Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Winthrol Steroid Δοσολογία για Bodybuilding


Winthrol Steroid Δοσολογία για Bodybuilding


Στοματικό Winstrol οι κύκλοι (δηλαδή εκείνοι που παίρνουν το φάρμακο μέσω της ταμπλέτας) πιθανόν να επιλέξουν μια ημερήσια από του στόματος δόση των 40-80mg. Δοσολογίες 50-100 mg είναι κοινές για το ενέσιμο σχήμα του στεροειδούς. Οι κύκλοι τείνουν να διαρκούν 5-6 εβδομάδες σε διάρκεια. Αυτά τα νέα για τη χρήση στεροειδών και / ή το Winstrol θα ήταν προτιμότερο να επιλέξουν το κατώτερο άκρο της κλίμακας δοσολογίας, ενώ οι περισσότεροι χρήστες θα μπορούσαν να επιλέξουν το ανώτερο άκρο της δόσης που αναφέρθηκε ή ίσως να το ξεπεράσουν εάν αποφάσιζαν (αν και τα επιπλέον οφέλη μιας τέτοιας δόσης θα μειωθούν γρήγορα και θα σκιάζονται από την αρνητική ηπατοτοξική φύση του φαρμάκου, δηλαδή είναι σκληρά στο ήπαρ).

 


Το Winstrol είναι ένα δημοφιλές στεροειδές που στοιβάζεται με άλλα αναβολικά στεροειδή κατά τη διάρκεια ενός κύκλου. Οι ενώσεις που στοιβάζονται με το φάρμακο θα καθορίζονται κυρίως από τους στόχους του χρήστη, αν και πολλοί bodybuilders τείνουν να χρησιμοποιούν το Winstrol για τις φάσεις κοπής (όταν ο στόχος είναι να διατηρηθεί ο μυϊκός ιστός με ταυτόχρονη μείωση του σωματικού λίπους). Εκείνοι που επιθυμούν να κατασκευάσουν μυϊκό ιστό μπορούν να στοιβάζουν το Winstrol με τεστοστερόνη λόγω της δυνατότητας Winstrols να αυξήσει τις αναβολικές επιδράσεις του κύκλου ενώ ταυτόχρονα δεν προσθέτει παρενέργειες οιστρογόνου στη στοίβα. Από την άλλη πλευρά, η στοίβαξη του Winstrol με ένα φάρμακο όπως η Trenbolone είναι δημοφιλής κατά τη διάρκεια μιας φάσης κοπής όπου ο χρήστης μπορεί να επιτύχει μια πολύ σκληρή και καθορισμένη εμφάνιση μειώνοντας ταυτόχρονα το bodyfat μέσω cardio και δίαιτας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Winstrol είναι από καιρό δημοφιλές στους αθλητές του στίβου και τους αθλητές (εκείνους που κάνουν τουλάχιστον ντοπα). Το φάρμακο προσθέτει κάποια άπαχη σωματική μάζα, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικό για εκείνους που δεν επιθυμούν να προσθέσουν πολύ βάρος, αλλά προσθέτουν μυϊκή δύναμη και δύναμη. Ως εκ τούτου, είναι δημοφιλής μεταξύ των σπρίντερ, των jumpers και των εκτοξευτών.

Ετικέτες: winstrol, στεροειδή, αναβολικά στεροειδή, στεροειδές φάρμακο, δημοφιλές στεροειδές, bodybuilding, μυϊκή δύναμη, trenbolone, δοσολογία winstrol, τεστοστερόνη, bodybuilders, χρήστες στεροειδών,