Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Arimidex (Anastrozole)από την Alen Hao - Arimidex ( αναστροζόλη ) ήταν ο πρώτος εκλεκτικός αναστολέας αρωματάσης που χρησιμοποιήθηκε στο bodybuilding και εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές φάρμακο ελέγχου οιστρογόνων. Διατίθεται συνήθως σε δισκία και σε υγρή μορφή για χρήση από το στόμα. Η δοσολογία είναι τυπικά 0,25, 0,5 ή 1,0 mg τη φορά, με συχνότητα μία φορά την ημέρα ή ανά δύο ημέρες.

Η οιστραδιόλη, η πιο ισχυρή μορφή οιστρογόνου, παράγεται στο σώμα με αρωματοποίηση της τεστοστερόνης. Αυτό συμβαίνει μέσω του ενζύμου αρωματάσης. Επειδή ορισμένα επίπεδα οιστραδιόλης απαιτούνται για τους άνδρες, απαιτείται κάποια μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστραδιόλη. Ωστόσο, σε δύο περιπτώσεις, η αποτελεσματική αναστολή της αρωματάσης μπορεί να δώσει σημαντικά οφέλη.

Πρώτον, όταν ένας κύκλος αναβολικών στεροειδών προκαλεί πολύ αρωματισμένα επίπεδα στεροειδών και δεν υπάρχει έλεγχος του ενζύμου αρωματάσης, η μετατροπή στην οιστραδιόλη γίνεται υπερβολική. Η προκύπτουσα υψηλή οιστραδιόλη μπορεί να προκαλέσει γυναικομαστία, κατακράτηση νερού, κατάθλιψη και / ή απώλεια λίμπιντο. Μπορεί επίσης να δυσχεράνει τη διατήρηση μιας αδύνατης κατάστασης.

Και δεύτερον, ορισμένοι άνδρες έχουν υπερβολικά επίπεδα οιστραδιόλης, ακόμη και όταν δεν βρίσκονται σε κύκλο αναβολικών στεροειδών. Αυτό θα δράσει για τη μείωση της φυσικής τους παραγωγής τεστοστερόνης, και μπορεί επίσης να προκαλέσει τις παραπάνω δυσμενείς παρενέργειες.

Το Arimidex είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την επίλυση κάθε προβλήματος. Με σωστά επιλεγμένη δοσολογία, το ελεύθερο επίπεδο οιστραδιόλης μπορεί να φθάσει με ακρίβεια σε ένα επιθυμητό εύρος. Όταν δεν χρησιμοποιείτε αναβολικά στεροειδή, για τους περισσότερους άντρες συστήνω περίπου 20-29 pg / mL για τις καλύτερες επιδράσεις στη διάθεση, τις επιδόσεις, τη λίμπιντο και τη μακροπρόθεσμη υγεία και να προσφέρει εξαιρετικό όφελος στη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου στεροειδών, τα επίπεδα μπορούν να αφεθούν να αυξηθούν λίγο υψηλότερα, επειδή τα υψηλά επίπεδα ανδρογόνων δρουν για την αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ενεργειών της οιστραδιόλης. Μερικές φορές τα επίπεδα γίνονται σκόπιμα υψηλότερα, καθώς το λίγο "υγρό" μπορεί να βελτιώσει την απόδοση ανύψωσης. Ακόμα, συστήνω ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός ισχυρού αναβολικού κύκλου, το επίπεδο οιστραδιόλης να διατηρηθεί σε όχι περισσότερο από περίπου 40 pg / mL. Αυτό συνήθως απαιτεί έναν αναστολέα αρωματάσης όπως το Arimidex, εάν η δοσολογία αρωματοποιήσιμων στεροειδών είναι υψηλή.

Τα πιο αρωματικά στεροειδή είναι τεστοστερόνη, μεθυλοτεστοστερόνη και Dianabol, αλλά και Deca (nandrolone) και Equipoise (boldenone) επίσης αρωματίζουν.

Οι περισσότερες ιατρικές μελέτες σχετικά με την επίδραση του Arimidex σε άντρες το χρησιμοποίησαν σε 1 mg / ημέρα, με αυτή τη δοσολογία να εμφανίζεται για βέλτιστη κρίση από την επίδραση στο επίπεδο της οιστραδιόλης. Ωστόσο, η χρήση του πραγματικού κόσμου είτε για τους στεροειδείς κύκλους είτε για τη βελτιστοποίηση των ορμονικών επιπέδων είναι γενικά σε χαμηλότερη δοσολογία, από 0,25 mg κάθε δεύτερη ημέρα έως περίπου 0,5 mg / ημέρα. Συνιστώ γενικά 0,5 mg κάθε δεύτερη ημέρα ως σημείο εκκίνησης για έναν κύκλο στεροειδών και το μισό για τη βελτιστοποίηση των ορμονών αν υπάρχει πρόβλημα υψηλού οιστρογόνου.

Η υπερδοσολογία του Arimidex οδηγεί σε ασυνήθιστα χαμηλό επίπεδο οιστραδιόλης και τυπικές ανεπιθύμητες ενέργειες από πόνο στις αρθρώσεις, μειωμένη λίμπιντο και / ή γαστρεντερική δυσφορία. Τα πρώτα δύο προκαλούνται άμεσα από χαμηλή οιστραδιόλη. Εάν αντιμετωπίσετε αυτά τα αποτελέσματα, μειώστε τη δόση. Η επίδραση στο γαστρεντερικό σωλήνα εμφανίζεται ως παρενέργεια του ίδιου του Arimidex, αλλά αυτό που ευτυχώς επηρεάζει μόνο λίγους. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το φαινόμενο, συνιστώ τη μετάβαση στη λετροζόλη ως εναλλακτική επιλογή του inibitor αρωματάσης.

Η αναστροζόλη έχει ημιζωή περίπου δύο ημερών. Για το λόγο αυτό, όταν η χρήση συνεχίζεται, με τη λήψη μιας δόσης Arimidex, ο χρήστης θα έχει στο σύστημά του όχι μόνο τη δόση που μόλις πήρε, αλλά και άλλες δύο μέρες αξίας που έχει δημιουργήσει στο σύστημά του. Εάν μόλις αρχίσετε τη χρήση, ωστόσο, δεν υπάρχει τέτοια συσσώρευση και το αποτέλεσμα θα είναι μικρότερο.

Αντί να περιμένει δυο εβδομάδες για συσσώρευση, προτείνω αντ 'αυτού την προετοιμασία του Arimidex. Αυτό γίνεται λαμβάνοντας ως πρώτη δόση όχι μόνο το κανονικό ποσό, αλλά και μια πρόσθετη αξία δύο ημερών. Για παράδειγμα, αν σκοπεύετε να πάρετε 0,5 mg κάθε δεύτερη ημέρα, τότε αυτό θα ήταν επιπλέον 0,5 mg. Η δόση προεφοδιασμού θα ήταν επομένως 1,0 mg. Αυτό θα λαμβάνονταν μόνο την πρώτη μέρα της χρήσης. Με αυτή τη μέθοδο, το σωστό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σχεδόν αμέσως.

Μια αμφιλεγόμενη χρήση του Arimidex είναι στο PCT. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα επίπεδα οιστραδιόλης είναι ασυνήθιστα χαμηλά στην PCT, προκειμένου να τονωθεί η παραγωγή τεστοστερόνης. Είμαι ισχυρός υποστηρικτής αντί να χρησιμοποιήσω ένα SERM όπως το Nolvadex ή το Clomid. Ωστόσο, εάν ένα άτομο χρειάζεται Arimidex ακόμη και εκτός κύκλου λόγω του φυσικού του υψηλού αρωματισμού, τότε η εκτός του κύκλου δοσολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της PCT.

Το Arimidex είναι καλύτερα σε σχέση με τη λετροζόλη. Οποιοδήποτε φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για έλεγχο αρωματάσης. Η επιλογή μεταξύ τους μπορεί να γίνει αποκλειστικά με προσωπική προτίμηση, εμπειρία και διαθεσιμότητα.

στεροειδή, στεροειδή, bodybuilding, τεστοστερόνη, αναβολικά, ANADROL, dianabol, Arimidex