Lorcaserin σκόνη (616202-92-7)

Lorcaserin σκόνη (616202-92-7)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1.Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη Lorcaserin;


Η λόρκασερ επηρεάζει τα χημικά σήματα στον εγκέφαλο που ελέγχουν την όρεξη. Το Lorcaserin λειτουργεί βοηθώντας σας να αισθάνεστε γεμάτοι με μικρότερα γεύματα.


Το Lorcaserin χρησιμοποιείται μαζί με τη διατροφή και την άσκηση για τη θεραπεία της παχυσαρκίας.


Το Lorcaserin χρησιμοποιείται μερικές φορές για τη θεραπεία της παχυσαρκίας που μπορεί να σχετίζεται με το διαβήτη, την υψηλή χοληστερόλη ή την υψηλή αρτηριακή πίεση.


Η Lorcaserin δεν θα θεραπεύσει οποιαδήποτε υποκείμενη κατάσταση υγείας (όπως καρδιακές παθήσεις, διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση). Συνεχίστε να παίρνετε οποιαδήποτε άλλα φάρμακα που έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας για τη θεραπεία αυτών των παθήσεων.


Η Lorcaserin, που κυκλοφορεί επί του παρόντος υπό την εμπορική ονομασία Belviq και προηγουμένως Lorqess κατά την ανάπτυξη, είναι ένα φάρμακο απώλειας βάρους που αναπτύχθηκε από την Arena Pharmaceuticals. Μειώνει την όρεξη ενεργοποιώντας έναν τύπο υποδοχέα σεροτονίνης γνωστού ως υποδοχέα 5-ΗΤ2C σε μια περιοχή του εγκεφάλου που ονομάζεται υποθάλαμος, ο οποίος είναι γνωστός για τον έλεγχο της όρεξης.

 

Το Lorcaserin χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους ενήλικες που είναι παχύσαρκοι ή που είναι υπέρβαροι και έχουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το βάρος για να χάσουν βάρος και να αποφύγουν να κερδίσουν πίσω αυτό το βάρος. Το Lorcaserin πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με τη διατροφή με μειωμένες θερμίδες και ένα σχέδιο άσκησης. Η Lorcaserin βρίσκεται σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται αγωνιστές υποδοχέα σεροτονίνης. Λειτουργεί αυξάνοντας τα συναισθήματα της πληρότητας, έτσι ώστε να καταναλώνουν λιγότερα τρόφιμα.
 

2. Πώς λειτουργεί η ακατέργαστη σκόνη Lorcaserin;


Η λορκασερίνη είναι ένας εκλεκτικός αγωνιστής υποδοχέα 5-ΗΤ2C και η in vitro δοκιμή του φαρμάκου έδειξε λογική εκλεκτικότητα για 5-ΗΤ2C έναντι άλλων σχετικών στόχων. Οι υποδοχείς 5-HT2C εντοπίζονται σχεδόν αποκλειστικά στον εγκέφαλο και μπορούν να βρεθούν στο χοριοειδές πλέγμα, στον φλοιό, στον ιππόκαμπο, στην παρεγκεφαλίδα, στην αμυγδαλή, στον θάλαμο και στον υποθάλαμο. Η ενεργοποίηση υποδοχέων 5-ΗΤ2C στον υποθάλαμο υποτίθεται ότι ενεργοποιεί την παραγωγή προοπιομελανοκορτίνης (POMC) και συνεπώς προάγει την απώλεια βάρους μέσω κορεσμού. Αυτή η υπόθεση υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες και άλλες μελέτες. Ενώ γενικά θεωρείται ότι οι υποδοχείς 5-HT2C συμβάλλουν στη ρύθμιση της όρεξης καθώς και της διάθεσης και της ενδοκρινικής έκκρισης [18], ο ακριβής μηχανισμός ρύθμισης της όρεξης δεν είναι ακόμη γνωστός. Η Lorcaserin έχει δείξει 100χ εκλεκτικότητα για 5-ΗΤ2C έναντι του στενά σχετικού υποδοχέα 5-ΗΤ2Β και 17χ εκλεκτικότητα έναντι του υποδοχέα 5-ΗΤ2Α.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη Lorcaserin ;


Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στην ετικέτα συνταγών σας. Μην πάρετε αυτό το φάρμακο σε μεγαλύτερες ή μικρότερες ποσότητες ή για περισσότερο από το συνιστώμενο.

 

Το κανονικό δισκίο λαμβάνεται συνήθως 2 φορές την ημέρα. Το δισκίο παρατεταμένης αποδέσμευσης λαμβάνεται μόνο μία φορά την ημέρα. Ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας.

 

Μην συνθλίβετε, μασάτε ή σπάζετε ένα δισκίο παρατεταμένης αποδέσμευσης. Πιάστε το ολόκληρο.

 

Μπορεί να παίρνετε λορκασερίνη με ή χωρίς φαγητό.

 

Θα πρέπει να χάσετε τουλάχιστον το 5% του αρχικού σας βάρους κατά τη διάρκεια των πρώτων 12 εβδομάδων λήψης της λορκασερίνης και κατανάλωσης μιας δίαιτας χαμηλών θερμίδων. Καλέστε το γιατρό σας εάν δεν χάσετε τουλάχιστον το 5% του αρχικού σας βάρους μετά τη λήψη του φαρμάκου για 12 εβδομάδες.

 

Το Lorcaserin είναι μόνο μέρος ενός πλήρους προγράμματος θεραπείας που περιλαμβάνει επίσης τη διατροφή, την άσκηση, τον έλεγχο βάρους και ενδεχομένως τη δοκιμή του σακχάρου στο αίμα. Ακολουθήστε τις διατροφικές σας συνήθειες, τις φαρμακευτικές αγωγές και τις ρουτίνες άσκησης πολύ στενά.

 

Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από υγρασία και θερμότητα.

 

Παρακολουθήστε την ποσότητα φαρμάκου που χρησιμοποιείται από κάθε νέα φιάλη. Το Lorcaserin είναι φάρμακο κατάχρησης και θα πρέπει να γνωρίζετε εάν κάποιος χρησιμοποιεί το φάρμακό σας εσφαλμένα ή χωρίς συνταγή.

 

Μην μοιράζεστε τη λορκασερίνη με άλλο άτομο. Κρατήστε το φάρμακο σε ένα μέρος όπου άλλοι δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό.

 

Η Lorcaserin έρχεται ως δισκίο για λήψη από το στόμα. Συνήθως λαμβάνεται με ή χωρίς τροφή δύο φορές την ημέρα. Πάρτε lorcaserin περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες στην ετικέτα συνταγογράφησης και ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για να εξηγήσετε οποιοδήποτε μέρος δεν καταλαβαίνετε. Πάρτε lorcaserin ακριβώς όπως οδηγίες. Μην το παίρνετε περισσότερο ή λιγότερο από αυτό ή το παίρνετε συχνότερα από το συνταγογραφούμενο από το γιατρό σας.

 

Η λαορκασερίνη μπορεί να είναι συνήθεια. Μην πάρετε μεγαλύτερη δόση, το παίρνετε πιο συχνά ή το παίρνετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που ορίστηκε από το γιατρό σας.

 

Εάν δεν χάσετε κάποιο βάρος κατά τη διάρκεια των πρώτων 12 εβδομάδων της θεραπείας σας, δεν είναι πιθανό να επωφεληθείτε από τη λήψη lorcaserin. Ο γιατρός σας μπορεί να σας πει να διακόψετε τη λήψη λορκασερίνης εάν δεν χάσετε αρκετό βάρος κατά τη διάρκεια των πρώτων 12 εβδομάδων της θεραπείας σας.

 

Το Lorcaserin θα σας βοηθήσει να ελέγξετε το βάρος σας μόνο εάν συνεχίσετε να το παίρνετε. Μην σταματήσετε να παίρνετε λορκασερίνη χωρίς να μιλήσετε με το γιατρό σας.

4. Δοσολογία πρώτης σκόνης Lorcaserin


Συνήθης δόση για ενήλικες για απώλεια βάρους:


10 mg από του στόματος δύο φορές την ημέρα


Σχόλια: Η ανταπόκριση στη θεραπεία θα πρέπει να αξιολογηθεί μέχρι την 12η εβδομάδα. Εάν ένας ασθενής δεν έχει χάσει τουλάχιστον το 5% του βασικού σωματικού βάρους, διακόψτε αυτό το φάρμακο, καθώς είναι απίθανο ο ασθενής να επιτύχει και να διατηρήσει κλινικά σημαντική απώλεια βάρους με συνεχή θεραπεία.

 

Χρήση: Συνδέεται με δίαιτα μειωμένων θερμίδων και αυξημένη σωματική δραστηριότητα για τη χρόνια διαχείριση βάρους σε ασθενείς με αρχικό δείκτη μάζας σώματος (BMI) 30 kg / m2 ή μεγαλύτερο (παχύσαρκο) Ή 27 kg / m2 ή μεγαλύτερο (υπέρβαρο) παρουσία τουλάχιστον μίας συγγενείας που σχετίζεται με το βάρος, όπως η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2 ή η δυσλιπιδαιμία.

5. Προειδοποίηση πρώτης σκόνης Lorcaserin

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε λορκασερίνη εάν είστε αλλεργικοί σε αυτό.

 

Μην χρησιμοποιείτε λορκασερίνη εάν είστε έγκυος. Η απώλεια βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να βλάψει ένα αγέννητο μωρό, ακόμα κι αν είστε υπέρβαρος. Ενημερώστε αμέσως το γιατρό σας εάν μείνετε έγκυος κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

 

Για να βεβαιωθείτε ότι το lorcaserin είναι ασφαλές για εσάς, ενημερώστε το γιατρό σας αν έχετε:

 

Διαβήτης;

συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια;

μια διαταραχή της καρδιακής βαλβίδας.

μια καρδιακή πάθηση όπως "μπλοκ AV" (2ου ή 3ου βαθμού).

δρεπανοκυτταρική αναιμία.

λευχαιμία ή μυέλωμα.

νεφρική ή ηπατική νόσο. ή

μια φυσική παραμόρφωση του πέους (όπως η νόσος του Peyronie).

Δεν είναι γνωστό εάν η λορκερίνη περνά στο μητρικό γάλα ή εάν μπορεί να βλάψει ένα θηλάζον μωρό. Δεν πρέπει να θηλάζετε κατά τη χρήση αυτού του φαρμάκου.

 

Η Lorcaserin δεν έχει εγκριθεί για χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών.

 

ενημερώστε το γιατρό και το φαρμακοποιό σας εάν είστε αλλεργικοί στη λορκασερίνη, σε οποιαδήποτε άλλα φάρμακα ή σε οποιοδήποτε από τα συστατικά των δισκίων λορκασερίνης. Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας ή ελέγξτε τις πληροφορίες για τον ασθενή για μια λίστα με τα συστατικά.

ενημερώστε το γιατρό και το φαρμακοποιό σας σχετικά με τα συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και τις βιταμίνες που λαμβάνετε ή σχεδιάζετε να πάρετε. Βεβαιωθείτε ότι αναφέρετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: βουπροπιόνη (Aplenzin, Forfivo, Wellbutrin, Zyban); cabergoline; κωδεΐνη (σε μερικά φάρμακα για πόνο και φάρμακα κατά του βήχα). δεξτρομεθορφάνη (σε φάρμακα κατά του βήχα και του κρύου). φλεκαϊνίδη (Tambocor); ινσουλίνη και άλλα φάρμακα για τον διαβήτη. linezolid (Zyvox). λίθιο (Lithobid); φάρμακα για στυτική δυσλειτουργία ή ψυχικές ασθένειες. φάρμακα για πονοκεφάλους ημικρανίας όπως αλτοτριπτάνη (Axert), ελετριπτάνη (Relpax), φροβατριπτάνη (Frova), ναρατριπτάνη (Amerge), ριζατριπτάνη (Maxalt), σουματριπτάνη (Imitrex) και ζολμιτριπτάνη (Zomig). άλλα φάρμακα για απώλεια βάρους. μετοπρολόλη (Toprol); mexiletine; αναστολείς μονοαμινοξειδάσης (ΜΑΟ), συμπεριλαμβανομένης της ισοκαρβοξαζίδης (Marplan), της φενελζίνης (Nardil), της σελεγιλίνης (Eldepryl, Emsam, Zelapar) και της τρανυλκυπρομίνης (Parnate). ονανσετρόνη (Zofran); προπαφαινόνη (Rythmol). επιλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI) όπως σιταλοπράμη (Celexa), εσιταλοπράμη (Lexapro), φλουοξετίνη (Prozac, Sarafem, Symbyax), φλουβοξαμίνη, παροξετίνη (Paxil) και σερτραλίνη (Zoloft). επιλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης / νορεπινεφρίνης (SNRIs) όπως η ντουλοξετίνη (Cymbalta) και η βενλαφαξίνη (Effexor). ταμοξιφένη (Soltamox); τιμολόλη (Blocadren); τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά (TCA) όπως αμιτριπτυλίνη, αμοξαπίνη, κλομιπραμίνη (Anafranil), δεσιπραμίνη (Norpramin), δοξεπίνη (Silenor), ιμιπραμίνη (Tofranil), νορτριπτυλίνη (Aventyl, Pamelor), protriptyline (Vivactil) και trimigramine (Surmontil). και τραμαδόλη (Conzip, Ultram, Ryzolt). Ο γιατρός σας μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει τις δόσεις των φαρμάκων σας ή να σας παρακολουθήσει προσεκτικά για παρενέργειες. Πολλά άλλα φάρμακα μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσουν με τη λορκασερίνη, οπότε φροντίστε να ενημερώσετε το γιατρό σας για όλα τα φάρμακα που παίρνετε, ακόμα και αυτά που δεν εμφανίζονται σε αυτή τη λίστα.


ενημερώστε το γιατρό σας σχετικά με τα βοτανικά προϊόντα και τα συμπληρώματα διατροφής που παίρνετε, ειδικά το βαλσαμόχορτο, την τρυπτοφάνη και τα βότανα ή τα συμπληρώματα για την απώλεια βάρους.


ενημερώστε το γιατρό σας εάν έχετε ή είχατε ποτέ προβλήματα με τα κύτταρα του αίματος όπως η δρεπανοκυτταρική αναιμία (νόσο των ερυθρών αιμοσφαιρίων), το πολλαπλό μυέλωμα (καρκίνος των κυττάρων του πλάσματος) ή η λευχαιμία (καρκίνος των λευκών αιμοσφαιρίων). μια κατάσταση που επηρεάζει το σχήμα του πέους, όπως η γωνίωση, η σηραγγώδης ίνωση ή η νόσο του Peyronie, ο διαβήτης, καρδιακή ανεπάρκεια, βραδείς ή ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς ή άλλα καρδιακά προβλήματα. ή ηπατική ή νεφρική νόσο.


ενημερώστε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, σκοπεύετε να μείνετε έγκυος ή θηλάζετε. Εάν μείνετε έγκυος ενώ παίρνετε λορκασερίνη, καλέστε αμέσως το γιατρό σας. Το Lorcaserin μπορεί να βλάψει το αγέννητο μωρό σας.

 

εάν κάνετε χειρουργική επέμβαση, συμπεριλαμβανομένης της οδοντικής χειρουργικής, ενημερώστε τον ιατρό ή τον οδοντίατρο ότι παίρνετε λορκασερίνη.

θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η λορκεσερίνη μπορεί να προκαλέσει υπνηλία και δυσκολία να προσέξετε ή να θυμηθείτε τις πληροφορίες. Μην οδηγείτε αυτοκίνητο ή χειριστείτε μηχανήματα μέχρι να ξέρετε πώς επηρεάζει αυτό το φάρμακο.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της πρώτης σκόνης Lorcaserin;


Λάβετε ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης εάν έχετε σημεία αλλεργικής αντίδρασης: κνίδωση. δύσκολη αναπνοή. πρήξιμο του προσώπου, των χειλιών, της γλώσσας ή του λαιμού.

 

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη λοξασερίνη και καλέστε αμέσως το γιατρό σας αν έχετε:

 

ασυνήθιστες αλλαγές στη διάθεση ή τη συμπεριφορά, σκέψεις αυτοκτονίας ή τραυματισμού στον εαυτό σας.

τα συναισθήματα στέκεται δίπλα στον εαυτό σας ή έξω από το σώμα σας.

προβλήματα μνήμης, συγκέντρωση προβλημάτων

οίδημα στο στήθος (σε γυναίκες ή άνδρες), απόρριψη θηλών.

η στύση του πέους είναι επώδυνη ή διαρκεί περισσότερο από 4 ώρες.

καρδιακά προβλήματα - γρήγορος καρδιακός ρυθμός, δυσκολία στην αναπνοή, ζάλη, συνεχιζόμενη αδυναμία ή πρήξιμο στα χέρια, τα χέρια, τα πόδια ή τα πόδια.
υψηλά επίπεδα σεροτονίνης στο σώμα - διέγερση, ψευδαισθήσεις, πυρετός, γρήγορος καρδιακός ρυθμός, υπερδραστήρια αντανακλαστικά, ναυτία, έμετος, διάρροια, απώλεια συντονισμού, λιποθυμία. ή

σοβαρή αντίδραση του νευρικού συστήματος - πολύ δύσκαμπτοι (άκαμπτοι) μύες, υψηλός πυρετός, εφίδρωση, σύγχυση, γρήγοροι ή ανομοιόμοιοι καρδιακοί παλμοί, τρόμος, αίσθημα ότι μπορεί να περάσει.

Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν:

 

κεφαλαλγία, ζάλη, αίσθημα κόπωσης

ξηροστομία, βήχας.

ναυτία, δυσκοιλιότητα.

πόνος στην πλάτη; ή

χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα (σε άτομα με διαβήτη).

 

Στις κλινικές δοκιμές, η πιο συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια ήταν ο πονοκέφαλος, που γνώρισε περίπου το 18% των συμμετεχόντων στο σκέλος φαρμάκων σε σύγκριση με το 11% των συμμετεχόντων στο placebo. Η κεφαλαλγία ήταν η μόνη ανεπιθύμητη ενέργεια που αναφέρθηκε να εμφανιστεί με συχνότητα μεγαλύτερη από 5 ποσοστιαίες μονάδες πάνω από εκείνη από το εικονικό φάρμακο. Άλλες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες και τα ποσοστά τους για τους ασθενείς με λορκασερίνη και εικονικό φάρμακο, αντίστοιχα, ήταν οι εξής: λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού (14,8% έναντι 11,9%), ρινοφαρυγγίτιδα (13,4% έναντι 12,0% ) και ναυτία (7,5% έναντι 5,4%). Τα ανεπιθύμητα συμβάντα κατάθλιψης, άγχους και αυτοκτονικού ιδεασμού ήταν σπάνια και αναφέρθηκαν με παρόμοιο ρυθμό σε κάθε ομάδα θεραπείας.

 

Τον Δεκέμβριο του 2012, η αμερικανική υπηρεσία επιβολής φαρμάκων πρότεινε να ταξινομηθεί η λορκεσερίνη ως φάρμακο του Χρονοδιαγράμματος IV επειδή έχει παραισθησιογόνες ιδιότητες σε υψηλότερες από τις εγκεκριμένες δόσεις και οι χρήστες θα μπορούσαν να αναπτύξουν ψυχιατρικές εξαρτήσεις από το φάρμακο. Στις 7 Μαΐου 2013, η αμερικανική υπηρεσία επιβολής φαρμάκων κατέταξε τη λορκασερίνη ως φάρμακο του προγράμματος IV βάσει του νόμου περί ελεγχόμενων ουσιών.

 

Υπήρξε ανησυχία ότι η λορκασερίνη μπορεί να προκαλέσει καρδιακή βαλβιδοπάθεια με βάση τις αναφορές των ατόμων που λαμβάνουν το φάρμακο στις δοκιμές Φάσης 2. Ωστόσο, διεξήχθη μια κλινική δοκιμή φάσης 3 του φαρμάκου και τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό μεταπτυχιακής ιατρικής του Οκτωβρίου του 2014, ένα ιατρικό περιοδικό ιατρού. Αυτά τα αποτελέσματα δεν κατέληξαν σε στατιστικά σημαντικές διαφορές στα ποσοστά βαλβιδοπάθειας σε σύγκριση με τον έλεγχο, δηλαδή 2,4% για τα άτομα με φάρμακα και 2,0% για τους ελέγχους.
 

Ποια άλλα φάρμακα θα επηρεάσουν τη σκόνη της λορκεσερίνης;

Ενημερώστε το γιατρό σας σχετικά με όλα τα φάρμακα που κυκλοφορούν σήμερα και με αυτά που ξεκινάτε ή σταματάτε να χρησιμοποιείτε, ιδιαίτερα

 

cabergoline;

linezolid.

λίθιο;

Β.

tramadol;

τρυπτοφάνη (που ονομάζεται επίσης L-τρυπτοφάνη).

κάθε είδος αντικαταθλιπτικού.

κρύο ή βήχα που περιέχει δεξτρομεθορφάνη (κατασταλτικό του βήχα).

φάρμακα στυτικής δυσλειτουργίας - avanafil, sildenafil, ταδαλαφίλη, Cialis, Levitra, Viagra και άλλα.

φάρμακο για τη θεραπεία ψυχικών ασθενειών, άγχους ή διαταραχής διάθεσης. ή

ένα φάρμακο ημικρανίας κεφαλαλγίας "triptan" - όπως αλτοτριπτάνη, φροβατριπτάνη, ριζατριπτάνη, σουματριπτάνη, ζολμιτριπτάνη, Imitrex, Maxalt, Zomig και άλλα.

Αυτή η λίστα δεν είναι πλήρης. Άλλα φάρμακα μπορεί να αλληλεπιδράσουν με τη λορκασερίνη, συμπεριλαμβανομένων συνταγογραφούμενων φαρμάκων και φαρμάκων χωρίς φάρμακα, βιταμινών και φυτικών προϊόντων. Δεν περιλαμβάνονται όλες οι πιθανές αλληλεπιδράσεις σε αυτόν τον οδηγό φαρμάκων.
 

7. Αγοράστε Lorcaserin σε σκόνη για SZOB

Επισκεφθείτε το φαρμακείο μας στο διαδίκτυο και συμπληρώστε μια σειρά πρώτων υλών Ropivacaine HCL.

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

  Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Θα σταλεί εντός 12 ωρών.
Lorcaserin βίντεο σε σκόνη

πρώτες σκόνη Lorcaserin Προδιαγραφές:


Ονομα Lorcaserin
Εμφάνιση Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
Cas

616202-92-7

Χημική δοκιμή > 99%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

10 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

ακατέργαστο σκόνη Lorcaserin Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

ακατέργαστη σκόνη Lorcaserin HNMR | SZOB


616202-92-7 Lorcaserin.jpg
Εξεταστική