Προπιονική νανδρολόνη σε σκόνη (7207-92-3)

Προπιονική νανδρολόνη σε σκόνη (7207-92-3)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη προπιονικής νανδρολόνης ;


Το Nandro (προπιονικό νανδρολόνη) ενδείκνυται για τη θεραπεία της αναιμίας, του καρκίνου του μαστού, του κληρονομικού αγγειοοιδήματος, της ανεπάρκειας της αντιθρομβίνης ΙΙΙ, της περίσσειας ινωδογόνου, της αποτυχίας ανάπτυξης και του συνδρόμου Turner και της προφύλαξης από κληρονομικό αγγειοοίδημα.


Το Nandro (προπιονικό νανδρολόνη) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενέσιμα στεροειδή. Η δημοτικότητά του είναι πιθανό λόγω του γεγονότος ότι το Nandro Nandrolone Propionate εμφανίζει σημαντικά αναβολικά αποτελέσματα με ελάχιστες ανδρογονικές παρενέργειες.

 

Θεωρείται από πολλούς το καλύτερο συνολικό στεροειδές για έναν άνθρωπο που χρησιμοποιεί (παρενέργειες έναντι αποτελεσμάτων) το Nandro (Propionate Nandrolone) συνήθως χορηγείται με ένεση τέσσερις έως πέντε φορές την εβδομάδα. Με αυτό το ποσό, η μετατροπή των οιστρογόνων είναι ελαφριά, οπότε το gyno δεν αποτελεί πρόβλημα. Επίσης ασυνήθιστο είναι τα προβλήματα με τα ηπατικά ένζυμα, την αρτηριακή πίεση ή τα επίπεδα χοληστερόλης.


Σε υψηλότερες δοσολογίες, οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να γίνονται όλο και πιο συχνές, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πολύ καλά ανεκτό φάρμακο. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι σε μελέτες HIV, η νανδρολόνη έχει αποδειχθεί όχι μόνο ότι είναι αποτελεσματική στην ασφαλή αναβάθμιση του άπαχου σωματικού βάρους του ασθενούς αλλά και να είναι επωφελής για το ανοσοποιητικό σύστημα.

 

Για το bodybuilding, το Nandro (Propionate Nandrolone) μπορεί να ενσωματωθεί αποτελεσματικά τόσο σε μαζικές όσο και σε κοπτικές διαδικασίες. Ένα σημαντικό μειονέκτημα του Nandrolone phenylpropionate είναι ότι μπορεί να ανιχνευθεί σε μια οθόνη φαρμάκου για ένα χρόνο μετά τη χρήση. Δυστυχώς για πολλούς ανταγωνιστικούς αθλητές, αυτό καθιστά τα προϊόντα Nandrolone phenylpropionate εκτός ορίων.

 

Είναι εύκολο για το συκώτι και προάγει καλό κέρδος μεγέθους και αντοχής ενώ μειώνει το σωματικό λίπος. Η νανδρολόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από σχεδόν όλους τους αθλητές, με θετικά αποτελέσματα και πολύ λίγες παρενέργειες, η νανδρολόνη έχει κερδίσει τη φήμη της ως κάπως ανακούφιση των πληγών και των τενόντων. Οι αθλητές αναφέρουν ότι οι πονεμένοι ώμοι, τα γόνατα και / ή οι αγκώνες είναι κάπως χωρίς πόνο στον κύκλο της νανδρολόνης.

2. Πώς λειτουργεί η ακατέργαστη σκόνη προπιονικής νανδρολόνης;


Μέσα από μια λεπτομερή κατανόηση των λειτουργιών και χαρακτηριστικών του Nandrolone Propionate έχουμε ήδη μια καλή κατανόηση των θετικών επιδράσεων αυτού του στεροειδούς. Ωστόσο, για να το θέσουμε σε όρους που ένας αθλητής απόδοσης μπορεί να εκτιμήσει, μπορούμε να είμαστε λίγο πιο συγκεκριμένοι.

 

Για τον αθλητή εκτός εποχής, ένας κύκλος πλήρωσης, το Nandrolone Propionate είναι ένα από τα καλύτερα στεροειδή που μπορεί να επιλέξει να ενισχύσει τη μυϊκή δύναμη και το μέγεθος. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους μαζικούς οικοδόμους που διατίθενται και για πολλούς bodybuilders χρησιμοποιείται σε κάθε σχέδιο ογκώδεις. Παρά το γεγονός ότι η ταχύτερη λειτουργία της μορφής nandrolone δεν θα συμβεί γρήγορα, αλλά θα είναι σταθερή, ακόμη και σημαντική. Αυτό προϋποθέτει ότι τρώτε αρκετά για να μεγαλώσετε.


Προκειμένου να αυξηθεί θα πρέπει να καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από ό, τι καίτε. Κανένα στεροειδές στον κόσμο δεν μπορεί να αλλάξει αυτή την αλήθεια. Αλλά θα πάρετε περισσότερα από την ανάπτυξη σας με ένα στεροειδές όπως Nandrolone Propionate εάν κάνετε τα πράγματα σωστά. Θα πρέπει επίσης να παρατηρήσετε ότι παραμένετε πιο φτωχός στην εκτός εποχής σας περίοδο λόγω των σημαντικών μεταβολικών επιδράσεων της ορμόνης. Και όταν πρόκειται για ανάκαμψη από την επίπονη εκπαίδευση πολύ λίγα πράγματα θα νικήσουν την προπιονική νανδρολόνη.

 

Η προπανική νανδρολόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κύκλους κοπής, αν και δεν θεωρείται συνήθως ως κοπτικό στεροειδές. Αυτό το στεροειδές θα προστατεύει σημαντικά τη μυϊκή μάζα καλύτερα από πολλά στεροειδή. Όταν καταναλώνουμε δίαιτα πρέπει να καίνουμε περισσότερες θερμίδες από ό, τι καταναλώνουμε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος απώλειας του σωματικού λίπους.


Δυστυχώς, αυτό βάζει τον μυϊκό ιστό σε κίνδυνο. Όταν θα διασωθούμε κάποιο άπαχο ιστό θα χαθεί, αλλά η επιτυχής δίαιτα περιορίζει αυτή την απώλεια και η νανδρολόνη μπορεί να προσφέρει αυτό το προστατευτικό μέτρο. Και για άλλη μια φορά τα οφέλη από την αποκατάσταση θα είναι τεράστια, ειδικά όταν η ανάρρωση μπορεί ήδη να είναι εξαιρετικά δύσκολη όταν η δίαιτα οφείλεται στο θερμιδικό έλλειμμα.

 

Τα τελικά οφέλη για την απόδοση περιβάλλουν τον αθλητή. Πολλοί αθλητές χρησιμοποιούν χαμηλές δόσεις προπιονικού νανδρολόνης για τα οφέλη ανάκτησης και ανακούφισης. Αυτά δεν καλύπτουν τα οφέλη, όπως τα παυσίπονα, αλλά παρέχουν πραγματική ανακούφιση. Κάποιοι μπορεί επίσης να βρουν αυξήσεις αντοχής σε κάποιο βαθμό, αν και αυτό δεν είναι ένα στεροειδές που είναι γνωστό για τις τεράστιες ιδιότητες αύξησης της αντοχής. Ανεξάρτητα, αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά στεροειδή που χρησιμοποιούνται από τους αθλητές.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη προπιονικής νανδρολόνης ;


Μέτρια αλλά σταθερή αύξηση της μυϊκής μάζας. Η νανδρολόνη παρέχει ποιοτική ανάπτυξη. Το φαινόμενο της επαναφοράς δεν υπάρχει είτε μετά την ολοκλήρωση της λήψης του φαρμάκου είτε είναι εντελώς ασήμαντο.


Η καύση ενός λιπαρού στρώματος. Η προπιονική νανδρολόνη διεγείρει το σώμα να χρησιμοποιεί τα αποθέματα λίπους ως πηγή ενέργειας.

Η σύνθεση του κολλαγόνου. Λόγω της αυξημένης παραγωγής κολλαγόνου ένα φάρμακο ενισχύει τους συνδέσμους και τις αρθρώσεις (σχηματισμένο υγρό άρθρωσης).

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα.


Η προπιονική νανδρολόνη είναι η δομική της τροποποίηση. Η νέα ένωση σχηματίζεται με την προσθήκη του προπιονικού σε νανδρολόλη μέσω της ομάδας 17-βήτα υδροξυλίου. Η είσοδος στο αίμα, ο αιθέρας αποσπάται και η νανδρολόνη παραμένει ελεύθερη. Η προπιονική νανδρολόνη έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο κορεσμός αιχμής του οργανισμού με δραστικό συστατικό να λαμβάνει χώρα μία ή δύο ημέρες μετά την ένεση.

 

Η προπιονική νανδρολόνη έχει επίδραση στους μυς αυξάνοντας το επίπεδο κατακράτησης αζώτου στους μυς. Η τεστοστερόνη αυξάνει επίσης το επίπεδο ινσουλινοειδούς αυξητικού παράγοντα, IGF- στους μυς και το ήπαρ. Η τεστοστερόνη, ανεξάρτητα από τον αιθέρα, έχει επίσης την ικανότητα να επιταχύνει τη διαίρεση δορυφορικών κυττάρων, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση των μυών που έχουν υποστεί βλάβη.
 

4. Δοσολογία ακατέργαστης σκόνης προπιονικής νανδρολόνης


Δοσολογίες: 40mg έως 100mg. Η δοσολογία υπολογίζεται ως 4 mg ανά 1 kg (2 lbs) του σώματος.

 

Συχνότητα δόσεων: ένα φάρμακο απαιτεί συχνές ενέσεις, κατά μέσο όρο 2-3 φορές την εβδομάδα, συνήθως κάθε 3-4 ημέρες.

 

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις σχετικά με τον τρόπο λήψης του Propionate της νανδρολόνης. Βασικά αναφέρονται στη συχνότητα των ενέσεων. Για τους άνδρες, η συνιστώμενη δοσολογία κυμαίνεται από 100 έως 200 χιλιοστόγραμμα, με εναλλασσόμενη ημερήσια δόση.

 

Η πορεία του Nandrolone Propionate διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδες (αρκεί ακόμη και για τους προχωρημένους αθλητές να χτίσουν μυς). Δεν συνιστάται η επέκταση των μαθημάτων - παρενέργειες μπορεί να συμβούν. Μην ξεχνάτε ότι η προπιονική νανδρολόνη χορηγείται με ένεση συχνότερα από το δεκανοϊκό. Η νανδρολόνη F σε περιορισμένες ποσότητες μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και από τις γυναίκες. Η μέγιστη συνιστώμενη εφάπαξ δόση ένεσης της νανδρολόνης F είναι 100 χιλιοστογραμμάρια με περίοδο ανάπαυσης τριών ημερών. Η προπιονική νανδρολόνη είναι καλύτερη από το δεκανοϊκό από το γεγονός ότι λόγω της σύντομης περιόδου απόσυρσής της από το σώμα, είναι δυνατό να εντοπιστούν τα πρώτα σημάδια της βιολίωσης και να σταματήσει η λήψη.

5. Προειδοποίηση της ακατέργαστης σκόνης προπιονικής νανδρολόνης


Οι συχνότερες ανεπιθύμητες ενέργειες της προπανικής νανδρολόνης - γυναικομαστία, αύξηση σωματικών λιπών και υπερβολική κατακράτηση υγρών. Με παρατεταμένη χρήση προπιονικής νανδρολόνης και μεγάλες δοσολογίες, συνιστάται να συμπεριληφθούν αντι-οιστρογόνα (π.χ. Tamoksimed ή Klomed) σε πορεία: αυτό θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο εμφάνισης παρενεργειών.


Όσο για τις ανδρογονικές παρενέργειες, είναι αρκετά σπάνιες (η ανδρογονική δραστικότητα στεροειδών είναι μόνο το 30% της τεστοστερόνης). Λόγω της σημαντικής περίσσειας φαλάκρας δοσολογίας μπορεί να αναπτυχθεί ή αντίστροφα, η αύξηση της τριχοφυΐας στο πρόσωπο και το σώμα. Επίσης, η εμφάνιση της ακμής και η εργασία των σμηγματογόνων αδένων αυξάνεται.

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της σκόνης προπιονικής νανδρολόνης;


Νανδρολόνη προπιονική σκόνη παρενέργειες για τους άνδρες

Οι παρενέργειες της προπανικής νανδρολόνης είναι χαρακτηριστικές για τα αναβολικά στεροειδή. Οι άντρες που υποβάλλονται σε αρσενική φαλάκρα θα εμφανίσουν αύξηση ή εμφάνιση του προβλήματος. Μπορούν να αναπτύξουν ιστό μαστού (γυναικομαστία) και να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία. Η χρήση deca nandrolone μπορεί να μειώσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και να αυξήσει την αρτηριακή πίεση στους άνδρες. Οι χρήστες που ήδη πάσχουν από υψηλή αρτηριακή πίεση θα πρέπει να αποφεύγουν τη νανδρολόνη ή οποιαδήποτε χρήση στεροειδών ή τουλάχιστον να παρακολουθούν στενά την αρτηριακή τους πίεση. Η ντανδρολόνη μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση και να προκαλέσει ευερεθιστότητα σε μερικούς, την φοβερή "οργή οργή" στο χειρότερο. Καθώς το ήπαρ θα εργαστεί σκληρά με λίγη επιτυχία για τη διάσπαση της προπιονικής νανδρολόνης μόλις εισέλθει στο ενδοκρινικό σύστημα, οι χρήστες προπιονικού νανδρολόνης μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα στο συκώτι, μπορεί να υποστεί βλάβη που απαιτεί επίσκεψη ιατρού για να αντιμετωπίσει.


Προπιονική σκόνη νανδρολόνης Για τις γυναίκες

Παράγοντες που προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες από προπανίου νανδρολόνης Οι αθλητές των γυναικών μπορούν να εξετάσουν τη χρήση προπιονικού νανδρολόνης λόγω της φήμης του ως ασθενέστερου στεροειδούς, αλλά αυτό δεν ισχύει.

Η σκόνη Anavar είναι το ασθενέστερο στεροειδές. Ωστόσο, οι γυναίκες μπορεί να εξακολουθούν να εμφανίζουν αρνητικές παρενέργειες προπιονικής νανδρολόνης που συνοδεύουν τη χρήση του φαρμάκου. Οι γυναίκες μπορεί να αναπτύσσουν περισσότερες τρίχες σώματος, να αναπτύσσουν βαθύτερη φωνή, να εμφανίζουν φαλάκρα και να αναπτύσσουν μια διευρυμένη κλειτορίδα.


Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία μετά τον κύκλο σκοπεύουν να επιβραδύνουν την παραγωγή οιστρογόνων που συμβαίνει ως κοινή παρενέργεια της χρήσης στεροειδών, δεν υπάρχει φάρμακο που μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία μετά τον κύκλο. Οι ερευνητές έδωσαν γυναίκες που υποφέρουν από σπατάλη σχετιζόμενη με το AIDS μια δοσολογία 50 mg την εβδομάδα προπιονικής νανδρολόνης σε μια κλινική μελέτη. Σε αυτό το ελεγχόμενο περιβάλλον, οι γυναίκες γνώρισαν μαζικές απολαβές και εμφάνισαν κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες που αντιστράφηκαν μετά τη θεραπεία. Αυτό το αποτέλεσμα υποστηρίζει την άποψη ότι η νανδρολόνη είναι λιγότερο τοξική - και λιγότερο ισχυρή - από άλλα στεροειδή. Μπορεί να είναι λιγότερο τοξική σε αυτή τη δοσολογία. Ωστόσο, οι περισσότεροι αθλητές, ανδρών και γυναικών, είναι πιθανό να πάρουν πολύ υψηλότερες δόσεις από 50mg την εβδομάδα.


Μερικοί αθλητές επιχειρούν να ξεφύγουν από τις παρενέργειες, κοιτάζοντας τους Dehc prohormones. Ωστόσο, πολλές από τις προορμόνες στην αγορά, όπως η Deccabolan, δεν διαθέτουν επαρκείς μελέτες για να δείξουν την αποτελεσματικότητά τους ή τα πλεονεκτήματα ασφαλείας τους.

7. Αγοράστε προπιονική νανδρολόνη σε σκόνη για SZOB


  Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια παραγγελία προιονικών ουσιών Nandrolone.

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

  Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

Βιντεοταινίες σκόνης προπιονικής νανδρολόνης

Πρωτεΐνη ακατέργαστης προπιονικής νανδρολόνης Προδιαγραφές:Ονομα Προπιονική νανδρολόνη
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Cas

7207-92-3

Χημική δοκιμή ≥98%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

40-100 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Πρωτεΐνη ακατέργαστης προπιονικής νανδρολόνης Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.


2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.


3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Πρώτη προπιονική νανδρολόνη σκόνη HNMR | SZOB


7207-92-3 Nandrolone Propionate HNMR.jpg
Εξεταστική