Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Deca Durabolin κύκλου


(ΑπόAlen HaoΔιευθυντής πωλήσεων από Shenzhen OK Biotech Co. τεχνολογίας, Ltd.(SZOB))


Ένα κύκλο Deca Durabolin μπορεί να είναι ένα πολύ συναρπαστικό κύκλο για τους περισσότερους άνδρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα κύκλο Deca Durabolin θα είναι μια περίοδο της ανάπτυξης και αύξηση της μυϊκής μέγεθος είναι αρκετά συναρπαστικό για τους περισσότερους άνδρες. Αυτό δεν είναι η μόνη φορά που το στεροειδές μπορεί να χρησιμοποιηθεί? Deca Durabolin έχει μια θέση σε κάποια κοπή κύκλους και χρησιμοποιείται συνήθως από τους αθλητές που δεν μπορεί να διόγκωσης ή κοπή σε όλα. Ωστόσο, το πρότυπο κύκλο Deca Durabolin θα περιβάλλουν ανάπτυξης.

Για πολλούς άνδρες, προγραμματισμός κάθε κύκλου στεροειδών μπορεί να είναι πολύ συγκεχυμένη, και συχνά περιπλέκεται από παραπληροφόρηση που μαστίζει την καθαρή και πολλά τοπικά γυμναστήρια. Ωστόσο, σχεδιάζει ένα κύκλο Deca Durabolin είναι στην πραγματικότητα ένας από τους ευκολότερους κύκλους θα ποτέ σχέδιο. Με αυτό κατά νου, θέλουμε να ρίξουμε μια ματιά σε διάφορα σχέδια και να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το δικαίωμα κύκλο Deca Durabolin για εσάς. Θα εξετάσουμε ακριβή σχεδιαγράμματα, αλλά είναι σημαντικό να σημειώσετε αυτές είναι απλώς οδηγοί και καθόλου έχουν χαραχθεί σε πέτρα. Τα ακόλουθα Deca Durabolin κύκλους παρουσιάζονται απλά σε μια προσπάθεια να εξηγήσει την ορθή χρήση, αλλά συνολικά δόσεις και στοίβαξης σχέδια ενδέχεται να πρέπει να προσαρμοστούν στις ατομικές ανάγκες.

* ΔιόγκωσηςDecaDurabolin κύκλος:

Deca 200

Ένα διογκωτικό κύκλο Deca Durabolin θα είναι το πιο κοινό σημείο της χρήσης για τους περισσότερους άνδρες. Με αυτό το σχέδιο, ένα απλό στοίβα Deca Durabolin και τεστοστερόνης μπορεί εύκολα να χρειάζεστε. Η μορφή της τεστοστερόνης που επιλέγετε είναι επουσιώδες? το μόνο που έχει σημασία είναι το σώμα σας δίνεται επαρκείς ποσότητες από την ορμόνη τεστοστερόνη για να καλύψει τις ανάγκες της. Ωστόσο, υψηλότερες δόσεις τεστοστερόνης είναι συνήθως συνιστάται σε φάση ανάπτυξης. Βάση τεστοστερόνες εστέρα μεγάλες θα είναι επίσης το πιο εύκολο στη χρήση όπως η τεστοστερόνη Cypionate και Enanthate τεστοστερόνης. Κάποιοι μπορεί να θεωρούν επίσης επιπλέον στεροειδών, όπως Anadrol ή Dianabol να είναι ευεργετική. Στην πραγματικότητα, ο συνδυασμός του Deca Durabolin και Dianabol μαζί με κάποια μορφή της τεστοστερόνης είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο δημοφιλή στεροειδή κύκλους όλων των εποχών.

Μια σημαντική Σημείωση – πολλοί ανακριβώς υποθέσουμε ότι άλλα 19-nortestosterone (19- ούτε) στεροειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα κύκλο Deca Durabolin, επειδή θα διαγωνιστούν για τους ίδιους υποδοχείς. Εμείς δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε εξηγώντας υποδοχέα λειτουργία, αλλά η ιδέα αυτή είναι ένας μύθος. Δεν έχετε να χρησιμοποιούν άλλες 19- ούτε Ένωση, οι περισσότεροι από εσάς δεν θα χρειαστεί μία, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Επίσης, θεωρείται ότι στεροειδή όπως Equipoise δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας Deca Durabolin κύκλου για παρόμοιους λόγους? και πάλι, αυτό είναι ένας μύθος. Deca Durabolin θα στοίβα καλά με τα περισσότερα όλα τα αναβολικά στεροειδή.

* ΚοπήDeca DurabolinΚύκλος:

Μια κοπή κύκλο Deca Durabolin κανονικά δεν θα οικοδομηθεί γύρω από αυτή την ορμόνη νανδρολόνη, αλλά μάλλον είναι μια δευτερεύουσα Προσθήκη. Κατά τη φάση κοπής, αυτό το στεροειδές μπορεί να προστεθεί σε ένα συνολικό σχέδιο προκειμένου να προωθηθεί η διατήρηση των μυών ιστών, αλλά πιο συχνά προστίθεται για τις θεραπευτικές επιδράσεις αυτού του στεροειδούς μπορεί να παρέχει. Αν μια κοπή κύκλο Deca Durabolin έχει υλοποιηθεί, ειδικά εάν είστε ένα ανταγωνιστικό bodybuilder, θα περισσότερο από πιθανό θέλετε να διατηρήσετε τη χρήση στο εμπρόσθιο άκρο του συνολικού σχεδίου και βασίζεστε αποκλειστικά σε σκληρυντικά προς το τέλος. Αυτό το είδος του κύκλου Deca Durabolin δεν μπορεί να συστηθεί στους νέους χρήστες στεροειδών. Αυτού του είδους η χρήση κανονικά θα επεκταθεί πέρα από ό, τι ένα νέο στεροειδές χρήστη θα είναι άνετα με.

* Αθλητική Deca Durabolin κύκλος:

Οι περισσότεροι κάθε αθλητής μπορεί να επωφεληθεί από ένα κύκλο Deca Durabolin. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια χαμηλή δόση του Deca Durabolin θα χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με ένα άλλο στεροειδές που προωθεί την αντοχή σε μεγαλύτερο βαθμό σε συνδυασμό με μια πολύ χαμηλή δόση τεστοστερόνης. Δεν είναι ασυνήθιστο για πολλούς αθλητές να επικαλεστεί τζελ τεστοστερόνης, αλλά χαμηλή δόση ενέσεις θα αποδειχθεί να είναι η καλύτερη.

* ΔείγμαDeca DurabolinΚύκλος:

Παρακάτω έχουμε παράσχει ένα δείγμα κύκλο Deca Durabolin για όλα τα σημεία χρήσης. Έχουμε παρέχονται δύο για off-season χρήση, ένα είναι μέτρια και άλλα πολύ πιο προηγμένες. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης ένα κύκλο Deca Durabolin για την κοπή, και ενώ δεν είναι το μόνο δυνατό σχέδιο δεν θα είναι ένα σχέδιο που είναι κατάλληλο για τους περισσότερους νέους χρήστες στεροειδών. Στη συνέχεια είστε αριστερά με αθλητική ενίσχυση, και αυτό τον κύκλο Deca Durabolin ενώ ιδιαίτερα αποτελεσματικό έρχεται με μια προειδοποίηση. Αν είστε ένα δοκιμασμένο αθλητής, αυτό δεν είναι ένα σχέδιο που θα θέλετε να ακολουθήσετε.
* Σημειώσεις Deca Durabolin κύκλου:

· Arimidex δόσεις μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί μέχρι ή κάτω για να καλύψει τις ανάγκες σας. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε κατάλληλη ορμονικές ισορροπίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Arimidex, λετροζόλη ή Aromasin για το AI σας ανάγκες.


· Dianabol δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε οι διογκωτικοί κύκλους Deca Durabolin αλλά έχει been αύξησα τα δείγματα θα πρέπει να το επιθυμητό.


· HGH δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται, αλλά θα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό κάθε κύκλο Deca Durabolin.


· Enanthate τεστοστερόνη και κυπιονικού μπορούν να εναλλάσσονται – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα.

Αγοράζουν πρώτες στεροειδών σκόνη από την Κίνα,Μπορούμε να πλοίο σε όλο τον κόσμο με ασφαλή συσκευασία... Περισσότερες λεπτομέρειες στο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com