Μεδετομιδίνη HCI CAS: 86347-15-1

Μεδετομιδίνη HCI CAS: 86347-15-1
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή Σχετικά με τη μεδετομιδίνη HCl CAS: 86347-15-1:

Η μεδετομιδίνη είναι ένα συνθετικό φάρμακο που χρησιμοποιείται τόσο ως χειρουργικό αναισθητικό όσο και ως αναλγητικό. Συχνά χρησιμοποιείται ως υδροχλωρικό άλας, υδροχλωρική μεδεδομιδίνη, ένα κρυσταλλικό λευκό στερεό. Πρόκειται για α2 αδρενεργικό αγωνιστή που μπορεί να χορηγηθεί ως ενδοφλέβιο διάλυμα φαρμάκου με αποστειρωμένο νερό. Το φάρμακο έχει αναπτυχθεί από την Orion Pharma. Σήμερα είναι εγκεκριμένο για σκύλους στις Ηνωμένες Πολιτείες και διανέμεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Pfizer Animal Health και από την Novartis Animal Health στον Καναδά με το όνομα προϊόντος Domitor. Άλλοι άλφα-δύο αγωνιστές που χρησιμοποιούνται στην κτηνιατρική περιλαμβάνουν ξυλαζίνη και δετομιδίνη, αλλά η χρήση τους είναι λιγότερο συχνή στη χειρουργική επέμβαση μικρών ζώων. Το προϊόν που διατίθεται στο εμπόριο είναι ένα ρακεμικό μίγμα δύο στερεοϊσομερών. η δεξαμετρομιδίνη είναι το ισομερές με πιο χρήσιμα αποτελέσματα και τώρα διατίθεται στο εμπόριο ως Dexdomitor.

Η μορφή ελεύθερης βάσης της μεδετομιδίνης διανέμεται από τη σουηδική εταιρεία I-Tech AB με την ονομασία του προϊόντος Selektope για χρήση ως αντιρρυπαντική ουσία σε θαλάσσια χρώματα.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα :

1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Προβλήματα ποιότητας προϊόντων

Συχνές ερωτήσεις

Ετικέτες: Μεδετομιδίνη

Σχετικά προϊόντα
Ενδιάμεσα
API
Προορμόνη
SARMS Raws

Μεσετομιδίνη HCl CAS: 86347-15-1 λεπτομερείς πληροφορίες

 • όνομα προϊόντος Υδροχλωρική μεδετομιδίνη
  Αριθμός CAS 106807-72-1, 86347-15-1
  Χημική ονομασία 4- [1- (2,3-διμεθυλοφαινυλο) αιθυλο] -1Η-ιμιδαζόλιο Μονοϋδροχλωρίδιο. Domitor; Μετομιδίνη; MPV 785; Zalopine; (r) -4- [1- (2,3-διμεθυλοφαινυλο) αιθυλο] -1Η-ιμιδαζόλης. Υδροχλωρική 4- [1- (2,3-διμεθυλφαινυλ) αιθυλ] -1Η-ιμιδαζόλη. medetomidine HCL; 1 Η-ιμιδαζόλιο, 4-1- (2,3-διμεθυλοφαινυλο) αιθυλο-, μονοϋδροχλωρίδιο; 5- [1- (2,3-διμεθυλφαινυλ) αιθυλ] -1Η-ιμιδαζόλη (1: 1)
  Μοριακός τύπος C13H17ClN2
  Μοριακό βάρος 236.7405
  Σημείο βρασμού 381,9 ° C σε 760 mmHg
  Καθαρότητα > 99%
  Περιγραφή Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
  Πακέτο Ασφάλεια και διαφοροποίηση
  Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
  Τιμή Διαπραγμάτευση


 •   Διαρθρωτικός τύπος:

 • Μεδετομιδίνη HCI CAS: 86347-15-1

  Μεσετομιδίνη HCl Χημικές ιδιότητες

Εξεταστική