Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Αθλητικό κύκλο


απόAlen Hao– Διευθυντής πωλήσεων των πρώτων στεροειδών σκόνη

Ο παρακάτω κύκλος προορίζεται για τον αθλητή που αναζητά την δύναμη, την ταχύτητα και την εξουσία. Αύξηση του σωματικού βάρους μπορεί ή δεν μπορεί να επιδιωχτεί, αλλά μπορούν να ελεγχθούν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση με μια σωστή διατροφή. Για τον αθλητή ανησυχούν περίοδό του σωματικού βάρους, κρατήστε κατά νου τέτοια κέρδη δεν είναι δυνατή χωρίς επαρκή θερμίδες. Ένας σημαντικός παράγοντας που πολλοί τείνουν να ξεχνούν ότι είναι αναβολικά στεροειδή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα τρόφιμα που τρώμε. Δεν θα κάνουν μεγάλα αναχώματα των μυών εμφανίζονται χωρίς επαρκή πρόσληψη θρεπτικών συστατικών.


ΤύποςΗ τεστοστερόνη:
Τεστοστερόνη δεν θα αποτελέσει τη βάση αυτού του κύκλου. Ωστόσο, είναι σε θέση προκειμένου να παρέχει το σώμα τεστοστερόνη θα χρειαστεί. Όταν έχετε συμπληρώσει με αναβολικά στεροειδή, κάθε αναβολικό στεροειδές, φυσική παραγωγή τεστοστερόνης θα καταργηθεί. Αν έχουμε να καταστείλει και να κλείσει φυσική παραγωγή τεστοστερόνης, ακόμη και με άλλα στεροειδή που χρησιμοποιούνται, κινδυνεύουμε να παράγουν συμπτώματα της χαμηλής τεστοστερόνης? στην πραγματικότητα, είναι αναπόφευκτο.
Η τεστοστερόνη: Τεστοστερόνη δόση μπορεί ή πολλοί δεν πρέπει να προσαρμοστούν. 100-150mg ανά εβδομάδα της τεστοστερόνης είναι αρκετό για να κρατήσει περισσότερους άνδρες επίπεδο τους βέλτιστη τεστοστερόνης 700-1100 ng/DL χωρίς βαρύ αρωματοποίηση.

Anastrozole: Δεν αναφέρονται, ούτε είναι οποιαδήποτε αντι-οιστρογόνο, αυτό είναι κάτι που μπορεί να έχετε να παίξετε από το αυτί. Θα υπάρξει κάποια δραστηριότητα αρωματάσης λόγω της τεστοστερόνης και κάποια, αν και όχι τόσο όσο η τεστοστερόνη, λόγω του νανδρολόνη. 0,25-0,5 mg 1 - 3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με το άτομο μπορεί να χρειάζεται. Κάθε άτομο θα είναι διαφορετικό.

Νανδρολόνη: Μια δόση μάλλον χαμηλό τέλος παρατίθεται, αλλά απόκτηση μάζας δεν είναι ο στόχος. Ο σκοπός αυτής της δόσης για την αύξηση του χρόνου ανάκαμψης του ατόμου, το οποίο είναι το βασικό συστατικό για οποιοδήποτε σχέδιο κατάρτισης ή την απόδοση. Αυτό θα βοηθήσει επίσης προστατεύουν τις αρθρώσεις αθλητές και συχνά ανακούφιση από πόνο στις αρθρώσεις που υπάρχει ήδη. Μερικοί μπορεί να βρουν λίγο περισσότερο νανδρολόνη να είναι επωφελής, αλλά 200mg είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Winstrol: Αυτό είναι όπου θα πρέπει να αυξηθεί η δύναμή μας και την ταχύτητα. Χρήση δεν ξεκινά μέχρι τέσσερις εβδομάδες στον κύκλο για να δοθεί χρόνος για την νανδρολόνη σε συσσώρευση στο σώμα. Χρήση πέραν των 50mg δεν συνιστάται λόγω του ακραία ηπατικής άγχος αυτό μπορεί να προκαλέσει, και ήδη θα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετό για να προωθήσει πολύ καλά κέρδη στη δύναμη και την ταχύτητα.

HCG: Συνιστάται ότι HCG είναι ένα μέρος του κύκλου τεστοστερόνης σας. Η προσθήκη του ΛΣ θα αποτρέψει την ατροφία των όρχεων, η οποία θα συμβεί με την τεστοστερόνη χρήση. Όταν χρησιμοποιούμε τεστοστερόνη ή οποιοδήποτε αναβολικό στεροειδές, απωθείτε μας φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Αν μας έχουν τη συμπλήρωση με τεστοστερόνη, αυτό δεν είναι μια ανησυχία κατά τη διάρκεια του κύκλου όπως παρέχουμε με την τεστοστερόνη που χρειάζεται το σώμα μας. Ωστόσο, ΛΣ θα κρατήσει τη φυσική παραγωγή σε απευθείας σύνδεση, που θα κάνει post κύκλου ανάκτηση πολύ πιο αποτελεσματική. Μια δόση 250-350mg δύο φορές την εβδομάδα θα είναι αρκετό για τους περισσότερους άνδρες. Για πληροφορίες σχετικά post κύκλου θεραπείας (PCT) παρακαλούμε επισκεφθείτε πώς να έρθει μακριά στεροειδή.