Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Που να αγοράσετε Modafinil σκόνη σε απευθείας σύνδεση


Τι είναι το Modafinil ;


Το τροποφινίλη είναι ένα φάρμακο που ενεργοποιεί την εγρήγορση που δημιουργήθηκε για τη θεραπεία διαταραχών που σχετίζονται με τον ύπνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως η ναρκοληψία. Φαίνεται να έχει οφέλη για τη γνωστική λειτουργία μέσω αυξανόμενων επιπέδων διεγερτικών νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο και χρησιμοποιείται ψυχαγωγικά ως έξυπνο φάρμακο.

Τι είναι η σκόνη Modafinil ;


Όνομα: Modafinil
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη
Cas: 68693-11-8
Δοκιμασία: ≥98%
Διαλυτότητα: διαλυτό σε ακετόνη, αιθανόλη, αιθυλαιθέρα, οξικό αιθυλεστέρα, αδιάλυτο σε νερό
Απώλεια κατά την ξήρανση: ≤0,5%
Heavy Metal: ≤10ppm
Δοσολογία: 100-200 mg
Χρόνος έναρξης: 20 λεπτά
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός


DT5Zv4VVMAAiNns.jpg

Τι κάνει το modafinil;


Η μονταφινίλη είναι μοναδική στο ότι προκαλεί εγρήγορση χωρίς να προκαλεί διέγερση. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα κλασσικά διεγερτικά όπως η καφεΐνη, η αδρεαλλάδα και η ριταλίνη, τα οποία παρέχουν αφύπνιση ως αποτέλεσμα της διέγερσης. Η χρήση του γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη λόγω του σχετικά ευνοϊκού προφίλ του. Παρέχει πολλά οφέλη με ελάχιστες ή καθόλου παρενέργειες. Το Modafinil χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της γνώσης, τη βελτίωση της ADHD, τη βελτίωση της γνώσης κατά τη διάρκεια της στέρησης του ύπνου, την αύξηση των αντικαταθλιπτικών και ως ενισχυτή της διάθεσης.

Ο κύριος μηχανισμός δράσης του είναι άγνωστος, αλλά είναι γνωστό ότι δρα ως ισχυρός, αλλά ασθενής αναστολέας επαναπρόσληψης της ντοπαμίνης. Είναι επίσης αγωνιστής άλφα-1 αδρενοϋποδοχέα.

Πώς λειτουργεί το Modafinil;


Οι ακριβείς μηχανισμοί δράσης του Modafinil στο σώμα είναι άγνωστοι. Έρευνες έχουν δείξει ότι αυτό το φάρμακο έχει επιπτώσεις σε διάφορους νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο και στο κεντρικό νευρικό σύστημα, όπως η ισταμίνη, η ντοπαμίνη, η επινεφρίνη (αδρεναλίνη), η νορεπινεφρίνη (νοραδρεναλίνη), η σεροτονίνη και η ουρεξίνη (υποπρετίνη).


Η λήψη του Modafinil έχει δειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα ισταμίνης και την κινητική δραστηριότητα στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Τα αποτελέσματα του Modafinil αποδεικνύονται ότι παραμένουν μακριά όταν η συγκέντρωση της φυσικής νευρωνικής ισταμίνης έχει εξαντληθεί από έναν ισχυρό αναστολέα. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με ένα παρόμοιο φάρμακο που ονομάζεται μεθυλφαινιδάτη, το οποίο δεν αντιδρά με τον ίδιο τρόπο στην φθορομεθυλοιστιδίνη, έναν αναστολέα αποκαρβοξυλάσης ιστιδίνης.


Το Modafinil, το κύριο ενεργό συστατικό του φαρμάκου με το ίδιο όνομα, δεν έχει ακόμη ερευνηθεί πλήρως στο βαθμό που θα μπορούσε να αποκαλύψει όλες τις αρχές πίσω από τον τρόπο λειτουργίας του. Αρκετές μελέτες έχουν ανακαλύψει ότι λειτουργεί με τη μεταβολή των επιπέδων ισταμίνης του ΚΝΣ στο ανθρώπινο σώμα.


Οι ελεγχόμενες μελέτες σε ποντίκια αποκάλυψαν ότι το φάρμακο εισέρχεται στο ωοχινεργικό σύστημα. Η ορεξίνη είναι ένα πεπτίδιο που δρα ως νευροδιαβιβαστής και εμπλέκεται στη ρύθμιση των καταστάσεων ύπνου / διέγερσης και στη διατήρηση της επαγρύπνησης. Τα πειραματικά υποκείμενα που δεν είχαν τον κατάλληλο νευρώνα απέτυχαν να αντιδράσουν όπως αναμενόταν, επισημαίνοντας την ύψιστη σημασία της ορεξίνης στις διαδικασίες αυτές.


Στην έρευνα το Modafinil έχει φανεί ότι επηρεάζει την ντοπαμίνη και τις οδούς σηματοδότησης της. Σε μια μελέτη που εξέταζε πολλά διαφορετικά μονοπάτια και τους νευροδιαβιβαστές τους, το Modafinil φάνηκε να επηρεάζει τον μεταφορέα της ντοπαμίνης, ενεργώντας ως αναστολέας επαναπρόσληψης της ντοπαμίνης. Μια πρόσθετη μελέτη με τη χρήση σαρώσεων PET σε ανθρώπους έδειξε ότι καταλαμβάνοντας τις θέσεις των μεταφορέων ντοπαμίνης, το Modafinil αύξησε σημαντικά τα επίπεδα ντοπαμίνης στον εγκέφαλο.

Τα οφέλη της μονταφινίλης


Συχνά το touted ως απεριόριστο χάπι ή NZT-48, η modafinil είναι ένα φάρμακο που δρα με παρόμοιο τρόπο με την καφεΐνη. Αυξάνει κυρίως την ενέργεια και μειώνει την υπνηλία, αλλά πολλοί χρήστες το έχουν βρει να ενισχύσουν επίσης τη γνώση, την εστίαση και πολλά άλλα. Συγκεκριμένα, η παραγωγικότητα αναφέρεται συχνά ότι ενισχύεται δραματικά από τη μονταφινίλη. Εν ολίγοις, η μονταφινίλη μπορεί:

Αυξημένη αφυπνιση
Αυξημένο κίνητρο
Βελτιωμένη διάθεση
Αυξημένη απόλαυση εργασιών
Βελτιωμένη εστίαση
Βελτιωμένη μνήμη εργασίας
Μειωμένη κόπωση
Προλαμβάνει τις βλάβες στη γνωστική λειτουργία κατά τη διάρκεια στέρησης ύπνου
Αποτρέπει τον ύπνο αναπήδησης μετά από στέρηση ύπνου

Πώς να πάρετε τη μοδαφινίλη σε σκόνη ;


Το Modafinil πρέπει να λαμβάνεται νωρίς το πρωί με ή χωρίς τροφή. Μπορείτε να το πάρετε αμέσως αφού ξυπνήσετε. Εάν αυτή είναι η πρώτη σας φορά που παίρνετε μονταφινίλη, θα πρέπει να ξεκινήσετε με μια μικρή δόση για να καθορίσετε πόσο έντονα σας επηρεάζει. Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν την ιδανική δόση 200 mg, αλλά μερικοί βρίσκουν 100 mg ή και 50 mg για να είναι περισσότερο από αρκετό. Άλλοι διαπιστώνουν ότι χρειάζονται περισσότερα από 200 mg για να αποκομίσουν οφέλη.


Μην παίρνετε μοδαφινίλη κάθε μέρα καθώς μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας και / ή να προκαλέσει ανοχή στη μορφή.

Η δόση της σκόνης μοδαφινίλης ;


Οι τυπικές δοσολογίες είναι 100-200 mg ή ίσως 4 mg / kg σωματικού βάρους, είτε λαμβάνονται σε κατάσταση στέρησης ύπνου (εάν ο χρήστης επιθυμεί να μην κοιμηθεί) είτε λαμβάνεται το πρώτο πράγμα το πρωί, εάν ο χρήστης δεν επιθυμεί να βλάψει τον ύπνο.

Οι χρήσεις και τα οφέλη της μοδαφινίλης:


Το Modafinil έχει αποδειχθεί ότι βοηθά τους ανθρώπους να παραμένουν ξύπνιοι και δραστήριοι, καθώς και να κάνουν το μυαλό τους πολύ πιο σαφές εάν η μνήμη τους έχει επιδεινωθεί από την αρχή της στέρησης του ύπνου.


Οι μελέτες έχουν δείξει επιτυχώς μια συσχέτιση μεταξύ της χρήσης αυτού του φαρμάκου και της διατήρησης της γνωστικής λειτουργίας σε μια υγιή κατάσταση έναντι παραγόντων όπως η έλλειψη ύπνου. Ωστόσο, δεν μπορούσαν όλοι να συνδέσουν το Modafinil με μια βελτίωση στην ψυχοκινητική λειτουργία σε υποκείμενα ανθρώπινης εξέτασης.

Ναρκοληψία, διαταραχή ύπνου Shift-Work και Sleep Apnea


Η ναρκοληψία είναι μια νευρολογική κατάσταση που επηρεάζει τον έλεγχο της αφύπνισης και του ύπνου. Η κατάσταση προκαλεί υπερβολική υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπορεί ακόμη και να αναγκάσει τους ανθρώπους να τυχόν λιποθυμούν και να κοιμηθούν καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ακριβής αιτία της ναρκοληψίας είναι άγνωστη, αν και υπάρχουν αρκετές δυνατότητες και ισχυρή σχέση με ορισμένους γενετικούς παράγοντες. Μέρος του μηχανισμού οφείλεται σε απώλεια των νευρώνων απελευθέρωσης ορεξίνης στον εγκέφαλο.


Σε πολλαπλές διπλές τυφλές μελέτες ελεγχόμενης με εικονικό φάρμακο, το Modafinil έχει θεωρηθεί αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση της υπνηλίας κατά τη διάρκεια της ημέρας σε άτομα με ναρκοληψία. Τα αποτελέσματα της δοκιμής πολλαπλής καθυστέρησης ύπνου και της δοκιμής συντήρησης της εγρήγορσης βελτιώθηκαν σημαντικά με τη χρήση του Modafinil έναντι του εικονικού φαρμάκου. Ο ύπνος κατά τη διάρκεια της νύχτας που παρακολουθήθηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών με τη χρήση πολυστονογραφίας έχει βρεθεί ότι δεν επηρεάζεται αρνητικά με τη χρήση του Modafinil σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο.


Μετά τη διακοπή της θεραπείας, τα συμπτώματα ναρκοληψίας εμφανίστηκαν να επιστρέφουν σε ασθενείς στα αρχικά επίπεδα όταν δεν έλαβαν θεραπεία. Δεν έχουν αναφερθεί τα άτομα που αναπτύσσουν συμπτώματα στέρησης που παρατηρούνται με άλλα διεγερτικά όπως οι αμφεταμίνες και η ανάπτυξη της εξάρτησης δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα. Η πιο συχνά αναφερθείσα ανεπιθύμητη ενέργεια στις μελέτες του Modafinil για ναρκοληψία ήταν πονοκεφάλους και τα επίπεδα δεν ήταν σημαντικά μεγαλύτερα από ό, τι αναφέρθηκε με το εικονικό φάρμακο.


Συνεπώς, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Modafinil είναι μια γενικά καλά ανεκτή θεραπευτική επιλογή για τη διαχείριση της ναρκοληψίας και ο συνηθέστερος τρόπος συνταγογράφησης για αυτόν τον αρχικό σκοπό θεραπείας. Η χρήση άλλων διαταραχών ύπνου έχει αυξηθεί επίσης, ιδίως διαταραχή του ύπνου με βάρδιες εργασίας και σύνδρομο αποφρακτικής υπνικής άπνοιας / υπνωτίτιδας.


Η διαταραχή του ύπνου μετατόπισης είναι μια διαταραχή του κιρκαδιανού ρυθμού που συμβαίνει όταν οι άνθρωποι έχουν δουλειές που δουλεύουν κατά τη διάρκεια των κανονικών περιόδων ύπνου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτοί μπορούν να είναι άνθρωποι που εργάζονται με συνέπεια τη νυχτερινή στροφή διαφόρων εργασιών ή εκείνων που έχουν ένα περιστρεφόμενο χρονοδιάγραμμα που τους αναγκάζει να εργάζονται διαλείπουσα νυχτερινές βάρδιες. Αυτό φαίνεται και σε μερικούς ανθρώπους που εργάζονται πολύ μακρές βάρδιες, όπως γιατροί.


Όπως και η ναρκοληψία, οι άνθρωποι με διαταραχή ύπνου με βάρδιες αντιμετωπίζουν υπερβολική υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, μπορεί να παρουσιάσουν αϋπνία όταν προσπαθούν να κοιμηθούν έξω από τις κανονικές ώρες ύπνου (δηλαδή κατά τη διάρκεια της ημέρας). Αν οι άνθρωποι είναι σε θέση να επιστρέψουν σε κανονικά μοτίβα ύπνου από τα συμπτώματα θα επιλυθούν οι ίδιοι, ωστόσο αυτό δεν είναι μια επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους.


Σε μία μελέτη, οι ασθενείς με διαταραχή ύπνου με βάρδιες δόθηκαν είτε 200 mg Modafinil είτε εικονικό φάρμακο πριν από τις μετατοπίσεις τους. Οι ασθενείς που έλαβαν θεραπεία με Modafinil εμφανίστηκαν να έχουν μείωση της συχνότητας και της διάρκειας των περιπτώσεων προσοχής κατά την εξέταση σε δοκιμή επαγρύπνησης. Μια μέτρια βελτίωση της καθυστέρησης στον χρόνο ύπνου παρατηρήθηκε επίσης.


Ωστόσο, παρά τις βελτιώσεις αυτές, οι ασθενείς συνέχισαν να παρουσιάζουν κάποια υπερβολική υπνηλία και εξασθενημένη απόδοση τη νύχτα. Οι ερευνητές έχουν πει ότι λόγω αυτής της υπολειμματικής υπνηλίας που εξακολουθεί να συμβαίνει ότι η ανάπτυξη ακόμα πιο αποτελεσματικών θεραπειών είναι απαραίτητη.


Το αποφρακτικό σύνδρομο άπνοιας / υπνηλίας (OSAHS) είναι μια δυνητικά σοβαρή διαταραχή που συμβαίνει όταν οι μύες που στηρίζουν τη γλώσσα και την μαλακή υπερώα στο στόμα χαλαρώνουν και προκαλούν μερική ή πλήρη φραγή του αεραγωγού. Η άπνοια αναφέρεται σε περιόδους ολικού αποκλεισμού και αναπνοής, ενώ το hypopnea αναφέρεται σε αργή ή ρηχή αναπνοή που συμβαίνει με μερική απόφραξη των αεραγωγών.


Τα συμπτώματα της άπνοιας στον ύπνο περιλαμβάνουν έντονο ροχαλητό, παρατηρούμενες περιόδους διακοπής της αναπνοής κατά τον ύπνο, ξύπνημα πνιγμού, αφύπνιση με ξηροστομία και πονόλαιμο, πονοκεφάλους πρωινού και υπερβολική υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Συνεπώς, η τροποφινίλη χρησιμοποιείται μερικές φορές ως συμπληρωματική θεραπεία για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της άπνοιας του ύπνου. Η χρήση του δεν είναι να προσπαθήσει να θεραπεύσει τη διαταραχή, αλλά μάλλον να βελτιώσει την υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας που συμβαίνει συχνά λόγω των διαταραχών του ύπνου που προκαλούνται από αναπνευστικά προβλήματα τη νύχτα. Πολλαπλές διπλές-τυφλές ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο έρευνες έδειξαν ότι το Modafinil βελτιώνει σημαντικά την υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο.

Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και διαταραχή υπερδραστηριότητας ελλείψεων προσοχής


Μία από τις πιο κοινές εκτός χρήσης χρήσεις του Modafinil είναι η διαταραχή έλλειψης προσοχής (ADD) και η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής (Hyperactivity Disorder - ADHD). Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Modafinil για αυτές τις καταστάσεις λόγω του διεγερτικού αποτελέσματος που έχει. Πολλά σχόλια χρηστών στο διαδίκτυο δηλώνουν ότι η χρήση του Modafinil για την ADHD τους βοηθά να παραμείνουν κίνητρα και να επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο έργο.

Άλλη επισκόπηση αναφέρει επίσης ότι η χρήση του Modafinil δεν έχει μερικές από τις πιο σοβαρές αρνητικές παρενέργειες (π.χ. άγχος, κατάθλιψη) που αντιμετωπίζουν τα παραδοσιακά φάρμακα όπως το Adderall, η Ritalin, η δεξτροαμφεταμίνη και η δεξμεθυλοφαινιδάτη.

Πολλαπλές ερευνητικές μελέτες έχουν δοκιμαστεί χρησιμοποιώντας Modafinil για τη διαχείριση ADHD σε ενήλικες. Ορισμένες μελέτες συνέκριναν το Modafinil με ένα εικονικό φάρμακο, ενώ άλλοι συνέκριναν τόσο το Modafinil όσο και τα συμβατικά φάρμακα με το εικονικό φάρμακο.

Μία μελέτη εξέτασε την αποτελεσματικότητα του Modafinil σε σύγκριση με τη συμβατική δεξτροαμφεταμίνη φαρμάκου. Οι ασθενείς που έλαβαν κάποιο από τα δραστικά φάρμακα φάνηκαν να έχουν σημαντικά βελτιωμένες βαθμολογίες στη λίστα ελέγχου DSM-IV ADHD σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα χάπια Modafinil αποτελούν βιώσιμη εναλλακτική λύση έναντι των συμβατικών διεγερτικών σε ενήλικες με ADHD.

Μια διπλή-τυφλή, τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη διασταύρωσης διαπίστωσε ότι μια δόση 200 mg Modafinil ήταν σε θέση να παράγει ένα παρόμοιο πρότυπο της γνωστικής ενίσχυσης σε ασθενείς με ADHD σε σύγκριση με υγιείς ασθενείς. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Modafinil έχει δυνατότητες ως θεραπεία εναλλακτικής θεραπείας για την ADHD σε σύγκριση με τα παραδοσιακά διεγερτικά.

Η χρήση του Modafinil σε παιδιά για ΔΕΠ-Η δεν συνιστάται αυτή τη στιγμή. Μια μελέτη που διεξήχθη με τη χρήση συγκεκριμένης μορφής υψηλής δόσης Modafinil που ονομάζεται Sparlon σε παιδιά με ADHD έληξε με κάποιες σοβαρές αρνητικές παρενέργειες σε μικρό αριθμό συμμετεχόντων.


Το σύνδρομο Stevens-Johnson είναι μια σπάνια και σοβαρή διαταραχή του δέρματος και των βλεννογόνων. Τα κύρια συμπτώματα είναι ο πυρετός, η κόπωση, ο ευρύς πόνος στο δέρμα, το ερυθρό ή πορφυρό εξάπλωμα και οι φλύκταινες στις βλεννογόνες του στόματος, της μύτης, των ματιών και των γεννητικών οργάνων.

Πολλές μελέτες από τότε έχουν δείξει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της χρήσης του Modafinil σε παιδιά για ADHD, ωστόσο δεν έχει εγκριθεί για χρήση σε αυτήν την ομάδα. Επιπρόσθετα, το Modafinil δεν έχει εγκριθεί από το FDA ως φάρμακο για τη θεραπεία ADD ή ADHD σε ενήλικες και απαιτείται ακόμη περισσότερη έρευνα για τον προσδιορισμό των επιπτώσεών του σε αυτές τις διαταραχές.

Συμπτώματα κόπωσης κατά την κατάθλιψη και τη σκλήρυνση κατά πλάκας (MS)


Ένα από τα πιο συχνά αναφερόμενα συμπτώματα που σχετίζονται με χρόνια κατάθλιψη είναι η κόπωση. Ακόμη και σε ασθενείς που υποβάλλονται σε επιτυχή θεραπεία με συμβατικά αντικαταθλιπτικά όπως οι επιλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRIs) και έχουν βελτίωση σε άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με την κατάθλιψη, η κόπωση και η υπερβολική υπνηλία μπορούν να εξακολουθούν να υφίστανται.

Επιπλέον, μερικοί ασθενείς δεν ανταποκρίνονται, όπως επιθυμούν, σε συμβατικά φάρμακα και ο συνδυασμός αυτών των αντικαταθλιπτικών μαζί με το Modafinil έχει παρατηρηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις.


Πολλαπλές διπλές-τυφλές ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο μελέτες έχουν εξετάσει την αύξηση του Modafinil σε ασθενείς με κόπωση και υπνηλία που ανταποκρίνονται μόνο μερικώς στην παραδοσιακή θεραπεία με SSRI για κατάθλιψη. Σε τρεις χωριστές αλλά παρόμοιες μελέτες,


Το μοδαφινίλη χρησιμοποιήθηκε ως συμπληρωματική θεραπεία με αντικαταθλιπτικά SSRI σε ασθενείς που ήταν μερικώς ανταποκρινόμενοι ή μη ανταποκριτές στις SSRI μόνο του.

Και στις τρεις δοκιμές, το Modafinil θεωρήθηκε ότι βελτίωσε σημαντικά την κόπωση και την υπνηλία στους ασθενείς βραχυπρόθεσμα (λιγότερο από 6 εβδομάδες). Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Modafinil μπορεί να είναι χρήσιμη συμπληρωματική θεραπεία για μερικούς ασθενείς με κατάθλιψη, ειδικά για εκείνους που έχουν προβλήματα κούρασης.


Όπως παρατηρείται σε ασθενείς με κατάθλιψη, ένα από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα που σχετίζονται με τη σκλήρυνση κατά πλάκας είναι η κόπωση. Έχουν γίνει λιγότερες έρευνες σε ασθενείς με αυτή την πάθηση, ωστόσο αυτό που έχει γίνει είναι πολλά υποσχόμενο.

Μία μελέτη ήταν μια μονο-τυφλή μελέτη φάσης 2, δύο κέντρων, η οποία συνέκρινε το Modafinil με εικονικό φάρμακο στη βελτίωση της σοβαρότητας της κόπωσης σε ασθενείς με MS. Οι ασθενείς έλαβαν για πρώτη φορά εικονικό φάρμακο για εβδομάδες 1-2, έπειτα 200 mg χάπια Modafinil για εβδομάδες 3-4, 400 mg χάπια Modafinil για εβδομάδες 5-6 και στη συνέχεια εικονικό φάρμακο για εβδομάδες 7-9.


Οι ερευνητές δεν ήταν τυφλοί στη θεραπεία για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Για την εξασφάλιση αμερόληπτων αποτελεσμάτων, η αποτελεσματικότητα της θεραπείας αξιολογήθηκε χρησιμοποιώντας κλίμακες αυτόματης διαβάθμισης, με πρωταρχικό κριτήριο τη κλίμακα σοβαρότητας κούρασης (FSS).


Διαπιστώθηκε ότι η κόπωση και η υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας βελτιώθηκαν σημαντικά χρησιμοποιώντας τη δόση 200 mg Modafinil, σε σύγκριση τόσο με τη δόση 400 mg Modafinil όσο και με το εικονικό φάρμακο. Οι ερευνητές δήλωσαν ότι δεν ήταν σαφές γιατί η υψηλότερη δοσολογία των 400 mg δεν διατηρούσε τις βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν με τη δόση των 200 mg, καταλήγοντας ότι μπορεί να οφείλεται σε ανοχή ή σε πιθανές δυσμενείς επιδράσεις που σχετίζονται με τη δόση που κάλυπταν τυχόν οφέλη από την κόπωση.


Συνολικά, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Modafinil μπορεί να είναι μια καλά ανεκτή και αποτελεσματική θεραπεία για τη βελτίωση της κόπωσης και της υπνηλίας σε άτομα με ΣΚΠ.

Nootropic Cognitive Βελτίωση Επιδράσεις


Ορισμένες από τις πιο κοινές εκτός χρήσης χρήσεις του Modafinil χρησιμοποιούν το φάρμακο ως νοοτροπικό φάρμακο για τη γνωστική ενίσχυση. Διάφορα άτομα από πανεπιστημιακούς σπουδαστές σε τραπεζίτες της Wall Street στους επιχειρηματίες χρησιμοποιούν Modafinil για τη βελτίωση της μνήμης, της μάθησης, της εστίασης και της προσοχής.


Μια μελέτη επανεξέτασης που εξέτασε τα ευρήματα προηγούμενων ερευνών έδειξε ότι το Modafinil εμφανίζει συγκεκριμένα βελτίωση στη λειτουργική και επεισοδιακή μνήμη μετά τη χρήση.

Μια άλλη επισκόπηση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Modafinil βελτιώνει κυρίως τη γνωστική λειτουργία σε σχέση με την εκτελεστική λειτουργία, ιδιαίτερα όταν σχεδιάζει και εκτελεί δύσκολες και σύνθετες εργασίες.


Μια διπλή-τυφλή μεταξύ των ασθενών ερευνητική μελέτη εξέτασε τις πιθανές γνωστικές επιδράσεις βελτίωσης που είχε η Modafinil σε υγιή ενήλικα αρσενικά.

Διαπιστώθηκε ότι η χρήση του Modafinil ενίσχυσε σημαντικά την απόδοση των συμμετεχόντων σε διάφορες νευροψυχολογικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης του οπτικού προτύπου, του χωροταξικού σχεδιασμού και της δοκιμής αντίδρασης σήματος στάσης. Αντίθετα, η ανταπόκριση σε ορισμένες δοκιμασίες θεωρήθηκε μειωμένη, υποδηλώνοντας ότι το Modafinil μπορεί να βοηθήσει στην αναστολή της παρορμητικότητας και στη βελτίωση της ακρίβειας της ανταπόκρισης.


Ομοίως με τις αναφορές χρηστών που βρέθηκαν σε διαδικτυακά νοοτροπικά φόρουμ, οι συμμετέχοντες στη μελέτη ανέφεραν μεγαλύτερη αίσθηση και προσοχή στο Modafinil και με βελτιωμένα επίπεδα ενέργειας.


Απαιτείται περισσότερη έρευνα στον τομέα αυτό για τον πλήρη προσδιορισμό των αποτελεσμάτων που μπορεί να έχει το Modafinil σε υγιή άτομα για τη βελτίωση των γνωστικών ικανοτήτων.

Πού να αγοράσετε Modafinil σκόνη σε απευθείας σύνδεση;


Μπορείτε να βρείτε πολλές πηγές πούδρας Modafinil σε απευθείας σύνδεση, αλλά είναι δύσκολο να αγοράσετε πραγματική πραγματική Modafinil σε απευθείας σύνδεση. Υπάρχουν πολλές πηγές που πωλούν πλαστά προϊόντα στην αγορά. οπότε όταν αγοράζετε το ακατέργαστο υλικό Modafinil online, πρέπει να επιλέξετε μια πραγματική πηγή .

Πλεονεκτήματα της αγοράς σκόνης Modafinil από την SZOB:


1. Ασθενών στεροειδών υψηλής ποιότητας με χαμηλή εργοστασιακή τιμή

Εγγυόμαστε την υψηλότερη καθαρότητα όλων των σκονών> 98%, και επειδή είμαστε ο κατασκευαστής δεν είναι λιανοπωλητής, όλα τα προϊόντα εδώ πωλούνται απευθείας με τη χαμηλότερη τιμή.


2. Γρήγορη και ασφαλής παράδοση των στεροειδών πρώτων υλών

1) Το αγροτεμάχιο μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή και στη συνέχεια να παράσχει τον αριθμό καταδίωξης.


2) Πλούσιο έμπειρο φορτωτή εγγυάται ασφαλή και διακριτική αποστολή όλων των στεροειδών πρώτων υλών. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς και επιλογή του καλύτερου σύμφωνα με την προσωπική σας διεύθυνση.


3) Ο υψηλός με επιτυχία ρυθμός ασφαλούς παράδοσης είναι πάνω από 95%.


4) Χρόνος παράδοσης σκόνης στεροειδών: 3-5 εργάσιμες ημέρες στις ΗΠΑ και 4-6 εργάσιμες ημέρες σε χώρες της ΕΕ.


3. να έχετε πελάτες σε όλο τον κόσμο

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα όλων των ειδών στεροειδών υλικών και γρήγορη παράδοση ικανοποιούν την επιθυμία τους.


2) Τα σχόλια του χρήστη θα εκτιμηθούν, οι προτάσεις σας θα μας εγγυηθούν τη βελτίωση της υπηρεσίας μας και είναι ευθύνη μας να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών.


3) είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές των στεροειδών πρώτων υλών με προϊόντα καλύτερης ποιότητας, ασφαλή & γρήγορη ναυτιλία με καλή εξυπηρέτηση.