LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol σκόνη (1165910-22-4)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol ;


Το LGD-4033, γνωστότερο ως Anabolicum, είναι ένας εκλεκτικός τροποποιητής υποδοχέα ανδρογόνων (SARM), ο οποίος όπως και η τεστοστερόνη είναι αναβολικός αλλά χωρίς τα αποτελέσματα που εμφανίζουν σημαντικά έξω από τον μυϊκό ιστό. Το Ligand Pharmaceuticals, συνδέτης, αναφερόμενο σε μόρια λειτουργικής πρόσδεσης, ανέπτυξε το LGD-4033. Η Ligand Pharmaceuticals έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της με την έρευνα SARM μαζί με το GTx, οι δύο αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος της δημιουργίας SARM κατά την τελευταία δεκαετία.

 

Το LGD-4033 είναι ένα από τα νεότερα SARMS που έχει βγει. Είναι ένα μη στεροειδές από του στόματος SARM που δεσμεύεται με AR που παράγει αποτελέσματα στεροειδών μείον τα στεροειδή. Είναι το πλησιέστερο SARM που μπορεί να εξομοιωθεί με ένα αναβολικό από την άποψη της δύναμης. Το LGD-4033 είναι το ισχυρότερο από όλα τα SARMS όσον αφορά το μέγεθος που μπορείτε να κερδίσετε.

 

Είναι σε μια ομάδα συνδετήρων υποδοχέα ανδρογόνου (AR) που είναι εκλεκτικός ιστός, που δημιουργήθηκε για να θεραπεύσει τη σπατάλη των μυών που συνδέεται με οξείες και χρόνιες παθήσεις, απώλεια μυών σχετιζόμενη με την ηλικία και καρκίνο. Το LGD-4033 αναμένεται να αποδώσει τα θεραπευτικά οφέλη της τεστοστερόνης με μεγαλύτερη ασφάλεια, παραδεκτό και αποδοχή από τον ασθενή λόγω του εκλεκτικού ιστού μηχανισμού δράσης και της στοματικής μορφής χορήγησής του.

 

Το LGD-4033 είναι ένας εκλεκτικός διαμορφωτής υποδοχέα ανδρογόνου (SARMS) και ένα νέο μη στεροειδές από του στόματος SARM που δεσμεύεται με AR με υψηλή συγγένεια (Ki περίπου -1 ηΜ) και εκλεκτικότητα. Είναι σε μια κατηγορία συνδέτη υποδοχέα ανδρογόνου (AR) που είναι εκλεκτικός ιστός, που αναπτύσσεται για να θεραπεύει την απώλεια μυών που σχετίζεται με τον καρκίνο, την οξεία και τη χρόνια ασθένεια και την απώλεια μυών που σχετίζεται με την ηλικία. Το LGD-4033 αναμένεται να παράγει τα θεραπευτικά οφέλη της τεστοστερόνης με βελτιωμένη ασφάλεια, ανεκτικότητα και αποδοχή από τον ασθενή λόγω του εκλεκτικού ιστού μηχανισμού δράσης και της από του στόματος οδού χορήγησης.
 

2. Πως η ακατέργαστη σκόνη LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol ;


Το Anabolicum είναι ένα SARM που συνδέεται στενά με τους υποδοχείς ανδρογόνων, κυρίως με τους μυς και τα οστά. Συνδέοντας τους υποδοχείς των ανδρογόνων, αυτό δημιουργεί ενισχυμένη αναβολική δραστηριότητα στο σώμα (οικοδόμηση μυών) και έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι αντι-καταβολική (απώλεια μυών).

 

Δοκιμές 600x Μελέτες έχουν δείξει ότι το Anabolicum έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υποβάθμιση των οστών μέσω της ενίσχυσης της επίδρασης. Μαζί με τις ιδιότητες οικοδόμησης μυών και οστικής ανάπτυξης, σε αντίθεση με τα αναβολικά στεροειδή που προσκολλώνται στον υποδοχέα ανδρογόνων, δεν υπάρχει δραστικότητα που να παρουσιάζεται εκτός των στοχευόμενων μυϊκών και οστικών περιοχών του σώματος ή τουλάχιστον μόνο ελάχιστα.

Το LGD-4033 λειτουργεί με την επιλεκτική σύνδεση δεκτών ανδρογόνων. Δείχνει αναβολική δραστηριότητα στα οστά και τους μύες, αντί να επηρεάζει επιβλαβή τον προστάτη και τους σμηγματογόνους αδένες, που συμβαίνει συνήθως όταν χρησιμοποιούνται στεροειδή.

 

Το LGD-4033 μόλις ολοκλήρωσε μια μελέτη που ονομάζεται Πολλαπλή Αύξουσα Δόση Φάσης Ι η οποία περιελάμβανε κατάλληλους εθελοντές.

 

Αυτό ήταν ένα μη προγραμματισμένο στάδιο διπλής δέσμευσης που περιελάμβανε ένα εικονικό φάρμακο. Ο στόχος ήταν να διαμορφωθεί ότι χρησιμοποιώντας το LGD-4033 ήταν αβλαβές και εύκολο στο στομάχι με μια δόση που δεν υπερβαίνει τα 22 mg την ημέρα.

 

Οι κλινικές δοκιμές έδειξαν επίσης ότι το LGD-4033 έχει τη δυνατότητα να συμψηφίσει τα ακόλουθα οφέλη όταν ληφθεί με συνέπεια:

 

Αύξηση επιπέδων αντοχής

Η μαζική μυϊκή μάζα βελτιώθηκε

Μια πτώση στο λίπος του σώματος

Έχει θεραπευτικές ιδιότητες

Δεν προκαλεί τις ανεπιθύμητες παρενέργειες που προκαλούνται από προορμόνες και αναβολικά στεροειδή

 

Ο LGD-4033, ένας νέος μη στεροειδής ρυθμιστής υποδοχέα εκλεκτικού υποδοχέα ανδρογόνου, δεσμεύεται στον υποδοχέα ανδρογόνου με υψηλή συγγένεια και εκλεκτικότητα. Δείχνει την αναβολική δραστηριότητα στους μυς, την αντι-απορροφητική και αναβολική δράση στα οστά και την ισχυρή επιλεκτικότητα των μυών και των οστών έναντι του προστάτη και των σμηγματογόνων αδένων. Το LGD-4033 ολοκλήρωσε πρόσφατα μια μελέτη Φάσης Ι Πολλαπλής Αύξουσας Δόσης σε υγιείς εθελοντές. Αυτή η τυχαιοποιημένη, διπλή-τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη Φάσης Ι καθιέρωσε την ασφάλεια και την ανεκτικότητα μέχρι τις δόσεις των 22 mg ημερησίως.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol;


Με βάση μερικές τελευταίες μελέτες και πειράματα που διεξήχθησαν, το Ligandrol μπορεί να ενισχύσει τη μυϊκή μάζα και να μειώσει το σωματικό λίπος. Επίσης, μπορεί να ενισχύσει τη δύναμη για καλύτερες και πιο απαιτητικές επιδόσεις, ανάκτηση και γενική υγεία. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι αθλητές και οι bodybuilders χρησιμοποιούν το LGD-4033 για να τους βοηθήσουν να είναι στον καλύτερο εαυτό τους.

 

Το LGD παραμένει αρκετά νέο (3-5 χρόνια), αλλά τα αποτελέσματα ήταν πολύ παρόμοια στις μελέτες και τα αρχεία καταγραφής. Το LGD-4033 έχει υποστεί αρκετές πρόσφατες μελέτες και δοκιμές για να βρει τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο χρήσης του. Από αυτές τις δοκιμές, τα αποτελέσματα έχουν δείξει αύξηση της άπαχης σωματικής μάζας και μειώσεις στο σωματικό λίπος. Υπάρχει επίσης σημαντική αύξηση της δύναμης, της ευεξίας, καθώς και των θεραπευτικών δυνατοτήτων.

 

Για την ομαδοποίηση

Η προτεινόμενη δόση είναι 5-10 mg ημερησίως για 8 εβδομάδες. Μια πλούσια σε πρωτεΐνες διατροφή είναι επίσης απαραίτητη, καθώς και υψηλότερη θερμιδική πρόσληψη, εάν σκοπεύετε να αυξήσετε το βάρος κατά 10 κιλά ή περισσότερο.

 

Το LGD έχει δείξει τη μεγαλύτερη δυνατότητα οποιασδήποτε SARM να θέσει σε μέγεθος το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί χύμα. Αυτό φυσικά θα εξαρτάται από τη διατροφή που χρησιμοποιείται. Χρήστες που έχουν βιώσει περισσότερα από 10 λίβρες. αυξήθηκε και είχε σημαντική αύξηση στην πρόσληψη θερμίδων. Η πιθανότητα αυτού του τύπου μεγέθους είναι παρούσα με τη χρήση του LGD. Μια συνιστώμενη δόση για αυτόν τον τύπο στόχου θα ήταν 5-10 mg ημέρα για 8 εβδομάδες.

 

Για κοπή

Χρησιμοποιήστε το LGD-4033 με το τριπλό πακέτο SARMS (GW-501516, S-4 και LGD-4033) για να το καταστήσετε πιο αποτελεσματικό, καθώς εσείς σκοπεύετε να προσθέσετε περισσότερο μέγεθος ενώ κόβετε λίπος. Η προτεινόμενη δόση είναι 3-5 mg την ημέρα για 8 εβδομάδες.

 

Το LGD μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την κοπή. Θα λάμψει περισσότερο - έτσι εάν έτρεξε σε συνδυασμό με SARMS S-4 και Cardarine (GW-501516). Αυτό θα ήταν παρόμοιο με μια τριπλή στοίβα SARMS που κανονικά έτρεξε με Ostarine, εκτός από το ενδεχόμενο να τεθεί περισσότερο μέγεθος κατά την κοπή. Μια καλή δόση για αυτή τη μέθοδο θα ήταν 3-5 mg την ημέρα για 8 εβδομάδες.

 

Για την επανεξέταση

Το LGD-4033 χρησιμοποιείται καλύτερα για την επανασύνδεση. Πολλοί χρήστες έχουν πει ότι έχουν παρατηρήσει μια ώθηση στην άπαχο σωματική μάζα και απώλεια λίπους. Η χρήση του μαζί με άλλα SARMS όπως το GW-501516 ή το Cardarine θα σας δώσει μια ισχυρότερη και καλύτερη ανασυγκρότηση. Η προτεινόμενη δόση είναι 5-8 mg ανά ημέρα για 8 εβδομάδες.

 

Το LGD φαίνεται να λάμπει με αυτή τη μέθοδο. Πολλοί έχουν δει αύξηση της άπαχης σωματικής μάζας και μείωση του σωματικού λίπους. Το LGD φαίνεται να λειτουργεί το καλύτερο με αυτή τη μέθοδο. Το Ran σε συνδυασμό με άλλα SARMS, όπως το cardarine (GW-501516), θα αυξήσει μόνο την πιθανότητα μιας ισχυρότερης recomp. Οι συνιστώμενες δόσεις για επανασχηματισμό θα ήταν 5-8 mg την ημέρα για 8 εβδομάδες.
 

4. Δοσολογία πρώτης δόσης LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol


Το Anabolicum (LGD-4033) έχει χρόνο ημιζωής περίπου 30 ώρες και λαμβάνεται καλύτερα μία φορά την ημέρα. Τα 10 mg ημερησίως είναι η πιο συνηθισμένη δόση, ενώ μερικοί πηγαίνουν μέχρι και 20 mg ημερησίως με λίγες ή καθόλου επιπλοκές. Το Anabolicum μπορεί να στοιβάζεται με άλλα SARMs όπως το Ostarine (MK 2866) ή το Cardarine (GW-50156).
 

5. Πρωτεΐνη LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol   Θετικές επιδράσεις


Οι επιδράσεις του Anabolicum μπορούν να κυμαίνονται από την ομαλοποίηση και την κοπή έως τον πλήρη μετασχηματισμό του σώματος. Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τη δύναμη του Anabolicum με διάφορα αναβολικά στεροειδή λόγω του ότι η SARM εξακολουθεί να είναι σχετικά νέα στην αγορά, αλλά τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι ισχυρά. Οι εκτός αγωνιστικής περιόδου ή οι πλήρεις αθλητές μπορούν να αναμένουν να αποκτήσουν σημαντική δύναμη και μυϊκή μάζα με επαρκείς θερμίδες. Θα διαπιστώσουν επίσης ότι η κατακράτηση νερού δεν μπορεί να συμβεί, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε βάρος που θα αποκτηθεί θα είναι αυτό του άπαχου μυϊκού ιστού.

 

Για την δίαιτα ή τον αθλητή κοπής, μία από τις βασικές ανησυχίες είναι η προστασία της μυϊκής μάζας. Όταν θέλετε να χάσετε λίπος, πρέπει να καψετε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε και αυτό μπορεί και θα οδηγήσει σε απώλεια μυϊκού ιστού χωρίς προστατευτικούς παράγοντες. Ανεξάρτητα από το πόσο γενετικά είναι ανώτερο ένα άτομο, κάποια απώλεια μυϊκών ιστών είναι αναπόφευκτη. Με την αύξηση της αναβολικής δραστηριότητας, όπως η προσάρτηση ενός ισχυρού SARM στο σώμα, ο μυϊκός ιστός μπορεί να διατηρηθεί. Αυτό θα οδηγήσει σε μια πιο σφιχτή, λεπτότερη, σκληρότερη και μυώδης σωματική διάπλαση. Μερικά στοιχεία, αν και στοιχειώδη σε αυτό το στάδιο, έχουν δείξει ότι τα αποτελέσματα του Anabolicum μπορούν επίσης, σε κάποιο βαθμό, να προωθήσουν την απώλεια λίπους.

 

Αύξηση της μυϊκής αντοχής αναφέρονται επίσης, ειδικά όταν στοιβάζονται με άλλα SARM. Δεν είναι σαφές πόση επίδραση θα έχει το Anabolicum στην αντοχή όταν χρησιμοποιείται μόνο του.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol σκόνης ;


Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Anabolicum φαίνεται να είναι ελάχιστες και συχνά ανύπαρκτες σε πολλούς χρήστες. Σε αντίθεση με τα αναβολικά στεροειδή που προωθούν μεγάλες ποσότητες ανδρογόνου δραστηριότητας, αυτές οι σχετικές αρνητικές επιδράσεις φαίνεται να απουσιάζουν στις περισσότερες περιπτώσεις. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Anabolicum είναι δυνατές, αλλά και πάλι πολύ σπάνιες, καθιστώντας το ένα από τα πιο επιθυμητά στοιχεία στο οπλοστάσιο βελτίωσης της απόδοσης.

 

Οιστρογονικές: Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Anabolicum δεν περιλαμβάνουν καμία οιστρογονική φύση, καθιστώντας αδύνατη την κατακράτηση νερού, τη φούσκωμα, τη γυναικομαστία και την υψηλή αρτηριακή πίεση που σχετίζεται με την κατακράτηση νερού. Το LGD-4033 δεν προάγει την αρωματοποίηση, τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα. Δεν χρειάζονται αντι-οιστρογόνα με τη χρήση αυτού του SARM.

 

Ανδρογόνο: Παρά την προσκόλληση στους υποδοχείς ανδρογόνων, η περιοχή στόχος παραμένει μυϊκή και οστική. Η ακμή και η τριχόπτωση δεν μπορούν να συμβούν με αυτό το SARM. Οι παρενέργειες του Anabolicum δεν πρέπει επίσης να αφορούν τον προστάτη. μπορεί να υπάρχει κάποια δραστηριότητα στον προστάτη, αλλά πρέπει να είναι ασήμαντη. Η αποστείρωση, τα αρσενικά χαρακτηριστικά που συχνά προωθούνται στις γυναίκες λόγω της χρήσης αναβολικών στεροειδών δεν πρέπει να εμφανίζονται με αυτό το SARM.

 

Καρδιαγγειακά: Δεν έχουν αναφερθεί αρνητικές επιδράσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα, όπως οι αρνητικές επιδράσεις στη χοληστερόλη ή την αρτηριακή πίεση.

 

Καταστολή τεστοστερόνης: Η καταστολή της τεστοστερόνης είναι δυνατή αλλά δεν πρέπει να είναι τόσο σημαντική όσο η καταστολή που σχετίζεται με τη χρήση αναβολικών στεροειδών. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι καταστολή είναι καταστολή ανεξάρτητα από το ποσοστό, αλλά αυτό είναι απλοϊκό στην καλύτερη περίπτωση. Ένας άνδρας με φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης 650 ng / dl που καταστέλλεται στα 450 ng / dl, που είναι μακριά από 42 ng / dl. Κυρίως,


τα δεδομένα έδειξαν ότι η ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη (LH) και η ορμόνη διέγερσης των ωοθυλακίων (FSH) θα παραμείνουν στη σημερινή τους κατάσταση. Ορισμένα στοιχεία έχουν επίσης δείξει ελαφρές μειώσεις στη σφαιρίνη σύνδεσης σεξουαλικής ορμόνης (SHBG), η οποία με τη σειρά της μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ελεύθερης τεστοστερόνης. Ωστόσο, μια σημαντική αύξηση στην ελεύθερη τεστοστερόνη είναι απίθανη. Τα φάρμακα μετά την κυκλοφορία (PCT) μπορεί να είναι ή όχι απαραίτητα ανάλογα με το άτομο, αλλά γενικά απαιτείται κάποια περίοδος κανονικοποίησης.

 

Ηπατοτοξικότητα: Παρόλο που λαμβάνεται από το στόμα, το LGD-4033 δεν είναι τοξικό για το ήπαρ και δεν πρέπει να επηρεάζει τα ηπατικά ένζυμα. Αυτό το προϊόν δεν ανήκει στην C17-άλφα αλκυλιωμένη (C17-aa) ή μεθυλιωμένη κατηγορία φαρμάκων.
 

7. Αγοράστε LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol σε σκόνη για SZOB


→ Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια παραγγελία για τις πρώτες ύλες LGD-4033 (Ligandrol).

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol σκόνη   βίντεο

Πρωτεΐνη LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol ακατέργαστο Προδιαγραφές:Ονομα LGD-4033 (Ligandrol)
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

  1165910-22-4

Χημική δοκιμή ≥99%
Διαλυτότητα διαλυτό σε ακετόνη, αιθανόλη, αιθυλαιθέρα, οξικό αιθυλεστέρα, αδιάλυτο σε νερό

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

10-20 mg

Χρόνος έναρξης

20 λεπτά

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Ακατέργαστη σκόνη LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol ακατέργαστη σκόνη HNMR | SZOB


1165910-22-4 LGD-4033 HNMR.jpg
Εξεταστική