Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ογκώδη στεροειδή


από την Alen Hao -Sales Manager της πρώτης σκόνης στεροειδών
Τα ογκώδη στεροειδή μπορεί πράγματι να είναι τα πιο συχνά επιθυμητά αναβολικά στεροειδή στη γη, καθώς η συσσώρευση των μυών είναι η πρωταρχική μέριμνα για την πλειονότητα των ενισχυτών απόδοσης. Ας είμαστε πολύ σαφείς, τα ογκώδη στεροειδή μπορεί να περιλαμβάνουν σχεδόν οποιοδήποτε αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές στη γη, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα αναβολικά στεροειδή που είναι πολύ πιο αποτελεσματικά για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Επιπλέον, θα βρείτε επίσης ορισμένα ογκώδη στεροειδή για να είναι εξίσου αποτελεσματικά στην κοπή κύκλων, καθώς η φύση τους είναι εξαιρετικά ευέλικτη σε ό, τι αφορά τόσο τη διόγκωση όσο και την κοπή. Όταν ψάχνετε για τα καλύτερα στεροειδή όγκου υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. πρώτα απ 'όλα είναι η κατανόηση του τι πρέπει να αναζητήσετε και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται απλό, δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζετε. Μόλις δημιουργηθεί μια καλή κατανόηση, ήρθε η ώρα να εξετάσετε τους προσωπικούς σας στόχους, ίσως να είστε σκληρός γυμναστής αρουραίου ή ανταγωνιστικός bodybuilder που αναζητά μαζική μάζα, μπορεί να είστε ένας αθλητής στον τομέα που χρειάζεται μόνο μια μικρή ώθηση εκτός εποχής ή εσείς θα μπορούσε να πέσει κάπου ενδιάμεσα. Και στις δύο περιπτώσεις οι ίδιες αναβολικές ορμόνες θα λειτουργήσουν για οποιονδήποτε, θα είναι σε μεγάλο βαθμό η τροφή και η συνολική δοσολογία που καθορίζει πόση μάζα κερδίζετε καθώς και την ατομική γενετική απόκριση. Για το άτομο που ψάχνει ακριβώς για μια μικρή off-season ώθηση αυτό το άρθρο δεν μπορεί να είναι γι 'αυτόν δεδομένου ότι θα εξυπηρετείται καλύτερα με κολλήσει με ήπιες αναβολικές ορμόνες όπως Anavar και Primobolan? εδώ εστιάζουμε στα πραγματικά αδρανή στεροειδή.
Τι να ψάξω:
Όταν ήρθε η ώρα να μαζέψετε είναι καιρός να προσθέσετε μέγεθος, αυτό είναι αυτονόητο, αλλά δεν θέλουμε απλά το μέγεθος που θέλουμε το ποιοτικό μέγεθος. και πάλι, ίσως αυτό είναι αυτονόητο. Ωστόσο, ένα κοινό πρόβλημα που πολλοί αντιμετωπίζουν είναι ότι οι αυξήσεις στη δύναμη και το κέρδος βάρους είναι δείκτες μεγέθους ποιότητας και τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πέρα από την αλήθεια. Πάρτε για παράδειγμα το αναβολικό στεροειδές Halotestin, υπάρχουν λίγα αναβολικά στεροειδή στη γη που θα αυξήσουν τη δύναμη τόσο δραματικά όσο και γρήγορα όπως Halotestin ακόμα δεν θα προσθέσει οποιοδήποτε μέγεθος στο πλαίσιο σας. Στη συνέχεια, πάρτε για παράδειγμα τα πολυάριθμα στεροειδή που μπορεί να σας προκαλέσουν να κρατήσετε υπερβολικό νερό και εάν ήδη τρώτε πάρα πολύ συν συμπληρώνοντας με αυτά τα στεροειδή ότι η υπερβολική πρήξιμο, ενώ θα μεταφραστεί σε υπερβολικά κέρδη λίρες δεν θα μεταφραστεί σε κέρδη ποιότητας. Και πάλι, πολλά από αυτά μπορεί να ακούγονται στοιχειώδη, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να περπατήσετε σε οποιοδήποτε γυμναστήριο και σε λίγα δευτερόλεπτα βλέπετε τα περισσότερα που δεν το καταλαβαίνουν και περισσότερο από πιθανό και εσείς όχι.
alen@ok-biotech.com
Ακολουθεί ένα απλό παράδειγμα του προβλήματος που συζητάμε παραπάνω. Ας πούμε ότι συμπληρώνετε με τα καλύτερα ογκώδη στεροειδή στη γη και μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες η κλίμακα ανεβαίνει 20 ή και 30 λίβρες. με ισχυρά στοματικά όπως Dianabol και Anadrol, με αρκετό φαγητό, αυτό δεν είναι δύσκολο να γίνει. Πολλοί βλέπουν την κλίμακα ανεβαίνουν και η δύναμή τους σίγουρα κάνει και καλά και θα ακούσετε να υπερηφανεύονται ισχυρισμοί του "Μόλις κέρδισα £ 20 μυών!" Λυπούμαστε να σας σκάσει φούσκα αλλά όχι δεν το έκανε? 20 λίβρες άπαχου ιστού είναι τεράστιες και μπορεί να πάρει σε πολλές περιπτώσεις χρόνια για να κερδίσει καν ο έμπειρος άνδρας. Όταν επιλέγετε τα ογκώδη στεροειδή σας και καθώς περνούν οι εβδομάδες και οι μήνες, υπάρχει ένα πράγμα και ένα μόνο πράγμα που πρέπει να περάσετε και αυτός είναι ο καθρέφτης. Πόσο βάρος έχετε κερδίσει δεν είναι ένας καλός δείκτης επιτυχίας, πόσο ισχυρή έχετε αποκτήσει δεν είναι ένας καλός δείκτης της επιτυχίας. Ο καθρέφτης και μόνο ο καθρέφτης, αυτό που λέει σε αντάλλαγμα είναι ο μόνος αξιόπιστος δείκτης σας.
Τα καλύτερα στεροειδή όγκου:
Όταν επιλέγετε ποιοτικά ογκώδη στεροειδή, προφανώς θέλετε τα καλύτερα στεροειδή όγκου. αυτά που θα προσθέσουν ποιοτική μάζα με τους πιο αποτελεσματικούς και αποτελεσματικούς τρόπους. Φυσικά θα θελήσετε να παραμείνετε ασφαλείς και κάθε αναβολικό στεροειδές μπορεί να φέρει μαζί του τις δικές του διάφορες παρενέργειες καθώς και το επίπεδο πιθανότητας στις παρενέργειες που εμφανίζονται και σας ενθαρρύνονται να αναζητήσουν τις ιδιαιτερότητες του καθενός. Για έναν καλό κύκλο συσσώρευσης, όλοι οι άντρες θα βρουν τεστοστερόνη για να είναι βασιλιάς. όχι μόνο είναι γενικά πολύ καλά ανεκτό στους περισσότερους υγιείς ενήλικες άνδρες είναι επίσης μακράν το πιο αποτελεσματικό αναβολικό στεροειδές όλων των εποχών. Δεν έχει σημασία το είδος της τεστοστερόνης που χρησιμοποιείτε. η ίδια η ορμόνη είναι η ίδια σε κάθε μορφή. Για έναν καλό κύκλο συσσώρευσης ενθαρρύνεστε να κάνετε πάντα την βάση τεστοστερόνης και για πολλούς αυτό θα είναι το μόνο απαραίτητο στεροειδές, αλλά φυσικά κάποιοι θα θέλουν περισσότερα. Με αυτό το πνεύμα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τα καλύτερα στεροειδή όγκου όλων των εποχών περιλαμβάνουν:
Ενώ αυτά είναι τα καλύτερα ογκώδη στεροειδή υπάρχουν άλλα που μπορεί να είναι χρήσιμα σε περίοδο εκτός εποχής, αλλά τα παραπάνω θα είναι τα πιο αποτελεσματικά. Τα στεροειδή όπως το Equipoise και ακόμη και το Winstrol μπορούν σε κάποιο βαθμό να είναι χρήσιμες προσθήκες, αλλά για την πραγματική συσσώρευση θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα με την προσκόλληση στην παραπάνω λίστα.