Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Τι είναι η σκόνη υδροχλωρικού Dibucaine


Χρωστική ουσία διβουκαϊνης


Η σκόνη υδροχλωρικής διβουκαϊνης είναι ένα τοπικό αναισθητικό αμίδιο. Μεταξύ των ισχυρότερων και τοξικών των τοπικά αναισθητικών μακράς δράσης, η τρέχουσα χρήση της σκόνης υδροχλωρικής διβουκαϊνης περιορίζεται γενικά στην νωτιαία και τοπική αναισθησία. Πωλείται με τα εμπορικά σήματα Cincain, Nupercainal, Nupercaine και Sovcaine. Η σκόνη υδροχλωριούχου διβουκαϊνης είναι σχετικά αδιάλυτη σε αλκαλικά υδατικά διαλύματα. Η υδροχλωρική διβουκαϊνη είναι το δραστικό συστατικό σε μερικές τοπικές κρέμες αιμορροΐδας όπως το Proctosedyl. Είναι επίσης ένα συστατικό του κτηνιατρικού φαρμάκου Somolu, που χρησιμοποιείται για την ευθανασία των αλόγων και των βοοειδών. Στοιχεία βασικών Χαρακτηριστικών υδροχλωρικής Dibucaine όπως παρακάτω:


Όνομα: υδροχλωρική διβουκαϊνη

CAS: 61-12-1

Μοριακός τύπος: C20H30ClN3O2

Μοριακό Βάρος: 379,92

Σημείο τήξης: 99-101 ° C

Θερμοκρασία αποθήκευσης: 2-8 ° C

Χρώμα: Λευκή σκόνη


Cinchocaine HCL CAS 61-12-1 (4).jpg

Τι είναι το τοπικό dibucaine;


Η διβουκαΐνη είναι αναισθητικό, ή μούδιασμα, ναι. Αυτό είναι ένα από τα τελικά προϊόντα μορφή σκόνης υδροχλωρικού Dibucaine.


Το τοπικό Dibucaine (για το δέρμα) χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μικρού πόνου και κνησμού που προκαλείται από εγκαύματα, τσιμπήματα εντόμων, ηλιακά εγκαύματα ή άλλους ερεθισμούς του δέρματος. Το τοπικό Dibucaine χρησιμοποιείται επίσης για την ανακούφιση του πόνου και του κνησμού που προκαλείται από αιμορροΐδες ή άλλους πρωκτικούς ερεθισμούς.


Το τοπικό φάρμακο Dibucaine μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς που δεν αναφέρονται στον παρόντα οδηγό φαρμάκων.

Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στην ετικέτα και στη συσκευασία του φαρμάκου. Ενημερώστε σε όλους τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με όλες τις ιατρικές σας καταστάσεις, τις αλλεργίες και όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιείτε. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τοπικό dibucaine εάν είστε αλλεργικοί σε αυτό.


Ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό εάν είναι ασφαλές για σας να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο εάν έχετε άλλες ιατρικές καταστάσεις, ιδίως:

άσθμα ή θειώδη αλλεργία.

Δεν είναι γνωστό εάν το τοπικό dibucaine θα βλάψει ένα αγέννητο μωρό. Ρωτήστε έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο εάν είστε έγκυος.

Δεν είναι γνωστό εάν το τοπικό dibucaine περνά στο μητρικό γάλα ή εάν θα μπορούσε να βλάψει ένα θηλάζον μωρό. Ρωτήστε έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο εάν θηλάζετε ένα μωρό.

Μην χορηγείτε αυτό το φάρμακο σε παιδί μικρότερο των 12 ετών χωρίς ιατρική συμβουλή. Το Dibucaine topical δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε παιδιά ηλικίας κάτω των 2 ετών.

Πώς λειτουργεί η κόνις Dibucaine Hydrochloride ;


Η κόνις Dibucaine Hydrochloride είναι ένα τοπικό αναισθητικό και ανακουφίζει από τον πόνο και τον κνησμό που συνδέονται μερικές φορές με αιμορροΐδες, ενώ η υδροκορτιζόνη - ένα κορτικοστεροειδές - μειώνει τη φλεγμονή, το πρήξιμο και τον ερεθισμό. Η φραμυκετίνη είναι ένα ευρέως φάσματος αντιβιοτικό και θα εξαλείψει τις περισσότερες μολύνσεις που μπορεί ήδη να εμφανιστούν ή να εμφανιστούν σε βλάβες της πρωκτικής / ορθικής περιοχής.

  Χρωστική ουσία διβουκαϊνης σε σκόνη Εφαρμογές:  


Νευρική αναισθησία (υψηλή, χαμηλή, σέλα) και τοπικά για την παραγωγή επιφανειακής αναισθησίας. Μάτια: Να αναισθητοποιήσει τον επιπεφυκότα και τον κερατοειδή πριν από τις επιφανειακές διαδικασίες (συμπεριλαμβανομένης της τονομετρίας, της γωνιοσκόπησης, της αφαίρεσης ξένων σωμάτων ή ράμματος, της αποξήρανσης του κερατοειδούς).

Μύτη και λαιμός: Για την κατάργηση των λαρυγγικών και οισοφαγικών αντανακλαστικών πριν από τη βρογχοσκόπηση, την οισοφαγοσκόπηση.

Δέρμα: Για την ανακούφιση του κνησμού, του πόνου, της καύσης.
Η υδροχλωρική διβουκαϊνη χρησιμοποιεί και δοσολογία σκόνης DIBucaine HCL


Μην πάρετε από το στόμα. Το Dybucaine Hydrochloride Powder topical είναι για χρήση μόνο στο δέρμα. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο σε ανοιχτά τραύματα ή σε ηλιακά εγκαυστωμένα, ξηρανθέντα κατά το ανεμοστρόβιλο, ξηρό, σπασμένο ή ερεθισμένο δέρμα.

Η σκόνη υδροχλωρικής διβουκαϊνης εφαρμόζεται συνήθως στην πληγείσα περιοχή 3 ή 4 φορές ημερησίως. Ακολουθήστε τις οδηγίες της ετικέτας για το πόση ποσότητα φαρμάκου πρέπει να χρησιμοποιήσετε και πόσο συχνά. Πριν από την εφαρμογή της κόνεως Dibucaine Hydrochloride, πλύνετε το δέρμα με σαπούνι και νερό. Ξεπλύνετε προσεκτικά και στεγνώστε απαλά απαλά με έναν ιστό ή μαλακό πανί. Απλώστε αρκετό φάρμακο για να καλύψετε ολόκληρη την περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί.

Για αιμορροΐδες: Η αλοιφή Dibucaine Hydrochloride μπορεί να εφαρμοστεί στο εξωτερικό του ορθού. Μην τοποθετείτε το φάρμακο στο ορθό. Χρησιμοποιήστε μετά από κάθε κίνηση του εντέρου ή μέχρι 4 φορές την ημέρα για να θεραπεύσετε τον πόνο και τον κνησμό του αιμορροΐδου.

Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή αυτού του φαρμάκου.Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε όχι περισσότερο από 1 σωλήνα Dibucaine Hydrochloride κόνις ημερησίως (24 ώρες). Εάν χρησιμοποιείτε την αλοιφή σε παιδί, χρησιμοποιήστε όχι περισσότερο από το 1/4 του σωλήνα ανά ημέρα. Μπορείτε να καλύψετε την περιοχή του δέρματος που έχει υποστεί αγωγή με ελαφρύ επίδεσμο ή γάζα. Αποφύγετε οποιαδήποτε κάλυψη που δεν επιτρέπει την διέλευση από τον αέρα, όπως πλαστικό περιτύλιγμα.

Υδροχλωρική Dibucaine - Προφυλάξεις & Πώς να χρησιμοποιήσετε


Πριν από τη χρήση του Dibucaine Hydrochloride, ενημερώστε το γιατρό σας σχετικά με την τρέχουσα λίστα των φαρμάκων σας, τα προϊόντα που προσφέρονται (π.χ. βιταμίνες, συμπληρώματα βοτάνων κλπ.), Αλλεργίες, προϋπάρχουσες ασθένειες και τρέχουσες συνθήκες υγείας (π.χ. ). Ορισμένες συνθήκες υγείας μπορεί να σας κάνουν πιο ευαίσθητους στις παρενέργειες του φαρμάκου. Πάρτε σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας ή ακολουθήστε την κατεύθυνση που αναγράφεται στο ένθετο του προϊόντος. Η δοσολογία βασίζεται στην κατάστασή σας. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν η κατάστασή σας επιμένει ή επιδεινώνεται. Σημαντικά σημεία συμβουλευτικής αναφέρονται παρακάτω.

Θηλασμός

Σχεδιάζετε να έχετε μωρό

Εγκυος

Διυδροχλωρική διβουκαϊνη - αλληλεπιδράσεις φαρμάκων


Εάν χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα άλλα φάρμακα ή άλλα φάρμακα, τα αποτελέσματα του Dibucaine Hydrochloride ενδέχεται να αλλάξουν. Αυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για παρενέργειες ή να προκαλέσει τη μη σωστή λειτουργία του φαρμάκου. Ενημερώστε το γιατρό σας για όλα τα φάρμακα, τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα βοτάνων που χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε ο γιατρός σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψετε ή να διαχειριστείτε τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων. Η υδροχλωρική διβουκαϊνη μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα ακόλουθα φάρμακα και προϊόντα:

Prilocaine

Νιτρώδες νάτριο

  Ποιες είναι οι παρενέργειες της σκόνης υδροχλωρικής Dibucaine;  


Οι πιο συχνά αναφερόμενες παρενέργειες της σκόνης υδροχλωρικής Dibucaine είναι ανησυχία, άγχος, ζάλη, εμβοές, θολή όραση και τρόμος.

Παρακάτω είναι ένας κατάλογος πιθανών παρενεργειών που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση σκόνης Dibucaine Hydrochloride. Αυτό δεν είναι μια ολοκληρωμένη λίστα. Αυτές οι παρενέργειες είναι δυνατές, αλλά δεν συμβαίνουν πάντα. Ορισμένες από τις παρενέργειες μπορεί να είναι σπάνιες αλλά σοβαρές. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν παρατηρήσετε κάποια από τις ακόλουθες παρενέργειες, ειδικά εάν δεν πάει μακριά.

Ανησυχία

Ανησυχία

Ζάλη

Εμβοές

Θολή όραση

Σεισμικές δονήσεις

Μυοκάρδιο

Υπόταση

Βραδυκαρδία

Κοιλιακές αρρυθμίες

Η σκόνη υδροχλωρικού διβουκαϊνης μπορεί επίσης να προκαλέσει παρενέργειες που δεν αναφέρονται εδώ.


  Πώς να βρείτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή σκόνης υδροχλωρικής Dibucaine ;  


Είναι εύκολο να αγοράσετε Dibucaine Hydrochloride σκόνη σε απευθείας σύνδεση, Ναι, μπορείτε εύκολα να το βρείτε, αλλά είναι ένα πρόβλημα για να βρείτε ένα αξιόπιστο Dibucaine Hydrochloride σκόνη προμηθευτή, και πήρα υψηλής καθαρότητας Dibucaine Hydrochloride σκόνη. Μερικοί από τους πελάτες μας έχουν εξαπατηθεί πριν, βίωσαν πολύ γι 'αυτό, έχουν βαθύ συναίσθημα, γι' αυτό και επιλέγουν SZOB αργότερα. Γι 'αυτό, θα μιλήσουμε αργότερα. Τώρα γνωρίζουμε κάποιες δεξιότητες σχετικά με τον τρόπο εύρεσης ενός αξιόπιστου προμηθευτή ακατέργαστου υδροχλωριούχου Dibucaine.

Πρώτον, προσπαθώ να αναζητήσω τον κορυφαίο προμηθευτή 20 Dibucaine Hydrochloride σε σκόνη και να προσπαθήσω να μάθω κάποιες λεπτομέρειες, αλλά μόνο για αναφορά.

Δεύτερον, θα προσπαθήσω καλύτερα να ψάξω στο google, youtube, pinterest, και κάποια σχετικά φόρουμ, γιατί εξαρτάω κυρίως από αυτό; Επειδή μια σκόνη και αξιόπιστη εταιρεία, πρέπει να κάνουν την παρουσία τους αισθάνθηκε amony τους ανθρώπους. Και seeeing είναι belive, βίντεο, εικόνες και blogs .... Είναι ισχυρά στοιχεία ..

Στη συνέχεια, μιλώντας με την εξυπηρέτηση πελατών, μέσω της αναθεώρησης, γνωρίζοντας περισσότερα για τον προμηθευτή σας, την εταιρεία, τα προϊόντα τους, υπάρχει υπηρεσία ....

Έτσι, επιλέξτε το καλύτερο που σας αρέσει.