Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Τα κορυφαία 5 πράγματα για να γνωρίζετε την ακατέργαστη πούδρα οξεικής Trenbolone

Τα κορυφαία 5 πράγματα για να γνωρίζετε την ακατέργαστη πούδρα οξεικής Trenbolone


Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη τρεμποβολόνης ;


Πρωτεΐνη πούδρας τρεμπόζης είναι ένα από τα πιο ισχυρά και ισχυρά διαθέσιμα στεροειδή. Επιπλέον, είναι επίσης ένα από τα πιο ευέλικτα δεδομένου ότι λειτουργεί καλά σε κύκλους κοπής και κοπής. Αν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε τη σκόνη κονιορτοξικότητας Trenbolone Acetate στον επόμενο κύκλο, σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε πώς να το χρησιμοποιήσετε υπεύθυνα για να είστε ασφαλείς.

Με χημική έννοια, η ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate είναι μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση της νανδρολόνης, το γονικό μόριο στο Deca Durabolin. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε πολλές από τις ίδιες ενέργειες. Ωστόσο, η Πρωτεΐνη Πρωτεΐνης Ασβεστίου Trenbolone φέρει μερικές τροποποιήσεις που την καθιστούν απίστευτα δημοφιλής. Πρώτον, αυτό το προϊόν δεν αρωματίζει ή μετατρέπεται σε οιστρογόνα στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για όσους είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις ανδρογονικές επιδράσεις των στεροειδών. Δεύτερον, φέρει ένα σύντομο εστέρα που σημαίνει ότι αρχίζει να λειτουργεί σύντομα μετά τη χρήση. Έχει έναν ενεργό χρόνο ημίσειας ζωής μικρότερης των τριών ημερών, οπότε η δοσολογία κάθε μέρα είναι καλύτερη.


Πρωτεΐνη Πρωτεΐνη Ασκορβικό Τρενόbolone είναι ένα από τα πιο ισχυρά και ισχυρά διαθέσιμα στεροειδή. Επιπλέον, είναι επίσης ένα από τα πιο ευέλικτα δεδομένου ότι λειτουργεί καλά σε κύκλους κοπής και κοπής.

Πως λειτουργεί η ακατέργαστη σκόνη της τρεμνολόνης;


Η ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate είναι τόσο αναβολική όσο και ανδρογόνο και είναι πιο ισχυρή από την κοινή τεστοστερόνη. Λειτουργεί με τη δέσμευση του υποδοχέα των ανδρογόνων (AR) και δεν αρωματίζει (μετατρέπεται σε οιστρογόνα) οδηγώντας σε μυϊκή αύξηση. Εκτός από τη σύνδεση με AR, η πούδρα Ασκορβικό Trenbolone Raw προσκολλάται επίσης στα λιπαρά κύτταρα και ενεργοποιεί τις διαδρομές απώλειας λίπους.

Το δυναμικό δέσμευσης της πρώτης σκόνης κονιοποιημένης τρεμνολόνης είναι τρεις φορές υψηλότερο από εκείνο της τεστοστερόνης. Ως αναβολικό, το στεροειδές δημιουργεί και διατηρεί τους μύες πιο αποτελεσματικά από την τεστοστερόνη και επίσης συνεργάζεται άμεσα με τους υποδοχείς γλυκοκορτικοειδών για να εμποδίσει την παραγωγή κορτιζόλης που καίει τους μύες. Τα 100 mg ακατέργαστης σκόνης κονιοποιημένης τρεμνολόνης θα έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα με 500 mg τεστοστερόνης.

Δοσολογία   της r aw σκόνη οξεικής Trenbolone


Η ακατέργαστη σκόνη τρεμνολόνης οξεικού οξέος χρησιμοποιείται συνήθως σε δόσεις των 35-150 mg / ημέρα, και συνηθέστερα 50-100 mg / ημέρα. Ο αριθμός των 35 mg γενικά είναι κατάλληλος μόνο όταν έχει υψηλή προσωπική ευαισθησία στις παρενέργειες που είναι ειδικές για την τρνοβολόνη. Όταν η χρήση ωμής σκόνης Trenbolone Acetate είναι αυτή χαμηλή και είναι επιθυμητός ένας αποτελεσματικός κύκλος, πρέπει να προστεθεί ένα άλλο ενέσιμο αναβολικό στεροειδές. Το Masteron είναι μια καλή επιλογή για το σκοπό αυτό. Μια άλλη, αρκετά διαφορετική επιλογή είναι η τεστοστερόνη.


Όσον αφορά τα υψηλότερα επίπεδα 150 mg / σχήμα, αυτό γενικά χρησιμοποιείται για αυξημένη διέγερση του νευρικού συστήματος σε σύγκριση με 100 mg / ημέρα αντί για περαιτέρω βελτιώσεις μάζας ή αντοχής, οι οποίες έχουν ήδη μεγιστοποιηθεί ή σχεδόν σχεδόν μεγιστοποιηθούν στα 100 mg / ημέρα.


Οι περισσότεροι χρήστες βρίσκουν 50-75 mg / ημέρα για να είναι μια ιδανική περιοχή δοσολογίας, δίνοντας εξαιρετικό όφελος ως μέρος μιας στοίβας αναβολικών στεροειδών.


Αυτές οι ποσότητες χιλιοστογράμματος είναι ασυνήθιστα χαμηλές για ένα ενέσιμο αναβολικό στεροειδές. Μέρος του λόγου είναι ότι η ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate είναι εξαιρετικά ισχυρή (αποτελεσματική ανά χιλιοστόγραμμο). Ένας άλλος λόγος είναι ότι επειδή ο οξικός εστέρας είναι ασυνήθιστα ελαφρός, ένα πολύ υψηλό ποσοστό του βάρους του ακατέργαστου μορίου σκόνης Trenbolone Acetate είναι το ενεργό στεροειδές.


Η μέση δόση σκόνης κονιοποιημένης σκόνης Trenbolone ποικίλλει ανάλογα με τον κύκλο και τη στοίβα σας. Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου εκτός περιόδου, οι περισσότεροι bodybuilders διαπιστώνουν ότι 50mg κάθε δεύτερη μέρα είναι άνετα και αποτελεσματικά. Μερικοί άνδρες ανέχονται έως και 100 mg κάθε δεύτερη μέρα χωρίς προβλήματα και διαπιστώνουν ότι αυτό προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για αυτούς. Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου κοπής, οι άνθρωποι τείνουν να σπρώχνουν λίγο περισσότερο το φάκελο με το Tren και να χρησιμοποιούν δόσεις ακόμη υψηλότερες από 100 mg κάθε δεύτερη ημέρα, αλλά δεν μπορούν όλοι να το ανεχτούν καθώς ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών αυξάνεται. Κανείς δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιεί περισσότερα από 200mg κάθε δεύτερη μέρα, ακόμα κι αν φαίνεται να το ανέχεται καλά.

Ποιο είναι το καλύτερο r aw T- λεβιοκαρβοξείδιο σε σκόνη Κύκλος;


Ο πρώτος κύκλος πούδρας αμινικής Trenbolone Acetate είναι ένα από τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή με μεγάλη ικανότητα βελτίωσης της απόδοσης ειδικά για τους αθλητές και τους κατασκευαστές σώματος.


Διατίθεται νόμιμα στην αγορά, αυτό το αξιοσημείωτο στεροειδές είναι πιο αποτελεσματικό από την τεστοστερόνη αν χρησιμοποιηθεί σωστά και σύμφωνα με τις συστάσεις. Η υιοθέτηση του σωστού κύριου κύκλου σκόνης Trenbolone Acetate μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους κύκλους για οποιονδήποτε ενισχυτή επιδόσεων επιτυγχάνοντας έτσι τα επιθυμητά αποτελέσματα με ασφάλεια και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Η ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate είναι μία από τις ευρέως διαθέσιμες και ευκολότερες για τον έλεγχο όλων των μορφών Tren και ως εκ τούτου μία από τις καλύτερες συνιστώμενες. Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το στεροειδές, δεν είναι αναγκαίο να χρησιμοποιείτε εξανθρακικό άλας τρεμνολικοβενζυλίου ή Trenbolone-Enanthate για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα αν και είστε ελεύθεροι να τα χρησιμοποιήσετε.


αγοράστε την ακατέργαστη σκόνη τρεμνοβολόνης από οξική βιοτεχνολογία Η μορφή οξικού οξέος είναι ο πιο αποτελεσματικός κύκλος και ο κύκλος Tren A που μπορείτε να υιοθετήσετε ενώ είστε δίαιτα ή κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάπτυξης. Ωστόσο, είναι εξίσου αποτελεσματική και στις δύο περιόδους. Εκπληκτικά, η ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate μπορεί να χρησιμοποιηθεί από βελτιωτές απόδοσης κατά τη διάρκεια πολλών κύκλων, ανεξάρτητα από το σκοπό.


Παρότι αυτό αναφέρεται ως βασικός κύκλος, το γεγονός του θέματος είναι ότι είναι πολύ αποτελεσματικό και δεν υπονοεί με κανένα τρόπο την αδυναμία. Αυτός ο κύκλος θα είναι ιδανικός για έναν αρχάριο, για να μην αναφέρουμε ότι θα είναι επίσης εκτεταμένος από αυτό που οι περισσότεροι από αυτούς θα χρειαστούν ποτέ.


Αυτός ο βασικός κύκλος θα περιλαμβάνει πάντα τη χρήση τεστοστερόνης, καθώς η ορμόνη Tren είναι κανονικά κατασταλτική της παραγωγής φυσικής τεστοστερόνης. Στην πραγματικότητα, συνιστούμε τη χρήση τεστοστερόνης σε όλους τους κύκλους Trenbolone για να συμπληρώσετε τα χαμηλά ποσά της φυσικής μορφής στο σώμα.


Κατά τη διάρκεια του βασικού κύκλου, η σωστή δοσολογία πρέπει να είναι 50mg κάθε ημέρα, κάθε εναλλασσόμενη ημέρα. Αυτό μπορεί να ρυθμιστεί σε 75mg κάθε εναλλασσόμενη ημέρα, εάν το σώμα σας δείχνει ανοχή στη δοσολογία των 50mg. Σε κανονικές περιπτώσεις, η σωστή διάρκεια χρήσης είναι κανονικά 8 εβδομάδες, παρόλο που 12 εβδομάδες είναι επίσης αποδεκτές ανεξάρτητα από τη δόση που χρησιμοποιείται. Να γνωρίζετε όμως ότι όσο μεγαλύτερη είναι η δόση, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος σημαντικών παρενεργειών, επομένως πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να αποφύγετε όλες τις παρενέργειες του Tren A.


Ωστόσο, εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το στεροειδές για 12 εβδομάδες, είναι πάντα καλό να έχετε κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας την ορμόνη ή να συμμετέχετε σε κάποιο ανταγωνισμό ή πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Το στεροειδές στοιβάζει τέλεια καλά με το Dianabol και την τεστοστερόνη κατά τη διάρκεια του κύκλου, όταν δεν έχετε ιδιαίτερες δραστηριότητες. Το Tren μπορεί επίσης να στοιβάζεται καλά με τεστοστερόνη ή άλλα αναβολικά στεροειδή, συμπεριλαμβανομένων των Anavar και Winstrol κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής.

Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της r aw Trenbolone Acetate σκόνη ;


Μέρος της χρήσης ακατέργαστης σκόνης Trenbolone Acetate επιτυχώς περιλαμβάνει την κατανόηση και αποφυγή των παρενεργειών της, όταν είναι δυνατόν. Αυτές οι παρενέργειες μπορούν να χωριστούν σε ήπια και πιο σοβαρή.


  1. Αρωματοποίηση - Αν και οι οιστρογονικές παρενέργειες όπως η γυναικομαστία μπορεί να φαίνονται οτιδήποτε αλλά ήπια, είναι αρκετά εύκολο να μετριαστούν με τη χρήση ενός αναστολέα αρωματάσης όπως το Arimidex κατά τη διάρκεια του κύκλου σας. Αυτή είναι μια απαίτηση.

  2. Λιπαρό δέρμα και ακμή - Όλοι οι άνδρες δεν θα βιώσουν αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες και πολλοί από αυτούς που διαπιστώνουν ότι η ακμή δεν είναι ενοχλητική. Δεν μπορεί να μετριαστεί, αλλά μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με προϊόντα χωρίς συνταγή που περιέχουν συστατικά όπως το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου ή το σαλικυλικό οξύ.

  3. Φαλάκρα - Αυτή είναι μια άλλη παρενέργεια που δεν μπορεί να αποφευχθεί για μερικούς άνδρες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η φαλάκρα του Trenbolone Acetate δεν επηρεάζει όλους - επηρεάζει μόνο τους άνδρες που έχουν γενετική προδιάθεση. Πιο ξεκάθαρα, το Tren μπορεί να επιταχύνει ή να διευκολύνει την προϋπάρχουσα απώλεια μαλλιών, αλλά δεν το προκαλεί άμεσα.

  4. Υψηλή αρτηριακή πίεση - Το Tren και τα στεροειδή όπως αυτό έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν σημαντικά την αρτηριακή σας πίεση. Αν και αυτό δεν είναι πρόβλημα αν είστε άλλως υγιείς, οι άνδρες που έχουν ήδη υψηλή αρτηριακή πίεση θα πρέπει να αποφύγουν την Οξική Τρεμποβολόνη.

  5. Αϋπνία - Μερικοί άνδρες θα παρουσιάσουν αϋπνία, και αυτό μπορεί να κυμαίνεται από ήπιο έως σοβαρό. Για παράδειγμα, ενώ κάποιοι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν διφαινυδραμίνη για μια ημέρα ή δύο για να κοιμηθούν, άλλοι άντρες δεν μπορούν να βρουν καθόλου ανακούφιση για μέρες. Αυτό είναι θέμα προσωπικής ανοχής και μπορεί να αποφευχθεί μειώνοντας τη δόση σας.

  6. Νυχτερινοί ιδρώτες - Μερικοί άνδρες μπορεί να αισθάνονται νυχτερινές εφιδρώσεις λόγω ορμονικών αλλαγών, και αυτό είναι συνήθως ένα προειδοποιητικό σημάδι μιας αφθονίας οιστρογόνων. Η χρήση αναστολέα αρωματάσης μπορεί να την αποτρέψει.

  7. Σεξουαλικά προβλήματα - Όταν χρησιμοποιείται σε υψηλές δόσεις ή σε μεγάλες χρονικές περιόδους, η Trenbolone μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία ή έλλειψη λίμπιντο. Για κάποιους, η μείωση της δόσης ανακουφίζει από αυτά τα συμπτώματα. Για άλλους, το Tren είναι απλά ανεκτό σε οποιαδήποτε δόση.


Η πρώιμη σκόνη Trenbolone Acetate είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, πιο ισχυρά και πιο αγαπημένα αναβολικά στεροειδή διαθέσιμα στην ανθρωπότητα. Ταιριάζει καλά σε σχεδόν οποιοδήποτε κύκλο ή στοίβα, και τα αποτελέσματά του είναι ασύγκριτα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Tren δεν είναι για αρχάριους. θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε μόνο αν έχετε μια πολύ καλή εμπειρία με την κυκλοφορία των αναβολικών στεροειδών.

Αγοράστε r aw Ασκορβικό άλας Trenbolone από την SZOB


→ Επισκεφθείτε το φαρμακείο μας στο διαδίκτυο και συμπληρώστε μια παραγγελία με ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate .

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.