Methandrostenolone (Dianabol) σκόνη (72-63-9)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η σκόνη της μεθανοστενολόνης / διανιόλης ;


Η μεθανδροστενολόνη αναπτύχθηκε αρχικά το 1955 από τη CIBA και διατέθηκε στο εμπόριο στη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως το προϊόν Dianabol της CIBA, η Methandrostenolone έγινε γρήγορα η πρώτη ευρέως χρησιμοποιούμενη AAS μεταξύ επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών και παραμένει η πιο συνηθισμένη από του στόματος δραστική AAS για μη ιατρική χρήση . Αρχίζοντας σύντομα το 1959, η CIBA συνεργάστηκε με τον John Bosley Ziegler (γιατρός που ειδικεύεται στη φυσική αποκατάσταση και πρώιμος πρωτοπόρος της βελτίωσης των φαρμακευτικών επιδόσεων) για να ελέγξει τις επιδράσεις του Dianabol στους επαγγελματίες αρσιβαρίστες. Ο Ziegler είχε μια στενή σχέση με τον Bob Hoffman, ιδιοκτήτη του York Barbell Company και προπονητή της Ολυμπιακής ομάδας άρσης βαρών των ΗΠΑ, παρέχοντάς του πρόσβαση σε θέματα σε συνθήκες μέγιστης απόδοσης.

 

Η μεθανδροστενολόνη εισήχθη και πωλήθηκε στο παρελθόν κυρίως με το εμπορικό σήμα Dianabol. Έχει επίσης διατεθεί στο εμπόριο με διάφορα άλλα εμπορικά σήματα όπως τα Anabol, Averbol, Chinlipan, Danabol, Dronabol, Metanabol, Methandon, Naposim, Reforvit-B και Vetanabol μεταξύ άλλων .

 

Η μεθανοστενολόνη, επίσης γνωστή δομικά ως 17α-μεθυλο-δ1-τεστοστερόνη ή ως 17α-μεθυλανδροστ-1,4-διεν-17β-ολ-3-όνη είναι ένα 17α- αλκυλιωμένο στεροειδές ανδροστάνιο και ένα παράγωγο τεστοστερόνης. της τεστοστερόνης με μια μεθυλομάδα στη θέση C17α και έναν επιπλέον διπλό δεσμό μεταξύ των θέσεων C1 και C2. Το φάρμακο είναι επίσης το 17α-μεθυλιωμένο παράγωγο της βολδενόνης (δ1-τεστοστερόνη) και το δ1 ανάλογο της μεθυλοτεστοστερόνης (17α-μεθυλοτεστοστερόνη)

 

Η μεθανοστενολόνη, η οποία είναι γνωστή ως μεθανδενόνη και πωλείται με το εμπορικό σήμα Dianabol μεταξύ άλλων, είναι ένα συνθετικό και στοματικά ενεργό αναβολικοανδρογόνο στεροειδές (AAS) και ένα 17α-μεθυλιωμένο παράγωγο τεστοστερόνης το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ιατρικά αλλά δεν χρησιμοποιείται πλέον. επίσης χρησιμοποιείται μη ιατρικά για σκοπούς βελτίωσης της φυσικής και της απόδοσης.

 

Αυτή τη στιγμή είναι μια ελεγχόμενη ουσία στις Η.Π.Α. και στο Ηνωμένο Βασίλειο και παραμένει δημοφιλής στους bodybuilders. Η μεθανοστενολόνη διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή σε ορισμένες χώρες, όπως το Μεξικό (με την εμπορική ονομασία Reforvit-B), και παράγεται επίσης σε ορισμένες ασιατικές χώρες.

 

Η μεθανοστενολόνη χρησιμοποιείται για σωματικούς σκοπούς και για σκοπούς βελτίωσης της απόδοσης από ανταγωνιστικούς αθλητές, bodybuilders και powerlifters. Λέγεται ότι είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο AAS για τέτοιους σκοπούς τόσο σήμερα όσο και ιστορικά.

 


 

2. Πώς λειτουργεί το ακατέργαστο Methandrostenolone / Dianabol σε σκόνη ;


Το Dianabol αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο δημοφιλή και ένα από τα σημαντικότερα αναβολικά στεροειδή όλων των εποχών. Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι το πιο δημοφιλές στοματικό στεροειδές για να χτυπήσει ποτέ την αγορά και ένα από τα πιο δημοφιλή στεροειδή σε οποιαδήποτε μορφή. Ενώ σχεδόν πάντα βρίσκεται ως δισκίο από το στόμα, το Dianabol μπορεί να βρεθεί ως ενέσιμο διάλυμα, αλλά τα δισκία αντιπροσωπεύουν την κύρια οδό χορήγησης.

 

Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό το στεροειδές; Με πολλούς τρόπους γέννησε την εποχή της σύγχρονης βελτίωσης της απόδοσης. Δεν ήταν το πρώτο αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό αυτό, που θα ανήκε στην τεστοστερόνη, αλλά ο Dianabol θα ανοίξει την πόρτα σε ένα νέο κύμα χρήσης στεροειδών που έχει ξεπεράσει αυτό που περίμενε κανείς.

 

Η μεθανδροστενολόνη / Dianabol δεσμεύεται και ενεργοποιεί τον υποδοχέα ανδρογόνων (AR) για να ασκήσει τα αποτελέσματά του. Αυτές περιλαμβάνουν δραματικές αυξήσεις στη σύνθεση πρωτεϊνών, γλυκογονόλυση και μυϊκή ισχύ σε σύντομο χρονικό διάστημα. από την 5α-αναγωγάση σε μεθυλο-1-τεστοστερόνη (17α-μεθυλο-δ1-ϋΗΤ), ένα ισχυρότερο AAS, το φάρμακο έχει εξαιρετικά χαμηλή συγγένεια για αυτό το ένζυμο και η μεθυλο-1-τεστοστερόνη παράγεται έτσι μόνο σε ίχνη. , Οι αναστολείς της 5α-αναγωγάσης όπως η finasteride και το dutasteride δεν μειώνουν τα ανδρογόνα αποτελέσματα της metandienone. Παρόλο που η αναλογία της αναβολικής προς την ανδρογόνο δράση της metandienone βελτιώνεται σε σχέση με αυτή της τεστοστερόνης, το φάρμακο εξακολουθεί να έχει μέτρια ανδρογόνο δράση και είναι ικανό προκαλώντας σοβαρές θρομβώσεις σε γυναίκες και παιδιά. Ως τέτοια, το φάρμακο χρησιμοποιείται συνήθως μόνο από τους άνδρες.

 

Η μεθανοστενολόνη / το διανάλι είναι ένα υπόστρωμα για την αρωματάση και μπορεί να μεταβολιστεί στην οιστρογόνο μεθυλεστραδιόλη (17α-μεθυλεστραδιόλη). Ενώ ο ρυθμός αρωματοποίησης μειώνεται σε σχέση με αυτόν της τεστοστερόνης ή της μεθυλοτεστοστερόνης, το παραγόμενο οιστρογόνο είναι ανθεκτικό στο μεταβολισμό και συνεπώς η μετανδενόνη διατηρεί μέτρια οιστρογονική δραστικότητα. Ως τέτοια, μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες όπως η γυναικομαστία και η κατακράτηση υγρών. Η συγχορήγηση ένα αντιοιστρογόνο όπως ένας αναστολέας αρωματάσης όπως η αναστροζόλη ή ένας εκλεκτικός διαμορφωτής υποδοχέα οιστρογόνου όπως η ταμοξιφένη μπορεί να μειώσει ή να αποτρέψει τέτοιες οιστρογονικές παρενέργειες. Η μετανσινόνη δεν έχει προγεσταγόνο δράση.

 

Το Dianabol αντιπροσωπεύει ένα από τα μόνο αναβολικά στεροειδή που αναπτύχθηκε με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης. Η ένωση έφερε τις αναφερόμενες θεραπευτικές χρήσεις σε μια στιγμή, αλλά η απόδοση ήταν ο πραγματικός λόγος για τον οποίο δόθηκε ζωή στο στεροειδές. Μέσα από τη δεκαετία του 1940 και του '50 η Σοβιετική Ένωση είχε αρχίσει να κυριαρχεί στα Ολυμπιακά αγώνες και η χρήση τεστοστερόνης από πολλούς από τους αθλητές της άφησε τον υπόλοιπο κόσμο να καθυστερεί πολύ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ, Δρ. John Ziegler, θα μάθει για τη χρήση στεροειδών της ΕΣΣΔ και γρήγορα θα βοηθούσε να εξασφαλίσει ότι οι αθλητές της θα ταιριάζουν. Το 1958, με τη βοήθεια του Dr. Ziegler, η Ciba Pharmaceuticals απελευθέρωσε τις πρώτες παρτίδες της Methandrostenolone με το εμπορικό όνομα Dianabol. Η ένωση σχεδιάστηκε σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν οι αναβολικές ιδιότητες της τεστοστερόνης με λιγότερη ανδρογόνο δράση σε μια ταχέως ενεργή, ισχυρή μέθοδο. Φαινομενικά μια νύχτα το στεροειδές ήταν μια τεράστια επιτυχία, δίνοντας πολλούς Αμερικανούς αθλητές ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα έναντι των σοβιετικών αντιπάλων τους.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε ακατέργαστη σκόνη Methandrostenolone / Dianabol;


Θέλετε να κερδίσετε μυς, δύναμη και αντοχή με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο; Μπορεί να έχετε ψάξει πολύ στο Διαδίκτυο για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα dianabol, dbol κύκλου και δοσολογίας και άλλα καλύτερα συμπληρώματα για τη στοίβα, αλλά δεν μπορούσα να τα μαζέψω.

 

Οι επιδράσεις του Dianabol μπορούν να συνοψιστούν ως γρήγορες και δραματικές. Στην πραγματικότητα, είναι περισσότερο από το δυνατόν για το άτομο να κερδίσει όσο £ 20 μάζας σε λίγες μόνο εβδομάδες της χρήσης Dianabol. Η συνολική δοσολογία θα παίξει ρόλο, όπως και η συνολική θερμιδική κατανάλωση, αλλά το κέρδος 20 λίβρες είναι πολύ ρεαλιστικό. Αυτό καθιστά το Dianabol πρωταρχικό στεροειδές πλήρωσης εκτός εποχής, και αυτός θα είναι ο πιο κοινός σκοπός χρήσης του. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης χρήσης, το άτομο πρέπει επίσης να αναμένει ότι η δύναμή του θα αυξηθεί σημαντικά. Το Dbol είναι στην πραγματικότητα μία από τις καλύτερες αυξανόμενες δυνάμεις που αυξάνουν τα στεροειδή στην αγορά και μαζί με τη μάζα μπορούν να παράγουν αυτό το αποτέλεσμα γρήγορα.

 

Οι επιδράσεις του Dianabol εκτιμώνται επίσης από πολλούς αθλητές. Ωστόσο, δεν είναι τόσο συνηθισμένο όσο ήταν κάποτε στους αθλητικούς κύκλους βελτίωσης. Λόγω των πιθανών ταχείας αύξησης της μάζας, πολλοί αθλητές θα επιλέξουν στεροειδή όπως το Anavar ή το Winstrol, αλλά γενικά εξαρτώνται από το σκοπό χρήσης. Λόγω της ταχείας και έντονης αύξησης της δύναμης, η οποία μπορεί να μεταφραστεί σε περισσότερη δύναμη και ταχύτητα, αυτό μπορεί να είναι ένας ισχυρός αθλητικός ενισχυτής. Το άτομο θα πρέπει επίσης να βιώσει ένα επίπεδο ενισχυμένης ανάκτησης και αντοχής. Όταν πρόκειται για την αύξηση του βάρους, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτό θα περιστρέφεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από τη συνολική θερμιδική πρόσληψη. Ενώ το στεροειδές μπορεί να προωθήσει τεράστια ποσά μάζας, πρέπει να τροφοδοτήσετε τον οργανισμό με αρκετές θερμίδες για να φτάσετε σε αυτό το τέλος. Δεν θα το ονομάζαμε αυτό το καλύτερο αθλητικό ενισχυτικό στεροειδές λόγω άλλων επιλογών, αλλά αν η δύναμη είναι η μόνη αληθινή ανησυχία, θα μπορούσε να είναι μια αξιοπρεπή επιλογή.

 

Στη συνέχεια, έχουμε αφήσει με τον κύκλο κοπής, και δεν θα βρείτε Dianabol σε τέτοια σχέδια πολύ συχνά. Ορισμένοι ανταγωνιστές bodybuilders θα το χρησιμοποιήσουν νωρίς σε μια φάση κοπής για να διατηρήσουν την πληρότητα και θα παρέχουν προστασία από λεπτό ιστό. Ωστόσο, υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Ένα πρόβλημα με τη χρήση του κύκλου κοπής μπορεί να είναι το επίπεδο συγκράτησης νερού που μπορεί να προσφέρει αυτό το στεροειδές, το οποίο είναι συνήθως το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν κόβετε. Αυτή η κατακράτηση μπορεί να ελεγχθεί και η ικανότητα αυτού του στεροειδούς να διατηρήσει τη δύναμη μπορεί να εκτιμηθεί, αλλά υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
4. Δόση ακατέργαστης σκόνης Methandrostenolone / Dianabol


Οι συνήθεις δόσεις Dianabol ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με την εμπειρία και τις ατομικές επιθυμίες. Παρά την φήμη και τον μύθο του Διαδικτύου, ένα δισκίο ποιότητας Dbol θα παράγει αξιοσημείωτα αποτελέσματα με μόλις 15mg την ημέρα. Ωστόσο, οι περισσότεροι θα είναι πολύ πιο ικανοποιημένοι με μια δοσολογία 20-25mg ημερησίως. Λάβετε υπόψη ότι κάθε φορά που αυξάνουμε τη δόση αυξάνεται η πιθανότητα εμφάνισης αρνητικών παρενεργειών και καθίσταται δυσκολότερο να ελεγχθούν. Εάν υπάρχει θετική εμπειρία στην περιοχή των 20-25mg, 30-35mg την ημέρα μπορεί να επιχειρηθεί εάν είναι επιθυμητό. 50mg την ημέρα θα είναι το επόμενο βήμα επάνω, και αυτό είναι μια μεγάλη δόση Dianabol, αλλά διαχειρίσιμο για το έμπειρο χρήστη αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, πολλοί δεν θα χρειαστούν μια τέτοια δόση. Υψηλότερες δόσεις δεν είναι ασυνήθιστες σε ορισμένους σκληρούς κύκλους, μπορείτε να βρείτε εύκολα κάποιον που παίρνει μέχρι και 100mg την ημέρα, αλλά αυτές οι δόσεις δεν μπορούν να συνιστώνται. Οι δόσεις αυτού του είδους θα παράγουν παρενέργειες και θα είναι σκληρές για την υγεία σας. Ακόμη και αν μπορείτε να ελέγξετε τις οπτικές παρενέργειες με μια τέτοια δόση, τα εσωτερικά αποτελέσματα μπορεί να είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία.

 

Το Dianabol φέρνει χρόνο ημιζωής 3-5 ωρών και πολλοί συχνά συνιστούν τη διάσπαση της ημερήσιας δόσης σε 2-3 μικρές δόσεις την ημέρα σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν τα μέγιστα επίπεδα στο αίμα. Ωστόσο, ακόμη και με 3 ίσες δόσεις την ημέρα, θα εξακολουθείτε να έχετε υψηλά και χαμηλά επίπεδα στο αίμα. Περαιτέρω, το μέγιστο μέγιστο επίπεδο αίματος θα είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό που θα μπορούσε να ήταν εάν η συνολική δοσολογία ελήφθη όλα ταυτόχρονα. Λαμβάνοντας τη συνολική ημερήσια δόση ταυτόχρονα, αυτό θα σας δώσει ένα υψηλότερο επίπεδο κορυφής που μπορείτε να περνάτε γύρω από την εκπαίδευσή σας και να μεγιστοποιήσετε κατά τη διάρκεια του κρίσιμου χρονικού διαστήματος που ακολουθεί την προπόνηση. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που θα επιλέξετε, θα βρείτε το Dianabol για να παράγετε εξαιρετικά αποτελέσματα.  
 

5. Προειδοποίηση ακατέργαστης σκόνης Methandrostenolone / Dianabol


Το Dianabol είναι απλώς ένα φανταστικό στεροειδές, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το βάλουμε. Είναι ένα πολύ απλό αναβολικό στεροειδές, πολύ βασικό, αλλά όπως πολλά πράγματα στη ζωή μερικές φορές βασικά μπορεί να είναι τεράστια. Αν ψάχνετε για γρήγορη αύξηση του μεγέθους που σας δίνει μια πλήρη εμφάνιση, αυτό είναι το στεροειδές για σας. Εάν είστε κολλημένοι σε μια διαδρομή και η πρόοδός σας έχει χτυπήσει έναν τοίχο, και πάλι αυτό είναι το στεροειδές για σας. Υπάρχουν στεροειδή που μπορούν να παράγουν παρόμοια αποτελέσματα ταχείας δράσης. Το αναβολικό στεροειδές Anadrol (Oxymetholone) συνηθέστερα συγκρίθηκε με το Dianabol από αυτή την άποψη. Ωστόσο, το δυναμικό του για αρνητικές παρενέργειες είναι μεγαλύτερο από το Dianabol. Πολλοί υποστηρίζουν ότι το Anadrol είναι ισχυρότερο, αλλά πολλοί συχνά χρησιμοποιούν δόσεις Anadrol πολύ υψηλότερες από το Dbol. Μερικά δεδομένα έχουν δείξει ότι σε χιλιοστόγραμμα ανά χιλιοστόγραμμα, το Dianabol είναι στην πραγματικότητα το ισχυρότερο στεροειδές.

 

Αγοράζοντας Dianabol online είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αγοράσετε το στεροειδές, και μακράν το πιο προσιτό. Ενώ ένας έμπορος γυμναστηρίου είναι βολικός, στις περισσότερες περιπτώσεις οι τιμές του θα είναι πολύ υψηλότερες. Οι περισσότεροι έμποροι γυμναστικής αγοράζουν το Dianabol online και στη συνέχεια το μεταφέρουν σε εσάς. Ενώ η ηλεκτρονική αγορά είναι κοινή, έρχεται επίσης με πιθανά προβλήματα. Θα μπορούσατε να είστε scammed, θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα χαμηλής ποιότητας προϊόν ή θα μπορούσατε να καταλήξετε με ένα απολύτως πλαστό. Αυτό κάνει την έρευνα του προμηθευτή σας από πρώτο χέρι και πάλι επιτακτική. Ωστόσο, υπάρχει μια ακόμη ανησυχία που είναι πολύ μεγαλύτερη και δεν θα αλλάξει ανεξάρτητα από το πόση έρευνα κάνετε. Σε μέρη όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η αγορά Dianabol online είναι ενάντια στο νόμο και παραβίαση του ομοσπονδιακού νόμου. Στις ΗΠΑ, τα αναβολικά στεροειδή ταξινομούνται ως ελεγχόμενες ουσίες του προγράμματος III. Πρέπει να έχετε συνταγή για νόμιμη αγορά και κατοχή αναβολικών στεροειδών και μια συνταγή θα χορηγείται μόνο βάσει της θεωρημένης νομικής ιατρικής ανάγκης. Ακόμα και αν δικαιούστε συνταγή, δεν θα λάβετε ένα για το Dianabol.

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της σκόνης μεθανανδροστενόνης / Dianabol ;


Το Dianabol αναπτύχθηκε ρητά ως ασφαλής εναλλακτική λύση στα στεροειδή, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες. Εάν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες του Dbol, θα αισθανθούν μόνο εάν λάβετε περισσότερο από τη συνιστώμενη δοσολογία. Σε αυτή την περίπτωση η αρτηριακή σας πίεση θα αυξηθεί και θα υπάρξει κάπως φούσκωμα. Αλλά αν το ακολουθήσετε, δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα.

 

Το Dianabol είναι τόσο δημοφιλές επειδή κάνει ακριβώς αυτό που λέει στον κασσίτερο. Μετά από όλα, είναι ένα πολύ ισχυρό φάρμακο. Τούτου λεχθέντος, η δύναμη που πρέπει να αλλάξει το σώμα σας είναι ακριβώς η ίδια με τη δύναμη που πρέπει να καταστρέψει κυριολεκτικά. Όταν μια ένωση έχει κατασκευαστεί για να περάσει από το ήπαρ σας δύο φορές, θα πρέπει να χτυπήσει κουδούνια συναγερμού. Ω, και αν νομίζετε ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες δεν θα σας συμβούν, θυμηθείτε ότι μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε. Μην juggle με την υγεία σας.
Ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες του Dianabol θα είναι:


- Θα κρατήσετε πολύ νερό

Το Dianabol μπορεί να προκαλέσει αρκετή κατακράτηση νερού λόγω υποδόριου λίπους και νερού που δημιουργείται κάτω από το δέρμα. Αυτό αφαιρεί κάθε ορισμό μυών που μπορεί να έχετε κερδίσει από τη λήψη του φαρμάκου στην πρώτη θέση. Μπορεί να καταλήξετε να φαίνεται φουσκωμένο.

 

- Ανεπιθύμητη ανάπτυξη τριχών

Το Dianabol είναι ένα παράγωγο της τεστοστερόνης, όπως υποδείξαμε νωρίτερα. Δεδομένου ότι η τεστοστερόνη είναι ανδρική ορμόνη, μπορεί να αυξήσει ορισμένα από τα αρσενικά χαρακτηριστικά. Αυτό περιλαμβάνει την υπερβολική τρίχα του σώματος και του προσώπου, και δεν μιλάω για γευστικά μακρά γενειάδα και υπέροχες κούκλες μαλλιών όπως θα περίμενε κανείς. Μπορεί να προκαλέσει ανάπτυξη τρίχας σε όλο το σώμα στους χρήστες του Dianabol τόσο αρσενικά όσο και θηλυκά. Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να κυμανθούν από ένα τριχωτό πρόσωπο σε θηλυκά έως ένα τριχωτό πίσω στα αρσενικά.

 

-Ελαιώδες δέρμα και ακμή

Το Dianabol προκαλεί επίσης πολύ αξιοσημείωτες ανδρογενετικές παρενέργειες, που σημαίνει ότι μπορεί να προάγει τα αρσενικά χαρακτηριστικά όπως το λιπαρό δέρμα και την ακμή.

 

-Μπορεί να αυξηθεί ο ιστός του μαστού

Το Dianabol είναι ένα οιστρογόνο φάρμακο. Είναι κοινό, ακόμα και νωρίς σε έναν κύκλο του φαρμάκου, να υποφέρουμε από τις επιπτώσεις της γυναικομαστίας. Δεν υπάρχει ένας ελκυστικός τρόπος να το θέσω. Η γυναικομαστία είναι η ανάπτυξη του ιστού του μαστού στους άνδρες. Μπορεί να επηρεάσει ένα μαστό ή και τα δύο - εξαρτάται μόνο από το πώς το σώμα σας αποκρίνεται
 

7. Αγοράστε Methandrostenolone / Dianabol σε σκόνη για SZOB

  Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια σειρά πρώτων υλών Ropivacaine HCL.

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

  Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Θα σταλεί εντός 12 ωρών.
Methandrostenolone / Dianabol βίντεο σε σκόνη

Methandrostenolone / Dianabol ακατέργαστη σκόνη Προδιαγραφές:Ονομα Ισοκαπροική τεστοστερόνη
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

72-63-9

Χημική δοκιμή ≥ 99,2%
Διαλυτότητα Πρακτικά αδιάλυτο σε νερό, διαλυτό σε 96% αιθανόλη, σε χλωροφόρμιο και παγόμορφο οξικό οξύ, ελαφρώς διαλυτό σε αιθέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

20-25 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

πρώτες Methandrostenolone / Dianabol σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

ακατέργαστη Μεθανδροστενολόνη / Dianabol σκόνη HNMR | SZOB


72-63-9 MethandrostenoloneDianabol HNMR.jpg
Εξεταστική