Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Στεροειδή στο μπέιζμπολ

( Από τον διευθυντή πωλήσεων της Alen Hao από την Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB) )


Σημαντικό μπέιζμπολ πρωτάθλημα ήταν ο τελευταίος μεγάλος αθλητικός οργανισμός στις Ηνωμένες Πολιτείες για να εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη πολιτική ελέγχου των ναρκωτικών. Όλα αυτά ξεκίνησαν με ένα μπουκάλι συμπληρώματος διατροφής στο ντουλάπι του Mark McGwire. Η φιάλη περιείχε την Ανδροστενίδη, μια προορμόνη ή μια ένωση που μπορεί να μετατραπεί σε άλλη μέσα στο σώμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εν λόγω ένωση μετατρέπεται σε τεστοστερόνη μια φορά στο σώμα. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, ο McGwire βρισκόταν στο δρόμο για να σπάσει ένα ρεκόρ στο σπίτι που ήταν εδώ και δεκαετίες. Η MGwire αποχώρησε σύντομα μετά τη διάσπαση του ρεκόρ, αλλά η ιστορία των στεροειδών στο μπέιζμπολ και η διοργάνωση του Major League Baseball (MLB) προχώρησε με πλήρη ταχύτητα. Λίγα μόλις χρόνια αργότερα, ο Ken Caminiti αποκάλυψε στην Sports Illustrated ότι χρησιμοποίησε αναβολικά στεροειδή και ότι εκτιμά ότι περίπου το 50% των παικτών του πρωταθλήματος τους χρησιμοποίησαν επίσης. Αυτή η εισδοχή άνοιξε τα floodgates στα μέσα ενημέρωσης για να ξεκινήσει την επίθεση πλήρους κλίμακας τους στο MLB. Ο Jose Canseco, σε ένα βιβλίο που δημοσιεύθηκε κατά τη διάρκεια του ύψους των στεροειδών στην κάλυψη των μέσων ενημέρωσης του μπέιζμπολ, έκρινε ότι το 85% όλων των παικτών του MLB χρησιμοποίησε στεροειδή και επίσης αναγνώρισε τη χρήση τους. Θυμηθείτε τη διαφορά ανάμεσα σε ό, τι έχει βρεθεί σε επιστημονικές μελέτες εναντίον ανέκδοτων στατιστικών στοιχείων; Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα μιας τέτοιας διαφοράς. Οι παίκτες δεν μπορούν ακόμη να συμφωνήσουν σε ένα ποσοστό, και είναι στα αποδυτήρια!

Παρόλο που η ιστορία του Caminiti ήταν η πρώτη σημαντική εισαγωγή των στεροειδών από έναν πρόσφατα συνταξιούχο πρώην MVP στις επαγγελματικές τάξεις του μπέιζμπολ, ήταν μια από τις πιο επιρροές. Το παρακάτω είναι ένα γράφημα που απεικονίζει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης στα στεροειδή στο μπέιζμπολ για τις εβδομάδες που προηγούνται και μετά το αθλητικό εικονογραφημένο κομμάτι στο Caminiti. Η εβδομάδα δεκατεσσάρων είναι όταν το κομμάτι δημοσιεύθηκε. Μπορείτε να δείτε ότι πριν από αυτό, μόνο δέκα κομμάτια δημοσιεύθηκαν στα mainstream media. Την ίδια στιγμή (εβδομαδιαία), μπορείτε να δείτε ότι εκατοντάδες άρθρα διαγράφηκαν μετά την εισαγωγή του Caminiti:Η πιο διάσημη ιστορία στα στεροειδή στον αθλητισμό είναι αυτή του Jason Giambi και του Barry Bonds. Και οι δύο παίκτες ήταν ύποπτοι για χρήση αναβολικών στεροειδών όταν εκδηλώθηκε το σκάνδαλο BALCO. Ο Γιάμπι, από την πλευρά του, είπε σε μια μεγάλη αμερικανική κριτική επιτροπή ότι χρησιμοποίησε ένα δίδυμο ανιχνεύσιμων στεροειδών γνωστών αντίστοιχα ως «η κρέμα» και «ο σαφής», και τα δύο που έλαβε από τον προσωπικό προπονητή Greg Anderson κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2003. Ο δεσμός, από την άλλη πλευρά, υποστήριξε ότι ο προπονητής του του είπε ότι οι ουσίες ήταν το θρεπτικό συμπλήρωμα λιναρόσπορου και ένα βάλσαμο ανακούφισης του πόνου για την αρθρίτιδα του.

Υπήρχαν επίσης ισχυρισμοί ότι μια ολόκληρη μαρτυρία του Bonds διαγράφηκε στον Τύπο και ότι, σύμφωνα με μια απογραφή των ομολόγων της 4ης Δεκεμβρίου 2003, αναγνώρισε ότι τα ακόλουθα χρησιμοποιήθηκαν από αυτόν: «η κρέμα», η σαφής "ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, Depo-τεστοστερόνη, ινσουλίνη και ένα φάρμακο για τη γυναικεία στειρότητα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τη χρήση στεροειδών".

Ο πληρεξούσιος των ομολόγων, Μάικλ Ραντς, δήλωσε ότι η διαρροή της μαρτυρίας απλώς σχεδιάστηκε για να δυσφημίσει τον κ. Bonds. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τότε δεν απαγορεύτηκαν από το MLB.

Έτσι, όλα αυτά τα μέσα ενημέρωσης έβλαψαν το μπέιζμπολ; Η απάντηση είναι ένα ηχηρό "όχι". Οι πωλήσεις του μπέιζμπολ και η παρουσία ήταν σε πτωτική πορεία πριν ο McGwire βρεθεί στο δρόμο για το ρεκόρ του στο σπίτι και από τότε μέχρι τώρα έχουν αναρριχηθεί. Αλλά είναι όλα τα επιπλέον τρεξίματα στο σπίτι ως αποτέλεσμα χρήσης στεροειδών; Λοιπόν, είναι εύκολο να πούμε ότι πρέπει να βάλουμε αστερίσκους σε κάθε ρεκόρ κατά τη διάρκεια της "εποχής στεροειδών" του μπέιζμπολ, αλλά αυτό θα έδινε υπερβολική πίστωση μόνο στα στεροειδή. Φυσικά οι μέθοδοι κατάρτισης και η διατροφή αποτελούν μέρος του παζλ, αλλά το άλλο κομμάτι δεν είναι πιθανόν τόσο προφανές. Στα μέσα της δεκαετίας του '90 ξεκινώντας από την αμερικανική ένωση και στα τέλη της δεκαετίας του '90 ξεκινώντας από την εθνική ένωση, τα σπίτια άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συνηθισμένα.

Παρόλο που συχνά κατηγορούνται τα στεροειδή , η κατασκευή των πιο "φιλικών προς τους ομήρους" σφαιριστηρίων έχει και κάτι να κάνει με αυτό, χωρίς αμφιβολία. Το Coors Field, μια πρόσφατη προσθήκη στο MLB σταθερών πεδίων, έχει γίνει το πιο παραγωγικό πάρκο δοκιμών στην ιστορία του MLB. Η Enron Field χτίστηκε επίσης (μετενσάρκωση στο φιλικότερο για τα μέσα ενημέρωσης "Minute Maid Park"), έχει στην πραγματικότητα μια φιλική προς το σπίτι γραμμή αριστερού πεδίου που ήταν (και μπορεί να είναι) σαφής παραβίαση των βασικών κανόνων του πρωταθλήματος. Τα ζυθοποιεία του Milwaukee, οι Πειρατές του Πίτσμπουργκ και οι Texas Rangers έχουν επίσης οικοδομήσει επίσης πολύ φιλικά προς τους ομίχλους πεδία τα τελευταία χρόνια, όπως και τα Diamondbacks της Αριζόνα. Από την πλευρά τους, οι Καρδινάλιοι, ο Orioles και ο White Sox έχουν τραβηχτεί σε απόσταση από το σπίτι-πλάκα στο φράχτη τους έξω. Χρειάζεται επίσης να προσθέσω ότι η ζώνη απεργίας έχει γίνει πολύ πιο ευεργετική για τους hitters από την εποχή του Roger Maris; Ακόμα, τα ερωτήματα παραμένουν, σχετικά με τα στεροειδή στο βασικό μπέιζμπολ. Μήπως οι μεγάλοι παίκτες μπέιζμπολ πρωταθλήματος χρησιμοποιούν στεροειδή; Φυσικά το κάνουν. Μπορούμε να πούμε ότι τα στεροειδή είναι ο λόγος για τα διογκωμένα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών; Φυσικά και όχι.

Με συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στη γραμμή κάθε σεζόν, το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι τα στεροειδή χρησιμοποιούνται στο μπέιζμπολ και θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται για όσο διάστημα οι παίκτες μπορούν να ξεφύγουν από αυτό. Το Κογκρέσο προσέλκυσε πρόσφατα και πιέζει το MLB να θεσπίσει μια ολοκληρωμένη πολιτική δοκιμών για τους αθλητές, αλλά η χρήση στεροειδών στο μπέιζμπολ είναι απίθανο να μειωθεί σημαντικά ως αποτέλεσμα αυτού.

Αγοράστε πρώτες σκόνες στεροειδών από την Κίνα, Μπορούμε να στείλουμε σε όλο τον κόσμο με ασφαλές πακέτο .. Περισσότερες πληροφορίες στο
Email: alen@ok-biotech.com
amy@ok-biotech.com