Τ4 (λεβοθυροξίνη) σκόνη (51-48-9)

Τ4 (λεβοθυροξίνη) σκόνη (51-48-9)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη λεβοθυροξίνης / Τ4;

Η λεβοθυροξίνη κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1927. Είναι στον κατάλογο των βασικών φαρμάκων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή φάρμακα που χρειάζονται σε ένα σύστημα υγείας. Η λεβοθυροξίνη είναι διαθέσιμη ως γενόσημο φάρμακο.


Η λεβοθυροξίνη, επίσης γνωστή ως L-θυροξίνη, είναι μια παραγόμενη μορφή της θυρεοειδούς ορμόνης, θυροξίνης (Τ4). Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανεπάρκειας της θυρεοειδικής ορμόνης, συμπεριλαμβανομένης της σοβαρής μορφής που είναι γνωστή ως κωμικός μυξοίδημα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία και πρόληψη ορισμένων τύπους όγκων του θυρεοειδούς. Δεν ενδείκνυται για απώλεια βάρους. Η λεβοθυροξίνη λαμβάνεται από το στόμα ή χορηγείται με ένεση σε φλέβα.Η μέγιστη επίδραση από μια συγκεκριμένη δόση μπορεί να διαρκέσει έως έξι εβδομάδες.

Κοινά εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν τα Eltroxin, Euthyrox, Letrox, Levaxin, Lévothyrox, L-θυροξίνη, Thyrax και Thyrax Duotab στην Ευρώπη. Thyrox, Thyronorm στη Νότια Ασία. Unithroid, Eutirox, Levoxyl, Synthroid και Tirosint στη Βόρεια και Νότια Αμερική. και Thyrin και Thyrolar στο Μπαγκλαντές. Υπάρχουν επίσης πολλές γενικές εκδόσεις.


Η λεβοθυροξίνη για συστηματική χορήγηση διατίθεται ως στοματικό δισκίο, ενδομυϊκή ένεση και ως διάλυμα για ενδοφλέβια έγχυση. Επιπλέον, η λεβοθυροξίνη είναι διαθέσιμη τόσο ως εμπορικά σήματα όσο και ως γενόσημα προϊόντα. Ενώ η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε τη χρήση της γενικής λεβοθυροξίνης για την εμπορική ονομασία λεβοθυροξίνης το 2004, η απόφαση αντιμετωπίστηκε με διαφωνία αρκετών ιατρικών ενώσεων.


Η Αμερικανική Ένωση Κλινικών Ενδοκρινολόγων (AACE), η Ενδοκρινολογική Εταιρεία και η Αμερικανική Ένωση Θυρεοειδούς δεν συμφώνησαν με τον FDA ότι τα εμπορικά σήματα και τα γενικά σκευάσματα της λεβοθυροξίνης ήταν βιοϊσοδύναμα. Ως εκ τούτου, συνιστάται να ξεκινούν και να διατηρούνται οι άνθρωποι είτε εμπορικές ονομασίες ή γενικές συνθέσεις λεβοθυροξίνης και δεν μεταβάλλονται από δω ένα προς το άλλο.Για τους ανθρώπους που αλλάζουν προϊόντα, συνιστάται η δοκιμή των TSH και των ελεύθερων επιπέδων Τ4 μετά από έξι εβδομάδες για να ελεγχθεί ότι βρίσκονται εντός της κανονικής κλίμακας .
 

2. Πώς η ακατέργαστη σκόνη λεβοθυροξίνης / Τ4 ;

Η απορρόφηση της από του στόματος χορηγούμενης λεβοθυροξίνης από το γαστρεντερικό σωλήνα κυμαίνεται από 40 έως 80%, με την πλειοψηφία του φαρμάκου να απορροφάται από την νήστιδα και τον άνω ειλεό. Η απορρόφηση της λευκοθυροξίνης αυξάνεται με νηστεία και μειώνεται σε ορισμένα σύνδρομα δυσαπορρόφησης, . Η βιοδιαθεσιμότητα του φαρμάκου μειώνεται από τις διαιτητικές ίνες.


Περισσότερο από το 99% των κυκλοφορούντων θυρεοειδικών ορμονών δεσμεύονται με πρωτεΐνες πλάσματος, περιλαμβανομένης της σφαιρίνης που δεσμεύει την θυροξίνη, της προαλβουμίνης που δεσμεύει την θυροξίνη και της λευκωματίνης. Μόνο η ελεύθερη ορμόνη είναι μεταβολικά ενεργή.

 

Η πρωταρχική οδός του μεταβολισμού της θυρεοειδικής ορμόνης είναι μέσω της διαδοχικής αποϊωδίωσης. Το ήπαρ είναι η κύρια θέση της αποδόμησης Τ4 και μαζί με τα νεφρά είναι υπεύθυνοι για το 80% περίπου της κυκλοφορίας του Τ3. Εκτός από την αποϊωδίωση, οι ορμόνες θυρεοειδούς απεκκρίνονται επίσης μέσω των νεφρών και μεταβολίζονται μέσω σύζευξης και γλυκουρονιδίωσης και εκκρίνονται απευθείας στη χολή και το έντερο όπου υφίστανται εντεροηπατική ανακυκλοφορία.


Η εξάλειψη της ημιζωής είναι 6-7 ημέρες για τα άτομα με φυσιολογικά εργαστηριακά αποτελέσματα. 9-10 ημέρες για άτομα με υποθυρεοειδισμό. 3-4 ημέρες για τα άτομα με υπερθυρεοειδισμό. Οι θυρεοειδικές ορμόνες εξαλείφονται κυρίως από τους νεφρούς (περίπου 80%), ενώ η απέκκριση των ούρων μειώνεται με την ηλικία. Το υπόλοιπο 20% του Τ4 εξαλείφεται στα κόπρανα.


Η λεβοθυροξίνη είναι μια συνθετική μορφή θυροξίνης (Τ4), μιας ενδογενούς ορμόνης που εκκρίνεται από τον θυρεοειδή αδένα, η οποία μετατρέπεται στον ενεργό μεταβολίτη της, L-τριιωδοθυρονίνη (Τ3). Τα Τ4 και Τ3 δεσμεύονται με τις πρωτεΐνες υποδοχέα του θυρεοειδούς στον πυρήνα του κυττάρου και προκαλούν μεταβολικά αποτελέσματα μέσω του ελέγχου της μεταγραφής του DNA και της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Όπως και το φυσικώς εκκρινόμενο αντίστοιχό της, η λεβοθυροξίνη είναι μια χειρόμορφη ένωση στη μορφή L.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη λεβοθυροξίνης / Τ4;

Η θυρεοειδική ορμόνη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της παχυσαρκίας σε ασθενείς με φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς. Η λεβοθυροξίνη είναι αναποτελεσματική για τη μείωση του βάρους σε φυσιολογικούς ασθενείς με θυρεοειδή και μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ή απειλητική για τη ζωή τοξικότητα, ειδικά όταν λαμβάνεται με αμφεταμίνες. Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με αυτό το φάρμακο.


ενημερώστε το γιατρό και τον φαρμακοποιό σας εάν είστε αλλεργικός στη λεβοθυροξίνη, την θυρεοειδή ορμόνη, σε οποιαδήποτε άλλα φάρμακα ή σε οποιοδήποτε από τα συστατικά της λεβοθυροξίνης. Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας για μια λίστα με τα συστατικά.


ενημερώστε το γιατρό και το φαρμακοποιό σας σχετικά με τα συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις βιταμίνες, τα συμπληρώματα διατροφής και τα φυτικά προϊόντα που λαμβάνετε ή σχεδιάζετε να πάρετε. Βεβαιωθείτε ότι αναφέρετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: αμιωδαρόνη (Cordarone, Pacerone); αμφεταμίνες. αντιπηκτικά («αραιωτικά αίματος») όπως η βαρφαρίνη (Coumadin) · προϊόντα που περιέχουν ασπιρίνη ή ασπιρίνη και άλλα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα. β-αναστολείς όπως η μετοπρολόλη (Lopressor),


προπρανολόλη (Inderal) ή τιμολόλη (Timoptic). καρβαμαζεπίνη (Equetro, Tegretol). κορτικοστεροειδή όπως η δεξαμεθαζόνη, διγοξίνη (Lanoxin); οιστρογόνα. φουροσεμίδη (Lasix); το imatinib (Gleevac); ινσουλίνη ή άλλα φάρμακα για τη θεραπεία του διαβήτη. λίθιο (Lithobid); μαπροτιλίνη; από του στόματος αντισυλληπτικά. φαινοβαρβιτάλη; φαινυτοΐνη (Dilantin, Phenytek); ριφαμπίνη (Rifater, Rifamate, Rifadin). επιλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRIs) όπως σερτραλίνη (Zoloft). θεοφυλλίνη (TheoDur); και τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά όπως η αμιτριπτυλίνη (Elavil). Πολλά άλλα φάρμακα μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσουν με τη λεβοθυροξίνη, οπότε φροντίστε να ενημερώσετε το γιατρό σας για όλα τα φάρμακα που παίρνετε, ακόμα και αυτά που δεν εμφανίζονται σε αυτή τη λίστα. Ο γιατρός σας μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει τις δόσεις των φαρμάκων σας ή να σας παρακολουθήσει προσεκτικά για παρενέργειες.


εάν παίρνετε ένα αντιόξινο, ανθρακικό ασβέστιο (Tums), χολεστυραμίνη (Questran), κολεσεβελάμ (Welchol), colestipol (Colestid), σίδηρο, ορλιστάτη (Alli, Xenical), σιμεθικόνη (Phazyme, Gas X) , σουλφονικό νάτριο πολυστυρολίου (Kayexalate) ή σουκραλφάτη (Carafate), πάρτε το τουλάχιστον 4 ώρες πριν ή 4 ώρες μετά τη λήψη λεβοθυροξίνης.


ενημερώστε το γιατρό σας εάν έχετε ή είχατε ποτέ διαβήτη. σκλήρυνση των αρτηριών (αθηροσκλήρωση) · Νεφρική Νόσος; ηπατική νόσο ή ηπατίτιδα. προβλήματα αιμορραγίας. πορφυρία (κατάσταση στην οποία οι μη φυσιολογικές ουσίες σχηματίζονται στο αίμα και προκαλούν προβλήματα με το δέρμα ή το νευρικό σύστημα). καρδιαγγειακές παθήσεις όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, θωρακικό άλγος (στηθάγχη), αρρυθμίες ή καρδιακή προσβολή. μια υπολειτουργική επινεφρίδια ή υπόφυση ή οποιαδήποτε κατάσταση που σας δυσκολεύει να καταπιεί.


ενημερώστε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, σκοπεύετε να μείνετε έγκυος ή θηλάζετε. Εάν μείνετε έγκυος ενώ λαμβάνετε λεβοθυροξίνη, καλέστε το γιατρό σας.

αν έχετε χειρουργική επέμβαση, συμπεριλαμβανομένης της οδοντικής χειρουργικής, ενημερώστε τον γιατρό ή τον οδοντίατρο ότι παίρνετε λεβοθυροξίνη.


Η λεβοθυροξίνη έρχεται ως δισκίο και μια κάψουλα που λαμβάνεται από το στόμα. Συνήθως λαμβάνεται μία φορά την ημέρα με άδειο στομάχι, μισή έως μία ώρα πριν το πρωινό. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες στην ετικέτα συνταγογράφησης και ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για να εξηγήσετε οποιοδήποτε μέρος δεν καταλαβαίνετε. Πάρτε τη λεβοθυροξίνη ακριβώς σύμφωνα με τις οδηγίες. Μην το παίρνετε περισσότερο ή λιγότερο από αυτό ή το παίρνετε συχνότερα από το συνταγογραφούμενο από το γιατρό σας.


Καταπίνετε τα καψάκια ολόκληρα. μην τα μασάτε ή τα συνθλίβετε.

Τα δισκία μπορεί να κολλήσουν στο λαιμό σας ή να προκαλέσουν πνιγμό ή ζαλάδα. επομένως, το δισκίο πρέπει να λαμβάνεται με ένα γεμάτο ποτήρι νερό.


Εάν χορηγείτε λεβοθυροξίνη σε βρέφος, παιδί ή ενήλικα που δεν μπορεί να καταπιεί το δισκίο, συνθλίψτε το δισκίο και ανακατέψτε σε 1 με 2 κουταλάκια του γλυκού νερού. Δώστε αυτό το μείγμα με κουτάλι ή σταγονόμετρο αμέσως. Μην αποθηκεύετε αυτό το μείγμα. Αναμειγνύετε μόνο τα θρυμματισμένα δισκία με νερό. Μην αναμιγνύετε με τρόφιμα για βρέφη ή σόγια.


Ο γιατρός σας πιθανότατα θα σας ξεκινήσει με χαμηλή δόση λεβοθυροξίνης και θα αυξήσει σταδιακά τη δόση σας.


Η λεβοθυροξίνη ελέγχει τον υποθυρεοειδισμό, αλλά δεν το θεραπεύει. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να παρατηρήσετε μια αλλαγή στα συμπτώματά σας. Συνεχίστε να παίρνετε λεβοθυροξίνη ακόμα κι αν αισθάνεστε καλά. Μην σταματήσετε να λαμβάνετε λεβοθυροξίνη χωρίς να μιλήσετε με το γιατρό σας.
 

4. Δοσολογία πρώτης σκόνης λεβοθυροξίνης / Τ4

Η λεβοθυροξίνη χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία του υποθυρεοειδισμού και είναι η θεραπεία επιλογής για άτομα με υποθυρεοειδισμό [9], που συχνά χρειάζονται δια βίου θεραπεία ορμονών για όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της βρογχίτιδας μέσω της ικανότητάς της να μειώνει την ορμόνη διέγερσης του θυρεοειδούς (TSH), μια ορμόνη που θεωρείται ότι προκαλεί βρογχίτιδα. Η λεβοθυροξίνη χρησιμοποιείται επίσης ως επεμβατική θεραπεία σε άτομα με νόσο θυρεοειδούς ή καρκίνο του θυρεοειδούς για την καταστολή του θυρεοειδούς- (TSH). Ένα υποσύνολο ατόμων με υποθυρεοειδισμό που λαμβάνουν κατάλληλη δόση λεβοθυροξίνης θα περιγράψει τα συνεχιζόμενα συμπτώματα, παρά τα επίπεδα της TSH στο φυσιολογικό εύρος. Σε αυτούς τους ανθρώπους, δικαιολογείται περαιτέρω εργαστηριακή και κλινική αξιολόγηση, καθώς μπορεί να έχουν άλλη αιτία τα συμπτώματά τους. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναθεωρήσουμε τα φάρμακά τους και τα πιθανά συμπληρώματα διατροφής καθώς διάφορα φάρμακα μπορούν να επηρεάσουν τα επίπεδα της θυρεοειδικής ορμόνης.


Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία του κωμωδικού μυξέδη, που είναι μια σοβαρή μορφή υποθυρεοειδισμού που χαρακτηρίζεται από μεταβολές νοητικής κατάστασης και υποθερμία. Δεδομένου ότι πρόκειται για ιατρική κατάσταση υψηλής θνησιμότητας, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με αντικατάσταση της θυρεοειδικής ορμόνης και επιθετική αντιμετώπιση των επιπλοκών του επιμέρους οργάνου.


Οι δοσολογίες ποικίλλουν ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες και την ατομική κατάσταση του ατόμου, το σωματικό βάρος και τη συμμόρφωση με το φάρμακο και τη διατροφή. Άλλοι παράγοντες πρόβλεψης της απαιτούμενης δοσολογίας είναι το φύλο, ο ΔΜΣ, η δραστικότητα της δεϊωδάσης (SPINA-GD) και η αιτιολογία του υποθυρεοειδισμού. Οι ετήσιες ή εξαμηνιαίες κλινικές αξιολογήσεις και η παρακολούθηση TSH είναι κατάλληλες μετά από τη θέσπιση της δοσολογίας. Η λεβοθυροξίνη λαμβάνεται με άδειο στομάχι περίπου μισή ώρα έως μία ώρα πριν από τα γεύματα. Ως εκ τούτου, η θεραπεία αντικατάστασης θυρεοειδούς λαμβάνεται συνήθως 30 λεπτά πριν από το φαγητό το πρωί. Για τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη λεβοθυροξίνη το πρωί, η δόση για το βραδινό ύπνο είναι επίσης αποτελεσματική. Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο JAMA έδειξε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της λεβοθυροξίνης όταν λήφθηκε πριν τον ύπνο . Για τους φυσιολογικούς ανθρώπους, θα πρέπει να τρέχει σε 100-150mcg / ημέρα, για σύντομο κύκλο, περίπου 6 εβδομάδες, για μεγάλο κύκλο, 12-16weeks.


Η λήψη της σωστής δόσης είναι σημαντική, αλλά μην περιμένετε από τη δόση που ξεκινάτε να είναι η δοσολογία που τελικά διατηρείτε. Οι γιατροί συχνά χρησιμοποιούν βάρος ως κατευθυντήρια γραμμή για τον προσδιορισμό της δοσολογίας. Κάποιοι χρησιμοποιούν τη φόρμουλα 1,6 μικρογραμμάρια Τ4 για κάθε 1 κιλό (ή 2,2 λίβρες) βάρους για μια δόση έναρξης. Άλλοι προτιμούν μια πιο συντηρητική προσέγγιση, αρχίζοντας ασθενείς σε πολύ χαμηλή δόση (ίσως τόσο χαμηλή όσο 25 μικρογραμμάρια). Σημειώστε ότι τα 1,6 μικρογραμμάρια είναι μια πλήρης δόση αντικατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι εάν μέρος του θυρεοειδούς εξακολουθεί να λειτουργεί σωστά, δεν θα χρειαστείτε αυτήν την πλήρη δόση, επειδή θα συνεχίσετε να κάνετε μερικές από τις δικές σας Τ4, επιπλέον της δόσης στο χάπι.


Επειδή είναι συνηθισμένο να αλλάζετε τις δόσεις κατά την έναρξη της θεραπείας, ο γιατρός σας θα παρακολουθήσει πιθανώς τα επίπεδα της θυρεοειδικής ορμόνης (TSH) μετά από δύο ή τρεις μήνες (αν και μερικοί γιατροί ελέγχουν μόλις τέσσερις εβδομάδες) από την πρώτη ημέρα θεραπείας. Και επειδή η θεραπεία αντικατάστασης ορμονών είναι συνήθως μια δια βίου θεραπεία, θα πρέπει να ελέγχετε κάθε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τη σωστή δόση αν βρίσκεστε σε σταθερή δόση. Θα πρέπει να επικοινωνείτε συχνότερα με το γιατρό σας αν προσαρμόζεται η δόση σας.
 

5. Προειδοποίηση της ακατέργαστης σκόνης Λεβοθυροξίνης / Τ4

Δεδομένου ότι η θυρεοειδική ορμόνη εμφανίζεται φυσιολογικά στο σώμα, σχεδόν κανείς μπορεί να πάρει λεβοθυροξίνη. Ωστόσο, μπορεί να μην μπορείτε να πάρετε αυτό το φάρμακο εάν έχετε ορισμένες ιατρικές παθήσεις.


Για να βεβαιωθείτε ότι αυτό το φάρμακο είναι ασφαλές για εσάς, ενημερώστε το γιατρό σας αν έχετε:


μια διαταραχή του θυρεοειδούς που ονομάζεται θυρεοτοξίκωση.

καρδιακή νόσο, ασθένεια στεφανιαίας αρτηρίας ή ιστορικό θρόμβων αίματος.

διαβήτη (μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τις δόσεις της ινσουλίνης ή του διαβήτη από το στόμα όταν αρχίσετε να λαμβάνετε λεβοθυροξίνη).

αναιμία (έλλειψη ερυθρών αιμοσφαιρίων) ·

μια διαταραχή της πήξης του αίματος.

οστεοπόρωση ή χαμηλή οστική πυκνότητα.

προβλήματα με την υπόφυση σας.

αλλεργίες σε τρόφιμα ή φάρμακα.

μια ανεπιθύμητη ή ανεξέλεγκτη διαταραχή των επινεφριδίων.

εάν παίρνετε επίσης ένα διαλυτικό αίματος (warfarin, Coumadin, Jantoven). ή

αν είχατε πρόσφατα καρδιακή προσβολή ή έχετε συμπτώματα καρδιακής προσβολής (πόνος στο στήθος ή βαριά αίσθηση, πόνο που εξαπλώνεται στο σαγόνι ή τον ώμο, ναυτία, εφίδρωση, γενικό αίσθημα κακουχίας).


Ενημερώστε το γιατρό σας εάν έχετε πρόσφατα λάβει θεραπεία με ακτινοβολία με ιώδιο (όπως I-131).


Η λεβοθυροξίνη δεν αναμένεται να βλάψει ένα αγέννητο μωρό. Εάν μείνετε έγκυος ενώ παίρνετε αυτό το φάρμακο, μην σταματήσετε να παίρνετε το φάρμακο χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας. Η ύπαρξη χαμηλών επιπέδων θυρεοειδικών ορμονών κατά τη διάρκεια της Οι ανάγκες σας σε δόσεις μπορεί να διαφέρουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.


Η λεβοθυροξίνη μπορεί να περάσει στο μητρικό γάλα, αλλά δεν αναμένεται να είναι επιβλαβής για ένα θηλάζον μωρό. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν θηλάζετε. Οι ανάγκες σας σε δόσεις ενδέχεται να διαφέρουν κατά τη διάρκεια της θηλάζουσας περιόδου.


Μην χορηγείτε αυτό το φάρμακο σε παιδί χωρίς ιατρική συμβουλή. Το Tirosint δεν έχει εγκριθεί για χρήση από άτομα ηλικίας κάτω των 6 ετών.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της πρώτης σκόνης λεβοθυροξίνης / Τ4 ;

Λάβετε ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης εάν έχετε συμπτώματα αλλεργικής αντίδρασης στη λεβοθυροξίνη: κνίδωση. δύσκολη αναπνοή. πρήξιμο του προσώπου, των χειλιών, της γλώσσας ή του λαιμού.

Καλέστε αμέσως το γιατρό σας εάν έχετε σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια όπως:

γρήγορο ή ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό.

πόνος στο στήθος, αίσθημα βραχυχρόνιας αναπνοής

πυρετός, ζέστη, εφίδρωση.

αισθάνεται ασυνήθιστα κρύο.

αδυναμία, κόπωση, προβλήματα ύπνου (αϋπνία).

προβλήματα μνήμης, αίσθημα κατάθλιψης ή ευερεθιστότητα.

Μυϊκοί πόνοι;

ξηρότητα του δέρματος ή των μαλλιών σας, απώλεια μαλλιών?

αλλαγές στις περιόδους της εμμήνου ρύσεως ή

εμετός, διάρροια, αλλαγές στην όρεξη, αλλαγές στο βάρος.

Ορισμένες παρενέργειες μπορεί να είναι πιο πιθανές σε ηλικιωμένους ενήλικες.

Οι κοινές παρενέργειες της λεβοθυροξίνης μπορεί να περιλαμβάνουν:

κράμπες στο πόδι, μυϊκή αδυναμία.

πονοκέφαλο;

νευρικό ή ευερέθιστο.

διάρροια; ή

δερματικό εξάνθημα, ήπια τριχόπτωση.


Πολλά άλλα φάρμακα μπορεί να επηρεαστούν από τα επίπεδα θυρεοειδικών ορμονών σας. Άλλα φάρμακα μπορεί επίσης να αυξήσουν ή να μειώσουν τις επιδράσεις της λεβοθυροξίνης.


Πολλά φάρμακα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τη λεβοθυροξίνη και δεν αναφέρονται όλες οι πιθανές αλληλεπιδράσεις σε αυτόν τον οδηγό φαρμάκων.


Ενημερώστε το γιατρό σας σχετικά με όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιείτε, αρχίστε να τα χρησιμοποιείτε ή σταματάτε κατά τη διάρκεια της θεραπείας με αυτό το φάρμακο. Αυτό περιλαμβάνει συνταγογραφούμενα, εξωχρηματιστηριακά, βιταμινούχα και φυτικά προϊόντα. Δώστε μια λίστα με όλα τα φάρμακά σας σε οποιονδήποτε πάροχο υγειονομικής περίθαλψης που σας φροντίζει.


Δεν πρέπει να παίρνετε περισσότερη λεβοθυροξίνη απ 'ότι ο γιατρός σας συνταγογραφεί.

Εάν πάρετε υπερβολικά μεγάλο μέρος του φαρμάκου, μπορεί να εμφανίσετε συμπτώματα υπερενεργού θυρεοειδούς, όπως κόπωση, ευαισθησία στη θερμότητα, αυξημένη όρεξη και εφίδρωση.

Τα συμπτώματα υπερβολικής δόσης λεβοθυροξίνης μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν:

Σύγχυση και αποπροσανατολισμός

Σοκ

Κώμα

Θάνατος
 

7. Αγοράστε λεβοθυροξίνη / Τ4 σκόνη για SZOB

  Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια σειρά πρώτων υλών λεβοθυροξίνης / Τ4.

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

  Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Θα σταλεί εντός 12 ωρών .
Βίντεο σε σκόνη λεβοθυροξίνης / Τ4

ακατέργαστη σκόνη λεβοθυροξίνης / Τ4 Προδιαγραφές:Ονομα Λεβοθυροξίνη / Τ4
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Cas

51-48-9

Χημική δοκιμή ≥ 99,2%
Διαλυτότητα Διαλύεται σε 4Μ υδροξείδιο αμμωνίου σε μεθανόλη στα 50 mg / ml

Απώλεια στο στέγνωμα

≤4.0%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

100-150mcg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Σκόνη λεβοθυροξίνης / Τ4 Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Λεβοθυροξίνη / Τ4 σκόνη HNMR | SZOB


51-48-9 LevothyroxineT4.jpg
Εξεταστική