Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Phentermine


από την Alen Hao -Sales Manager της πρώτης σκόνης στεροειδών

ΧΡΗΣΗ

Το Phentermine χρησιμοποιείται με μια εγκεκριμένη από γιατρό άσκηση, αλλαγή συμπεριφοράς και πρόγραμμα διατροφής με μειωμένες θερμίδες για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Χρησιμοποιείται από ορισμένους υπέρβαρους, όπως είναι εκείνοι που είναι παχύσαρκοι ή έχουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το βάρος. Η απώλεια βάρους και η διατήρησή της μπορούν να μειώσουν τους πολλούς κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με την παχυσαρκία, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη, της υψηλής αρτηριακής πίεσης και της μικρότερης διάρκειας ζωής.

Δεν είναι γνωστό πώς αυτό το φάρμακο βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν βάρος. Μπορεί να λειτουργήσει μειώνοντας την όρεξή σας, αυξάνοντας την ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείται από το σώμα σας ή επηρεάζοντας ορισμένα μέρη του εγκεφάλου. Αυτό το φάρμακο είναι κατασταλτικό της όρεξης και ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται συμπαθομιμητικές αμίνες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε φαιντερμίνη
Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, συνήθως μία φορά την ημέρα, 1 ώρα πριν το πρωινό ή 1 έως 2 ώρες μετά το πρωινό. Εάν χρειαστεί, ο γιατρός σας μπορεί να προσαρμόσει τη δόση σας για να πάρει μικρή δόση έως και 3 φορές την ημέρα. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες του γιατρού σας. Η λήψη αυτού του φαρμάκου αργά την ημέρα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον ύπνο (αϋπνία).

Εάν χρησιμοποιείτε κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης, η δόση λαμβάνεται συνήθως μια φορά την ημέρα πριν το πρωινό ή τουλάχιστον 10 έως 14 ώρες πριν από την ώρα του ύπνου. Καταπιείτε το φάρμακο ολόκληρο. Μην συνθλίβετε ή μασάτε καψάκια παρατεταμένης απελευθέρωσης. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να απελευθερωθεί όλο το φάρμακο ταυτόχρονα, αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης παρενεργειών.
alen@ok-biotech.com

Εάν χρησιμοποιείτε τα δισκία που παρασκευάζονται για να διαλυθούν στο στόμα, η δόση λαμβάνεται συνήθως μια φορά την ημέρα το πρωί, με ή χωρίς τροφή. Πρώτα, στεγνώστε τα χέρια σας πριν χειριστείτε το δισκίο. Τοποθετήστε τη δόση σας πάνω από τη γλώσσα μέχρι να διαλυθεί, στη συνέχεια να την καταπιείτε με ή χωρίς νερό.

Η δοσολογία βασίζεται στην ιατρική σας κατάσταση και στην αντίδραση στη θεραπεία. Ο γιατρός σας θα προσαρμόσει τη δόση για να βρει την καλύτερη δόση για εσάς. Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο τακτικά και ακριβώς όπως συνταγογραφήθηκε για να αποκομίσετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Για να σας βοηθήσουμε να το θυμηθείτε, πάρτε το ταυτόχρονα κάθε ημέρα.

Αυτό το φάρμακο λαμβάνεται συνήθως μόνο για λίγες εβδομάδες τη φορά. Δεν πρέπει να λαμβάνεται μαζί με άλλα κατασταλτικά της όρεξης (βλ. Επίσης παράγραφο Αλληλεπιδράσεις φαρμάκων). Η πιθανότητα σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών αυξάνεται με την μεγαλύτερη χρήση αυτού του φαρμάκου και τη χρήση αυτού του φαρμάκου μαζί με ορισμένα άλλα διαιτητικά φάρμακα.

Αυτό το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις απόσυρσης, ειδικά εάν έχει χρησιμοποιηθεί τακτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα ή σε υψηλές δόσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ενδέχεται να εμφανιστούν συμπτώματα απόσυρσης (όπως κατάθλιψη, σοβαρή κόπωση) εάν διακόψετε ξαφνικά τη χρήση αυτού του φαρμάκου. Για να αποτρέψετε αντιδράσεις απόσυρσης, ο γιατρός σας μπορεί να μειώσει τη δόση σας σταδιακά Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για περισσότερες λεπτομέρειες και αναφέρετε αμέσως τις αντιδράσεις απόσυρσης.

Σπάνια, με αυτή τη φαρμακευτική αγωγή είναι δυνατή η μη φυσιολογική συμπεριφορά που αναζητά ναρκωτικά (εθισμός). Μην αυξάνετε τη δόση σας, το παίρνετε συχνότερα ή τη χρησιμοποιείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το συνταγογραφούμενο. Σταματήστε σωστά το φάρμακο όταν το κάνετε αυτό.

Αυτό το φάρμακο μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί καλά αφού το πάρετε για μερικές εβδομάδες. Συζητήστε με το γιατρό σας εάν η φαρμακευτική αγωγή σταματήσει να λειτουργεί καλά. Μην αυξάνετε τη δόση εκτός εάν σας το ζητήσει ο γιατρός σας. Ο γιατρός σας μπορεί να σας καλέσει να σταματήσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο.