Πρωτεΐνη οξεικής μεθενολόνης (primo A) (434-05-9)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η πούδρα ακατέργαστης οξεικής μεθενολόνης (primo A);


Η οξική μεθενολόνη είναι το χημικό όνομα για το Primobolan, ένα δημοφιλές αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές που χρησιμοποιούν οι bodybuilders και ο αθλητής.


Η οξεική μεθενολόνη είναι ένα δημοφιλές αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές γνωστό για τις πιο ήπιας παρενέργειάς του.


Αυτή η από του στόματος μορφή του Primobolan είναι επίσης φημισμένη ως σχετικά ασφαλές στεροειδές για τις γυναίκες επειδή αντιστέκεται στην αρωματοποίηση.


Η οξεική μεθενολόνη θεωρείται επίσης το ασφαλέστερο συνθετικό στεροειδές στην αγορά. Στην πραγματικότητα, το στεροειδές έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για τη θεραπεία των υποβρυχίων παιδιών και των πρόωρων βρεφών, καθώς και της οστεοπόρωσης και της μείωσης των μυών. Ωστόσο, ο βασικός στόχος της Μεθενολόνης είναι να θεραπεύσει τη μυϊκή σπατάλη , αυξάνουν τους μυς και ενισχύουν τα οστά, για γυμναστήριο και τώρα χρησιμοποιούνται ευρέως στο bodybuilding.

 

Το οξικό άλας είναι ένας ισχυρότερος εστέρας από το enanthate, έτσι ώστε να προάγει πιο άμεση δράση, αν και έχει μικρότερη ημίσεια ζωή από την enanthate. Ο εστέρας enanthate έχει βραδύτερο ρυθμό διασποράς από το οξικό, αλλά έχει μεγαλύτερο χρόνο ημίσειας ζωής, χρήση / ενέσεις.


Η οξική μεθενολόνη είναι η από του στόματος μορφή του φαρμάκου, ενώ η Μεθανολόνη enanthate είναι ενέσιμη Primobolan, πιο γνωστή ως Primobolan Depot.

 

Οι Bodybuilders μπορούν να επιλέξουν τη χρήση στεροειδούς Methenolone για σκοπούς κοπής και να βοηθήσουν στην προώθηση της ανάπτυξης άπαχου μυϊκού ιστού και της μυϊκής δύναμης αντί να επιταχύνουν τα κέρδη μυών και το βάρος.

 

Μεθανολόνη Οξική / πρωτεύουσα Α σκόνη

Methenolone Acetate / primo Μια ακατέργαστη σκόνη, το υλικό της μεθονολόνης Acetate / primo Α, ένα είδος λευκής ή υπόλευκης ή ανοικτοκίτρινης κρυσταλλικής σκόνης, πολλοί προμηθευτές στεροειδών προϊόντων συνήθως αγοράζουν υψηλής καθαρότητας Methenolone Acetate / primo A σε σκόνη online, το κάνουν σε όλους τα είδη της έτοιμης μάρκας Methenolone Acetate / primo A, η λεπτομέρεια της οξεικής μεθενολόνης / primo A ακατέργαστης σε SZOB όπως παρακάτω:

Όνομα: Οξική μεθενολόνη

CAS: 434-05-9

Μοριακός τύπος: C22H32O3

Μοριακό Βάρος: 344.48800

Σημείο τήξης: 141-143 ° C

Θερμοκρασία αποθήκευσης: RT

Χρώμα: Λευκή ή υπόλευκη ή ανοικτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη

2. Πώς η ακατέργαστη σκόνη μεθονολόνης (primo A) ;


Μεθανολόνη οξική χρήση

Η οξική Primobolan / οξική μεθενολόνη είναι εδώ και δεκαετίες. Σε ιατρικά σενάρια, το στεροειδές χρησιμοποιείται συνήθως για να εμποδίζει τη σπατάλη των μυών που προκαλείται από χρόνιες παθήσεις, υποσιτισμό ή μυϊκές γενετικές ασθένειες.

Το οξικό Primobolan και η «αδελφή του» του, Enalhate Primobolan, είναι επωφελείς για την ενεργοποίηση της ελάχιστης ανάπτυξης των άπαχων μυών, αλλά όχι στο βαθμό άλλων ισχυρότερων στεροειδών που χρησιμοποιούνται για τα επιταχυνόμενα κέρδη μυϊκής μάζας.


Τα οφέλη του οξικού μεθενολόνης για τον bodybuilding

Η οξεική μεθενολόνη θα λάμψει πραγματικά τα στεροειδή. Για να χάσουμε βάρος, πρέπει να καταναλώνουμε περισσότερες θερμίδες από το να καταναλώνουμε. Παρόλο που είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά κάνει επίσης τις ομάδες μυϊκών μυών μας να αντιμετωπίζουν μεγάλο κίνδυνο. Στην πραγματικότητα, ακόμη και αν το σχέδιο είναι τέλειο, η δίαιτα απώλειας βάρους θα οδηγήσει σε κάποια απώλεια απώλειας μυϊκού ιστού, εκτός εάν χρησιμοποιείται συνθετικός μεταβολικός προστατευτικός παράγοντας. Ακόμη και με τέτοια προστασία, μπορεί να συμβεί απώλεια ιστού, η οποία θα πρέπει να σας πει τη σημασία των συνθετικών μεταβολιτών. Το κλειδί για την επιτυχή δίαιτα δεν είναι απλά απώλεια βάρους, αλλά στην προστασία της ποιότητας των μυών, ενώ μειώνεται το βάρος. αν δεν τηρήσετε αυτούς τους στόχους, η δίαιτά σας δεν είναι επιτυχής. Η Οξεική Μεθενολόνη σας βοηθά να επιτύχετε αυτόν τον στόχο σχεδιάζοντας προσεκτικά τη διατροφή σας. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι έχει κάποια πολύ καλή επίδραση κλιματισμού. Όσοι χρησιμοποιούν την οξική μεθενόλη συχνά φαίνονται πιο δύσκολο να προσδιοριστούν. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι θα διαπιστώσουν ότι η έκδοση Depot είναι πιο αποτελεσματική στη φάση κοπής και περιλαμβάνει τις γυναίκες.

 

Η οξική μεθενολόνη είναι επίσης πολύ δημοφιλής στους αθλητικούς κύκλους. Αυτό το στεροειδές είναι πιθανό να μετριάσει τη δύναμη. Η αντοχή μπορεί να αναφέρεται στη δύναμη και την ταχύτητα, αποτελεί βασικό στοιχείο της επιτυχούς αθλητικής ικανότητας. Ωστόσο, αυτό το στεροειδές είναι πραγματικά χρήσιμο για την προώθηση της ανάρρωσης. Η αντοχή των μυών θα βελτιωθεί και αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα είναι τόσο ισχυρά όσο πολλά στεροειδή, κάθε σύγκρουση είναι καλύτερη από ότι δεν προσκρούει. Επιπλέον, επειδή είναι ένα ήπιο στεροειδές, οι αθλητές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη μαζική συσσώρευση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μεγάλη αύξηση του μεγέθους ανάλογα με την κίνηση ή τη θέση μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την απόδοση. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να φέρει περιττή προσοχή στους κατασκοπευτικούς ανθρώπους.

 

Ο μεθενολονικός οξικός εστέρας θεωρείται ως παράγωγο του διϋδροτετραστέλου ένα Dihy drotesto stero ne είναι ένας μεταβολίτης της τεστοστερόνης και επομένως παρέχει την ίδια λειτουργία και δραστικότητα της τεστοστερόνης. Σε ό, τι αφορά την Οξική Μεθενολόνη / Primo Α, αυτό σημαίνει / τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν:

² Αυξημένο δυναμικό για την κατασκευή ιστών (αναβολισμός)

² Ανασταλμένος καταβολισμός (βλάβη / καταστροφή μυών ή ιστών)

² Ενισχυμένη παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων (ερυθροποίηση) - ερυθρά αιμοσφαίρια μεταφέρουν οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στους μυς. Όσο μεγαλύτερος είναι ο όγκος των ερυθρών αιμοσφαιρίων που κάνει αυτό, τόσο περισσότερο ένας bodybuilder μπορεί να παρουσιάσει αυξημένη κυτταρική ανάπτυξη, αντοχή και αντοχή.

² Μεγαλύτερη συγκράτηση του αζώτου στους μυς - συμβάλλει στη διατήρηση των μυών

Η τεστοστερόνη έχει επίσης θετική επίδραση στη λίμπιντο και συμμετέχει επίσης σε άλλες λειτουργίες του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της πέψης και του μεταβολισμού.

 

Τα πλεονεκτήματα της οξεικής μεθενολόνης

Η οξική μεθενολόνη επίσης δεν θα αρωματίζει, επομένως οι παρενέργειες που σχετίζονται με τα οιστρογόνα δεν προκαλούν ανησυχία. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν οδηγεί σε διαγωνισμό bodybuilding, καθώς η υποδόρια κατακράτηση νερού (λόγω οιστρογόνου) μπορεί να μειώσει σημαντικά την εμφάνιση της σκληρότητας και του ορισμού στους μυς. Επομένως, τα μη αρωματικά στεροειδή είναι απαραίτητα για τον αγωνιζόμενο, συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός σφιχτού, σταθερού χτίζοντας τις εβδομάδες που οδηγούν σε μια επίδειξη. Και φυσικά χωρίς υπερβολικό οιστρογόνο, υπάρχει μικρή πιθανότητα να αναπτυχθεί ο αθλητής γυναικομαστία. Ομοίως, δεν πρέπει ποτέ να υπάρχει ανάγκη χρήσης αντιοιστρογόνου με αυτό το στεροειδές. Η οξεική μεθενολόνη λέγεται επίσης ότι έχει μικρή επίδραση στην ενδογενή παραγωγή τεστοστερόνης. Αν και αυτό μπορεί να ισχύει και σε μικρές κλινικές δόσεις, αυτό δεν ισχύει για τον bodybuilder. Για παράδειγμα, σε ένα στέλεχος περισσότεροι από τους μισούς ασθενείς που έλαβαν μόνο 30-45 mg σημείωσαν καταστολή των επιπέδων γοναδοτροπίνης από 15% έως 65% α. Αυτή είναι μια δόση πολύ λιγότερο από ό, τι οι περισσότεροι bodybuilders θα χρησιμοποιήσει, και χωρίς αμφιβολία αύξηση θα μπορούσε να οδηγήσει μόνο σε χειρότερη καταστολή. Θα χρειαζόταν συνεπώς ένα φάρμακο που να διεγείρει την τεστοστερόνη, όπως το HCG ή το Clomid / Nolvadex, όταν συνάπτεται κύκλος χαμηλής δόσης οξεικής μεθενολόνης, εκτός εάν χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα μικρή δόση.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε σκόνη ακατέργαστης ουσίας Μεθενολόνη (Primo A);

 

Τοποθέτηση με οξική μεθενολόνη

Λόγω της παραδοσιακά ήπιας φήμης του, είναι συχνά στοιβάζονται με άλλα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή για επιταχυνόμενα οφέλη ενώ ταυτόχρονα εκμεταλλεύονται το μειωμένο δυναμικό ανδρογόνων παρενεργειών.


Σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστάται η μείωση της δόσης οξικής μεθενολόνης στα 50 mg ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 100 mg.

 

Παρά τη φήμη της ως απαλό στεροειδές που δεν τείνει να προκαλέσει παρενέργειες που μοιάζουν με οιστρογόνα, να θυμάστε πάντα ότι οποιοδήποτε αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές έχει τη δυνατότητα να αρωματιστεί ή να μετατραπεί από τεστοστερόνη σε οιστρογόνο.

 

Ο καθένας μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά, ακόμα και αν ακολουθείται η ίδια ισχύς σε χιλιοστόγραμμα και συχνότητα δοσολογίας. Επομένως, προσέξτε

 

Αναθεώρηση οξεικής μεθενόλης

Η οξική μεθενολόνη είναι ένα από τα αναβολικά στεροειδή, με πολλούς μύθους και μύθους γι 'αυτό, ειδικά στον πίνακα μηνυμάτων του Διαδικτύου. Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι αυτές οι ορμόνες φύλλων πληροφοριών δεν εμποδίζουν την παραγωγή φυσικής τεστοστερόνης, καθιστώντας την τέλεια γέφυρα μεταξύ της κυκλοφορίας. Ωστόσο, διαπιστώσαμε ότι αυτό δεν είναι σωστό και το ποσοστό αναστολής του είναι ακόμα αρκετά ισχυρό από πολλά στεροειδή. Πολλοί άνθρωποι κάνουν επίσης ανακριβείς υποθέσεις που βασίζονται στην ικανότητα των στεροειδών. Αυτό οφείλεται κυρίως στη ντροπή γύρω από τον Arnold και όταν τα αποτελέσματα δεν ταιριάζουν με την εικόνα στο μυαλό τους, θα βρουν μια φτωχή, ανακριβή εικόνα του Primobolan.

 

Όταν χρησιμοποιείτε συνθετικά μεταβολικά στεροειδή, είναι πάντα σημαντικό να κατανοήσετε τα κύρια σημεία των στεροειδών. Ένας από τους κύριους σκοπούς της χρήσης των αναβολικών στεροειδών είναι να χτίσουν μια μεγάλη μυϊκή μάζα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ο μόνος σκοπός. Εάν τα στεροειδή δεν είναι ικανά να κατασκευάσουν μεγάλο αριθμό ομάδων, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει τον κόπο. Γνωρίζοντας ότι μια μεγάλη συσσώρευση δεν σημαίνει το μόνο που πρέπει να προσθέσετε. Αυτό είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να καταλάβουν, αλλά μόλις το κάνετε αυτό, θα εκτιμήσετε καλύτερα την Οξική Μεθενόλη.

 

Η οξική μεθενολόνη είναι ένα πολύτιμο στεροειδές που μπορεί να θεωρηθεί στον κύκλο κοπής ως μέρος της στοίβας. Δεν είναι ένα αρσενικό βασικό στεροειδές, αλλά ένα αναβολικό στεροειδές για να αυξήσει την ήδη καλά προγραμματισμένη στοίβα. Αν και δεν είναι αρσενικό βασικό στεροειδές, μπορεί να αποτελέσει σίγουρα τη βάση των γυναικών. Ανεξάρτητα από τους άνδρες ή τις γυναίκες, η από του στόματος χορήγηση οξικής μεθενολόνης θα είναι ακόμα πιο ικανοποιητική με τη μορφή ενέσεων Μεθενολόνης.

 

Οξική Μεθενολόνη Αποτελέσματα

Όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από bodybuilders, προτιμάται οποιαδήποτε μορφή (Primobolan ενέσιμη ή από του στόματος), τουλάχιστον στους κύκλους bodybuilding, για την ικανότητά της να διατηρεί τα κέρδη της μυϊκής μάζας ενώ ασχολείται με έναν κύκλο κοπής.


Οι κύκλοι κοπής περιλαμβάνουν πτώση βάρους (ή τουλάχιστον να μην το κερδίζετε) αυξάνοντας ταυτόχρονα το ιξώδες και μια κομψή, λεπτή σωματική διάπλαση πριν από ένα αθλητικό γεγονός ή ανταγωνισμό.

 

Τα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή δεν συνιστώνται για μη ιατρικούς σκοπούς. Οποιαδήποτε μορφή Primobolan είναι φάρμακο που χορηγείται μόνο με ιατρική συνταγή και ταξινομείται ως ελεγχόμενη ουσία Schedule III σε πολλές χώρες του κόσμου. Οι οικοδόμοι που αναζητούν οξείες στεροειδές ή χάπια οξικής μεθενολόνης θα περιοριστούν στις προσπάθειές τους.

 

Μερικές εκδόσεις σε μορφή δισκίων μπορούν να βρεθούν σε δισκία των 5 mg, αν και σε ορισμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο, τα δισκία των 25 mg ενδέχεται να είναι ακόμη διαθέσιμα / παραγόμενα.
 


4. Δοσολογία σκόνης οξεικής Μεθενολόνης (Primo A)

 

Οξική Μεθενολόνη Δοσολογία για ιατρική χρήση

Οι οδηγίες ιατρικής συνταγής για την από του στόματος παραλλαγή του Primobolan ήταν αυτές των 100 - 150mg ημερησίως για περίοδο που δεν υπερβαίνει την περίοδο 6-8 εβδομάδων. Όπως και με τις οδηγίες για τις ενέσιμες οδηγίες Primobolan, δεν υπάρχουν ξεχωριστές οδηγίες για τις δόσεις του Primobolan.

 

Οξική Μεθενολόνη Δοσολογία για Bodybuilding

Για αρχάριους:

Συνήθως θα βρίσκουν την ημερήσια περιοχή των 50 - 100 mg να είναι μια αποτελεσματική δόση με το Primobolan από το στόμα.

Για ενδιάμεσους χρήστες:

Είναι γνωστοί για το να τρέχουν από το στόμα Primobolan στο εύρος των 100 - 150mg ημερησίως με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Για προχωρημένους χρήστες:

Θα βρείτε το φάσμα των 150 - 200mg ημερησίως για να είναι αρκετά αποτελεσματική.

Η από του στόματος παραλλαγή του Primobolan είναι ένα από τα δύο από του στόματος αναβολικά στεροειδή (το άλλο είναι το Andriol το οποίο χορηγείται από του στόματος Undecanoate τεστοστερόνης) που δεν παρουσιάζουν κανένα μέτρο ηπατοτοξικότητας. Συνεπώς, μπορούν να χρησιμοποιηθούν υψηλότερες δόσεις Primobolan από το στόμα, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι το Primobolan από το στόμα εξακολουθεί να διαθέτει ένα μέτρο αντοχής στο μεταβολισμό και την καταστροφή του στο συκώτι και συνεπώς ο κίνδυνος ηπατοτοξικότητας από Primo δεν πρέπει να αγνοηθεί εντελώς, Οι δόσεις Primobolan του τύπου από του στόματος αυξάνονται σε υψηλότερες και υψηλότερες ποσότητες.

Οι θηλυκοί χρήστες που επιθυμούν να επιφέρουν αύξηση της απόδοσης και της σωματικής διάπλασης από το Primobolan από το στόμα, θα βρουν άνεση και όφελος στην ημερήσια σειρά 50 - 75 mg με πολύ μικρό κίνδυνο εμφάνισης.

 

Η σωστή χορήγηση και ο χρόνος των δόσεων οξεικής μεθενολόνης

Η από του στόματος παραλλαγή Primobolan μπορεί να χορηγηθεί μία φορά ημερησίως και δεν υπάρχει καμία απαίτηση να διαχωρίζονται οι δόσεις σε αρκετές καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς ο χρόνος ημιζωής του Primobolan από του στόματος είναι περίπου 2 - 3 ημέρες. Ως εκ τούτου, είναι αποδεκτή και συνιστάται η χορήγηση μίας ημερήσιας δόσης, προκειμένου να διατηρηθούν τα κατάλληλα σταθερά σταθερά μέγιστα επίπεδα πλάσματος αίματος της ορμόνης.

5. Προειδοποίηση σκόνης οξεικής Μεθενολόνης (Primo A)


Προειδοποίηση της οξικής μεθενολόνης για τη γυναίκα

Και στις δύο περιπτώσεις, η δοσολογία θα πρέπει να ξεκινάει από 25 mg έως 50 mg την εβδομάδα για τις γυναίκες. Οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ότι παρόλο που είναι γνωστό ως απαλό στεροειδές για τις γυναίκες, η οξική Μεθενολόνη θα μπορούσε να προκαλέσει ανάπτυξη σε μερικούς χρήστες .


Η χρήση του φαρμάκου μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα και σίγουρα δεν συνιστάται αν μια γυναίκα είναι έγκυος ή σχεδιάζει να μείνει έγκυος εξαιτίας της πιθανότητας βλάβης στην εμβρυϊκή ανάπτυξη.

Οι γυναίκες που θηλάζουν θα πρέπει επίσης να αποφεύγουν το φάρμακο επειδή η επίδρασή του στο μητρικό γάλα δεν είναι ακόμη πλήρως γνωστή.


Παρόλο που είναι λιγότερο ισχυρό από άλλα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή που χρησιμοποιούνται σήμερα από τους bodybuilders και τους αθλητές, οι δυνατότητες και οι πιθανές παρενέργειες δεν πρέπει να υποτιμηθούν.


Η οξική μεθενολόνη μπορεί και προσφέρει οφέλη για ιατρικούς σκοπούς, ακόμη και για μη ιατρικούς σκοπούς όπως η ενίσχυση του bodybuilding και της αθλητικής απόδοσης.

 

Ταυτόχρονα, μπορεί επίσης να προκαλέσει μια σειρά απροσδόκητων και ανεπιθύμητων παρενεργειών.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της πρώτης σκόνης της Οξεικής Μεθενολόνης (primo A);


Μετενολόνη οξέα παρενέργειες

Οποιοδήποτε αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει παρενέργειες.Έτσι και η οξική μεθενολόνη. Οι επιπτώσεις που σχετίζονται με την οξική μεθενολόνη είναι παρόμοιες με τη χρήση άλλων προϊόντων τεστοστερόνης. Όσο μεγαλύτερη είναι η δοσολογία, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος εμφάνισης παρενεργειών. Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες κυμαίνονται από ήπιες έως πιο σοβαρές:

 

Αλλαγές στην κατάσταση του δέρματος (επιδείνωση της ακμής, του λιπαρού ή του δέρματος κ.λπ.)

Αυξημένη ανάπτυξη της τρίχας του προσώπου και του σώματος

Δυνατότητα ανδρικής φαλάκρας

Αλλαγές στα επίπεδα χοληστερόλης που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην καρδιαγγειακή λειτουργία

Υψηλή πίεση του αίματος

Καταστολή της ενδογενούς τεστοστερόνης

 

Οι γυναίκες θα πρέπει να χρησιμοποιούν οξική μεθενόλη με προσοχή, καθώς έχουν τη δυνατότητα να βιομηχανοποιήσουν (που ονομάζεται επίσης βιριλισμός) και να προκαλέσουν ανεπιθύμητες ενέργειες:

Διευρυμένη κλειτορίδα

Βαθύτερη φωνή

Ανάπτυξη μαλλιών στο πρόσωπο ή το σώμα

Διαταραχή των κύκλων της εμμήνου ρύσεως

Παύση της εμμήνου ρύσεως

Συγκρίνετε τα οφέλη της χρήσης οξικής μεθενολόνης έναντι των πιθανών παρενεργειών.
 

7. Αγοράστε σκόνη μεθονολόνης (Primo A) για SZOB


Πώς να αγοράσετε Φαρμακευτική Grade Μεθανολόνη Acetate / primo Μια σκόνη από SZOB πρώτων εταιρεία;

→ Επισκεφθείτε το φαρμακείο μας στο διαδίκτυο και συμπληρώστε μια παραγγελία της Μεθανολόνης Acetate / primo A πρώτων υλών.

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.
Πρωτεΐνη με μεθενολονόνη (Primo A) σε σκόνη

Πρωτεΐνη ακατέργαστης οξεικής μεθενολόνης (primo A) Προδιαγραφές:Ονομα Οξική μεθενολόνη / primo A
Εμφάνιση Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
Cas

434-05-9

Χημική δοκιμή ≥98%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

50-150 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Πρωτεΐνη ακατέργαστης οξεικής μεθενολόνης (primo A) Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Οξεική μεθενολόνη / primo Μια ακατέργαστη σκόνη HNMR | SZOB


434-05-9 Methenolone Acetate HNMR.jpg
Εξεταστική