Μεθανολόνη Enanthate (primo Enanthate) σκόνη (303-42-4)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη Μεθανολόνη Enanthate (primo Enanthate) σκόνη ;


Η Μεθενολόνη Enanthate, είναι συνήθως αυτό που αποκαλούμε Primobolan, είναι ένα enanthate εστεροποιημένο ενέσιμο στεροειδές το οποίο εμφανίζει ήπια αναβολική και χαμηλή ανδρογόνο ιδιότητες. Ο εστέρας ενανθράκων δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία οι συγκεντρώσεις του στεροειδούς αυξάνονται και παραμένουν αυξημένες για περίπου δύο εβδομάδες. Υπάρχουν δύο μορφές Primobolan, Μεθενολόνη Το Enanthate είναι η ενέσιμη μορφή μεθενολόνης, η ίδια ένωση διαθέσιμη σε μορφή από του στόματος που δημιουργήθηκε από τη Schering. Η ενέσιμη έκδοση είναι πολύ πιο δημοφιλής, καθώς είναι πολύ πιο αποδοτική για τους άνδρες bodybuilders που απαιτούν σχετικά υψηλή δόση.


Μεθενολόνη Το Enanthate / primo E χρησιμοποιείται συνήθως από όσους επιθυμούν να περιορίσουν στο ελάχιστο τις οιστρογόνες και ανδρογενετικές ανεπιθύμητες ενέργειες. Μεθανολόνη Το Enanthate / primo E είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για τους κύκλους κοπής λόγω των ήπιων αναβολικών ιδιοτήτων του, οι οποίες μπορεί να είναι οι πλέον κατάλληλες για τη διατήρηση του μυϊκού ιστού υπό αυστηρή δίαιτα πριν από το περιεχόμενο. Τα υπερβολικά υποδόρια υγρά δεν θα αποτελέσουν επίσης ανησυχία λόγω της Μεθενολόνης Enanthate / primo Ε που είναι ένα στεροειδές που δεν αρωματίζει. Η ένωση θα μπορούσε επίσης να προστεθεί σε κύκλους συσσώρευσης για να αυξηθεί η αναβολική φύση του κύκλου ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα την προσθήκη στις συνολικές οιστρογόνες και ανδρογονικές παρενέργειες.

 

Οι σχετιζόμενες με την ανδρογόνα παρενέργειες συνήθως περιορίζονται μόνο στα ευαίσθητα άτομα ή σε εκείνους που επιλέγουν να λάβουν τις μεγαλύτερες δοσολογίες του προϊόντος. Μεθενολόνη Η Enanthate / primo E θεωρείται συχνά ως ασφαλές στεροειδές σε σύγκριση με άλλα προϊόντα και είναι ένα πολύ περιζήτητο προϊόν το οποίο αντανακλά στο κόστος του.

 

Μια δόση 400mg την εβδομάδα έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει αξιοπρεπή κέρδη, αλλά υψηλότερες δόσεις είναι συνηθισμένες, με πολλούς ισχυρισμούς 600-800mg την εβδομάδα θα προσφέρει πολύ καλύτερη απόδοση στο μέγεθος των μυών, ενώ δεν προκαλεί πάρα πολύ από την άποψη των παρενεργειών. Καθώς αυξάνουμε τη δόση μπορούμε να αναμένουμε τις ανδρογονικές παρενέργειες να γίνουν πιο έντονες, οπότε κάτω από το χρήστη για να δούμε τι δόση παρέχει καρποφόρα όταν ζυγίζει τις παρενέργειες με καθαρά θετικά οφέλη.

 

Η μεθενολόνη Enanthate / primo E συχνά στοιβάζεται με άλλα στεροειδή για να προσφέρει πιο ευχάριστα αποτελέσματα στον χρήστη. Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου κοπής, το προϊόν θα μπορούσε να στοιβάζεται με ένα μη-αρωματικό ανδρογόνο για να υποβοηθήσει τη μυϊκή σκληρότητα διατηρώντας ταυτόχρονα μια πολύ καθορισμένη εμφάνιση με ελάχιστη κατακράτηση νερού. Άλλοι μπορεί να βρουν ένα πριμπόλ μια ωραία ένωση για να προσθέσουν στη συνήθη πορεία τεστοστερόνης τους να προσθέσουν στον αναβολικό χαρακτήρα του κύκλου, ενώ δεν προσθέτουν πάρα πολλά στις παρενέργειες. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για όσους έχουν βρει τη δοσολογία ανοχής τους με τεστοστερόνη, αλλά επιθυμούν να προσθέσουν μια άλλη ένωση στη στοίβα τους για να βοηθήσουν τα κέρδη.

 

Μεθανολόνη Enanthate / primo Ε σκόνη

Μεθανολόνη Enanthate / primo Ε ακατέργαστη σκόνη, το υλικό της Μεθενόλης Enanthate / primo Ε, ένα είδος λευκής κρυσταλλικής σκόνης, πολλοί προμηθευτές προϊόντων στεροειδών συνήθως αγοράζουν υψηλής καθαρότητας Μεθανολόνη Enanthate / primo Ε σκόνη σε απευθείας σύνδεση, το καθιστούν σε όλα τα είδη της έτοιμης μάρκας Methenolone Enanthate / primo E, η λεπτομέρεια της Μεθανολόνης Enanthate / primo E ακατέργαστη σε SZOB όπως παρακάτω:

Όνομα: Μεθανολόνη Enanthate

CAS: 303-42-4

Μοριακός τύπος: C27H42O3

Μοριακό Βάρος: 414.62100

Σημείο τήξης: 289-292 ° C

Θερμοκρασία αποθήκευσης: RT

Χρώμα: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

2. Πως λειτουργεί η ακατέργαστη σκόνη Μεθανολόνης Enanthate (primo Enanthate);

 

Ένα από τα πιο κοινά οφέλη που συνδέονται με το Methenolone Enanthate / primo E είναι το τεράστιο δυναμικό του για ανάπτυξη μυών. Χρησιμοποιείται επίσης ως θεραπεία των μυών που χάνουν ασθένειες. Επίσης, διατηρεί τις ικανότητες αντοχής. Ανεξαρτήτως όμως, μην αναμένετε σημαντική ώθηση. Θα είναι μέτρια, βοηθώντας την ταχύτητα και την εξουσία σας.

Είναι απολύτως αποτελεσματικό για τον σκοπό της ανάκτησης. Το σώμα θα χρειαστεί ένα συντομότερο χρόνο για μια ανάπαυση και αν έχετε ζημιές και τραυματισμούς, θα θεραπευτούν και πιο γρήγορα. Η μυϊκή αντοχή θα αυξηθεί επίσης. Εδώ είναι άλλη χρήση της Μεθανολόνης Enanthate / primo E:

 

Πρωτεΐνη ακατέργαστης Μεθανολόνης Enanthate (primo Enanthate) για Συγκόλληση ή Κοπή

Μεθενολόνη Το Enanthate / Primo E είναι ένα από τα λίγα στεροειδή που είναι ιδανικό τόσο για τη διόγκωση όσο και για την κοπή. Η αλήθεια λέγεται, πραγματικά δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα όπως "συσσώρευση στεροειδών" ή "κοπής στεροειδών" είναι ακριβώς ότι μερικοί παράγουν περισσότερη κατακράτηση νερού από άλλες. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας αν ψάχνετε να βάλετε το βάρος (ακόμα και το βάρος του νερού) για να προσαρμόσετε το σώμα σας σε μεγαλύτερη μάζα. Και το συναίσθημα της αποβολής από τα shirtsleeves σας μπορεί να είναι επίσης διασκεδαστικό. Αλλά πέρα από την κατακράτηση νερού, η συσσώρευση και η κοπή είναι περισσότερο θέμα διατροφής. Η Μεθενολόνη Enanthate / Primo E δεν θα παράγει μόνοι του ταχείες αυξήσεις του βάρους, αλλά αν αυξηθούν οι θερμίδες είναι ένα θαυμάσιο φάρμακο για τη συσσώρευση χωρίς το πρήξιμο. (Αυτό που ορισμένοι αποκαλούν "άπαχο όγκο"). Φυσικά, σε ένα έλλειμμα θερμίδων, η Methenolone Enanthate / primo E θα δημιουργήσει ακόμα αύξηση μυών, καθιστώντας την αγαπημένη για τους ανταγωνιστές bodybuilders τις τελευταίες εβδομάδες πριν από έναν διαγωνισμό.

 

Στρώση ακατέργαστης μεθανόλης Enanthate (primo Enanthate) σκόνη

Όσο σπουδαίο είναι το Primo, οι περισσότεροι τύποι πιστεύουν ότι πρέπει να το κλωτσήσουν, προσθέτοντας κάτι ισχυρότερο και από την άποψη αυτή, το Methenolone Enanthate / primo E είναι πολύ εύκολο να στοιβάζεται, καθώς πηγαίνει με οτιδήποτε. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις με άλλα στεροειδή και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε, το Methenolone Enanthate / primo E απλά προσθέτει μεγαλύτερη αναβολική επίδραση σε αυτό. Η πιο λογική επιλογή στοίβαξης με την Μεθενολόνη Enanthate / primo E θα είναι η τεστοστερόνη. Η δοκιμή συμβαίνει και με τα πάντα και ο συνδυασμός είναι κερδοφόρος. Το Methenolone Enanthate / Primo E μπορεί να προκαλέσει κάποια καταστολή, καθώς η ανδρογόνος ποιότητα θα ήταν αρκετή για να καταστείλει, αλλά όχι αρκετά υψηλή για να προσθέσει περισσότερο από το σώμα (αν και, όπως όλα τα στεροειδή, βασίζεται στο μόριο της τεστοστερόνης) θα παράγει μόνη της. Αυτή είναι μια από τις επικρίσεις της Μεθενόλης Enanthate / primo Ε. Για μέγιστη ανάπτυξη, απαιτείται κάποια ανύψωση ανδρογόνων. Η επαγόμενη καταστολή μαζί με την έλλειψη αντικατάστασης ανδρογόνου μπορεί να οδηγήσει σε ελαφρά απώλεια της λίμπιντο. Η προσθήκη λίγης τεστοστερόνης διορθώνει ότι η πιθανή παγίδα συν αυξάνει το μεγαλύτερο δυναμικό οικοδόμησης μυών. Μαζί τα δύο στεροειδή παρέχουν όλα όσα θέλετε και χρειάζεστε από έναν κύκλο. Η συσσώρευση πολλαπλών ενέσιμων ενώσεων είναι συνήθως περιττή.

 

Αν ψάχνετε για ένα "ξεκίνημα" σε σας κύκλου Methenolone Enanthate / primo E επίσης στοίβες ιδιαίτερα καλά με ταχέως ενεργώντας oral. Όταν χρησιμοποιείτε την Μεθανολόνη Enanthate / primo E με το Dianabol, θα πάρετε την αρχική πρόσκρουση του D-bol μαζί με τους σταθερούς μυς που δημιουργούνται για το Primo. Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων. Αλλά όταν χρησιμοποιείτε μια από του στόματος, ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιήστε ένα σωστό συμπληρώματα της ηπατικής προστασίας. (N2GUARD, πρωτεϊνικό εργοστάσιο POST-CYCLE και LIV 52 είναι από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή. Καλύτερα ακόμα - χρησιμοποιήστε και τα τρία). Η φήμη έχει ότι ο Άρνολντ πήρε 100mg shot Methenolone Enanthate / primo E μια μέρα μαζί με 25mgs dianabol καρτέλες την ημέρα. Αυτό θεωρήθηκε ότι ώθησε το φάκελο πίσω στην "ημέρα" αν και με τα σημερινά πρότυπα είναι αρκετά ήπιο. Είναι επίσης μια αρκετά καλή στοίβα. Τα δύο συμπληρώνουν το ένα το άλλο καλά και μπορείτε να πάρετε και το αυξημένο μέγεθος και τον όγκο του αίματος μαζί με την ανώτερη κατακράτηση αζώτου και τη σχετική ασφάλεια.

 

Πρωτεΐνη ακατέργαστης μεθανόλης Enanthate (primo Enanthate)

Η Μεθενολόνη Enanthate / primo E θεωρείται η καλύτερη επιλογή για τις γυναίκες λόγω των χαμηλών ανδρογόνων ιδιοτήτων της και των επακόλουθων άνοσων κερδών. Οι γυναίκες τείνουν να θέλουν να αποφύγουν την υπερβολική ογκογένεση και την ομαλότητα που προέρχεται από την κατακράτηση νερού. Επίσης, δεδομένου ότι τα οιστρογόνα δημιουργούν ένα "μαλακό" βλέμμα, τα στεροειδή που αρωματίζουν μπορούν να καταστρέψουν την αισθητική που προσπαθούν να επιτύχουν. Ένα φάρμακο που δημιουργεί σκληρότητα χωρίς φούσκωμα ή οιστρογόνο συσσώρευση είναι Masteron, αλλά Masteron είναι ένα καθαρό ανδρογόνο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στις ανδρικές παρενέργειες που οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να αποφύγουν - τριχόπτωση, ανάπτυξη τρίχας σώματος, σκληρότερο δέρμα, βαθύτερη φωνή και πιο ανησυχητική, διεύρυνση της κλειτορίδας. Δεδομένου ότι η Μεθανολόνη Enanthate / primo E είναι σχεδόν καθαρά αναβολική, οι πλευρές αυτές διατηρούνται στο απόλυτο ελάχιστο εάν οι δοσολογίες διατηρούνται λογικές. Οι γυναίκες συνήθως ανταποκρίνονται πολύ καλά σε μια δοσολογία 50-100mg την εβδομάδα, αν και πολλοί επιλέγουν την προφορική εκδοχή που αισθάνονται ότι είναι καλύτερο για το κάψιμο λίπους, αν και αυτό είναι καθαρή κερδοσκοπία και ανεκδοτική. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν τόσο πολύ, αλλά οι εμπειρικές αποδείξεις δεν έχουν κάποια αξία.

 

Επιπλέον, κάποια γυναίκα επιλέγει να συμπεριλάβει άλλα αναβολικά όπως Winstrol ή Anavar, αλλά αυτό είναι απλά περιττό. Η ανάμειξη πάρα πολλών στεροειδών δεν έχει κανένα όφελος και μπορεί να είναι μια ζημία, καθώς καθίσταται ασαφές που λειτουργούν καλύτερα. Αν σας αρέσει η Methenolone Enanthate / primo E, χρησιμοποιήστε Methenolone Enanthate / primo E. Και ειδικά στην περίπτωση της γυναίκας, συνήθως δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετα. Μια δημοφιλής σύσταση για τις γυναίκες θα ήταν επίσης να πειραματιστεί πρώτα με τη χρήση της Methenolone Enanthate / primo E από μόνη της και αργότερα να εισέλθει σε ένα δεύτερο στεροειδές αν χρειαστεί
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε πούδρα ακατέργαστης Μεθανολόνης Enanthate (primo Enanthate) ;


Αρχάριος primo Ε Κύκλος

 

Αρχικό παράδειγμα Primo E Cycle (10 εβδομάδες συνολικός χρόνος κύκλου)

Εβδομάδες 1 - 10:

- Enanthate τεστοστερόνης στα 300 - 500mg / εβδομάδα

- primo Ε (Μεθανολόνη Enanthate) στα 400 mg / εβδομάδα

Ένας πολύ βασικός εισαγωγικός κύκλος primo E για αρχάριους, αυτός ο κύκλος εδώ με το ενέσιμο primo Ε που επιτρέπει στο χρήστη να έχει την άνεση και την ευκολία των σπάνιων ενέσεων και των δοσολογιών. Ο συνδυασμός του με την παρομοίως εστεροποιημένη τενονστερόνη Enanthate παρέχει το ίδιο όφελος, όπου τα δοσολογικά και τα χρονοδιαγράμματα χορήγησης μπορούν να παραμείνουν τα ίδια και να φορτωθούν στην ίδια σύριγγα και να εγχυθούν ανάλογα. Η τεστοστερόνη σε αυτόν τον κύκλο χρησιμοποιείται σε μια δόση bodybuilding και χρησιμεύει πράγματι ως μία από τις πρωτογενείς αναβολικές ενώσεις και όχι ως υποστηρικτικός ρόλος των δόσεων TRT (Θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης).

 

Ενδιάμεση ακατέργαστη Μεθανολόνη Enanthate (primo Enanthate) σκόνη

Ενδιάμεσο παράδειγμα primo Ε κύκλου (συνολικός χρόνος κύκλου 10 εβδομάδων)

Εβδομάδες 1 - 10:

- Enanthate τεστοστερόνης στα 100 mg / εβδομάδα

- Primo Ε (Οξεική Μεθενολόνη) στα 100 mg / ημέρα

- Winstrol (ενέσιμη) στα 100 mg κάθε δεύτερη ημέρα (συνολικά 400 mg / εβδομάδα)

Αυτός είναι ένας πολύ σταθερός και αξιόπιστος κύκλος primo E για ενδιάμεσους χρήστες. Η στοματική παραλλαγή του primo Ε χρησιμοποιείται εδώ, με σκοπό την ορθή επίδειξη στον αναγνώστη του πώς να χρησιμοποιήσει σωστά την στοματική παραλλαγή. Η τεστοστερόνη είναι η πρώτη που θα εξηγηθεί εδώ, όπου υποβιβάζεται σε θέση υποστήριξης σε δόση 100mg εβδομαδιαίως με TRT (Θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης). Η τεστοστερόνη σε αυτόν τον κύκλο είναι παρούσα μόνο για να διατηρήσει κανονικές και σωστές φυσιολογικές λειτουργίες που διέπονται από την τεστοστερόνη απουσία φυσικής ενδογενούς παραγωγής τεστοστερόνης λόγω της χρήσης αναβολικών στεροειδών σε αυτόν τον κύκλο. Η χρήση τεστοστερόνης σε τέτοια χαμηλή δόση πρέπει επίσης να αναιρεί οποιαδήποτε πιθανή ποσότητα αρωματοποίησης χωρίς την ανάγκη αναστολέα αρωματάσης.


Το Winstrol είναι η δεύτερη προσθήκη σε αυτόν τον συγκεκριμένο κύκλο με την ενέσιμη μορφή του, καθώς το όφελος τόσο του Primobolan όσο και του Winstrol είναι ότι πρόκειται για δύο παράγωγα DHT που δεν μετατρέπονται σε οιστρογόνο μέσω αρωματάσης και αμφότερα εμφανίζουν αρκετά χαμηλές βαθμολογίες ανδρογόνου αντοχής. Με μια δόση TRT τεστοστερόνης και δύο πρωτογενή αναβολικά που δεν μετατρέπονται σε οιστρογόνο, αυτός ο κύκλος θεωρείται πολύ κατάλληλος προ-διαγωνισμός ή κύκλος κοπής. Η χρήση του Primo Ε και του Winstrol ως πρωταρχικών ενώσεων σε κύκλους primo Ε όπως αυτός θα χρησιμεύσει για την παροχή ενός άπαχου σκληρού σώματος είτε στο θερμιδικό έλλειμμα ενός κύκλου κοπής είτε στην προσθήκη μάζας άπαχου μάζας σε έναν κύκλο άπαχου μάζας χωρίς την προστιθέμενο βάρος νερού ή συγκράτηση / κέρδος λίπους. Ωστόσο, οι στόχοι άλιπης μάζας ή ομαδοποίησης που χρησιμοποιούν αυτόν τον κύκλο ενδέχεται να οδηγήσουν σε απογοήτευση στον χρήστη όσον αφορά την πιθανότητα άνοιας αύξησης μάζας λόγω της ασθενούς αναβολικής αντοχής του Primo E. Η προσθήκη του Winstrol θα πρέπει να αντισταθμίσει αυτό ως εμπόριο -μακριά από.

 

Σύνθετη ακατέργαστη μεθανόλη Enanthate (primo Enanthate) σκόνη

Ενδιάμεσο παράδειγμα primo Ε κύκλου (συνολικός χρόνος κύκλου 10 εβδομάδων)

Εβδομάδες 1 - 10:

- Enanthate τεστοστερόνης στα 100 mg / εβδομάδα

- Primo Ε (Μεθανολόνη Enanthate) στα 1.000 mg / εβδομάδα

- Τρανβολόνη Enanthate στα 500 mg / εβδομάδα

Αυτός ο προηγμένος κύκλος primo E θεωρείται ο τελευταίος προηγμένος προ-διαγωνισμός ή κύκλος κοπής όπου για άλλη μια φορά, η τεστοστερόνη υποβιβάζεται στον ρόλο υποστήριξής της στο TRT. Τα πρωτογενή αναβολικά τότε γίνονται Primo E (η ενέσιμη παραλλαγή) και Trenbolone, η οποία θεωρείται εξαιρετικά ισχυρή ένωση από μόνη της. Το Primobolan και η Trenbolone είναι πλήρως ανοσοποιητικά για την αρωματοποίηση στο οιστρογόνο, το οποίο εξαλείφει εντελώς τον κίνδυνο εμφάνισης φούσκας, κατακράτηση νερού, απαλή εμφάνιση στο σώμα ή οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες σχετιζόμενες με οιστρογόνα. το Primo E χρησιμοποιείται επίσης στην υψηλότερη αποτελεσματική δόση του και παράλληλα με την τεράστια αναβολική αντοχή της Trenbolone, ο κύκλος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά ως κύκλος προ-αμφισβήτησης, κύκλος κοπής, κύκλος άπαχου μάζας ή κύκλο κέρδους εξίσου αποτελεσματικά.


Το τελευταίο σημείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όλες οι ενώσεις που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον κύκλο είναι ενέσιμες ενώσεις, παρέχοντας ένα βαθμό ευκολίας που ενισχύεται περαιτέρω από το γεγονός ότι όλες οι ορμόνες εδώ έχουν τον ίδιο εστέρα: Enanthate. Το αποτέλεσμα είναι το πιο βολικό πρόγραμμα ένεσης και χορήγησης που μπορεί να ζητήσει κάποιος σε ένα κύκλο, καθώς και οι 3 ενώσεις μπορούν να εγχυθούν την ίδια ώρα της εβδομάδας και όλες μπορούν να ενεθούν όλες μαζί και να φορτωθούν στην ίδια σύριγγα με τη μία.

 

Ολόκληρος ο Κύκλος & η δοσολογία παραπάνω μόνο για αναφορά, οι λεπτομέρειες του εχθρού προσαρμόζονται ανάλογα με τη φυσική αντοχή των ανθρώπων.
 

4. Δοσολογία πούδρας ακατέργαστης Μεθενολόνης Enanthate (primo Enanthate)


Ιατρική Μεθανολόνη Enanthate / primo E Δοσολογία

Οι οδηγίες ιατρικής συνταγής για την ενέσιμη παραλλαγή του Primobolan απαιτούν αρχική δόση 200mg, ακολουθούμενη από 100mg εβδομαδιαίως για τη διάρκεια της θεραπείας. Ανάλογα με την ιατρική κατάσταση που θεραπεύεται, οι δόσεις Methenolone Enanthate / primo E μπορούν να προσγειωθούν οπουδήποτε στην περιοχή των 100mg κάθε 1 - 2 εβδομάδες ή 200mg κάθε 2-3 εβδομάδες. Δεν υπάρχουν ξεχωριστές οδηγίες ιατρικής δοσολογίας για γυναίκες ασθενείς.


Αρχάριοι, Ενδιάμεσοι, Προηγμένοι Μεθανολόνη Enanthate / primo E Δοσολογίες

Για τους σκοπούς της βελτίωσης της συμπεριφοράς και της σωματικής ικανότητας, οι δόσεις Methenolone Enanthate / primo E, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, πρέπει να εκτελούνται σε αυτό που θα θεωρείται πολύ υψηλή δόση σε σύγκριση με την πλειονότητα άλλων αναβολικών στεροειδών.


Για αρχάριους Μεθανολόνη Enanthate / Primo E χρήστες:

Συνήθως θα βρουν 200-400mg ανά ανάμικτη δόση Primobolan ώστε να είναι επαρκείς για να βοηθήσουν τον χρήστη στην επίτευξη των στόχων του. Υπάρχει σπανίως ποτέ οποιαδήποτε ανάγκη για αρχάριους να βγάζουν πάνω από 400mg την εβδομάδα λόγω της αρχικής χρήσης και επιτρέποντας στο άτομο να συγκεντρώσει μια αίσθηση για την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου.


Για τους ενδιάμεσους χρήστες Μεθανολόνης Enanthate / primo E:

Οι δόσεις του Primobolan θα προσγειώνονται στην περιοχή των 400 - 700 mg εβδομαδιαίως, οι οποίες συχνά θα κυκλοφορούν πιο κοντά στο υψηλότερο τέλος των 700 mg εβδομαδιαίως. Οι ενδιάμεσοι χρήστες θα βρουν την αναβολική αντοχή του Primobolan αρκετά αδύναμη σε σύγκριση με άλλα αναβολικά στεροειδή και πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε υψηλότερες δόσεις για να δουν οποιεσδήποτε αλλαγές σωματικής διάστασης / απόδοσης αποκλειστικά για το Primo.


Για προχωρημένους χρήστες Enanthate / Primo E Μεθανολόνης:

Συχνά καταλήγουν να χρησιμοποιούν δόσεις Μεθανολόνης Enanthate / primo E στην περιοχή των 800 - 1.000mg την εβδομάδα ή μεγαλύτερη. Για το σκοπό της διατήρησης της άπαχης μάζας κατά τη διάρκεια ενός κύκλου κοπής, οι δόσεις Μεθενολόνης Enanthate / primo E δεν χρειάζεται να τρέχουν τόσο υψηλά, αλλά κατά μέσο όρο, αυτές είναι οι δόσεις που απαιτούνται για την πρόκληση αξιοσημείωτης άλιπης μάζας αυξάνεται από ένα ασθενές αναβολικό στεροειδές όπως η Μεθενολόνη Enanthate / primo Ε. Εντούτοις, όταν κυκλοφορούν στην κατάλληλη κλίμακα δόσεων για τέτοιες επιδράσεις, η Methenolone Enanthate / primo E μπορεί να παρουσιάσει μια επίδειξη ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά αναβολικά στεροειδή, όπου πρόκειται για προσθήκη άπαχου μάζας.


Οι γυναίκες χρήστες θα βρουν δόσεις Methenolone Enanthate / primo E για τη σωματική διάπλαση και τις επιδόσεις στην περιοχή των 50 - 100mg εβδομαδιαίως χωρίς προβλήματα παρενεργειών και συμπτωμάτων. Ωστόσο, η μορφή ενέσεως Methenolone Enanthate / primo Ε έχει μικρότερο ποσοστό χρήσης μεταξύ των θηλυκών σε σύγκριση με την στοματική παραλλαγή λόγω προβλημάτων στον έλεγχο των επιπέδων της ορμόνης στο πλάσμα του αίματος και του χρονοδιαγράμματος και του προγραμματισμού των χορηγήσεων έγχυσης για την επίτευξη Αυτό.


Το ενέσιμο μείγμα Μεθανολόνης Enanthate / primo Ε έχει χρόνο ημιζωής 10 ημερών εξαιτίας του εστέρα Enanthate που συνδέεται με την Μεθενολόνη και κατά συνέπεια πρέπει να χορηγείται δύο ή τρεις φορές εβδομαδιαίως, με κάθε ένεση να απέχει ομοιόμορφα το ένα από το άλλο. Για παράδειγμα, μια συνολική εβδομαδιαία δόση των 400mg την εβδομάδα θα χωριστεί σε ένεση 200mg τη Δευτέρα, ακολουθούμενη από άλλη ένεση 200mg την Πέμπτη. Αν και τα άτομα μπορούν ακόμα να «περάσουν» με μία εβδομαδιαία ένεση, οι ενέσεις δύο φορές ή τρεις φορές εβδομαδιαίως είναι ιδανικές και συνιστώνται για να διατηρηθούν σταθερά και σταθερά μέγιστα επίπεδα πλάσματος στο αίμα.

 

Θυμηθείτε: Όλες οι παραπάνω δόσεις μόνο για αναφορά, όταν αποφασίσετε να το πάρετε, παρακαλώ ελέγξτε τις λεπτομέρειες σύμφωνα με διαφορετικούς ανθρώπους, τη φυσική τους αντοχή.
 

5. Προειδοποίηση για την ακατέργαστη σκόνη Μεθανολόνης Enanthate (primo Enanthate)


Η μεθενολόνη Enanthate / primo E πρέπει να χρησιμοποιείται σε σχετικά υψηλές δόσεις, αλλά όχι τόσο υψηλές όσο μπορεί να σκεφτούν κάποιοι. Θυμήσου; αν χρησιμοποιήσατε μόνο 300 mg τεστοστερόνης, δεν θα είχατε πολύ αποτέλεσμα. Έρχεται κάτω από τη συνολική πρόσληψη στεροειδών. Επομένως, η επίδραση Methenolone Enanthate / primo E εξαρτάται από το τι άλλο χρησιμοποιείτε. Εάν χρησιμοποιήσετε μια βάση 400 mg τεστοστερόνης, τότε 400 mg Μεθανολόνης Enanthate / primo Ε θα θεωρούνται η ελάχιστη (και συχνά επαρκής) δοσολογία. 600 mgs είναι όταν αρχίσετε πραγματικά να αναγνωρίσετε μια διαφορά. Τα 800 mg είναι το γλυκό σημείο. Και τα 1000 mg μπορούν να μετατρέψουν κυριολεκτικά το σώμα σας. Ωστόσο, περισσότερα από 1000 mg δεν φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη επίδραση. Γενικά, περισσότερα από 1500 στεροειδή TOTAL δεν θα παράγουν σημαντικά μεγαλύτερα κέρδη και οι ανεπιθύμητες ενέργειες αυξάνονται σημαντικά σε αυτό το σημείο.


Λάβετε υπόψη, ακόμα και σε υψηλότερες δόσεις, όταν χρησιμοποιείται το Methenolone Enanthate / primo Ε ως κύριο στεροειδές, η κατανάλωση πρωτεϊνών πρέπει να είναι υψηλή. Η Μεθανολόνη Enanthate / primo E δεν μπορεί να κάνει μυς από το τίποτα. Η πρωτεΐνη είναι η σκανδάλη. Έτσι όχι μόνο πρέπει να τρώτε δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, αλλά επίσης να παίρνετε πρωτεΐνες και, κατά προτίμηση, μερικές κάψουλες αμινοξέων να παίρνετε μεταξύ των γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας. (Εάν χρησιμοποιείτε αμινοξέα, πηγαίνετε με εκείνα που παρασκευάζονται από υδρολυμένη πρωτεΐνη και εάν είναι δυνατόν, συστατικό γνωστό ως Super Plasma Serum. Αυτό είναι το πιο ισχυρό και λειτουργεί πολύ καλά με το Primobolan).


Αυτό που πολλοί θεωρούν τη χειρότερη παρενέργεια του Methenolone Enanthate / primo E είναι ο πόνος της ένεσης. Η ίδια η ένεση δεν είναι κακή, αλλά δημιουργεί σοβαρή πόνο την επόμενη μέρα. Δεδομένου ότι το Methenolone Enanthate / Primo E πρέπει να χρησιμοποιείται τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέρα, είναι καλύτερο να εναλλάσσεται η δεξιά και η αριστερή γλουτένη και ακόμα μπορεί να βλάψει πραγματικά μετά από μερικές ενέσεις. Όλοι δεν είναι ευαίσθητοι σε αυτό, αλλά σε μερικές περιπτώσεις, η λήψη Methenolone Enanthate / primo E στα delts έχει αφήσει πολλούς ισχυρούς άνδρες να μην μπορούν να σηκώσουν τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι χωρίς πόνο. Σκοποβολή στο μηρό μπορεί να σας κρούσει τα πόδια πολύ κακά. Κάποιος πρέπει επίσης να είναι επιφυλακτικός των ισχυρισμών της UG Methenolone Enanthate / primo E που είναι "ομαλή και ανώδυνη". Αυτό υποδηλώνει ότι είτε δεν είναι Primo Ε είτε είναι κάτω από δοσολογία ή κοπεί με κάτι άλλο.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της πρώιμης Μεθανολόνης Enanthate (primo Enanthate) σκόνη;


Πιθανές παρενέργειες Η Μεθανολόνη Enanthate / Primo E σίγουρα υπάρχει, αλλά με σιγουριά μπορούμε να το ονομάσουμε αυτό ένα από τα ασφαλέστερα αναβολικά στεροειδή που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε ενήλικας. Οι πιθανές παρενέργειες του Methenolone Enanthate / primo E θα είναι πολύ λιγότερο εκτεταμένες από πολλά αναβολικά στεροειδή. Ενώ θα εξακολουθούν να έχουν πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες, θα διαπιστώσουμε περαιτέρω ότι είναι με πολλούς τρόπους πολύ πιο ήπια από πολλά αναβολικά στεροειδή.


Για να κατανοήσετε τις παρενέργειες του Methenolone Enanthate / primo E, τις κατατάξαμε στις ξεχωριστές κατηγορίες μαζί με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε. Οι παρενέργειες της Μεθενόλης Enanthate / primo E μπορεί να περιλαμβάνουν:

ακμή

επιταχυνόμενη απώλεια μαλλιών

ανάπτυξη τριχών σώματος

η φαινοποίηση των γυναικών (που εκδηλώνεται με την ανάπτυξη των μαλλιών σε διάφορες περιοχές του σώματος, μια βαθιά αλήθεια και μια διεύρυνση της κλειτορίδας),

μια ήπια αύξηση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης

παραβιάσεις των επιπέδων χοληστερόλης

περιορισμό της παραγωγής τεστοστερόνης

ηπατικό στρες

χαμηλό επίπεδο ηπατικής τοξικότητας


Σημειώστε ότι αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι σοβαρά και διαρκή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν πραγματοποιούνται ακόμη. Θα πρέπει να το διαχειριστείτε σωστά και δεν θα αντιμετωπίσετε καθόλου αποκλίσεις υγείας.

7. Αγοράστε Μεθανολόνη Enanthate (primo Enanthate) σε σκόνη για SZOB


Πώς να αγοράσετε φαρμακευτική ουσία Methenolone Enanthate / primo Ε σκόνη από SZOB πρώτων εταιρεία;

→ Επισκεφτείτε το φαρμακείο μας στο διαδίκτυο και συμπληρώστε μια παραγγελία με πρώτες ύλες Methenolone Enanthate / primo E.

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

 
Ενεργά άλατα Μεθανολόνης Enanthate (primo Enanthate)

Πρωτεΐνη Μεθανολόνης Enanthate (primo Enanthate) σκόνη Προδιαγραφές:Ονομα Μεθανολόνη Enanthate / primo Ε
Εμφάνιση Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
Cas

112809-51-5

Χημική δοκιμή ≥99%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

2,5 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Μεθανολόνη Enanthate / primo E σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Μεθανολόνη Enanthate / primo Ε κόνις HNMR | SZOB303-42-4 Methenolone Enanthate HNMR.jpgΕξεταστική