Mestanolone (μεθύλιο dht) σκόνη (521-11-9)

Mestanolone (μεθύλιο dht) σκόνη (521-11-9)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι το Raw Mestanolone(Methyl dht) σκόνη;


DHT αναβολικό προϊόντα παρέχουν εξαιρετική οφέλη, αλλά αυτοί είναι κάπως περιορισμένης αποτελεσματικότητας λόγω της διαδικασία υποβολής αιτήσεων και κατανομή στο σώμα. Mestanolone μπορεί να σας δώσει το καλύτερο από ένα προϊόν DHT με πολλά πρόσθετα οφέλη. Είναι εύκολο να πάρει και πολύ ευέλικτο στη χρήση. Μπορείτε εύκολα να πάρετε την πνευματική ακμή που ήδη αγωνίζονται για και να καθιστούν μέσω οποιαδήποτε ρουτίνα υψηλής καταπόνησης, όπως και αν δεν είναι τίποτα. Πρόκειται για ένα συνολικό προϊόν μυαλό και το σώμα που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που εργάζονται και να ανταγωνίζονται.

 

Methyldihydrotestosterone (μεθυλο-DHT; 17alpha-methyl-17beta-hydroxy-5alpha-androstane-3-με, Mestanolone) είναι ένα στεροειδές τύπου DHT που είστε σε θέση να καταπιούν, αντί να εφαρμόζεται τοπικά. Έχει μια υψηλή αρρενογόνο επίδραση και οι γυναίκες, προειδοποίησε κατά τη χρήση του λόγω του ότι. Έχει μια τέτοια ισχυρή ανδρογόνο δύναμη που κάνει έντονες μεταβολές και ψυχολογικά όσο και σωματικά κάνει. Έχει πάντα την συχνή επιλογή στεροειδών για την κοπή και κλίνει πριν από διαγωνισμούς.

 

Οι ιδιότητες τύπος DHT σημαίνει ότι δεν διασπάται σε οιστρογόνα. Είναι ιδανικό για τη μείωση του σωματικού βάρους νερό, σκληραίνει τους μυς και κλίνει το μυϊκό ιστό σε όλο το σώμα. Είναι το τέλειο τόνερ και ενισχυτικό για σοβαρής αρσιβαρίστας ή bodybuilder. Μπορεί να στοιβάζονται με άλλα προϊόντα για την τέλεια κοπή κύκλων προ-ανταγωνισμού. Αυτό κάνει ότι πολύ πιο εύκολο να χύμα επάνω, διατήρηση της μυϊκής μάζας και να μειώσει τα περιττά βάρος.

 

Mestanolone χρησιμοποιείται για να:

Αύξηση τεστοστερόνης όφελος?

Καταστέλλουν την επίδραση οιστρογόνων?

Άπαχου μυϊκού ιστού?

Αύξηση δύναμης?

Τη βελτίωση της κίνησης και εστίασης?

 
2. Πώς λειτουργεί η σκόνη κάνει Raw Mestanolone(Methyl dht);


Mestanolone γίνεται από Pharmade. Διατίθεται στην αγορά με την επωνυμία Ermalone. Είναι συσκευασμένο σε δοχεία με αλουμινόχαρτο σε 100g έως 1kg μέγεθος. Είναι σε μορφή σκόνης μόνο.


Mestanolone έχει μια κοινή και καλά χρησιμοποιείται στεροειδές με τους γερμανικούς αθλητές για δεκαετίες. Τους έκανε πολύ δύσκολο να νικήσει σε πολλά μέτωπα. Επέτρεψε επίσης για ένα μεγάλο σύνολο των αθλητών να μελετήσει και να δούμε ποια είναι τα πραγματικά αποτελέσματα της χρήσης. Επίσης, δίνει ενδείξεις για την κατανόηση πώς φαίνεται να λειτουργεί. Μελέτες σε ζώα φαίνεται να δείχνουν ότι έχει ανδρογόνο αποτέλεσμα 60% και 25% αναβολικά. Η σημασία της αυτό είναι η ψυχολογική επίδραση στον χρήστη. Δημιουργεί μια πολύ άμεση επιθετική και ενεργητικός ψυχική κατάσταση. Αυτό το καθιστά τέλειο για εκείνους που χρειάζονται περισσότερα κίνητρα πριν από επίπονες προπονήσεις.

 

Υπήρχαν πολλά πρόσθετα οφέλη ανακάλυψε ότι περιλαμβάνουν:

 

Αυξημένη αντοχή?

Απίστευτα επίπεδα αντοχής?

Μηδενική απώλεια μυϊκής μάζας με αυστηρή δίαιτα?

Επιθετική ενέργεια με προπόνηση?

Ικανότητα να μπλοκάρει ψυχικά επίπεδα δυσφορία;
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετεΠρώτες Mestanolone (μεθύλιο dht) σκόνη?


Mestanolone πρώτες σκόνη είναι 100% καθαρή δραστική ουσία. Δεδομένου ότι θεωρείται τοξικό ήπαρ σε υψηλές δόσεις πρέπει να είναι από φθάνουν τα παιδιά.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από τη χρήση Mestanolone έναντι άλλων προϊόντων;

 

Ένα από τα ευνοημένα πλεονεκτήματα του Mestanolone έχει τα οφέλη ενός τύπου DHT αναβολικό σε προειδοποιητικές ετικέτες μορφή. Αυτό μπορεί να προστεθεί σε ένα υγρό ποτό ή να σκορπιστεί στο φαγητό και να τρώγονται. Ποτέ δεν έχετε να ανησυχείτε για αρκετά από το προϊόν, όπως ένα gel, απορροφώντας ή λαμβάνει επώδυνες ενέσεις. Είναι τόσο διακριτικό και εύκολο.

 

Το καλύτερο πλεονέκτημα μπορεί να είναι η ψυχολογική ώθηση σας δίνει για τη διατήρηση μια ρουτίνα φυσική υψηλής καταπόνησης. Δρα ως γέφυρα προς ενίσχυση τόσο το μυαλό και το σώμα για βέλτιστη απόδοση αποτελέσματα. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το προϊόν πήρε χρόνο για να σημειώσετε την αδιαμφισβήτητη ικανότητα του προϊόντος για να αφυπνίσει και να τονωθεί η ολόκληρο το νευρικό σύστημα για να δημιουργήσετε μια άκρη σε φυσικές ικανότητες. Αυτά δοκιμάζονται κάνει υψηλό άγχος, σωματικές δραστηριότητες ταυτόχρονα με υψηλές απαιτήσεις νευρολογικές εξαιρετικά καλά κατά τη χρήση του Mestanolone.

 

Επίσης δεν υπάρχουν αισθητές αλλαγές τεστοστερόνης στην 6 εβδομάδα μακρά δοκιμές, παρόλο που τα αποτελέσματα δεν είναι οριστική από την αποδοχή δικό Γερμανοί επιστήμονες. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε δόσεις των 20mg και υψηλότερες δόσεις μπορεί να έχουν διαφορετική επίδραση. Δείχνει ότι ένα απλό 6 κύκλος εβδομάδα σε μέτριες δόσεις δεν έχει καμία πραγματική επίδραση. Δεν έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του στελέχους που μπορεί να δημιουργούν στο ήπαρ. Είναι καλύτερο να ανάβουν και να σβήνουν περιοδικά. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσετε κέρδη όταν αντιμετωπίζετε σοβαρά άπαχο κύκλο.
 

4. Δοσολογίαof Mestanolone(Methyl dht) ακατέργαστη σκόνη


20mg έως 50mg σε καθημερινή βάση είναι η συνιστώμενη δοσολογία. Αυτό πρέπει να ληφθεί για μια περίοδο έξι εβδομάδων. Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να κρατήσει τα επίπεδα στον ορό του αίματος πολύ ψηλά πάνω από τη γραμμή βάσης. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ποσότητα που πρέπει να χορηγηθεί εξαρτάται από τα σχέδια του κύκλου του χρήστη.

 

Υψηλές δόσεις είναι σκόπιμο μόνο εάν ο χρήστης σκοπεύει να το πάρετε ως ένα αυτόνομο, αλλά αν ο στόχος είναι να την στοίβα με άλλα προϊόντα τότε δόσεις πρέπει να είναι χαμηλή. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ότι μπορεί ενδεχομένως να βλάψει το συκώτι. Τα παρακάτω είναι μερικές κατευθυντήριες γραμμές δοσολογία που οι καταναλωτές θα πρέπει να τηρούν για καλύτερα αποτελέσματα:

 

Θα πρέπει να αυξήσουν την πρόσληψη πρωτεΐνης.

Θα πρέπει να χρησιμοποιούν μεταξύ 20mg σε 30mg του Mestanolone κάθε μέρα.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να προσθέσετε οποιαδήποτε υψηλή αναβολικών σημαίνουν για μυϊκή μάζα κτίριο, αλλά αυτό πρέπει να είναι σε μέτριες ποσότητες.


Έγχυση αυξημένη διατροφή με τρόφιμα που είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνη.

Ο παραπάνω κύκλος πρέπει να συνεχιστεί για περίοδο έως 6 εβδομάδες. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης θα επωφεληθούν από την καταπληκτική ψυχικής ευκρίνεια που παρέχει Mestanolone, καθώς και η υψηλή μάζα κτίριο ιδιοκτησία άλλου μεταβολικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε όσον αφορά τις οδηγίες συνταγή που δίνονται.
 

5. Προειδοποίησηof Mestanolone(Methyl dht) ακατέργαστη σκόνη


Γενικά, υπάρχουν παρενέργειες που έχουν συσχετιστεί με Mestanolone μέχρι στιγμής, υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείται σωστά, σύμφωνα με τις οδηγίες. Αυτό αποτελεί σαφή ένδειξη ότι πρόκειται για ένα πολύ ασφαλές προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα.


Mestanolone είναι η στεροειδές της επιλογής για τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι για κοπή, καθώς και να κλίνει πριν από διαγωνισμούς. Αυτό το στεροειδές είναι ιδανικό όταν πρόκειται για τη διατήρηση κέρδη για εκείνους που έχουν σοβαρά άπαχο κύκλο. Αυτό δίνει στους χρήστες ένα πλεονέκτημα που αντικαθιστά μόνο φυσική ανωτερότητα.

6. Ποιες είναι οιtΑυτός πιθανές παρενέργειεςof Mestanolone(Methyl dht) ακατέργαστη σκόνη;


Γενικά, υπάρχουν παρενέργειες που έχουν συσχετιστεί με Mestanolone μέχρι στιγμής, υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείται σωστά, σύμφωνα με τις οδηγίες. Αυτό αποτελεί σαφή ένδειξη ότι πρόκειται για ένα πολύ ασφαλές προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα.

7. ΑγοράστεMestanolone (μεθύλιο dht) σε σκόνη fROMSZOB


→ Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε μια παραγγελία Mestanolone/Methyl dht πρώτων υλών.

→ Καθορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής.

→ Κατά την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ θα σταλεί μέσα σε 12 ώρες.

Mestanolone (μεθύλιο dht) σε σκόνη βίντεο

Πρώτες Mestanolone (μεθύλιο dht) σκόνη προδιαγραφές:ΌνομαMestanolone/μεθυλ
ΕμφάνισηΛευκό ή απενεργοποίηση άσπρη ή ανοικτό κίτρινο κρυσταλλική σκόνη
CAS

 521-11-9

Δοκιμασία≥99%
ΔιαλυτότηταΑδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλ, διαλύεται σε οξικό οξύ, αιθυλικός εστέρας

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

20-50mg

Χρόνος έναρξης

20 λεπτά

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

Πρώτες Mestanolone (μεθύλιο dht) σκόνηΑνταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

 

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Mestanolone (μεθύλιο dht) πρώτες σκόνη HNMR | SZOB


521-11-9 MestanoloneMethyl HNMR.jpg
Εξεταστική