Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κάνετε ανεπιθύμητες ενέργειες Halotestin, Oral-Turinabol και Methyltestosterone έχουν οποιαδήποτε πλεονεκτήματα πέρα από Dianabol, Anadrol, Anavar και Winstrol;

ΑπόAlen HaoΔιευθυντής πωλήσεων από Shenzhen OK Biotech Co. τεχνολογίας, Ltd.(SZOB)


Ερ: "γιατί περιορίζουν τις προφορική επιλογές μου κύκλους ναDianabol, Anadrol, oxandrolone, ή Winstrol; Μπορώ να πάρω μεθυλτεστοστερόνης, Halotestin ή Oral-Turinabol καθώς και.»

Α: πιστεύω ότι δεν είναι πραγματικά ένα θέμα περιορισμού.

Συνδυασμός απλά για λόγους συνδυασμός δεν βελτιώσει τα αποτελέσματα. Αντίθετα, ορισμένες συγκεκριμένους συνδυασμούς βοήθεια, όπου τα συστατικά δρουν συνεργιστικά με το άλλο.

Αυτές οι βάσεις ήδη καλύπτονται όταν έχοντας την προφορική αναβολικά στεροειδή σας αναφέρω πρώτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε πρόσθετες στόματος αναβολικό στεροειδές, αλλά όταν χρησιμοποιούνται, δεν υπάρχει ένα σημείο για να προσθήκη τους στα παραπάνω. Αντ ' αυτού, θα μπορούσε να αντικαταστάσεις.

Αλλά θα είναι αντικαταστάσεις για δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Δεν μπορώ να βρω ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε από αυτές τις ενώσεις. Σίγουρα μια εξαίρεση μπορεί να είναι όταν αντιμετωπίζετε ένα προσωπικό αποτέλεσμα. Αν για παράδειγμα ένας αθλητής έχει βιώσει βελτιωμένη απόδοση αντοχής από ανεπιθύμητες ενέργειες Halotestin (πιθανότατα από την επίδραση στο ΚΝΣ), τότε σίγουρα αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ξανά για αν και άλλοι μπορεί να αρέσει αυτό για λόγους κατακράτησης του νερού. Ομοίως, εάν ένας κλέφτης έχει βρεθεί αυξημένη απόδοση στο γυμναστήριο από μεθυλτεστοστερόνης, υψηλό μπορεί να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν, αν και άλλοι ίσως να μην αρέσει αυτό για τις επιπτώσεις της στις τιμές του ήπατος.

Στην περίπτωση τωνΑνεπιθύμητες ενέργειες Halotestin, ένας πιθανός λόγος για το προφίλ της ιδιαίτερα δυσμενή παρενέργεια είναι ισχυρή αναστολή ενός ενζύμου (11β-υδροξυστεροειδούς 2) που λειτουργεί για να μειώσει τη δραστικότητα της κορτιζόλης. Αυξάνοντας την αποτελεσματική δραστηριότητα, αυτό θα μπορούσε να διαταράξει την ισορροπία των ηλεκτρολυτών και να προκαλεί κατακράτηση νερού. Και πάλι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά είναι ένας λόγος για να μην είναι στην πρώτη βαθμίδα μεταξύ του στόματος στεροειδή αναβολικά.

Oral-Turinabol μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου ένα άτομο επιθυμεί να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα ενιαίο προφορικό στεροειδές και πάρετε λογικές μάζα και δύναμη κέρδη. Γενικά δεν βλέπω τον λόγο για τον περιορισμό μόνο χρήση από του στόματος, πόσο μάλλον μία μόνο προφορική σύνθετα, αλλά μερικοί θέλουν να το κάνουν. Θα σύστηνα σίγουρα, για παράδειγμα, μια στοίβα Dianabol/oxandrolone αντ ' αυτού, αν και αν πρόκειται μόνο για στοματική και ακόμη περισσότερο θα ήθελα να συστήσω ένα καλό stack ενέσιμα/στοματικό.

Σε γενικές γραμμές, φαίνεται υπάρχουν περισσότερα προβλήματα κατακράτησης του νερού, αρνητικές επιπτώσεις για το λιπιδαιμικό προφίλ αίματος και επιδεινώθηκε τιμές συκωτιού με το τελευταίο στεροειδή που αναφέρονται από την πρώτη ομάδα, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να τους αποκλείσει. Απλώς δεν είναι η πρώτη επιλογή μου, και τίποτα δεν χάνεται, κρατώντας επιλογή εντός η πρώτη orals.

Αγοράζουν πρώτες στεροειδών σκόνη από την Κίνα
Μπορούμε να πλοίο σε όλο τον κόσμο με ασφαλή συσκευασία... Περισσότερες λεπτομέρειες στο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com   
Skype: live: alen_358
WhatsAPP: +8618902484839
Www.OK-Biotech.com