Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Αποθήκη Agovirin (Ισοβουτυρική τεστοστερόνη)


Χημική σύνθεση
Βάση τεστοστερόνης + εστέρας του Enanthate
Μοριακό βάρος: 358,51
Τύπος (βάση): C23H34O3
Σημείο τήξης (βάση): 155
Κατασκευαστής: Διάφορα
Αποτελεσματική δόση (άνδρες): 300-2000 mg + / εβδομάδα
Αποτελεσματική δόση (γυναίκες): Δεν συνιστάται
Ημι-ζωή: 15 ημέρες
Χρόνος ανίχνευσης: 3 μήνες
Αναβολική / ανδρογόνος αναλογία: 100/100
alen@ok-biotech.com
Περιγραφή
Το Agovirin Depot, γνωστό και ως ισοβουτυρική τεστοστερόνη, είναι τεστοστερόνη σε εναιώρημα με βάση το νερό (χωρίς να προστίθεται εστέρας σε αυτό), επομένως η σχετικά γρήγορη δράση του.
Παρόλο που το Agovirin Depot είναι παρόμοιο με το εναιώρημα τεστοστερόνης στο ότι δεν διαθέτει εστέρα, η φαρμακοκινητική αυτών των δύο φαρμάκων είναι πολύ διαφορετική. Η αναστολή δεν έχει ως αποτέλεσμα να επιβραδύνει την απελευθέρωσή της στην κυκλοφορία του αίματος και συνεπώς πρέπει να πυροδοτείται καθημερινά ή δύο φορές ημερησίως για βέλτιστα αποτελέσματα. Το Agovirin Depot περιέχει ένα μικροκρυσταλλικό πρόσθετο το οποίο βασικά μιμείται τα εστερικά αποτελέσματα. Οι κρύσταλλοι έχουν πολύ χαμηλή υδατοδιαλυτότητα, πράγμα που καθυστερεί αποτελεσματικά την απελευθέρωση της ελεύθερης τεστοστερόνης στην κυκλοφορία του αίματος. Κατά συνέπεια, η αποδέσμευση του Agovirin Depots είναι βραδύτερη από το εναιώρημα και προπιονικό τεστοστερόνη, αλλά ελαφρώς ταχύτερη από την κυπιονική τεστοστερόνη και την ενανθική ένωση.
Μορφή στεροειδών
Το Agovirin Depot είναι συνήθως συσκευασμένο σε κουτί (5 αμπούλες ανά κιβώτιο) και συσκευάζεται σε αμπούλες των 2 ml, το καθένα από τα οποία περιέχει 25 mg / ml τεστοστερόνης αναμεμειγμένο σε ένα κρυσταλλικό διάλυμα με βάση το νερό. Δεδομένου ότι το Agovirin Depot βασίζεται σε νερό, το στεροειδές (έλαιο) και το νερό θα διαχωρίζονται φυσικά όταν μένουν καθισμένοι και απαιτούν ανακίνηση προκειμένου να επαναιωρηθεί το φάρμακο μέσα στο νερό για ακριβή δοσολογία.
Ενδείξεις / Σκοπός & Παρενέργειες
Για τις Ενδείξεις / Σκοπός & Παρενέργειες στο Agovirin Depot δείτε το προφίλ προπιονικού τεστοστερόνης.
Επιπλέον πληροφορίες
Το Agovirin Depot έχει μάλλον μοναδικό σχεδιασμό που διαφέρει από την παραδοσιακή τεστοστερόνη με εστέρες με βάση το πετρέλαιο. Εν ολίγοις, μόλις το μικροκρυσταλλικό εναιώρημα εγχυθεί ενδομυϊκά, οι κρύσταλλοι σχηματίζουν ένα αποθετήριο / αποθέματα (πολύ σαν κανονική τεστοστερόνη) εντός του μυός όπου διαλύονται αργά / απελευθερώνονται στην κυκλοφορία του αίματος. Ωστόσο, λόγω των κρυστάλλων, αυτή η λύση είναι πολύ πυκνότερη ή ογκώδης έτσι να πω, απαιτώντας επιπλέον αργή ένεση. Ο κατασκευαστής συνέστησε πραγματικά τη χρήση μιας μεγαλύτερης (έως 21 gauge) βελόνας που θα ήταν εξαιρετικά οδυνηρή προκαλώντας ερυθρότητα και γενικό ερεθισμό. Προφανώς προτιμάται η χρήση μίας πιο αργής σταθερής ταχύτητας έγχυσης με μια παραδοσιακή βελόνα μεγέθους έγχυσης (23 ή 25 gauge).
Το Agovirin Depot χρησιμεύει ως μια σταθερή βάση τεστοστερόνης για κύκλους συσσώρευσης που περιλαμβάνουν Deca-Durabolin, Dianabol, Equipoise και Trenbolone. Κάνει επίσης ισχυρή βάση κύκλου κοπής για ενώσεις όπως τα Anavar, Winstrol, Primobolan και Oral Turinabol.


Αν χρειάζεστε πρώτες ύλες στεροειδών υψηλής καθαρότητας, επικοινωνήστε με την Alen Hao