-Επικουρική και εκτεταμένη ανοσοενισχυτικό ρυθμίσεις: βέλτιστη διάρκεια είναι άγνωστη. Διακόψτε τη θεραπεία στην υποτροπή.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Για τυπική οιστρογονική σχετικό προστασία, οι περισσότεροι άνδρες θα βρείτε 0.5-1 mg κάθε άλλη ημέρα για να είναι περισσότερο από αρκετό. Όταν χρησιμοποιείται ως ένα αντι-οιστρογόνο σε χαμηλή τεστοστερόνη σχέδια θεραπείας, μπορεί να χρειάζονται ακόμα λιγότερο. Για το ανταγωνιστικό bodybuilder, το τελικό 7-14 ημέρες πριν από τον αγώνα, ένα πλήρες 1mg ανά ημέρα οδηγεί μέχρι την εμφάνιση μπορεί να είναι ένα στερεό δόση και θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό με την ξηρότητα και μια σφιχτότερη ματιά. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι μια δόση που οι περισσότεροι θα θέλουν να διατηρήσουν για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο, όπως μπορεί να είναι σκληρή.


Προειδοποίηση

 

o

 

f Letrozole(Femara) ακατέργαστη σκόνηΠριν από τη λήψη letrozole,


Πες τον γιατρό και τον φαρμακοποιό σας εάν είστε αλλεργικοί σε letrozole, οποιαδήποτε άλλα φάρμακα ή οποιοδήποτε από τα συστατικά του letrozole δισκία. Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας για μια λίστα των συστατικών.
 

2. Πείτε το γιατρό και φαρμακοποιό σας τι άλλη συνταγή και nonprescription φάρμακα, βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής και φυτικά προϊόντα που παίρνετε ή σχεδιάζετε να πάρετε. Να είστε βέβαιος να αναφέρουμε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: φάρμακα που περιέχουν οιστρογόνα όπως η θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης (HRT) και ορμονικά αντισυλληπτικά (χάπια ελέγχου των γεννήσεων, patches, δαχτυλίδια και ενέσεις)? η ραλοξιφαίνη (Evista)? και ταμοξιφαίνη (Nolvadex).


Ενημερώστε το γιατρό σας αν έχετε υψηλή χοληστερόλη, οστεοπόρωση (κατάσταση στην οποία τα οστά είναι εύθραυστη και σπάει εύκολα), ή ηπατική νόσο.

 

θα πρέπει να γνωρίζετε ότι letrozole πρέπει να λαμβάνεται μόνο από γυναίκες που έχουν δοκιμάσει την εμμηνόπαυση και δεν μπορεί να μείνει έγκυος. Ωστόσο, εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε, εσείς πρέπει να ενημερώστε το γιατρό σας πριν αρχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο. Letrozole μπορεί να βλάψει το έμβρυο.


θα πρέπει να γνωρίζετε ότι letrozole μπορεί να σας κάνει να υπνηλία. Μην οδηγείτε ένα αυτοκίνητο ή να χειρίζεστε μηχανές μέχρι να γνωρίζετε πώς σας επηρεάζει αυτό το φάρμακο.

 

Πει όλα από το θεράποντα γιατρό σας ότι παίρνετε αυτό το φάρμακο. Αυτό περιλαμβάνει σας γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς και οδοντιάτρους.

 

Αποφύγετε την οδήγηση και να κάνετε άλλες εργασίες ή ενέργειες που καλούν για σας να είσαι σε εγρήγορση μέχρι να δείτε πώς σας επηρεάζει η λετροζόλη.

 

Αυτό το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει αδύναμα οστά. Αυτό μπορεί να συμβεί πιο συχνά εάν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα των σπασμένων οστών. Καλέστε το γιατρό σας αμέσως εάν έχετε πόνο των οστών.


Έχουν μια δοκιμή πυκνότητας των οστών, όπως έχετε ενημερωθεί από το γιατρό σας. Μιλήστε με το γιατρό σας.

Έχουν αίμα δουλειά να ελεγχθεί, όπως έχετε ενημερωθεί από το γιατρό. Μιλήστε με το γιατρό.Πάρτε ασβέστιο και βιταμίνη D, όπως σας είπαν από το γιατρό σας.?


Εάν είστε 65 ετών και άνω, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο με προσοχή. Θα μπορούσατε να έχετε περισσότερες παρενέργειες.


Αυτό το φάρμακο μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα. Προβλήματα γονιμότητας μπορεί να μην είναι σε θέση να μείνετε έγκυος ή ο πατέρας ενός παιδιού. Μιλήστε με το γιατρό.

 

Αυτό το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο αγέννητο μωρό, εάν το παίρνετε ενώ είστε έγκυοι.


Αν είστε σε θέση να μείνετε έγκυος, θα γίνει ένα τεστ εγκυμοσύνης να δείξει ότι δεν είστε έγκυος πριν την έναρξη της letrozole. Μιλήστε με το γιατρό σας.


Χρησιμοποιούν έλεγχο των γεννήσεων που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να αποτρέψει την εγκυμοσύνη ενώ παίρνετε αυτό το φάρμακο και για τουλάχιστον 3 εβδομάδες μετά την τελευταία δόση.
Εάν μείνετε έγκυος ενώ παίρνετε λετροζόλη ή μέσα σε 3 εβδομάδες μετά την τελευταία δόση, καλέστε αμέσως το γιατρό σας.

 

Ποιες είναι οι


t


Αυτός πιθανές παρενέργειες


o
 

4. f Letrozole(Femara) πρώτες σκόνη;Οι παρενέργειες της Letrozole θα καλύψει ένα μεγάλο εύρος και θα είναι πολύ παρόμοια με Arimidex. Αδυναμία και κόπωση είναι δύο από τις πιο κοινές παρενέργειες της χρήσης Letrozole. Ωστόσο, για το αναβολικό στεροειδές χρήστη αυτό κανονικά δεν θα είναι ένα ζήτημα.Η χρήση των αναβολικών στεροειδών θα πρέπει να εμποδίζουν αυτά τα κράτη τόσο όσο οιστρογόνων καταστολή δεν λαμβάνεται πάρα πολύ μακριά. Η εξαίρεση θα ήταν η χρήση κατά τη διάρκεια μια σκληρή bodybuilding διαγωνισμός prep κύκλου. Κατά τη διάρκεια μια σκληρή bodybuilding διατροφή, το άτομο συνήθως θα είναι πολύ αδύναμη και κούραση στο τέλος της διατροφή του, λόγω της εξαιρετικά έντονης προπόνησης και πολύ χαμηλή θερμιδική πρόσληψη. Πέρα από την πιθανή ενεργειακά θέματα, τις πιο κοινές παρενέργειες της χρήσης Letrozole περιλαμβάνουν:


Πονοκέφαλοι

Υψηλή αρτηριακή πίεση

 

Εξάψεις

Πόνος στις αρθρώσεις

Κατάθλιψη

 

Letrozole επίσης έχει αποδειχθεί για να έχουν τη δυνατότητα να μειώσει ιδίως οστικής περιεχόμενο, το οποίο θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο της οστεοπόρωσης. Αυτό, ωστόσο, δεν πρέπει να ένα μεγάλο κίνδυνο για το αναβολικό στεροειδές ως τα περισσότερα στεροειδή έχουν την ικανότητα για την προώθηση της οστικής περιεχόμενο σε ένα βαθμό, ειδικά νανδρολόνη.

Όπως με όλα τα φάρμακα και τίποτα που βάζουμε στο σώμα μας, οι παρενέργειες της Letrozole θα περιβάλλουν σε μεγάλο βαθμό είναι δυνατόν και δεν είναι εγγυημένη. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και αντιδρούν διαφορετικά σε διαφορετικές ουσίες. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου, και αν οι παρενέργειες της Letrozole αποδειχθεί πάρα πολύ που χειρίζεται, πρέπει να εξεταστούν εναλλακτικά φάρμακα.

Το τελικό αποτέλεσμα πλευρά του Letrozole περιβάλλει χοληστερόλη, συγκεκριμένα μια μείωση της χοληστερόλης HDL. Μόνο δεν φαίνεται να έχουν μια ισχυρή, στατιστική επίπτωση, αλλά για το χρήστη αναβολικό στεροειδές, αυτό μπορεί να είναι μια ανησυχία. Πολλά αναβολικά στεροειδή έχουν ήδη τη δυνατότητα να επηρεάζει αρνητικά τη χοληστερόλη, και όταν ενωμένα με μια AI φαίνεται να είναι σε μεγάλο βαθμό εξοργισμένοι.

Μελέτες έχουν δείξει ότι θεραπευτικές δόσεις τεστοστερόνης έχουν πολύ λίγο αρνητική επίδραση στη χοληστερόλη, αλλά τις ίδιες δόσεις μπορεί να καταστείλει την HDL χοληστερόλη από όσο το 25% όταν συνδυάζεται με μια AI. Όταν η τεστοστερόνη χορηγείται σε επίπεδο supraphysiological, ένα ελάχιστο επίπεδο της HDL καταστολή αναμένεται κανονικά. Όταν το ίδιο δοσολογικό επίπεδο είναι ενωμένα με μια AI δεδομένων δείχνει ότι ένα 20% ή μεγαλύτερη καταστολή της HDL χοληστερόλης είναι μια πολύ πραγματική πιθανότητα.

 

Λόγω τις πιθανές δυσμενείς επιπτώσεις στην χοληστερόλη, ειδικά για το αναβολικό στεροειδές χρήστη, έναν τρόπο ζωής φιλικό χοληστερόλη γίνεται επιτακτική ανάγκη. Έναν υγιεινό τρόπο ζωής σε μεγάλο βαθμό θα περιστρέφονται γύρω από τη διατροφή σας. Απλά σάκχαρα και κορεσμένα λίπη πρέπει να περιορίζονται και ωμέγα λιπαρών οξέων θα πρέπει να είναι ένα μεγάλο μέρος της διατροφής σας.

Καθημερινά συμπληρώματα πετρελαίου ψαριών, συνιστάται. Πολλοί μπορεί να βρείτε επίσης ένα αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα χοληστερόλης να είναι χρήσιμη. Περαιτέρω, η εφαρμογή άφθονο καρδιαγγειακή δραστηριότητα στη ρουτίνα σας είναι πολύ σημαντική. Κάποιο είδος της καθημερινής καρδιαγγειακή δραστηριότητα συνιστάται.

 

Λόγω των δυνητικών ζητημάτων χοληστερόλης, πολλές αναβολικό στεροειδές χρήστες θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε SERM του για την καταπολέμηση οιστρογονική παρενέργειες, όταν είναι δυνατόν. SERM του πάντα δεν θα πάρει την εργασία γίνοντη, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα από ό, τι πολλοί στεροειδείς χρήστες πιστεύουν. Εάν απαιτείται μια AI, μερικοί έχουν προτείνει ότι μια ημερήσια δόση του Nolvadex σε 10mg ανά ημέρα με AI σας θα μπορούσε να βοηθήσει προστασία των επιπέδων της χοληστερόλης, λόγω του SERM προωθεί ενεργά την υγιή επίπεδα χοληστερόλης.

Αγοράστε

Letrozole(femara) powde

 

r

f

ROM

SZOB

 

Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε μια παραγγελία Letrozole πρώτων υλών.

 

Ορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής.


Εγώ


n την περίοδο 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
 

5. Θα σταλεί μέσα σε 12 ώρες.Letrozole(femara) σε σκόνηβίντεο


Ακατέργαστη σκόνη Letrozole(Femara) προδιαγραφές:

Όνομα


Letrozole


Εμφάνιση


Λευκό ή απενεργοποίηση άσπρη ή ανοικτό κίτρινο κρυσταλλική σκόνη


CAS

 

Δοκιμασία


Διαλυτότητα


Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλ, διαλύεται σε οξικό οξύ, αιθυλικός εστέρας

Απώλεια κατά την ξήρανση

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm


Δοσολογία

2.5mg


Χρόνος έναρξης

20 λεπτά


Βαθμού


Φαρμακευτική βαθμού

6. Πρώτες Letrozole(Femara) σκόνηΑνταγωνιστικό πλεονέκτημα:1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:


(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες

(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.

(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.

(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές
(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.


2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.


Πρώτες Letrozole(Femara) σκόνη HNMR | SZOB

 

{$*$99$*$} 

 

7. {$*$100$*$}{$*$101$*$}{$*$102$*$}{$*$103$*$}{$*$104$*$}{$*$105$*$}


 {$*$106$*$}

 {$*$107$*$}

 {$*$108$*$}{$*$109$*$}

 {$*$110$*$}

 
{$*$111$*$}{$*$112$*$}

{$*$113$*$}{$*$114$*$}{$*$115$*$}
{$*$116$*$}{$*$117$*$}
{$*$118$*$}

112809-51-5

{$*$119$*$}≥99%
{$*$120$*$}{$*$121$*$}

{$*$122$*$}

≤0.5%

{$*$123$*$}

{$*$124$*$}

{$*$125$*$}

{$*$126$*$}

{$*$127$*$}

{$*$128$*$}

{$*$129$*$}

{$*$130$*$}

{$*$131$*$}{$*$132$*$}


{$*$133$*$}

{$*$134$*$}


{$*$135$*$}


{$*$136$*$}


{$*$137$*$}

{$*$138$*$}


{$*$139$*$}


{$*$140$*$}

{$*$141$*$}


{$*$142$*$}


{$*$143$*$}


{$*$144$*$}

{$*$145$*$}

 

{$*$146$*$}

 

{$*$147$*$}

{$*$148$*$}


112809-51-5 Letrozole HNMR.jpg
Εξεταστική