Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Καρδαρίνη


από τον Alen Hao -Sales Διευθυντής της Raw σκόνης SARMs, Email: alen@ok-biotech.com
GW-501516
Το GW-501516, καλλίτερο γνωστό ως Cardarine , είναι ένα μοναδικό φάρμακο που ταξινομείται επισήμως ως αγωνιστής του PPAR-υποδοχέα (PPAR-RA). Η έρευνα για αυτό το φάρμακο ξεκίνησε το 1992 σε μια συνδυασμένη προσπάθεια μεταξύ της GlaxoSmithKline (GSK) και της Ligand Pharmaceuticals. Η έρευνα σε αυτό το προϊόν παρουσιάστηκε σε μια προσπάθεια παροχής θεραπείας για διάφορες καρδιαγγειακές παθήσεις, καθώς και για διαβήτη, παχυσαρκία και άλλες καταστάσεις. Σύντομα ανακαλύφθηκε ότι η ΡΡΑΚ-ΡΑ ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική στην ενίσχυση της αντοχής, αλλά επίσης αποδείχθηκε ότι φέρει υψηλό δυνητικό κόστος. Ανακαλύφθηκε ότι το Cardarine αύξησε σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου και ως εκ τούτου, η GSK έπεσε κάθε περαιτέρω έρευνα. Ωστόσο, οι μελέτες που παρήγαγαν καρκινικά αποτελέσματα χρησιμοποίησαν δόσεις Cardarine που ήταν 500 έως και 1000 φορές το ποσό που θα έπαιρνε ένας άνθρωπος. Εάν ο καρκίνος είναι ένας κίνδυνος με την τυποποιημένη δοσολογία, είναι άγνωστη.

Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά Καρδαρίσματος

Η καρδαρίνη (GW-501516) δεσμεύεται στον υποδοχέα ΡΡΑΚ, συγκεκριμένα μια ομάδα πυρηνικών υποδοχέων (αισθητήρες που ανιχνεύουν θυρεοειδείς και στεροειδείς ορμόνες στο σώμα) που ξεκινούν το ένζυμο PGC-1a. Αυτή η δράση οδηγεί σε έκφραση γονιδίων, συγκεκριμένα γονίδια που περιστρέφονται γύρω από την ενεργειακή δαπάνη.

Οι μελέτες που αφορούν το GW-501516 έχουν δείξει ότι αυξάνουν το μεταβολισμό των λιπαρών οξέων σε αρουραίους. Παραδείχθηκε επίσης στις ίδιες μελέτες η μείωση των επιπέδων παχυσαρκίας παρά τις κακές διατροφικές συνήθειες καθώς και η πρόληψη του διαβήτη τύπου 2. Η καρδαρίνη επίσης έδειξε ότι αυξάνει την HDL (καλή χοληστερόλη) και μειώνει την LDL (κακή χοληστερόλη) σε μια μελέτη που χρησιμοποιεί πιθήκους. Οι επιπτώσεις φαινόταν να ισχύουν με ή χωρίς άσκηση.

Επιδράσεις της καρδαρίνης

Δοκιμή 600x Τα αποτελέσματα του Cardarine είναι αρκετά σημαντικά και μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη στοίβα ενός αθλητή. Η αυξημένη αντοχή μπορεί να είναι το πιο απίστευτο χαρακτηριστικό του PPAR-RA. Εκείνοι που χρησιμοποιούν το φάρμακο θα βρουν ότι δεν κουράζουν τόσο εύκολα και μπορούν να γυμναστούν σκληρότερα και περισσότερο. Η καρδιαγγειακή αντοχή που έρχεται με το Cardardine είναι τόσο ισχυρή που έχει αποδειχθεί ότι εξαλείφει τα καρδιολογικά προβλήματα που περιβάλλουν το δημοφιλές αναβολικό στεροειδές Trenbolone. Πολλοί που χρησιμοποιούν αναπνευστική έκθεση Trenbolone γίνεται λίγο πιο δύσκολο και το καρδιο γίνεται πιο δύσκολο έργο. Το Cardarine φαίνεται να αναιρεί αυτή την αρνητική επίδραση όταν χρησιμοποιεί το Tren.

Τα αποτελέσματα του Cardarine επίσης βοηθούν εξαιρετικά στην απώλεια λίπους. Αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, μπορείτε να εκτελέσετε το καρδιο σας πιο έντονα και περισσότερο. Επιπλέον, δεν φέρει κανένα καταβολικό αποτέλεσμα που να συνδέεται με πολλά θερμογόνα ή λίπους καυστήρες, που σημαίνει ότι η απώλεια μυών λόγω χρήσης δεν προκαλεί καμία ανησυχία. Το πιο σημαντικό, το GW-501516 έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την απόδοση των θρεπτικών ουσιών. Με απλά λόγια, χρησιμοποιείτε καλύτερα τις θρεπτικές ουσίες που καταναλώνετε. Εκείνοι που χρησιμοποιούν την ένωση θα βρουν αυξημένα επίπεδα πρόσληψης γλυκόζης και μείωση των αποθεμάτων λίπους.

Παρενέργειες του Cardarine

Οι γνωστές παρενέργειες του Cardarine επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο στην αύξηση των πιθανών επιπέδων καρκίνου. Ωστόσο, δεν είναι τόσο αποκομμένο και ξηρό. Μελέτες που έδειξαν αυξημένα ποσοστά καρκίνου σε αρουραίους χρησιμοποίησαν δόσεις του PPAR-RA πολύ πάνω και πέρα από ό, τι θα έπαιρνε οποιοσδήποτε άνθρωπος. Περαιτέρω, πρόσθετες μελέτες έχουν δείξει ότι ο GW-501516 μείωσε τους υπάρχοντες καρκινικούς όγκους και στην πραγματικότητα θεραπεύει τον υπάρχοντα καρκίνο. Η αλήθεια πίσω από τη σχέση με αυτό το φάρμακο και τον καρκίνο είναι άγνωστη αυτή τη στιγμή. Επειδή υπάρχει μια πιθανή σχέση μεταξύ του φαρμάκου και του καρκίνου, ίσως να μην γνωρίζουμε ποτέ την αλήθεια, καθώς είναι απίθανο να αναλάβει οποιαδήποτε άλλη μελετητική ομάδα κάποια μεγάλη φαρμακευτική ομάδα.

Οιστρογόνο: Δεν υπάρχουν οιστρογονικές παρενέργειες που να σχετίζονται με το GW-501516. Η κατακράτηση νερού, η φούσκωμα, η γυναικομαστία και η υψηλή αρτηριακή πίεση που σχετίζεται με την κατακράτηση νερού δεν είναι δυνατή καθώς δεν υπάρχει μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα.

Ανδρογόνα: Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Cardarine δεν περιλαμβάνουν ανδρογόνο φύση. Η απώλεια τρίχας, η ακμή και τα συμπτώματα του virilization στις γυναίκες δεν είναι δυνατά με αυτό το φάρμακο.

Καρδιαγγειακά: Δεν υπάρχουν αρνητικές παρενέργειες του Cardarine που σχετίζονται με την καρδιαγγειακή υγεία. στην πραγματικότητα, τα λιπίδια μπορεί να βελτιωθούν. Σε μια μελέτη που έγινε από την Εφημερίδα της Καρδιολογίας, το GW-501516 αναφέρθηκε ότι πιθανόν να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

Καταστολή τεστοστερόνης: Το GW-501516 δεν θα καταστείλει την φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Η θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT) δεν απαιτείται όταν χρησιμοποιείται αυτό το PPAR-RA.

Ηπατοτοξικότητα: Η καρδαρίνη δεν είναι τοξική για το ήπαρ.

Διαχείριση Καρδιαρίνης

Το GW-501516 λαμβάνεται από το στόμα. Η συνηθέστερη κλίμακα δοσολογίας για αυτό το PPAR-RA είναι 10-15mg ανά ημέρα για 8 εβδομάδες. Ωστόσο, μερικές αναφορές αναφέρουν ότι η φαρμακευτική αγωγή πρέπει να χρησιμοποιηθεί για 12 εβδομάδες για βέλτιστα αποτελέσματα, ενώ τα 20 mg ημερησίως είναι καλά ανεκτά από τα περισσότερα άτομα.

Διαθεσιμότητα του Cardarine

Το GW-501516 διατίθεται μέσω ορισμένων ερευνητικών χημικών εταιρειών αν και δεν αποτελεί ένα από τα πιο κοινά προϊόντα που μεταφέρονται. Μπορεί επίσης να βρείτε μερικούς προμηθευτές αναβολικών στεροειδών που το μεταφέρουν. Ωστόσο, η τελευταία δεν θα είναι νόμιμη αγορά. Οι ερευνητικές χημικές εταιρείες υφίστανται λόγω της γκρίζας περιοχής του νόμου και ενώ η αγορά είναι νόμιμη, είναι νόμιμη μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.

Αγοράστε Cardarine Online

Αν θέλετε να αγοράσετε το Cardarine online, έχετε τύχη, καθώς αυτό είναι το μόνο μέρος που οι περισσότεροι θα μπορούν να το αγοράσουν, πολύ λιγότερο να το βρείτε. Και πάλι, τα ερευνητικά χημικά εργαστήρια που βρίσκονται online είναι οι κύριοι διανομείς του φαρμάκου. Αυτές οι ερευνητικές εταιρείες συνήθως φέρουν άλλα φάρμακα όπως οι εκλεκτικοί ρυθμιστές υποδοχέων οιστρογόνων (SERMs), οι αναστολείς της αρωματάσης (ΑΙ), διάφορα πεπτίδια καθώς και πολλά άλλα στοιχεία. Ενώ αυτές οι αγορές είναι νόμιμες στις ΗΠΑ από εταιρείες με έδρα τις ΗΠΑ, θα θελήσετε να ερευνήσετε τους νόμους των χωρών σας πριν κάνετε μια αγορά.

Κριτικές Καρδαρίνων

Με βάση τα θετικά του χαρακτηριστικά, το Cardarine μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα που ένας αθλητής μπορεί να αγοράσει. Ωστόσο, αν και δεν είναι ένα αναβολικό στεροειδές, πολλά αθλητικά σώματα το έχουν ήδη απαγορεύσει και θα εμφανιστούν σε αθλητικές δοκιμές ντόπινγκ. Αλλά όταν πρόκειται για τα οφέλη, η αντοχή και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας των θρεπτικών ουσιών είναι δύο οφέλη που είναι δύσκολο να καταγραφούν. Είναι δύσκολο να το καταλάβετε στο κεφάλι πολλών αθλητών, την ανάρρωση, την αντοχή και το ίδιο το φαγητό είναι οι τρεις πιο σημαντικοί παράγοντες που συνδέονται με την επίτευξη κερδών ή τη βελτίωση της απόδοσης, και η Cardarine το κάνει ακριβώς αυτό.

Παρόλο που τα οφέλη του Cardarine είναι αναμφισβήτητα, εξακολουθεί να έχουμε την έντονη πιθανότητα καρκίνου που προκαλείται από τη χρήση. Ανεξάρτητα από το πόσο μυς μεταφέρετε ή πόσο χαμηλό είναι το λίπος του σώματός σας, ο καρκίνος πρόκειται να καταστρέψει τη σωματική διάπλαση που έχετε χτίσει, για να μην αναφέρουμε τη ζωή σας. Οι πιθανότητες του καρκίνου, από την εξέταση μερικών από τις μελέτες που έγιναν φαίνεται ότι είναι κάπως ατελείς, ενώ άλλοι προειδοποιούν. Είναι πραγματικά δύσκολο να πούμε τι θα συμβεί αν προσπαθούσατε να δοκιμάσετε αυτό το φάρμακο, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει ένας νόμιμος κίνδυνος και αρκετός για να προκαλέσει έναν πολύ μεγάλο φαρμακευτικό γίγαντα να παραιτηθεί εντελώς από το τι θα μπορούσε να είναι ένα ιδιαίτερα κερδοφόρο φάρμακο δεν υπήρχε ο κίνδυνος καρκίνου.