecylenate αντί του 17AA Ένωση που καθιστά το Bodenone αρκετά πετρελαίου συστατικό διαλυτό με πυκνότητα ενός σιροπιού. Ένζυμα του ήπατος σας τελικά θα χωρίσει την ορμόνη Boldenone από η αλυσίδα εστέρας έτσι ώστε θα αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με τα κύτταρα μυών σας και τους υποδοχείς ανδρογόνων. Η λειτουργία των υποδοχέων των ανδρογόνων είναι ανεξάρτητη από δεσμευτική άμεσα προς το στόχο της ακολουθίας DNA και προσλαμβάνεται μέσω άλλων πρωτεϊνών που είναι επίσης DNA-δεσμευτική. Ο «συντελεστής απόκρισης ορού» είναι ένα παράδειγμα μιας πρωτεΐνης που είναι ικανή να ενεργοποιεί διάφορα γονίδια που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη των μυών. Σε αντίθεση μεDianabol, Boldenone Undecylenate πρώτη ύλη έχει μια σημαντικά μεγαλύτερη ημιζωής δεκατεσσάρων ημερών σε αντίθεση με Dianabol οκτώ ώρες. Με ότι είπε, ίχνη μπορούν να παραμείνουν στο σώμα για όσο χρονικό διάστημα ένα χρόνο, έτσι θα δοκιμάσει θετικό κατά τη διάρκεια της ενεργού σπορ εποχές.

Οφέλη χρήσης Boldenone Undecylenate πρώτη ύλη


Boldenone Undecylenate πρώτη ύλη, που ονομάζεται επίσηςEQ, χρησιμοποιείται από bodybuilders και τους αθλητές να αυξήσουν τη μυϊκή μάζα, αύξηση της αντοχής και μέχρι την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στο σώμα το οποίο βοηθά επίσης αντοχή, επειδή τα ερυθρά αιμοσφαίρια μεταφέρουν οξυγόνο και εάν το αίμα σας είναι πλούσιο με οξυγόνο, σας διαρκούν περισσότερο κατά τη διάρκεια επίπονες προπονήσεις ή την απόδοση. Boldenone Undecylenate πρώτη ύλη, ή EQ είναι δημοφιλής μεταξύ των bodybuilders, αθλητές και λάτρεις του fitness, διότι παρέχει μια αργή αλλά σταθερή αύξηση κατά τη διάρκεια της διόγκωσης των κύκλων αιχμής. Αυτοί οι κύκλοι ονομάζονται τα κέρδη EQ. EQ μπορεί να χορηγείται σε δόσεις που κυμαίνονται από 200mg έως 600mg ανά εβδομάδα για περισσότερο από δώδεκα εβδομάδες.


Πώς να χρησιμοποιήσετε Boldenone Undecylenate πρώτη ύλη; Τι δόσειςτουBoldenone Undecylenate ακατέργαστο υλικό για χρήση;


Boldenone Undecylenate πρώτη ύληχρησιμοποιείται από τους αθλητές και bodybuilders για την αύξηση της αντοχής, της μυϊκής μάζας και την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο σώμα. Είναι γνωστός για την αργή αλλά σταθερή αύξηση κατά τη διάρκεια της διόγκωσης των κύκλων (συνήθως ονομάζεται το EQgains). EQ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δόσεις που κυμαίνονται από 200mg έως 600mg ανά εβδομάδα για όσο χρονικό διάστημα 12 εβδομάδων.

Τα τελευταία χρόνια, equipoise έχει γίνει μια συμπάθεια μεταξύ των powerlifters και θεωρείται ιδανικό αντικαταστάτη για deca durabolin προπονητές. Αυτό είναι κυρίως επειδή η ποιότητα των μυϊκή μάζα και δύναμη κέρδη που είναι έμπειροι ενώ σχετικά με equipoise συμβεί χωρίς τις δυσάρεστες παρενέργειες του deca. Επίσης, το EQ έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος στο σώμα? επιτρέποντας για πλημμύρα μέγιστη αίματος στους μύες κατά τη διάρκεια έντονης προπονήσεις.

Κατά την ιατρική χρήση, equipoise μπορεί να προωθήσει την ερυθροποιητίνη (EPO) τόνωση παράγοντας που, με τη σειρά του, διεγείρει την ανάπτυξη του μυελού των οστών που οδηγεί σε αυξημένη παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων. Περισσότερο κόκκινο κύτταρο αίματος σημαίνει περισσότερη αιμοσφαιρίνη και μια υψηλότερη ικανότητα μεταφοράς οξυγόνου. EQ μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αλλαγές σε επίπεδα ηλεκτρολυτών λόγω των ιδιοτήτων των ισχυρών αλατοκορτικοειδών.

Για τους άνδρες, η μέση δόση είναι 400-600mgs ανά εβδομάδα, αλλά έχω δει παιδιά που ανεβαίνουν να 1000mgs ανά εβδομάδα όσο aids κύκλο που χρησιμοποιήθηκαν.

Για τις γυναίκες, η μέση δόση είναι 25-50mgs ανά εβδομάδα, αλλά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν δείτε βαριές παρενέργειες, διακόψτε τη EQ ή χαμηλότερες δόσεις.
Boldenone Undecylenate πρώτη ύληκύκλος


Δεδομένης της ήπιας φύσης του boldenone, δεν αναμένεται δραματική αύξηση. Κάποιος μπορεί να συγκρίνει τα οφέλη της boldenone με εκείνη τουΜεθενολόνη (primobolan)για παράδειγμα, ότι τα κέρδη είναι αργή και σταθερή, όμως γενικά είναι αρκετά διατηρήσιμη μετα-κύκλος. Καθώς υπάρχει λίγο μύρωμα, μικρό βάρος του νερού θα τεθεί σε, τόσα πολλά μπορεί να είναι οικτρά στην αρχή ενός κύκλου σε σύγκριση με ένα AS όπως η τεστοστερόνη, η οποία θα θέσει σχετικά πολλά κιλά του νερού κατά την πρώτη εβδομάδα. Ωστόσο, κάποιος πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό το νερό θα χαθούν μετα-κύκλο, και αν κάποιος μπορεί να κερδίσει £ 1 των μυών ανά εβδομάδα τότε λίγο περισσότερο μπορεί να ζητηθεί από οποιαδήποτε AS. Δεδομένης της τεράστιας διάρκειας ημιζωής του η undecylenate εστέρα (τουλάχιστον 8 ημέρες) και η ήπια φύση του boldenone, λαμβάνεται καλύτερα για τουλάχιστον 10-12 εβδομάδες. Οι χρήστες τείνουν να δείχνουν ότι το φάρμακο είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί σε μεγαλύτερους κύκλους. PCT θα ξεκινήσει περίπου 3-4 εβδομάδες μετά την τελευταία βολή του Boldenone Undecylenate πρώτη ύλη. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται boldenone είναι χρήσιμο για την κοπή, δεδομένης της χαμηλής μύρωμα τιμών και αυξανόμενη αγγείωση, η ενίσχυση της όρεξης είναι μια αρνητική πτυχή για την κοπή. Έτσι, είναι η γνώμη μου είναι ότι η καλύτερη χρήση του boldenone είναι ως μέρος ενός κύκλου διόγκωσης. Αυτή η χρήση γίνεται στο έπακρο τις δυνατότητες του boldenone οφέλη – δηλαδή αυξημένη όρεξη.


Εναλλακτικά boldenone θα μπορούσε να στοιβάζονται με άλλα μη-αρωματικούς φάρμακα όπως primobolan (Μεθενολόνη) ή masteron (drostanolone) όπου η μικρή ποσότητα του οιστρογόνου που παράγεται από boldenone είναι ευεργετικό και τα κέρδη προκύπτον θα πρέπει να είναι λιτή και πιο εύκολα διατηρούνται. Με δεδομένη την μακρά undecylenate εστέρας (11 άτομα άνθρακα), σύμφωνα με την που συνδέεται κανονικά με boldenone, ένεση της ορμόνης δύο φορές την εβδομάδα είναι περισσότερο από αρκετό, αν και ευνοϊκή για σταθερά επίπεδα στο αίμα πέρα από την έγχυση μία φορά την εβδομάδα. Αν κάποιος θέλει καθαρά να χρησιμοποιήσετε boldenone για την όρεξή ενισχύοντας καταλύματα, χαμηλότερες δόσεις των 400mg/εβδομάδα θα έπρεπε να αρκεί για το σκοπό αυτό, παρά το γεγονός ότι το πλήρες όφελος του boldenone κατά τη γνώμη μου δεν επιτυγχάνεται σε αυτές τις χαμηλότερες δόσεις. Ορισμένοι κύκλοι παράδειγμα περιγράφονται παρακάτω (συστήνω σε όλες τις περιπτώσεις 500IUs HCG χορηγείται εβδομαδιαία από την εβδομάδα 1 σε όλο τον κύκλο, καθώς αυτό θα βοηθήσει σημαντικά αποκατάστασης, βοηθώντας να σταματήσει shut-κάτω από την πλήρη εμφάνιση):
Αρχάριος κύκλο μάζα


500mg τεστοστερόνη Enanthate/Cypionate pw, εβδομάδες 1-12

600mg Boldenone Undecylenate ακατέργαστο υλικό, εβδομάδες 1-11

Dianabol 30mg ed εβδομάδες 1-4 (εναλλακτικά τα ενέσιμα μπορεί να διπλασιαστεί κατά την πρώτη εβδομάδα για ένα front-load)

PCT-3 εβδομάδες μετά την τελευταία ένεση τεστοστερόνης
Χαμηλή-αρωματικούς κύκλο μάζα


800mg Boldenone Undecylenate ακατέργαστο υλικό, εβδομάδες 1-12

600mg Primobolan (Μεθενολόνη Enanthate) pw, εβδομάδες 1-13

(Προαιρετικά-60mg Anavar ed, 1-16 εβδομάδες)

PCT-3 εβδομάδες μετά την τελευταία ένεση Primobolan