Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Στεροειδή στο ποδόσφαιρο


(ΑπόAlen HaoΔιευθυντής πωλήσεων από Shenzhen OK Biotech Co. τεχνολογίας, Ltd.(SZOB))

Στεροειδών πολιτική στο ποδόσφαιρο και το NFL όπως εμείς ξέρετε που ξεκίνησε το 1987. Αλλά για να κατανοήσουμε τη χρήση των στεροειδών στο ποδόσφαιρο, πρώτα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο τις αναδυόμενες τάσεις στο Γυμνάσιο και συλλογικό τάξεις. Έτσι what′s συμβαίνει στο Γυμνάσιο; Καλά, εάν κοιτάξουμε την εξέταση της στα ύψη και βάρη των μελών τα ετήσια παρέλαση Magazine′s Γυμνάσιο All-American ποδοσφαιρικές ομάδες από το 1963-1971, βλέπουμε σημαντικές αλλαγές σε αυτές τις ελίτ αθλητές Γυμνάσιο ο δείκτης μάζας σώματος. Τώρα, αν έχουμε λάβει μια άλλη ματιά και να εξετάσει τα ίδια players′ ύψη και βάρη, αλλά αυτή τη φορά συγκρίνουμε 1972-1989, βλέπουμε μια σαφή τάση προς μια αυξημένη μοτίβο στον δείκτη μάζας σώματος. Αυτά είναι ενδιαφέροντα αποτελέσματα, να πούμε το λιγότερο. Αν ρίξουμε μια ματιά σε μια ελίτ συλλογικό πρόγραμμα όπως το Michigan State University, βλέπουμε και πάλι αυτή την τάση. Το 1975, τους μέσο παίκτη ζυγίζονται 213 λίβρες, και από το 2005 ότι το βάρος είχε πηδήσει σε 236 λίβρες.

Σε σχέση με το ποδόσφαιρο, θα φαινόταν ότι τρέχουσες εκπαιδευτικές προσπάθειες δεν λειτουργούν καλά, είτε. Γυμνάσιο επίπεδο Παιδείας σχετικά με τηνστεροειδήμελετήθηκε σε έξι διαφορετικά. Δύο ομάδες ποδοσφαίρου έλαβε μια διάλεξη σχετικά με τα στεροειδή και ένα φυλλάδιο τεσσάρων σελίδων, δύο από αυτούς είχαν δοθεί μόνο στις σημειώσεις ακροατηρίου, και δύο ομάδες ήταν ελέγχων (και didn′t λάβετε οποιαδήποτε εκπαίδευση στα στεροειδή). Επίσης, σε αυτό το επίπεδο του ποδοσφαίρου, η συχνότητα εμφάνισης της αυτο-έκθεση της τρέχουσας χρήσης στεροειδών ήταν 1,1%. Μετά την εκπαίδευση που δόθηκε στους αθλητές, εστιάζοντας τις αρνητικές επιπτώσεις που είναι δυνατή με χρήση αναβολικών στεροειδών, υπάρχουν διαφορές στη συμπεριφορά τους απέναντι στη χρήση των αναβολικών στεροειδών παρουσιάστηκε σε σύγκριση με ελέγχους, σε όλα. Έτσι that′s η αφετηρία πρέπει να εξετάσουμε τη χρήση αναβολικών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εκπαίδευση, με την τρέχουσα μορφή isn′t αλλαγή της στάσης του γυμνασίου παίκτες και επίπεδο ελίτ της υψηλής σχολείο και το κολέγιο, οι παίκτες παίρνουν σημαντικά μεγαλύτερες. Έτσι τι κάνει το τοπίο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου να μοιάζει; Σε μια ιστορία που είναι πολύ παρόμοια με τις ρίζες της στο Γυμνάσιο και συλλογικό ποδόσφαιρο, NFL linemen που ζυγίζουν πάνω από 300 κιλά κατά μέσο όρο σήμερα. Περίπου 25 χρόνια πριν, αυτοί ζύγιζε πάνω από πενήντα κιλά λιγότερο, κατά μέσο όρο.

Η πιο διάσημη ιστορία της χρήσης στεροειδών στο NFL είναι Lyle Alzado. Επτά χρόνια μετά έχοντας μια επιτυχημένη καριέρα στο NFL, το 1992, η Alzado πέθανε από λέμφωμα εγκεφάλου, μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου. Ήταν 43 εκείνο το έτος, αλλά στα χρόνια που προηγείται, Alzado έγινε ένα συχνά χρησιμοποιημένο σύμβολο για τους κινδύνους των στεροειδών κακοποίησης. Δεν υπάρχει απολύτως καμία ιατρική σχέση μεταξύ των στεροειδών και λέμφωμα εγκεφάλου, και δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για Alzado να πιστεύουν ότι η κατάστασή του ήταν συνδεδεμένη με τη χρήση στεροειδών.

Η ιστορία του Bill Romanowski είναι ίσως η επόμενη πιο σημαίνοντες σχετικά με στεροειδή στο ποδόσφαιρο. Αν και το wasn′t νομοσχέδιο Romanowski κατηγορούνται στο σκάνδαλο BALCO, αργότερα έγραψε ένα βιβλίο, που παραδέχεται ότι Victor Conte τον εισήγαγε αρκετές επιδόσεις ενισχύοντας ενώσεις, κυρίως αναβολικά στεροειδή.

Παρόλο που ήταν ένα πολύ καλό linebacker πριν χρησιμοποίησε στεροειδή, οι άνθρωποι συχνά αποδίδουν του ικανότητα την αντιμετώπιση τους. Αυτός είναι πιθανώς η διασημότερη για τα μη-παίζοντας σχετικό καμώματα, ωστόσο. Φτύνουν στο πρόσωπό του J.J. Stokes′, έσπασε somebody′s δάχτυλο στο κάτω μέρος του ένα σωρό, κλώτσησε ένα κατεβασμένο παίκτη στο κεφάλι αρκετές φορές σε ένα περιστατικό, έσπασε ένα σαγόνι quarterback′s με ένα παράνομο χτύπημα κράνος στο κράνος, αγωνίστηκε πρώην μποξέρ Charles Haley σε στρατόπεδο εκπαίδευσης , συχνά speared ευρεία δέκτες παρανόμως, έσπασε ένα άλλο players′ οφθαλμική κοιλότητα και πάντα είχε εμπλακεί σε διάφορες shoving αγώνες και στις φιλονικίες πεδίο. Δυστυχώς, αυτό έχει αποδοθεί, post facto, με τη χρήση των αναβολικών στεροειδών.

Φυσικά, χρησιμοποιήστε παίκτες ποδοσφαίρουστεροειδή, και φυσικά αυτό συμβαίνει στο γυμνάσιο, συλλογικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι ένα πολύ εξειδικευμένο αλλά μικρό player συνήθως θα πάρει χτυπημένο από ένα πολύ εξειδικευμένο αλλά σημαντικά μεγαλύτερο παίκτη παιχνίδι.

Και για άλλη μια φορά, για όσο διάστημα υπάρχει Πρεστίζ και χρημάτων να κερδίσει από το παιχνίδι ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν στεροειδή εκεί.

Αγοράστεπρώτες στεροειδών σκόνηαπό την Κίνα,Μπορούμε να πλοίο σε όλο τον κόσμο με ασφαλή συσκευασία... Περισσότερες λεπτομέρειες στο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com