Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Στεροειδών Κύκλοι για αρχάριους


(ΑπόAlen HaoΔιευθυντής πωλήσεων από Shenzhen OK Biotech Co. τεχνολογίας, Ltd.(SZOB))


Αν εσείς έχετε ποτέ συμπληρώνεται με αναβολικάστεροειδήπριν να γνωρίζει τι πρέπει να μπορεί να φαίνεται σαν μια συντριπτική έργο. Για να ξεκινήσετε εκεί είναι ένα τεράστιο ποσό των πληροφοριών που διατίθενται, για να μην αναφέρουμε πολλά διοικητικά συμβούλια στεροειδών σχετικό μήνυμα. Όταν θα εξετάσουμε όλες τις πληροφορίες και να διαβάσετε όλες τις διαφορετικές απόψεις, περισσότερες φορές από ό, τι δεν το άτομο έχει απομείνει μεγαλύτερη σύγχυση από ό, τι όταν ο πρώτος άρχισε την εκπαίδευσή του. Πηγαίνετε σε ένα μήνυμα του σκάφους και θα βρείτε «οι ειδικοί» λένε μέχρι 1, 2 και 3 που ακολουθείται από A, B και C. Πάει το επόμενο μήνυμα του σκάφους και θα βρείτε άλλους που λένε ότι θα πρέπει να ξεκινήσετε με Α, Β και Γ και να προσθέσετε μόνο στο 1, 2 και 3, εάν είστε πραγματικά σοβαροί για την επιδίωξη σας. Όχι μόνο μπορεί η ομιλία αυτή να προκαλέσει σύγχυση, για πολλούς θα είναι ενισχυτές επιδόσεων είναι ενοχλητικό.

Ας είμαστε σαφείς, πολύ σαφής δεξιά από την αρχή. Αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή δεν είναι μαγική. Όταν συμπληρώσουν με αναβολικά στεροειδή, οι κανόνες της διατροφής δεν πάει φέρουν έξω από το παράθυρο, τις βασικές αρχές της εκπαίδευσης δεν είναι χαμένη στον άνεμο. Η βασική ιδέα πίσω από τη χρήση συμπληρωματικών αναβολικών στεροειδών είναι δεν για να δημιουργήσει μια μαγική λύση, αλλά να πάρει αυτό που ήδη κάνεις σωστά και να το ενισχύσει. Με απλά λόγια, πρόκειται να λάβει αυτό που ήδη κάνεις δεξιά και τώρα απλά πρόκειται να κάνουμε λίγο καλύτερα. Τα αναβολικά στεροειδή δεν είναι η απάντηση, περιλαμβάνει μέρος της συνολικής λύσης που να περιλαμβάνει καλή διατροφή, σωστή εκπαίδευση και μια καλά μελετημένη σχέδιο που κρατά σε; καθότι σχετίζεται με τα στεροειδή οι ίδιοι, στο τέλος όλα βράζει κάτω στην προσωπική εκπαίδευση.

Μάζα StackBefore να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον κόσμο αναβολικά υπάρχουν μερικά σημαντικά βήματα που πρέπει να ληφθούν. Πρώτον και κύριον σας πρέπει να εκπαιδεύσει τον εαυτό σας σχετικά με τις ορμόνες. Ξέρετε τι είναι εσείς πρόκειται να πρέπει να θέτει σε σώμα σας? ξέρω όχι μόνο τι τα οφέλη είναι αλλά τι τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να είναι και ξέρουν πώς να την καταπολέμησή τους. Μόλις αυτό είναι υπό τον έλεγχο σας επόμενη διάταξη των εργασιών πρόκειται να διασφαλίσουν τα στεροειδή που σκέφτεστε την αγορά έχουν χαρακτήρα υψηλής ποιότητας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα μολυσμένο προϊόν και ακόμη και αν είναι καθαρό σίγουρα δεν θέλετε ένα προϊόν που σύμφωνα με δόσεις ή που είναι πλαστό. Όπως την εκπαίδευσή σας γίνεται πιο υγιής και να έχετε πρόσβαση εξασφαλισμένη ποιότητα προϊόντων υπάρχουν μερικά σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απαντήσετε:

Είστε ένας υγιής ενήλικας αρσενικός;
Έχετε περάσει κάποιο χρονικό διάστημα κτίριο ένα στερεό Ίδρυμα;
Είστε διατεθειμένος να αποδεχθεί τις συνέπειες που μπορεί να πέσει από το δρόμο σας θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει ανεύθυνα;
Εάν μπορείτε να απαντήσετε «Ναι» σε αυτές τις ερωτήσεις και αν έχετε εκπληρώσει τις προηγούμενες δύο απαιτήσεις, προσωπική εκπαίδευση και τη διασφάλιση ποιότητας προμηθευτή είναι διαθέσιμο τότε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Καθότι σχετίζεται με την εκπαίδευση σας προσωπική κανείς είναι υπονοώντας θα πρέπει να είναι ένα στεροειδές που είναι ειδικός, απλά χρειάζεται μια στερεά κατανόηση σε ό, τι και αν κάνεις. Τα αναβολικά στεροειδή είναι πολύ ισχυρό ορμόνες και απαιτούν σεβασμό. Δεν είναι τόσο περίπλοκο να καταλάβει, όπως πολλοί τείνουν να τους κάνουν να είναι, αλλά αυτό δεν λαμβάνει μακριά από το σεβασμό που απαιτούν.

Για τον αρχάριο αλήθειααναβολικό στεροειδέςσυμπλήρωση με σκοπό την ενίσχυση των επιδόσεων, τον αρχικό κύκλο θα περισσότερο από πιθανό είναι ένα από τα απλούστερα κύκλους όλων. Ενώ θα είναι απλό, αυτό δεν είναι καθόλου αδύναμη? στην πραγματικότητα, για πολλούς ενισχυτές επιδόσεων ένα τέτοιο κύκλο θα όλα χρειάζονται ποτέ.  Περαιτέρω μόνο θα υπάρχουν 3 στοιχεία που χρειάζεστε? δύο αναβολικά στεροειδή και 1 SERM. Από αυτά τα 3 στοιχεία δύο θα είναι ουσιαστικό, ένα από τα στεροειδή και η μία SERM με το 2ο αναβολικό στεροειδές είναι προαιρετική; το προαιρετικό στεροειδές θα το προφορικό στεροειδές που περιλαμβάνονται στον κύκλο. Είναι ένα πλάνο διάρκειας 12 εβδομάδων, ακολουθούμενη από μια εβδομάδα 3 post κύκλου ανάκτηση με το συνολικό σχέδιο λαμβάνοντας 17 εβδομάδες και έχει ως εξής:Το πρώτο πράγμα που μπορεί να έχουν παρατηρήσει είναι ότι της εβδομάδας 13 και 14 δεν έχουν τίποτα σε αυτούς και ότι έγινε με σκοπό. Ο παραπάνω κύκλος βασίζεται και χτισμένο γύρω από την τεστοστερόνη Enanthate? ως εκ τούτου θα πρέπει να περιμένετε μερικές εβδομάδες για να επιτρέψει την ορμόνη για να καθαρίσει το σύστημά σας προτού να αρχίσετε θεραπεία με Nolvadex. Ακόμη, θα μπορούσατε να περιμένετε συνολικά 3 εβδομάδες για να φτάσει αυτό το σημείο, αλλά θα θελήσετε να ξεκινήσετε τη θεραπεία σας Nolvadex δεν το αργότερο 3 εβδομάδες μετά την τελευταία ένεση τεστοστερόνης Enanthate.

Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου θα παρατηρήσετε τα κέρδη Ξεκινήστε γρήγορα, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό το Dianabol και να αρχίσει να επιβραδύνει, όπως σας πρόοδο, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάμε τον κύκλο νωρίς, δεδομένου ότι πρέπει να συνεχιστεί, προκειμένου να επιτρέψει στο σώμα σας να συνηθίσει τα κέρδη, αν σκοπεύετε να κρατήσετε κάποια από αυτά μόλις ο κύκλος έχει διακοπεί. Ας συζητήσουμε κάθε Ένωση εν συντομία:

Τεστοστερόνη Enanthate: ανΤεστοστερόνη Enanthateείναι δεν είναι διαθέσιμη μπορείτε να υποκαταστήσετε τεστοστερόνης-Κυπιονική στη θέση του καθώς τα δύο είναι σχεδόν ταυτόσημες. Για αυτόν τον κύκλο θα διαχειρίζεστε την ορμόνη σε ένα από τα δύο προγραμματισμένα σχέδια? να πω μία ένεση 500mg μία φορά την εβδομάδα ή δύο 250mg ενέσεις δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Πέμπτη. Σε κάθε περίπτωση η δουλειά θα γίνει με τη δεύτερη επιλογή είναι η βέλτιστη αλλά μόνο ελαφρά. Αυτό θα αποτελέσει τη βάση του κύκλου σας και θα σας δώσει τα μέγιστα οφέλη από όλα.
Dianabol: όπως θα παίρνεις αυτό κάθε μέρα τις πρώτες 6 εβδομάδες μπορείτε να πάρετε όλη η δόση μονομιάς ή μπορείτε να το χωρίσετε σε δύο δόσεις την ημέρα για βέλτιστα αποτελέσματα? πω 15mg το πρωί και 10mg το βράδυ ή το αντίστροφο. Μέσω της χρήσης των Dbol θα προσθέσετε μάζα και δύναμη πολύ γρήγορα όπως η τεστοστερόνη χτίζει στο σύστημά σας.
Nolvadex: Όταν συμπλήρωση με αναβολικά στεροειδή μας φυσική παραγωγή τεστοστερόνης καταστέλλεται. Ακόμα κι αν εμείς συμπλήρωση με εξωγενούς τεστοστερόνης, το σώμα μας δεν θα κάνει την τεστοστερόνη που χρειάζεται. Μόλις ο κύκλος έχει τελειώσει ήρθε η ώρα για την τόνωση της φυσικής παραγωγής μας και Nolvadex μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό. Διεγείροντας την απελευθέρωση της LH και της FSH όρχεις μας θα αρχίσει να παράγει πάλι. Όχι, την περίοδο PCT στο οποίο συμπληρώνουμε με Nolvadex δεν θα φέρει τα επίπεδα μας όλος ο τρόπος πίσω σε κανονικό? δεν υπάρχει κανένα σχέδιο PCT που μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά θα μας οδηγήσει προς το σκοπό αυτό πολύ πιο γρήγορα από ό, τι χωρίς.
Πρέπει να σημειωθεί πιθανές παρενέργειες όπως γυναικομαστία, κατακράτηση νερού, υψηλή αρτηριακή πίεση και υψηλή χοληστερόλη είναι όλα μια πιθανότητα με αυτόν τον κύκλο, όπως Dianabol και τεστοστερόνη αρωματίζει και να προκαλέσει μια συγκέντρωση των οιστρογόνων. Αν είστε θηλές αρχίζουν να πάρετε επώδυνοι, ενώ στον κύκλο μπορείτε να δοκιμάσετε τη συμπλήρωση με 10mg της Nolvadex ανά ημέρα. Εάν αυτό δεν λειτουργεί πρόκειται να χρειαστείτε έναν αναστολέα αρωματάσης, όπως Arimidex ή Letrozole? 0,5 mg κάθε δεύτερη μέρα, είτε θα πρέπει να αρκεί. Περαιτέρω, εάν έχετε κρατήσει τη διατροφή σας καθαρό θα προστατεύσει σε μεγάλο βαθμό από την κατακράτηση υγρών? Μερικοί θα παρουσιαστεί εάν προσπαθείτε πραγματικά να χύμα, αλλά περιορίζουν απολύτως σας υπερβολικές θερμίδες μόνο σε ό, τι χρειάζεστε και αποφύγετε υδατάνθρακες υπερφαγία. Περαιτέρω, διατηρώντας καθαρά τη διατροφή σας είναι επίσης καλό για την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη? Επιπλέον, η κατανάλωση άφθονα των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να σημαντικά σας εξυπηρετήσει εδώ.
Αγοράζουν πρώτες στεροειδών σκόνη από την ΚίναΗλεκτρονικό ταχυδρομείο:Alen@OK-Biotech.com