ΜΚ-677 (Ibutamoren) σκόνη (159752-10-0)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη MK-677 (Ibutamoren);


Mk-677 ibutamoren είναι ο τύπος του φαρμάκου που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το μεταβολισμό σας, τη δύναμη των οστών, την υγεία καθώς και τις ημέρες σας σε αυτόν τον κόσμο. Το προϊόν λειτουργεί με την προώθηση της ανάπτυξης της βασικής ορμόνης και ινσουλινοειδούς αυξητικού παράγοντα 1, επίσης γνωστού ως IGF-1. Προάγει επίσης την ανάπτυξη της έκκρισης IGFBP-3.

 

Το MK-677 έχει 5 σημαντικά οφέλη, τα οποία είναι:

Βελτιώνει τη μορφή σώματος

Αυξάνει την αντοχή των οστών

Αυξάνει την αντοχή

Αποτρέπει την ανάπτυξη των όγκων

Αυξάνει τη μακροβιότητα


Οι bodybuilders, οι αθλητές και οι εκπαιδευτές δύναμης αναζητούν πάντα τρόπους που μπορούν να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να αποκτήσουν περισσότερους μυς. Φυσικά, υπάρχουν πολλά προϊόντα εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε ό, τι θέλετε, ωστόσο πολλά από αυτά τα προϊόντα έχουν παρενέργειες που σίγουρα δεν θέλετε να είστε μέρος.


Ορισμένες από τις πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν υψηλή αρτηριακή πίεση, φαλάκρα μοσχεύματος, στειρότητα και πολλά άλλα προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία. Τυχερός για εσάς, το Mk-677 ibutamoren έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί ιδανικό για bodybuilding και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα κατάρτισης δύναμης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την αναθεώρηση των προϊόντων μας σε άλλα δημοφιλή SARMS Ligandrol και Ostarine, τα οποία δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

2. Πώς λειτουργεί η ακατέργαστη σκόνη MK-677 (Ibutamoren) ;  


Αυτό το προϊόν λέγεται ότι δουλεύει αυξάνοντας την απελευθέρωση αυξητικών ορμονών, συμπεριλαμβανομένης της ορμόνης IGF-1. Είναι σοφό να σημειωθεί ότι το προϊόν λειτουργεί αποτελεσματικά χωρίς να επηρεάζει το επίπεδο κορτιζόλης στο σώμα σας. Η κορτιζόλη είναι μια ισχυρή ορμόνη ανάπτυξης που διεγείρει την απελευθέρωση της γκρελίνης, μιας από τις πιο σημαντικές ορμόνες στο σώμα σας. Λοιπόν, πώς λειτουργεί αυτό το προϊόν;

 

Το προϊόν λειτουργεί ως αυξητικός παλμός αυξητικής ορμόνης, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της ανάπτυξης της βασικής ορμόνης μέσω των ακόλουθων μηχανισμών:

 

Ενθάρρυνση της απελευθέρωσης της ορμόνης απελευθέρωσης της αυξητικής ορμόνης, γνωστή και ως GHRH

Η αύξηση της απελευθέρωσης του GHRH εκθετικά ενισχύει επίσης τη σηματοδότηση στα σωματοτρόπα της πρόσθιας υπόφυσης


Λειτουργεί μειώνοντας την απελευθέρωση της σωματοστατίνης, η οποία επιβραδύνει ή σταματά την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης


Τέλος, το Mk-677 Ibutamoren λειτουργεί παρεμποδίζοντας ή σταματώντας τη σηματοδότηση του υποδοχέα της σωματοστατίνης


Είναι σοφό να σημειωθεί ότι το προϊόν αυτό δοκιμάστηκε και αποδείχθηκε ότι λειτουργεί με όλους τους παραπάνω μηχανισμούς. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο παρουσιάζουν σημαντική αύξηση στην αυξητική τους ορμόνη. Μετά την κατανάλωση, η αυξητική ορμόνη αποδείχθηκε ότι αυξάνει ανάλογα με την ποσότητα της δόσης που λήφθηκε. Η συνιστώμενη δοσολογία ήταν πέντε χιλιοστόγραμμα ημερησίως. Ωστόσο, αυτό ήταν το ελάχιστο ποσό.

 

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των αθλητών, των παλαιστών, των μαχητών, των κατασκευαστών σώματος και των εκπαιδευτών δύναμης αναζητούν τρόπους που μπορούν να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να αποκτήσουν περισσότερους μυς. Σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός αθλητών και κατασκευαστών σώματος σε όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει ότι το Mk-677 Ibutamoren είναι ιδανικό και συνιστάται ιδιαίτερα όταν βελτιώνεται η απόδοσή τους.

 

Αυτό το προϊόν περιέχει μια ένωση που είναι ιδανική για τη βελτίωση των επιδόσεων του bodybuilder , καθώς αυξάνει την αντοχή τους. Ως αθλητής, πρέπει να είστε αρκετά ισχυρός αν θέλετε να είστε ανταγωνιστικοί και να παραμείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού σας. Όχι μόνο οι αθλητές, οι bodybuilders που θέλουν να αυξήσουν τη δύναμή τους ανυψώνοντας περισσότερα βάρη και κάνοντας περισσότερες καρδιο workouts χρειάζονται επίσης κάποια βοήθεια για να παραμείνουν στην κορυφή. Αυτό το προϊόν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να είναι το καλύτερο σε αυτό που κάνουν.

 

Mk-677 Το Ibutamoren είναι απλά ένα φάρμακο αυξητικής ορμόνης που χορηγείται από το στόμα. Λειτουργεί με τη σηματοδότηση των υποφυσικών αδένων σας για την παραγωγή περισσότερων αυξητικών ορμονών (GH). Το πιο ενδιαφέρον και ίσως ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι προτιμούν αυτό το προϊόν έναντι των ανταγωνιστών του είναι ότι δεν απαιτεί ενέσεις ή παρουσιάζει σοβαρές παρενέργειες. Τα εμπορικά στεροειδή είναι γνωστό ότι παρουσιάζουν μερικές πολύ σοβαρές παρενέργειες και πολλές από αυτές συνήθως απαιτούν ενέσεις.

 

Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερους μυς και να αυξήσετε τη δύναμή σας. Επί του παρόντος, υπάρχουν μερικές μελέτες για να μάθετε εάν αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει άτομα που είναι παχύσαρκοι ή πάσχουν από οστεοπόρωση. Επιπλέον, οι ενήλικες που πάσχουν από κάταγμα ισχίου θα γνωρίζουν σύντομα εάν το προϊόν αυτό μπορεί να τους βοηθήσει. Η έρευνα συνεχίζει να ανακαλύπτει αν η χημική ουσία σε αυτό το προϊόν μπορεί να λειτουργήσει ενάντια στα κατάγματα του ισχίου σε ενήλικες, ειδικά σε ανώτερους ενήλικες.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη MK-677 (Ibutamoren);


Σύμφωνα με μια συγκεκριμένη μελέτη που έγινε για τον προσδιορισμό των καταβολικών επιδράσεων αυτού του προϊόντος, οι συμμετέχοντες έλαβαν δοσολογία 25 χιλιοστογράμμων την ημέρα για περίοδο επτά ημερών. Μόλις τελειώσουν οι επτά ημέρες, οι συμμετέχοντες έδειξαν συνεχιζόμενη αύξηση της συγκέντρωσης στον ορό των GH και IGF-1.

 

Μια άλλη δοκιμαστική μελέτη έδειξε αύξηση της άπαχης σωματικής μάζας, ειδικά σε άτομα που θεωρήθηκαν παχύσαρκοι. Στα άτομα στη μελέτη αυτή δόθηκαν 25 mg MK-677 Ibutamoren ημερησίως για περίοδο οκτώ εβδομάδων. Μετά από δύο εβδομάδες, οι συμμετέχοντες έδειξαν σημαντική αύξηση στον βασικό μεταβολικό ρυθμό καθώς και αύξηση των επιπέδων ορού σε IGF-1, GH και πρωτεΐνη-3 δέσμευσης IGF-1.

 

Άλλα τεκμηριωμένα οφέλη αυτού του προϊόντος περιλαμβάνουν

 

Βελτιωμένη μορφή σώματος

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που δεν είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο που φαίνονται. Υπό αυτό το πρίσμα, αναζητούν πάντα τρόπους βελτίωσης του σχήματος του σώματός τους. Πολλοί από αυτούς έχουν πάει όσο το χειρουργείο για να απομακρύνουν το λίπος από το σώμα τους.

 

Καλά νέα, το MK-677 δεν απαιτεί να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση ή να κάνετε ένεση στον εαυτό σας. Το προϊόν λειτουργεί αυξάνοντας τα επίπεδα των αυξητικών ορμονών σας και του μεταβολισμού. Παίρνει τον έλεγχο όλων των λειτουργιών της ινσουλίνης και την αποτρέπει να κάνει οποιαδήποτε βλάβη στη σύνθεση του σώματός σας. Ως αποτέλεσμα, λιγότερο λίπος αποθηκεύεται στο σώμα σας και αυτό βοηθά στη βελτίωση του σχήματος του σώματός σας.

 

Μελέτες δείχνουν ότι το MK-677 βοηθά στην αναστροφή των αποβλήτων που προκαλούνται από τη διατροφή και υποστηρίζει την κατάλληλη ισορροπία του αζώτου στο σώμα σας. Αρχικά, το προϊόν αυτό σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίζει καταστάσεις όπως η οστεοπόρωση, η παχυσαρκία και η απώλεια μυών.

 

Έτσι, αντί να μειώσετε άμεσα το λίπος που αποθηκεύεται στο σώμα σας, το προϊόν λειτουργεί μειώνοντας την όρεξή σας και αυξάνοντας την απόθεση θερμίδων στους μυς σας. Λέγεται ότι είναι αποτελεσματική στην αύξηση των επιπέδων του IGF-1 κατά περίπου 39% έως 89%, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει τη μυϊκή σας μάζα και τελικά βελτιώνει το σχήμα του σώματός σας.

 

Αυξάνει την αντοχή των οστών

Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε για τη θεραπεία της οστικής πυκνότητας οστού και μια κατάσταση γνωστή ως οστεοπόρωση, το MK-677 βρέθηκε ότι είναι αποτελεσματικό στην αύξηση της αντοχής των οστών. Αυτό σημαίνει ότι έχει άμεση επίδραση στην οστική πυκνότητα.

 

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μελέτη για να διαπιστωθεί αν αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη ή τη θεραπεία καταγμάτων ισχίου σε ανώτερους ενήλικες. Μέχρι τώρα, έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδανικό για την πρόληψη των καταγμάτων του ισχίου.

 

Θυμηθείτε ότι το MK-677 αυξάνει την παραγωγή ορμονών ανάπτυξης, οι οποίες διεγείρουν τους οστεοβλάστες και αυξάνουν την αντοχή των οστών σε ηλικιωμένους ασθενείς.

 

Αν είστε αρχαιότερος ενήλικος περίπου 60 ετών και άνω, το Ibutamoren μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο λειτουργικής παρακμής, αυξάνοντας τη φυσική σας απόδοση και τη μυϊκή μάζα. Το προϊόν μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αυξήσετε την ταχύτητα περπατήματος και την ισχύ σας για να ανεβείτε σκάλες χωρίς δυσκολίες.

 

Όταν πρόκειται για γυναίκες, το MK-677 μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση να αυξήσουν την οστική πυκνότητα τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό εάν θέλετε να παραμείνετε σαφείς από την οστεοπόρωση.

 

Αυξημένη αντοχή

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που αναζητούν προϊόντα που μπορούν να τους βοηθήσουν να αυξήσουν τις συνεδρίες ανύψωσης βάρους τους ή να αυξήσουν τους χρόνους λειτουργίας τους στον διάδρομο, αν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, το MK-677 Ibutamoren είναι αυτό που ψάχνετε. Αυτό το προϊόν είναι ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο ενισχυτικό όταν πρόκειται για αντοχή. Όσον αφορά την αυξημένη αντοχή, το MK-677 έχει τα ίδια αποτελέσματα με το Cardarine.

 

Λειτουργεί βελτιώνοντας τα ενεργειακά σας επίπεδα και αυξάνοντας τη δύναμή σας. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αν θέλετε να φέρετε ό, τι καλύτερο κάνετε σε ό, τι κάνετε. Για παράδειγμα, αν είστε bodybuilder και θέλετε να παραμείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού σας, τα αυξημένα επίπεδα ενέργειας και η δύναμη είναι αυτό που χρειάζεστε και το MK-677 θα σας δώσει ακριβώς αυτό. Το καλό για αυτό το προϊόν είναι ότι δεν έχει σοβαρές παρενέργειες. Έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να φοβάστε τίποτα.

 

Αποτρέπει την ανάπτυξη των όγκων

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε σε ανώτερα ποντίκια, το MK-677 Ibutamoren βρέθηκε ότι είναι αποτελεσματικό στην παύση της ανάπτυξης του όγκου. Επιστημονικά, οι άνθρωποι και τα ποντίκια σχετίζονται με αυτό που λειτουργεί σε ένα ποντίκι μπορεί επίσης να δουλεύει σε έναν άνθρωπο. Υπό αυτό το πρίσμα, αυτό το προϊόν πιστεύεται ότι είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικό για την πρόληψη περισσότερων όγκων από την εμφάνιση και την αύξηση της διάρκειας ζωής.

 

Αυξάνει τη μακροβιότητα

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Ibutamoren μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό όταν πρόκειται για την αύξηση της διάρκειας ζωής. Το προϊόν λειτουργεί αυξάνοντας την GH, γνωστή και ως αυξητική ορμόνη. Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο συμφωνούν ότι η αυξημένη GH είναι πολύ χρήσιμη και μπορεί να βοηθήσει στην ανατροπή της γήρανσης. Η GH συμβάλλει επίσης στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος, στη μείωση του κινδύνου που σχετίζεται με τη γήρανση, στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης και, κυρίως, στην αύξηση της διάρκειας ζωής. Το MK-677 αυξάνει την παραγωγή GH, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να κοιτάξετε νεότερους και να ζήσετε περισσότερο.

 

Αν κοιτάξετε να αυξήσετε τη μακροζωία σας με φυσικό τρόπο, τα Vital Reds είναι ένα από τα καλύτερα πωλούμενα φυσικά προϊόντα που διατίθενται σήμερα στην αγορά.
 

4. Δοσολογία ακατέργαστης σκόνης MK-677 (Ibutamoren)


Σύμφωνα με αρκετές μελέτες, οι δόσεις Ibutamoren MK-677 από 5 mg έως 25 mg ανά ημέρα έχουν δείξει πραγματικά σημαντικά αποτελέσματα. Υπάρχουν μερικά άτομα που έχουν δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα με υψηλότερες δόσεις, αλλά συνιστάται 5-25 mg. Στην πραγματικότητα, αν είστε αρχάριος, είναι πολύ ενδεδειγμένο να ξεκινήσετε με δόση πέντε χιλιοστογράμμων.

 

5. Προειδοποίηση της ακατέργαστης σκόνης MK-677 (Ibutamoren)


Υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να αγοράσετε Mk 677 Ibutamoren συμπληρώματα και υπάρχουν τόνοι των εταιρειών σε απευθείας σύνδεση που πωλούν διαφορετικές ποικιλίες αυτού του προϊόντος σε μορφή συμπλήρωσης. Είναι σημαντικό να πάρετε το χρόνο σας και να κάνετε πολλές έρευνες προτού να βγείτε έξω και να αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν Mk 677 Ibutamoren αφού όλα αυτά δεν είναι τα ίδια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εκπαιδεύσει τον εαυτό σας σχετικά με τις δοσολογίες της ορμόνης ανάπτυξης, τον μηχανισμό και τα οφέλη της.


6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της πούδρας MK-677 (Ibutamoren) ;


Τα αυξημένα επίπεδα αυξητικής ορμόνης συνήθως συνδέονται με τα μούδιασμα των χεριών, τα δερματικά προβλήματα, την αύξηση του σωματικού βάρους, την μυϊκή αδυναμία, τη χαμηλότερη ευαισθησία στην ινσουλίνη και την ελαφρώς αυξημένη όρεξη. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες εδώ.

 

Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η παρατεταμένη χορήγηση τόσο της αυξητικής ορμόνης όσο και της ορμόνης IGF-1 δεν μπορεί να αυξήσει την παραγωγή ορμονών κορτιζόλης.

 

Έτσι, το MK -677 Ibutamoren είναι πολύ ασφαλές και συνιστάται ιδιαίτερα εάν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερους μυς, να αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειας και να ζήσετε περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο.

7. Αγοράστε Mk-677 Ibutamoren σε σκόνη για SZOB


→ Επισκεφθείτε το φαρμακείο μας στο διαδίκτυο και συμπληρώστε μια σειρά από πρώτες ύλες Ibkamoren Mk-677.

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

MK-677 (Ibutamoren) σκόνη   βίντεο

Πρώτη σκόνη MK-677 (Ibutamoren) Προδιαγραφές:Ονομα Mk-677 Ibutamoren
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

  159752-10-0

Χημική δοκιμή ≥98%
Διαλυτότητα διαλυτό σε ακετόνη, αιθανόλη, αιθυλαιθέρα, οξικό αιθυλεστέρα, αδιάλυτο σε νερό

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

5-25 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Πρώτη MK-677 (Ibutamoren) σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

MK-677 (Ibutamoren) ακατέργαστη σκόνη HNMR | SZOB


159752-10-0 MK-677Ibutamoren HNMR.jpg
Εξεταστική