Το NalMefene υδροχλωρική CAS:58895-64-0

Το NalMefene υδροχλωρική CAS:58895-64-0
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή της NalMefene υδροχλωρική CAS:58895-64-0:

Nalmefene (εμπορική ονομασία το Selincro), αρχικά γνωστή ως nalmetrene, ένας ανταγωνιστής οπιοειδούς αναπτύχθηκε στις αρχές του 1970, χρησιμοποιούνται κυρίως για τη διαχείριση της εξάρτησης από το αλκοόλ. Έχει ερευνηθεί επίσης για τη θεραπεία των άλλων εθισμών όπως παθολογική τυχερά παιχνίδια. Καυτές ετικέττες:Εδαραβόνη.

Το nalmefene είναι ένα οπιούχων παράγωγο παρόμοια τόσο διάρθρωση και τη δραστηριότητα με το naltrexone ανταγωνιστής των οπιοειδών. Πλεονεκτήματα της nalmefene σε σχέση με ναλτρεξόνη περιλαμβάνουν μεγαλύτερο χρόνο ημίσειας ζωής, μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από του στόματος και δεν παρατηρήθηκε δοσοεξαρτώμενη τοξικότητα του ήπατος. Όπως και με άλλα φάρμακα αυτού του τύπου, η nalmefene μπορούν να επισπεύσουν την οξεία συμπτώματα στέρησης σε ασθενείς οι οποίοι εξαρτώνται από οπιοειδή ναρκωτικά, ή πιο σπάνια όταν χρησιμοποιείται μετεγχειρητικά για να εξουδετερώσει τα αποτελέσματα του ισχυρή οπιοειδή χρησιμοποιείται σε χειρουργική επέμβαση.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35

(2) καθαρότητα: > 99%

(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.

2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες

(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.

(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.

(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 τρεις αρχές:

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Πρόβλημα ποιότητας προϊόντος

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Συναφή προϊόντα
API

Το NalMefene υδροχλωρική CAS:58895-64-0 λεπτομερώς πληροφορίες

 • Όνομα προϊόντος Το nalmefene υδροχλωρική
  Αριθμός CAS 58895-64-0
  Χημική ονομασία 17-(Cyclopropylmethyl)-4,5alpha-EPOXY-6-methylenemorphinan-3,14-Diol υδροχλωρική? (5alpha)-17-(cyclopropylmethyl)-6-methylidene-4,5-epoxymorphinan-3,14-diol υδροχλωρική? Το nalmefene Hcl
  Μοριακός τύπος C21H26ClNO3
  Μοριακό βάρος 375.889
  Σημείο βρασμού 507.9° C σε 760 mmHg
  Αγνότητα >99%
  Περιγραφή Λευκό ή απενεργοποίηση άσπρη ή ανοικτό κίτρινο κρυσταλλική σκόνη
  Πακέτο Ασφάλεια και διαφοροποίηση
  Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
  Τιμή Διαπραγμάτευση
 •  Συντακτικός τύπος:

 • NalMefene Hydrochloride, CAS:58895-64-0

  Το NalMefene υδροχλωρική χημικές ιδιότητες

Εξεταστική