Mepivacaine HCL (1722-62-9)

Λεπτομέρειες προϊόντος


Τι είναι η αναισθητική ακατέργαστη κόνις του Mepivacaine;

Η μεπιβακαΐνη είναι ένα αναισθητικό φάρμακο που εμποδίζει τους νευρικούς παλμούς που στέλνουν σήματα πόνου στον εγκέφαλό σας.
Η μεπιβακαΐνη χρησιμοποιείται ως τοπικό (σε μία μόνο περιοχή) αναισθητικό για επισκληρίδιο ή σπονδυλική στήλη. Χρησιμοποιείται επίσης ως αναισθητικό για οδοντιατρικές επεμβάσεις.
Η μεπιβακαίνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς που δεν αναφέρονται στον παρόντα οδηγό φαρμάκων.
Τα νευρομυελικά φάρμακα μπορεί να έχουν μακροχρόνιες ή μόνιμες επιδράσεις σε ορισμένες διαδικασίες του σώματος. Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με τον συγκεκριμένο κίνδυνο νευρικής βλάβης από τη μεπιβακαΐνη.
Δεν πρέπει να λαμβάνετε μεπιβακαΐνη εάν έχετε υποστεί κάποια αλλεργική αντίδραση σε οποιοδήποτε είδος μολυσματικού φαρμάκου.

Για να βεβαιωθείτε ότι η mepivacaine είναι ασφαλής για εσάς, ενημερώστε το γιατρό σας αν έχετε:
ηπατική ή νεφρική νόσο.
χαμηλή ή υψηλή αρτηριακή πίεση.
καρδιακές παθήσεις ή ιστορικό εγκεφαλικού επεισοδίου.
Διαταραχή του καρδιακού ρυθμού.
στεφανιαία νόσο;
επιληψία ή άλλη διαταραχή επιληπτικής κρίσης.
μια αλλεργία στα φάρμακα. ή
εάν χρησιμοποιείτε τακτικά φάρμακα (ειδικά για τη θεραπεία της ημικρανίας, της κατάθλιψης ή της ψυχικής νόσου).
Η κατηγορία εγκυμοσύνης του FDA Γ. Δεν είναι γνωστό αν η μεπιβακαϊνη θα βλάψει ένα αγέννητο μωρό. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος ή σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος κατά τη χρήση αυτού του φαρμάκου.
Δεν είναι γνωστό εάν η mepivacaine περνά στο μητρικό γάλα ή εάν μπορεί να βλάψει ένα θηλάζον μωρό. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν θηλάζετε ένα μωρό.

Μεσεβασαϊνική αναισθητική ακατέργαστη σκόνη

Λάβετε ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης εάν έχετε κάποια από αυτές τις ενδείξεις αλλεργικής αντίδρασης: κνίδωση, φαγούρα, ερυθρότητα του δέρματος. ναυτία, έμετος, εφίδρωση, αίσθημα καύσου. γρήγορους καρδιακούς παλμούς. φτέρνισμα, δυσκολία στην αναπνοή. ζάλη, λιποθυμία. πρήξιμο του προσώπου, των χειλιών, της γλώσσας ή του λαιμού.

Πείτε αμέσως στον φροντιστή σας αν έχετε:
μούδιασμα και μυρμήγκιασμα στο στόμα ή τα χείλη σας, μεταλλική γεύση στο στόμα σας.
χτύπημα στα αυτιά σας, θολή όραση, ομιλία, κεφαλαλγία?
σύγχυση, κατάθλιψη, σοβαρή υπνηλία, αίσθηση ότι μπορεί να περάσει έξω.
αργός καρδιακός ρυθμός, αδύναμος παλμός, αδύναμη ή ρηχή αναπνοή.
πυρετός, δυσκαμψία του αυχένα, αυξημένη ευαισθησία στο φως.
τρόμος ή μυϊκή συσπάσεις, αίσθημα άγχους ή ανήσυχος.
συνεχιζόμενο μούδιασμα, αδυναμία ή απώλεια κίνησης στα πόδια ή στα πόδια σας.
απώλεια ελέγχου της ουροδόχου κύστης ή του εντέρου,
απώλεια αίσθησης στο κάτω στομάχι, τη βουβωνική χώρα ή τα γεννητικά όργανα.
οδυνηρή ή δύσκολη ούρηση. ή
γρήγορος καρδιακός ρυθμός, γρήγορη αναπνοή, αίσθημα καύσου.
Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν:
άγχος, αίσθημα ανησυχίας ή ενθουσιασμού.
κατάθλιψη, ζάλη;
σεισμικές δονήσεις; ή
θολή όραση, χτυπώντας στα αυτιά σας.

Εγχυτική κρέμα σκόνης μεσιβακαϊνης Δοσολογία

Για μια επισκληρίδιο ή σπονδυλική στήλη, η μεπιβακαΐνη εγχέεται σε μια περιοχή της κάτω κοιλίας σας κοντά στην σπονδυλική σας στήλη. Θα λάβετε αυτήν την ένεση σε νοσοκομείο ή σε χειρουργικό περιβάλλον.
Για μια οδοντιατρική διαδικασία, η μεπιβακαϊνη ενίεται στην περιοχή των ούλων μέσα στο στόμα σας. Θα λάβετε αυτήν την ένεση στο γραφείο του οδοντιάτρου ή στο στοματικό χειρουργείο.
Η αναπνοή, η αρτηριακή σας πίεση, τα επίπεδα οξυγόνου και άλλα ζωτικά σημεία μπορεί να παρακολουθούνται προσεκτικά ενώ παίρνετε mepivacaine.
Τα νευρομυελικά φάρμακα μπορεί να έχουν μακροχρόνιες ή μόνιμες επιδράσεις σε ορισμένες διαδικασίες του σώματος. Αυτό περιλαμβάνει τη σεξουαλική λειτουργία, τον έλεγχο του εντέρου ή της ουροδόχου κύστης και την κίνηση ή αίσθηση στα πόδια ή στα πόδια σας. Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με τον συγκεκριμένο κίνδυνο νευρικής βλάβης από τη μεπιβακαΐνη.

Πείτε αμέσως στους φροντιστές σας εάν νομίζετε ότι έχετε πάρει πάρα πολύ από αυτό το φάρμακο.
Τα συμπτώματα υπερβολικής δόσης μπορεί να περιλαμβάνουν υπερβολική υπνηλία, κρίση (σπασμούς), ρηχή αναπνοή ή αργό καρδιακό ρυθμό.
Επειδή η mepivacaine χορηγείται όπως απαιτείται πριν από μια χειρουργική επέμβαση ή άλλη ιατρική διαδικασία, δεν είναι πιθανό να είστε σε ένα δοσολογικό σχήμα.

Προειδοποιήσεις

Οι αντιδράσεις που έχουν ως αποτέλεσμα τη θνησιμότητα έχουν συμβεί σε σπάνιες περιπτώσεις με τη χρήση τοπικών αναισθητικών, ακόμη και αν δεν υπήρχε ιστορικό υπερευαισθησίας.
Θάνατοι μπορεί να εμφανιστούν με τη χρήση τοπικών αναισθητικών στην περιοχή της κεφαλής και του λαιμού ως αποτέλεσμα της οπισθοδρομικής αρτηριακής ροής σε ζωτικές περιοχές του ΚΝΣ ακόμα και όταν παρατηρούνται μέγιστες συνιστώμενες δόσεις. Ο ιατρός πρέπει να είναι σε εγρήγορση για την έγκαιρη απόδειξη αλλαγής στο αισθητήριο ή ζωτικών σημείων.
Η λύση που περιέχει αγγειοσυσταλτικό (Mepivacaine HCl 2%) θα πρέπει να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή σε ασθενείς των οποίων το ιατρικό ιστορικό και φυσική αξιολόγηση υποδηλώνουν ύπαρξη υπέρτασης, αρτηριοσκληρωτικής καρδιακής νόσου, εγκεφαλικής αγγειακής ανεπάρκειας, καρδιακής ανεπάρκειας, θυρεοτοξίκωσης και διαβήτη κλπ.
Το διάλυμα που περιέχει αγγειοσυσταλτικό (Mepivacaine HCl 2%) περιέχει επίσης μεταδιθειώδες κάλιο, θειώδες άλας που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις αλλεργικού τύπου συμπεριλαμβανομένων αναφυλακτικών συμπτωμάτων και απειλητικών για τη ζωή ή λιγότερο σοβαρών ασθματικών επεισοδίων σε ορισμένα ευαίσθητα άτομα. Ο συνολικός επιπολασμός της ευαισθησίας του θειώδους άλατος στον γενικό πληθυσμό είναι άγνωστος και πιθανώς χαμηλός. Η ευαισθησία του θειώδους άλατος παρατηρείται συχνότερα στο άσθμα από ό, τι στους μη-ασθματικούς ανθρώπους. Το mepivacaine HCl 3% είναι ελεύθερο SULFITE.
Η μεπιβακαΐνη, μαζί με άλλα τοπικά αναισθητικά, είναι ικανή να παράγει μεθιαιμοσφαιριναιμία. Τα κλινικά συμπτώματα της μεθαιμοσφαιριναιμίας είναι η κυάνωση των νυχιών και των χειλιών, η κόπωση και η αδυναμία. Εάν η μεθογλοσφαιριναιμία δεν ανταποκρίνεται στη χορήγηση οξυγόνου, συνιστάται η χορήγηση ενδογενούς κυανού του μεθυλενίου 1-2 mg / kg σωματικού βάρους σε διάστημα 5 λεπτών.
Η American Heart Association έχει κάνει τις ακόλουθες συστάσεις σχετικά με τη χρήση τοπικών αναισθητικών με αγγειοσυσταλτικά σε ασθενείς με ισχαιμική καρδιακή νόσο: "Οι παράγοντες αγγειοσυσταλτικού πρέπει να χρησιμοποιούνται σε διαλύματα τοπικής αναισθησίας κατά τη διάρκεια της οδοντιατρικής μόνο όταν είναι σαφές ότι η διαδικασία θα μειωθεί ή η η αναλγησία γίνεται πιο βαθιά.Όταν ενδείκνυται αγγειοσυσταλτικό, πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή για την αποφυγή ενδοαγγειακής ένεσης.Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η ελάχιστη δυνατή ποσότητα αγγειοσυσταλτικού.


Mepivacaine αναισθητικό ακατέργαστο σκόνη HCL βίντεο


Mepivacaine HCL αναισθητική ακατέργαστη σκόνη Προδιαγραφές:Ονομα Mepivacaine HCL
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

1722-62-9

Χημική δοκιμή ≥ 99,2%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

40-80 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Mepivacaine HCL αναισθητική ακατέργαστη σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Ακατέργαστη σκόνη μεπιβακαϊνης HNMR | SZOB


1722-62-9 Mepivacaine HCL HNMR.jpg
Εξεταστική