Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Anabolicum


από τον Alen Hao - Διευθυντής πωλήσεων

LGD-4033
Το LGD-4033, γνωστότερο ως Anabolicum, είναι ένας εκλεκτικός τροποποιητής υποδοχέα ανδρογόνων (SARM), ο οποίος όπως και η τεστοστερόνη είναι αναβολικός αλλά χωρίς τα αποτελέσματα που εμφανίζουν σημαντικά έξω από τον μυϊκό ιστό. Το Ligand Pharmaceuticals, συνδέτης, αναφερόμενο σε μόρια λειτουργικής πρόσδεσης, ανέπτυξε το LGD-4033. Η Ligand Pharmaceuticals έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της με την έρευνα SARM μαζί με το GTx, οι δύο αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος της δημιουργίας SARM κατά την τελευταία δεκαετία.

Τα χαρακτηριστικά του αναβολικού

Το Anabolicum είναι ένα SARM που συνδέεται στενά με τους υποδοχείς ανδρογόνων, κυρίως με τους μυς και τα οστά. Συνδέοντας τους υποδοχείς των ανδρογόνων, αυτό δημιουργεί ενισχυμένη αναβολική δραστηριότητα στο σώμα (οικοδόμηση μυών) και έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι αντι-καταβολική (απώλεια μυών).

Δοκιμές 600x Μελέτες έχουν δείξει ότι το Anabolicum έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υποβάθμιση των οστών μέσω της ενίσχυσης της επίδρασης. Μαζί με τις ιδιότητες οικοδόμησης μυών και οστικής ανάπτυξης, σε αντίθεση με τα αναβολικά στεροειδή που προσκολλώνται στον υποδοχέα ανδρογόνων, δεν υπάρχει δραστικότητα που να παρουσιάζεται εκτός των στοχευόμενων μυϊκών και οστικών περιοχών του σώματος ή τουλάχιστον μόνο ελάχιστα.
alen@ok-biotech.com

Επιδράσεις του Anabolicum

Οι επιδράσεις του Anabolicum μπορούν να κυμαίνονται από την ομαλοποίηση και την κοπή έως τον πλήρη μετασχηματισμό του σώματος. Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τη δύναμη του Anabolicum με διάφορα αναβολικά στεροειδή λόγω του ότι η SARM εξακολουθεί να είναι σχετικά νέα στην αγορά, αλλά τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι ισχυρά. Οι εκτός αγωνιστικής περιόδου ή οι πλήρεις αθλητές μπορούν να αναμένουν να αποκτήσουν σημαντική δύναμη και μυϊκή μάζα με επαρκείς θερμίδες. Θα διαπιστώσουν επίσης ότι η κατακράτηση νερού δεν μπορεί να συμβεί, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε βάρος που θα αποκτηθεί θα είναι αυτό του άπαχου μυϊκού ιστού.

Για την δίαιτα ή τον αθλητή κοπής, μία από τις βασικές ανησυχίες είναι η προστασία της μυϊκής μάζας. Όταν θέλετε να χάσετε λίπος, πρέπει να καψετε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε και αυτό μπορεί και θα οδηγήσει σε απώλεια μυϊκού ιστού χωρίς προστατευτικούς παράγοντες. Ανεξάρτητα από το πόσο γενετικά είναι ανώτερο ένα άτομο, κάποια απώλεια μυϊκών ιστών είναι αναπόφευκτη. Με την αύξηση της αναβολικής δραστηριότητας, όπως η προσάρτηση ενός ισχυρού SARM στο σώμα, μπορεί να διατηρηθεί ο μυϊκός ιστός. Αυτό θα οδηγήσει σε μια πιο σφιχτή, λεπτότερη, σκληρότερη και μυώδης σωματική διάπλαση. Μερικά στοιχεία, αν και στοιχειώδη σε αυτό το στάδιο, έχουν δείξει ότι τα αποτελέσματα του Anabolicum μπορούν επίσης, σε κάποιο βαθμό, να προωθήσουν την απώλεια λίπους.

Αύξηση της μυϊκής αντοχής αναφέρονται επίσης, ειδικά όταν στοιβάζονται με άλλα SARM. Δεν είναι σαφές πόση επίδραση θα έχει το Anabolicum στην αντοχή όταν χρησιμοποιείται μόνο του.

Παρενέργειες του Anabolicum

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Anabolicum φαίνεται να είναι ελάχιστες και συχνά ανύπαρκτες σε πολλούς χρήστες. Σε αντίθεση με τα αναβολικά στεροειδή που προωθούν μεγάλες ποσότητες ανδρογόνου δραστηριότητας, αυτές οι σχετικές αρνητικές επιδράσεις φαίνεται να απουσιάζουν στις περισσότερες περιπτώσεις. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Anabolicum είναι δυνατές, αλλά και πάλι πολύ σπάνιες, καθιστώντας το ένα από τα πιο επιθυμητά στοιχεία στο οπλοστάσιο βελτίωσης της απόδοσης.

Οιστρογονικές: Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Anabolicum δεν περιλαμβάνουν καμία οιστρογονική φύση, καθιστώντας αδύνατη την κατακράτηση νερού, τη φούσκωμα, τη γυναικομαστία και την υψηλή αρτηριακή πίεση που σχετίζεται με την κατακράτηση νερού. Το LGD-4033 δεν προάγει την αρωματοποίηση, τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα. Δεν χρειάζονται αντι-οιστρογόνα με τη χρήση αυτού του SARM.

Ανδρογόνο: Παρά την προσκόλληση στους υποδοχείς ανδρογόνων, η περιοχή στόχος παραμένει μυϊκή και οστική. Η ακμή και η τριχόπτωση δεν μπορούν να συμβούν με αυτό το SARM. Οι παρενέργειες του Anabolicum δεν πρέπει επίσης να αφορούν τον προστάτη. μπορεί να υπάρχει κάποια δραστηριότητα στον προστάτη, αλλά πρέπει να είναι ασήμαντη. Η αποστείρωση, τα αρσενικά χαρακτηριστικά που συχνά προωθούνται στις γυναίκες λόγω της χρήσης αναβολικών στεροειδών δεν πρέπει να εμφανίζονται με αυτό το SARM.

Καρδιαγγειακά: Δεν έχουν αναφερθεί αρνητικές επιδράσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα, όπως οι αρνητικές επιδράσεις στη χοληστερόλη ή την αρτηριακή πίεση.

Καταστολή τεστοστερόνης: Η καταστολή της τεστοστερόνης είναι δυνατή αλλά δεν πρέπει να είναι τόσο σημαντική όσο η καταστολή που σχετίζεται με τη χρήση αναβολικών στεροειδών. Ορισμένοι ισχυρισμοί καταστολή είναι καταστολή ανεξάρτητα από το ποσοστό, αλλά αυτό είναι απλοϊκό στην καλύτερη περίπτωση. Ένας άνδρας με φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης 650 ng / dl που καταστέλλεται στα 450 ng / dl, που είναι μακριά από 42 ng / dl. Το πιο σημαντικό, τα δεδομένα έδειξαν ότι η ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη (LH) και η ορμόνη διέγερσης των ωοθυλακίων (FSH) θα παραμείνουν στην τρέχουσα κατάσταση. Ορισμένα δεδομένα έχουν επίσης δείξει ελαφρές μειώσεις στη σφαιρίνη σύνδεσης σεξουαλικής ορμόνης (SHBG), η οποία με τη σειρά της μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ελεύθερης τεστοστερόνης. Ωστόσο, μια σημαντική αύξηση στην ελεύθερη τεστοστερόνη είναι απίθανη. Τα φάρμακα μετά την κυκλοφορία (PCT) μπορεί να είναι ή όχι απαραίτητα ανάλογα με το άτομο, αλλά γενικά απαιτείται κάποια περίοδος κανονικοποίησης.

Ηπατοτοξικότητα: Παρόλο που λαμβάνεται από το στόμα, το LGD-4033 δεν είναι τοξικό για το ήπαρ και δεν πρέπει να επηρεάζει τα ηπατικά ένζυμα. Αυτό το προϊόν δεν ανήκει στην C17-άλφα αλκυλιωμένη (C17-aa) ή μεθυλιωμένη κατηγορία φαρμάκων.

Αναβολική χορήγηση

Το Anabolicum (LGD-4033) έχει χρόνο ημιζωής περίπου 30 ώρες και λαμβάνεται καλύτερα μία φορά την ημέρα. Τα 10 mg ημερησίως είναι η πιο συνηθισμένη δόση, ενώ μερικοί πηγαίνουν μέχρι και 20 mg ημερησίως με λίγες ή καθόλου επιπλοκές. Το Anabolicum μπορεί να στοιβάζεται με άλλα SARMs όπως το Ostarine (MK 2866) ή το Cardarine (GW-50156).

Διαθεσιμότητα του Anabolicum

Το Anabolicum διατίθεται μέσω των περισσότερων ερευνητικών χημικών εταιρειών. Αυτές είναι ερευνητικές εταιρείες που πωλούν συνήθως μη προγραμματισμένα φάρμακα όπως SERM, AI's, πεπτίδια και SARMs.

Αγοράστε Raw Anabolicum σε σκόνη σε απευθείας σύνδεση

Μπορείτε να αγοράσετε το Anabolicum online από πολυάριθμες ερευνητικές χημικές εταιρείες. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι συνήθως το μόνο μέρος που θα το βρείτε. Η αγορά του OK-BIOTECH ή οποιουδήποτε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SARM είναι νόμιμη εξαιτίας ενός παραθυράκι στο νόμο σχετικά με τέτοια συναφή αντικείμενα. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσετε ότι το προϊόν δεν θα γίνει σε φαρμακείο εγκεκριμένο από την FDA, ούτε μπορεί να διασφαλιστεί η καθαρότητά του. Ωστόσο, επειδή αυτή η αγορά έχει εξαντληθεί τα τελευταία χρόνια, πολλά από αυτά τα ερευνητικά εργαστήρια εξασκούν την παραγωγή με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνουν κάποια φαρμακεία ζηλιάρη.

Anabolicum Κριτικές

Το Anabolicum συχνά λέγεται ότι είναι το ισχυρότερο αποτελεσματικότερο SARM. Αν προσπαθούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα SARM, αυτό θα ήταν αυτό που θα επιλέξετε και πιθανότατα αυτό που επιλέγετε πάντα, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε ένα ή περισσότερα SARM τη φορά. Ο όγκος, η κοπή, η δύναμη, η αντοχή και η ανάκτηση - αυτό το SARM παρέχει όλα όσα ένας αθλητής, bodybuilder ή απλά κάποιος που θέλει να πάρει σε φόρμα θα μπορούσε να θέλει. Ποια θα είναι τα συγκεκριμένα αποτελέσματα; Είναι αδύνατο να πούμε; η γενετική ανταπόκριση (θετικά οφέλη) με τα SARM, όπως συμβαίνει με τα στεροειδή, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη γενετική αντίδραση. Εκπαιδεύστε έξυπνα, τρώτε σωστά και αγοράστε από μια ποιοτική πρίζα και αυτό το προϊόν πρέπει να προσφέρει μια ωραία ώθηση χωρίς τρομακτικά αποτελέσματα. Σε αυτή τη βάση, είναι ένα καλό προϊόν.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο Email: alen@ok-biotech.com