MK 2866 (Ostarine) σκόνη (1202044-20-9)

MK 2866 (Ostarine) σκόνη (1202044-20-9)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη MK 2866 (Ostarine);


Το Enobosarm, γνωστό και ως Ostarine ή MK 2866, είναι ένας εκλεκτικός τροποποιητής υποδοχέα ανδρογόνου (SARM) που αναπτύχθηκε από την GTx (GTx-024) για την καταπολέμηση της μυϊκής σπατάλης και της οστεοπόρωσης. Πολλοί υποθέτουν ότι το Ostarine μπορεί να βρει χρήσεις σε σχέδια θεραπείας υποκατάστασης ορμονών, καθώς και στη θεραπεία της σαρκοπενίας, της καχεξίας και της μυϊκής ατροφίας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο όφελος για όσους πάσχουν από μυϊκές σπαταλιές, εξαιτίας του ότι έχουν αποδειχθεί ότι το SARM δεν έχει αντίκτυπο στους μη σκελετικούς μύες.

 

Το Ostarine, επίσης γνωστό ως MK-2866, είναι ένα SARM (επιλεκτικό δομοστοιχείο υποδοχέα ανδρογόνων) που δημιουργήθηκε από το GTx για την αποφυγή και την αντιμετώπιση της σπατάλης των μυών. Μπορεί αργότερα να είναι μια θεραπεία για την αποφυγή της ατροφίας (απόλυτη σπατάλη ενός μέρους του σώματος), καχεξία, σαρκοπενία και ορμονική ή τεστοστερόνη αντικατάσταση θεραπεία.

 

Αυτός ο τύπος SARM μπορεί όχι μόνο να διατηρήσει την άλιπη σωματική μάζα αλλά και να την αυξήσει. Το Ostarine συχνά μπερδεύεται ως S1, αλλά το S1 δημιουργήθηκε νωρίτερα και δεν περνά πλέον από την επέκταση.
 

2. Πώς λειτουργεί η ακατέργαστη σκόνη MK 2866 (Ostarine) ;


Ως SARM, το Ostarine δεσμεύεται άμεσα στους υποδοχείς ανδρογόνων. Ενώ τα αναβολικά στεροειδή συνδέονται επίσης με τους υποδοχείς ανδρογόνων, το SARM δεν μπορεί να μετατραπεί σε DHT ή σε οιστρογόνα. Ουσιαστικά ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων, το Ligand, ο μόνος σκοπός του MK 2866 είναι η άμεση αναβολική δραστηριότητα. Αυτό το SARM μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των μυών ή τη διατήρηση των μυών (εξαρτώμενη από τη διατροφή).

 

Δοκιμή 600x Το Ostarine, όπως τα αναβολικά στεροειδή, θα αυξήσει την πρωτεϊνική σύνθεση καθώς και την κατακράτηση αζώτου. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα αναβολικά στεροειδή, θα το κάνει χωρίς οποιαδήποτε μετατροπή DHT (διυδροτεστοστερόνη) ή οιστρογόνο. Ενώ δεν υπάρχει άμεση μετατροπή οιστρογόνου όσον αφορά τη δραστηριότητα αρωματάσης,


παρατηρήθηκαν ήπιες αυξήσεις στα επίπεδα των οιστρογόνων. Αυτό ίσως να έχει αποδειχθεί ότι το Ostarine είναι καλό για κοινή υγεία και θεραπεία. Το οιστρογόνο παίρνει συχνά ένα κακό περιτύλιγμα, αλλά μερικά χρειάζονται για καλή υγεία και σωματική απόδοση. Είναι, ωστόσο, η άμεση δέσμευση στον υποδοχέα που είναι πιο σημαντική καθώς δεν προάγει μόνον αναβολισμό, μεταβάλλει την αλληλουχία γονιδίου απευθείας στο σημείο υποδοχέα, στην πραγματικότητα, είναι ιδιαίτερα ιστός ειδικό, μυ και οστό.

 

Το MK 2866 έχει χρόνο ημιζωής περίπου 24 ωρών.

 

Τα SARMS δεσμεύονται στον υποδοχέα ανδρογόνων (AR) και εμφανίζουν οστεοειδή (οστική) και μυοειδή (μυϊκή) επιλεκτική αναβολική δραστηριότητα. Η δέσμευση και η διέγερση εντείνουν την πρωτεϊνική σύνθεση και δημιουργούν μυς.

 

Ο Ostarine προκαλεί μυϊκή ανάπτυξη όπως τα στεροειδή, αλλά δεν παράγει αρνητικές παρενέργειες που συνήθως απαντώνται στα αναβολικά στεροειδή και προορμόνες όπως ο προστάτης και άλλα δευτερογενή σεξουαλικά όργανα.

 

Το MK-2866 χρησιμοποιεί πλήρως τις αναβολικές του επιδράσεις στον μυϊκό ιστό, ώστε όχι μόνο να θεραπεύει τις μυϊκές ασθένειες, αλλά έχει επίσης και μεγάλη δυνατότητα δημιουργίας μυών για αθλητές, bodybuilders και γυμναστές. Είναι επίσης ένας παράγοντας για τη μείωση του εκφυλισμού κατά τους χρόνους ανάκαμψης από σοβαρή χειρουργική επέμβαση ή παρόμοιες καταστάσεις.

 

* Η Ostarine έχει υποβληθεί σε 8 επιστημονικές δοκιμές από την GTx με περίπου 600 άτομα και 3 μελέτες αποδοτικότητας. Μια τετράμηνη ιατρική δοκιμή φάσης ΙΙβ που περιλαμβάνει 159 ασθενείς έδειξε πλήρη ώθηση στη συνολική μυϊκή μάζα σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο και δευτερεύον στόχο αύξησης της μυϊκής δύναμης.

 

Από την άποψη του bodybuilding, οι χρήστες του Ostarine έχουν αποδείξει ότι το MK-2866 μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της μυϊκής μάζας και των επιπέδων αντοχής.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη MK 2866 (Ostarine);


Για την ομαδοποίηση

 

Το λάμπει καλύτερα όταν χρησιμοποιείται για την απόκτηση άπαχου μυός (συσσώρευση) καθώς είναι το πιο αναβολικό όλων των SARMS. Η προτεινόμενη δόση είναι 25 mg για 4-6 εβδομάδες. Το PCT δεν είναι απαραίτητο. Μία αύξηση 6 λιρών. των αδύναμων, διατηρήσιμων κερδών μπορεί να παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

 

Μπορείτε να πάρετε το Ostarine τόσο υψηλό όσο 36 mg για 8 εβδομάδες ΑΛΛΑ μόνο αν ζυγίζετε 210 κιλά. Η καταστολή αναμένεται σε υψηλότερες δόσεις, οπότε το PCT μετά από έναν κύκλο είναι απαραίτητο.

 

Για την επανεξέταση

 

Ο Ostarine λάμπει στην αναδίπλωση λόγω των αποτελεσμάτων της θρεπτικής κατάτμησης. Η θερμίδα χρησιμοποιείται για την κατασκευή μυών που βοηθούν στην απώλεια βάρους και στην ενίσχυση της μυϊκής μάζας και της δύναμης. Η προτεινόμενη δόση είναι 12,5-25 mg για 4-8 εβδομάδες.

 

* Η διατροφή σας πρέπει να περιέχει το 30% των άπαχων πηγών πρωτεΐνης για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα recomp.

 

Για κοπή

 

Το MK-2866 μπορεί να βοηθήσει στην αποκοπή ενώ διατηρεί τα μυϊκά κέρδη και μειώνει τις θερμίδες. Η προτεινόμενη δόση είναι 12,5-15 mg για 4-6 εβδομάδες.

 

Ostarine για την πρόληψη των τραυματισμών

 

Τα αποτελέσματα του MK-2866 μετατρέπονται σε αναβολισμό στον ιστό των οστών και του σκελετικού μυός, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για διαφορετικούς σκοπούς, όπως οστεοπόρωση και ταυτόχρονη θεραπεία με φάρμακα που μειώνουν την οστική πυκνότητα. Έτσι, έχει μεγάλη χρησιμότητα ως ένωση για την αποκατάσταση τραυματισμών, ειδικά τραυματισμούς που σχετίζονται με τα οστά και τους τένοντες.

 

Η προτεινόμενη δόση είναι 12,5 mg την ημέρα.
 

4. Δοσολογία σκόνης MK 2866 (Ostarine)


Το MK 2866 είναι ένα στοματικά χορηγούμενο SARM. Για τους σκοπούς της διατήρησης των μυών όταν γίνεται δίαιτα, συνήθως λαμβάνεται τουλάχιστον 15 mg ημερησίως. Για να ωθηθεί η ανάπτυξη, οι περισσότεροι χρήστες θα βρουν 20-25mg την ημέρα για να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Κάποια βαρύτερα άτομα μπορεί να βρουν 30mg την ημέρα για να είναι απαραίτητα, αλλά τα περισσότερα δεδομένα δείχνουν ότι τέτοιες δόσεις συχνά κάνουν μικρή διαφορά σε σύγκριση με τις κλίμακες 20-25mg στους περισσότερους άνδρες.


Η συνολική χρήση θα διαρκεί κανονικά 6-8 εβδομάδες με 4 εβδομάδες χωρίς χρήση του SARM όταν ολοκληρωθεί ένας κύκλος Ostarine. Παρόλο που η καταστολή της τεστοστερόνης μπορεί να μην είναι βαριά, η PCT μπορεί να είναι ή να μην είναι απαραίτητη. Ωστόσο, θα υπάρξει κάποια καταστολή και είναι καλύτερο να δοθεί στο σώμα η ευκαιρία να ομαλοποιηθεί. Το MK 2866 έχει χρόνο ημιζωής περίπου 24 ωρών. μία φορά ημερησίως είναι επαρκής η δοσολογία. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα για πολλαπλές δόσεις ανά ημέρα.
 

5. Σκόνη MK 2866 (Ostarine) σε σκόνη Θετικές επιδράσεις


Το Ostarine μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κερδίσει καθώς και για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Για τον αθλητή, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε φάσεις κοπής όσο και σε όγκους. Ο χρήστης μπορεί να αναμένει σημαντικά κέρδη στην άλιπη σωματική μάζα χωρίς ανεπιθύμητη κατακράτηση νερού ή φόβο γυναικομαστίας που συχνά σχετίζεται με αναβολικά στεροειδή.


Το άτομο είναι απίθανο να κερδίσει τόσο πολύ βάρος όσο θα κάναμε από έναν κύκλο Dianabol ή Anadrol. Ωστόσο, τα κέρδη θα είναι καθαρότερα και ευκολότερα θα διατηρηθούν μετά τη χρήση. Είναι πολύ κοινό για το άτομο να συσχετίζει όλο το κέρδος βάρους με θετικά οφέλη όταν χρησιμοποιεί ορισμένα στεροειδή, αλλά τα άπαχα μυϊκά κέρδη είναι τα μόνα που μετράνε.

 

Το Ostarine μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμο κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής ή δίαιτας. Αυτός μπορεί να είναι ο καλύτερος χρόνος για να χρησιμοποιήσετε το SARM για τις ιδιότητες προστασίας του μυός του. Για να χάσετε σωματικό λίπος, πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε. Όντας σε ένα έλλειμμα θερμίδων θέτει άπαχο μυϊκή μάζα σε κίνδυνο, κάποια απώλεια θα συμβεί. Αν μπορούμε να προστατέψουμε τη μυϊκή μας μάζα κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας, δεν φαίνουμε μόνο καλύτερα αν συνεχίσουμε να καίγουμε λίπος.


Μια απώλεια μυϊκής μάζας θα εμποδίσει το μεταβολισμό που καθιστά την απώλεια λίπους δύσκολη. Προστατέψτε τη μυϊκή μάζα και προστατεύετε τον μεταβολισμό. Το Ostarine θα προσφέρει επίσης σημαντική θεραπεία και επισκευή των αρθρώσεων, η οποία είναι ανεκτίμητη όταν γίνεται δίαιτα. Η σκληρή ή σκληρή δίαιτα μπορεί συχνά να οδηγήσει σε κοινή ενόχληση. Εάν μπορούμε να προστατέψουμε τις αρθρώσεις μας, καθώς επίσης να αυξήσουμε την αντοχή των τενόντων και των συνδέσμων, τη σύνθεση κολλαγόνου και να βελτιώσουμε το περιεχόμενο ορυκτών οστών, μπορούμε να συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε και να εκπαιδεύουμε σκληρότερα.


Οι επιδράσεις του MK 2866 με αυτόν τον τρόπο είναι πραγματικά ωφέλιμες σε μια φάση κοπής ή κοπής, αλλά τυπικά θα ξεχωρίζουν περισσότερο κατά τη φάση κοπής. Οι επιδράσεις του Ostarine από αυτή την άποψη είναι τόσο ισχυρά δεδομένα που έδειξαν ότι μπορεί να θεραπεύσει άμεσα τους τραυματισμούς και όχι ένα συγκαλυμμένο σενάριο όπως με τα φάρμακα του πόνου αλλά την πραγματική επούλωση των αρθρώσεων, των συνδέσμων, των τενόντων και των οστών.

 

Το MK-2866 μπορεί να σας δώσει:

Αυξημένα κέρδη μαζικής μάζας

Καλύτερη αντοχή

Περισσότερη αντοχή

Κοινές θεραπευτικές ικανότητες

Αναβολικά (ακόμη και σε δόσεις τόσο χαμηλές όσο 3 mg)
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της πρώτης σκόνης Ostarine (MK-2866) ;


Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Ostarine είναι περιορισμένες καθώς φαίνεται ότι είναι ένα φιλικό φάρμακο σχετικής παρενέργειας. Πολλές από τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με αναβολικά στεροειδή δεν θα υπάρχουν με αυτό το SARM. Ωστόσο, μερικοί θα, αν και ήπια.

 

Οιστρογονικές: Οι παρενέργειες του Ostarine δεν πρέπει να περιλαμβάνουν αυτές της οιστρογονικής φύσης καθώς το SARM δεν αρωματοποιεί. Δεν υπάρχει μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνο που σχετίζεται με αυτό το φάρμακο. Δεν μπορεί να συμβεί κατακράτηση νερού, φούσκωμα, γυναικομαστία ή υψηλή αρτηριακή πίεση λόγω κατακράτησης νερού. Ωστόσο, τα δεδομένα δείχνουν ότι μπορεί να εμφανιστούν κάποιες αυξήσεις στο υπάρχον οιστρογόνο, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ ήπια και να μην επαρκούν για να δικαιολογηθεί η χρήση αντι-οιστρογόνου. Εάν αυτή η πολύ μικρή αύξηση αφορά, εάν χρησιμοποιείται αντι-οιστρογόνο, μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε τα επίπεδα των οιστρογόνων σας, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε πολλές ορμονικές ανισορροπίες και συναφείς επιδράσεις.

 

Ανδρογόνο: Οι ανδρογονικές παρενέργειες του Ostarine, παρότι επηρεάζουν άμεσα τον υποδοχέα ανδρογόνων, δεν θα πρέπει να υπάρχουν. Αυτή η ένωση δεν μετατρέπεται σε DHT. η ακμή και η απώλεια μαλλιών δεν μπορούν να συμβούν. Οι ανδρογονικές παρενέργειες που σχετίζονται με τη φθορά σε γυναίκες είναι επίσης αδύνατες. Καθώς δεν υπάρχει άμεση ανδρογενετική δραστηριότητα που σχετίζεται με την DHT, τα προβλήματα του προστάτη θα πρέπει επίσης να είναι ανύπαρκτα.

 

Καρδιαγγειακά: Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Ostarine πρέπει να παρουσιάζουν ελάχιστο καρδιαγγειακό κίνδυνο. Τα επίπεδα HDL και LDL μπορεί να μειωθούν, αλλά όλα τα δεδομένα δείχνουν ελάχιστες έως ασήμαντες μειώσεις.

 

Καταστολή τεστοστερόνης: Συχνά λέγεται ότι το SARM δεν θα καταστείλει την φυσική παραγωγή τεστοστερόνης και είναι αλήθεια ότι δεν θα συγκριθεί με τα αναβολικά στεροειδή. Ωστόσο, είναι δυνατή κάποια καταστολή, αλλά η πλήρης καταστολή δεν είναι. Ένα συμπλήρωμα που ενισχύει την τεστοστερόνη μπορεί να δικαιολογείται κατά τη χρήση του MK 2866. Τα δεδομένα μετά την κυκλοφορία (PCT) είναι κάπως ασαφή ως προς το αν αυτό απαιτείται. Μερικοί άνδρες φαίνεται να έχουν μεγαλύτερα επίπεδα καταστολής τεστοστερόνης από άλλους.

 

Ηπατοτοξικότητα: Παρά το γεγονός ότι χορηγούνται από το στόμα, οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Ostarine δεν περιλαμβάνουν ηπατική τοξικότητα. Το MK 2866 δεν ανήκει στην κατηγορία C17-άλφα αλκυλιωμένων (C17-aa) φαρμάκων όπως πολλά στοματικά αναβολικά στεροειδή. Δεν αντικατοπτρίζει τον μεταβολίτη ΜΙ που σχετίζεται με το SARM S4 που δίδει στο συγκεκριμένο SARM κάποια ηπατική δραστηριότητα.

7. Αγοράστε σκόνη Ostarine (MK-2866) για SZOB


→ Επισκεφθείτε το φαρμακείο μας στο διαδίκτυο και συμπληρώστε μια παραγγελία για τις πρώτες ύλες Ostarine (MK-2866).

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

MK 2866 (Ostarine) σκόνη   βίντεο

Πρώτη σκόνη MK 2866 (Ostarine) Προδιαγραφές:Ονομα Ostarine (ΜΚ-2866)
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

  1202044-20-9

Χημική δοκιμή ≥98%
Διαλυτότητα διαλυτό σε ακετόνη, αιθανόλη, αιθυλαιθέρα, οξικό αιθυλεστέρα, αδιάλυτο σε νερό

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

200-400 mg

Χρόνος έναρξης

20-25 mg

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Ostarine (MK-2866) ακατέργαστη σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Πρώτη MK 2866 (Ostarine) σκόνη HNMR | SZOB


1202044-20-9 MK2866Ostarine HNMR.jpg
Εξεταστική