Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κύκλος Clomid


( Από τον διευθυντή πωλήσεων της Alen Hao από την εταιρεία Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB) )


Για έναν αθλητή που βελτιώνει την απόδοση ένας κύκλος Clomid μπορεί να είναι πολύ συνηθισμένος χώρος αλλά σε αντίθεση με πολλά φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση αυτό το συγκεκριμένο στοιχείο χρησιμοποιείται για έναν τελείως διαφορετικό σκοπό. Η ισχυρή πλειοψηφία που διαχειρίζεται ένα κύκλο Clomid και με μια ισχυρή πλειοψηφία εννοούμε σχεδόν όλα θα το πράξουν μετά τη διακοπή της χρήσης αναβολικών στεροειδών. Τα αναβολικά στεροειδή, όπως καταλαβαίνετε, καταστέλλουν την φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. ο βαθμός καταστολής μπορεί να εξαρτάται από το ποια στεροειδή χρησιμοποιήθηκαν και σε κάποιο βαθμό ακόμη και από τη δόση (κάπως) αλλά δεν κάνουν λάθος η παραγωγή τεστοστερόνης καταστέλλεται και γενικά δραματικά. Μόλις ολοκληρωθεί η χρήση αναβολικών στεροειδών πολλοί αθλητές, οι έξυπνοι αυτοί θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρώσουν μια περίοδο γνωστή ως Post Cycle Therapy (PCT) και είναι κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, στην οποία το άτομο φέρνει τη φυσική του παραγωγή τεστοστερόνης στο διαδίκτυο.
Πότε να ξεκινήσετε έναν κύκλο Clomid:
Όταν ξεκινάτε το PCT σας θα καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα αναβολικά στεροειδή που χρησιμοποιούνται στο τέλος ενός κύκλου. Για παράδειγμα, εάν όλα τα στεροειδή που χρησιμοποιούνται είναι εκείνα μιας σύντομης εστερικής φύσης, το PCT μπορεί να ξεκινήσει πολύ γρήγορα, συχνά σε μερικές ημέρες μετά το τέλος του κύκλου. Αντίθετα, εάν ο κύκλος τελείωσε με μακρύ εστερικό εργαλείο, τότε το άτομο θα πρέπει να περιμένει μια χρονική περίοδο. τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει ο κύκλος Clomid. Μια συνηθισμένη ερώτηση είναι τι εάν χρησιμοποιούσατε ένα μίγμα μακριών και μικρών εστερικών εργαλείων; Στην περίπτωση αυτή η απάντηση είναι απλή. εξακολουθείτε να πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες, μετά από όλα, υπάρχουν μακροχρόνια αναβολικά στεροειδή εστέρα στο σύστημά σας.

Ο κοινός κύκλος Clomid:
Ο πιο συνηθισμένος κύκλος Clomid έχει γενικά 3-4 εβδομάδες μετά τη διακοπή της πορείας των αναβολικών στεροειδών. Πολλά άτομα θα ξεκινήσουν μια δοσολογία των 100mg την ημέρα για μια εβδομάδα ή δύο και θα τα πιάσουν στα 50mg την ημέρα για άλλη μια εβδομάδα ή δύο. πολύ απλή και κάπως αποτελεσματική, αλλά συχνά αυτό δεν αρκεί. Υπάρχει κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν για το PCT, η υπόθεση είναι αν ολοκληρώσετε ένα απλό σχέδιο PCT, αφού κάνετε τα φυσικά σας επίπεδα τεστοστερόνης θα επανέλθουν στο φυσιολογικό και αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει κύκλος Clomid ή οποιοσδήποτε κύκλος PCT που εμείς ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να σας δώσει ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. η συνολική φυσική ανάκτηση τεστοστερόνης παίρνει ένα καλό κομμάτι του χρόνου, η ιδέα πίσω από έναν κύκλο Clomid ή οποιοδήποτε σχέδιο PCT είναι να επιταχύνει τη διαδικασία, να δώσει στο σώμα σας ένα πολύ απαραίτητο εργαλείο, ώστε να μπορεί να φτάσει εκεί πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Δοκιμάστε 600x
Ένας καλύτερος κύκλος Clomid :
Καταλαβαίνετε πότε θα έπρεπε να ξεκινήσετε τον κύκλο Clomid με βάση τα αναβολικά στεροειδή που χρησιμοποιούσατε προηγουμένως και τώρα ο χρόνος για να μεγιστοποιήσετε τη χρήση σας. Γενικά μιλώντας για 4 -5 εβδομάδες χρήσης αρκεί, αλλά οι δόσεις πρέπει να είναι υψηλότερες από αυτές που αναφέρονται παραπάνω, καθώς αυτό το SERM δεν είναι σχεδόν τόσο ισχυρό όσο ο ξάδερφος Nolvadex σε βάση ανά χιλιοστόγραμμο και αυτό είναι όπου πολλοί κάνουν πολλά λάθη. Είναι συχνά κατανοητό ότι το Nolvadex και το Clomid είναι ως επί το πλείστον ανταλλάξιμα και τα ίδια αποτελέσματα μπορούν να ληφθούν είτε από τα δύο. είναι επίσης κατανοητό ότι το Nolvadex είναι ισχυρότερο ανά χιλιοστόγραμμο αλλά πολλοί συχνά υποτιμούν αυτό το γεγονός. Όπου 40 mg Nolvadex είναι μια κοινή δόση PCT αρχής, 150 mg Clomid θα έπρεπε να είναι στη θέση του. Ένας κύκλος Solid Clomid θα περιλαμβάνει 2 εβδομάδες χρήσης στα 150mg την ημέρα, 1-2 εβδομάδες στα 100mg την ημέρα και 1 εβδομάδα στα 50mg ανά ημέρα. ίσως μια πρόσθετη εβδομάδα εάν είναι απαραίτητο και πάλι στα 50mg την ημέρα. Για να γίνει ευκολότερη η ανάγνωση:

Εβδομάδα 1: Clomid 150 mg ημερησίως
Εβδομάδα 2: Clomid 150 mg ημερησίως
Εβδομάδα 3: Clomid 100 mg ημερησίως
Εβδομάδα 4: Clomid 100 mg την ημέρα
Εβδομάδα 5: Clomid 50 mg την ημέρα
(προσθέστε μια επιπλέον εβδομάδα στα 50 mg την ημέρα εάν χρειάζεται)
Τι να προσθέσετε σε έναν κύκλο Clomid:
Δεν είναι πάντοτε απαραίτητο, αλλά μπορεί να είναι πολύ ευεργετικό. πολλά σχέδια PCT επωφελούνται συχνά με την προσθήκη hCG και ένας κύκλος Clomid δεν αποτελεί εξαίρεση. Η hCG θα επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία αποκατάστασης και θα λειτουργήσει σε απόλυτη αρμονία με τα άλλα φάρμακα PCT. Για να γίνει αυτό το έργο είναι αρκετά απλό? εάν ο κύκλος σας τελειώσει με κοντό εστερικό εργαλείο περίπου 3 ημέρες μετά τη διακοπή της χρήσης, θα ξεκινήσετε τη θεραπεία hCG και μόλις ολοκληρωθεί ξεκινήσει ο κύκλος Clomid. Εάν η χρήση αναβολικών στεροειδών σας τελειώνει με μακρόστενο εστερικό σκεύος, μπορείτε να περιμένετε περίπου 10 ημέρες πριν αρχίσετε τη χρήση της hCG και στη συνέχεια ξεκινήστε τη θεραπεία Clomid μόλις ολοκληρωθεί. Γενικά για τα περισσότερα 1.000iu hCG κάθε μέρα για 10 ημέρες ευθεία είναι σχεδόν τέλεια.

Αγοράστε πρώτες σκόνες στεροειδών από την Κίνα, Μπορούμε να στείλουμε σε όλο τον κόσμο με ασφαλές πακέτο .. Περισσότερες πληροφορίες στο
Email: alen@ok-biotech.com
amy@ok-biotech.com