Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κύκλο τεστοστερόνης


απόAlen Hao– Διευθυντής πωλήσεων των πρώτων στεροειδών σκόνη

Αυτό αντιπροσωπεύει τον βασικό κύκλο για όλους τους αρχάριους, αλλά επίσης μπορεί να εφαρμοστεί από οποιονδήποτε βετεράνος στεροειδές χρήστη. Η μόνη διαφορά για το newbie και κτηνίατρος μπορεί να είναι η δόση τεστοστερόνης που χρησιμοποιούνται, αλλά καθαυτή διάταξη παραμένει η ίδια.

Σκοπός:
ΤοΗ τεστοστερόνηκύκλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διόγκωσης ή κοπή. Διατροφή σας θα αποφασίσει ποιο τρόπο πηγαίνετε τα αποτελέσματα.

· Διογκωτικό: Αν ψάχνετε για να αναπτυχθούν, με επαρκή θερμίδες και σωστή εκπαίδευση, το σχέδιο αυτό θα αυξήσει τόσο τη συνολική σας μυϊκής μάζας και δύναμης.


· Κοπή: Αν ψάχνετε να άπαχο, δίαιτα και κοπή μπορεί συχνά να οδηγήσει να μυών ιστών απώλεια? ο κύκλος αυτός θα διασφαλίσει προστασία σκληρά κερδισμένα μυς σας. Η τεστοστερόνη, η ίδια δεν θα κάψει το λίπος-στεροειδή δεν καίνε λίπος. Πρέπει ακόμα να δίαιτα, αλλά θα βρείτε το μεταβολισμό σας να είναι ισχυρότερη και τα αποτελέσματα να ενισχυθεί.

Τύπος της τεστοστερόνης:
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε μορφή της τεστοστερόνης, αλλά υπάρχουν τέσσερα κύρια επιλογές. Τέσσερις επιλογές μας είναι βασική τεστοστερόνες εστέρα. Ο εστέρας δεν να αλλάξετε ή να επηρεάσει τη δράση της ορμόνης τεστοστερόνης. Ο εστέρας μόνο ρυθμίζει την απελευθέρωση της ορμόνης. Μόλις ο εστέρας απομακρύνεται, έχετε την ίδια ορμόνη τεστοστερόνη μέσα στο σώμα σας, ανεξάρτητα από την αρχική του μορφή.

· Η τεστοστερόνη Cypionate: Βρίσκονται συνήθως σε 200mg και 250mg μορφή, λιγότερο συνήθως βρέθηκαν σε μορφή 100mg. Κάποια υπόγεια εργαστήρια μπορεί να της δόσης το υψηλότερο, αλλά αληθινή τεστοστερόνη Cypionate συνήθως θα είναι 200-250mg ανά χιλιοστόλιτρο (ml). Θα πρέπει να ενίεται δύο φορές την εβδομάδα σε ίσες δόσεις.


· Τεστοστερόνη Enanthate: Βρέθηκαν συνηθέστερα σε 250mg ανά ml μορφή, επίσης, συχνά βρέθηκαν σε 200mg ανά ml μορφή. Μερικά φαρμακεία σύνθεση παρέχει 100mg ανά ml μορφή. Κάποια υπόγεια εργαστήρια μπορεί να της δόσης το υψηλότερο, αλλά αληθινή τεστοστερόνη Enanthate θα είναι κανονικά 250mg ανά χιλιοστόλιτρο (ml). Θα πρέπει να ενίεται δύο φορές την εβδομάδα σε ίσες δόσεις.


· Προπιονική τεστοστερόνη: Συνηθέστερα βρίσκονται σε 75mg, 50mg και 100mg ανά ml μορφή. Λιγότερο συνήθως βρέθηκαν σε μορφή 25mg και 150mg. Κάποια υπόγεια εργαστήρια μπορεί να της δόσης το υψηλότερο, αλλά αληθινή Propionate τεστοστερόνης θα είναι συνήθως 50-100mg ανά χιλιοστόλιτρο (ml). Θα πρέπει να ενίεται σε κάθε άλλη ημέρα βάση σε ίσες δόσεις.


· Μίγματα τεστοστερόνης: Sustanon 250 και Omnadren είναι οι δύο πιο κοινές μορφές της τεστοστερόνης μείγματα. Αρχική Omnadren διέφερε από Sustanon 250 ένας εστέρας αλλά τώρα είναι πανομοιότυπα. Και οι δύο μορφές περιέχουν 4 τεστοστερόνες, συγκεκριμένα 30mg της τεστοστερόνης Propionate, 60mg Phenylpropionate τεστοστερόνη, 60mg της τεστοστερόνης-ισοκαπροϊκής, και 100mg δεκανοϊκή τεστοστερόνη. Κάποια υπόγεια εργαστήρια μπορεί να της δόσης το υψηλότερο, αλλά αληθινή Sustanon 250 και Omnadren πάντα θα 250mg ανά ml. θα πρέπει να ενίεται σε μια τρεις φορές την εβδομάδα για κάθε άλλη βάση τη μέρα σε ίσες δόσεις.


** ΑνΠροπιονική τεστοστερόνηείναι χρησιμοποιείται, η δόση πρέπει να μειωθεί σε 400mg ανά εβδομάδα. Προπιονική τεστοστερόνη ασκεί περισσότερη τεστοστερόνη ανά χιλιοστόγραμμο λόγω το μικρότερο εστέρα. Omnadren και Sustanon 250 μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο 500mg ανά εβδομάδα.

HCG: Συνιστάται ότι HCG είναι ένα μέρος του κύκλου τεστοστερόνης σας. Το επιπλέον ΛΣ θα αποτρέψει την ατροφία των όρχεων, η οποία θα συμβεί με την τεστοστερόνη χρήση. Όταν χρησιμοποιούμε τεστοστερόνη ή οποιοδήποτε αναβολικό στεροειδές, απωθείτε μας φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Αν μας έχουν τη συμπλήρωση με τεστοστερόνη, αυτό δεν είναι μια ανησυχία κατά τη διάρκεια του κύκλου όπως παρέχουμε με την τεστοστερόνη που χρειάζεται το σώμα μας. Ωστόσο, ΛΣ θα κρατήσει τη φυσική παραγωγή σε απευθείας σύνδεση, που θα κάνει post κύκλου ανάκτηση πολύ πιο αποτελεσματική. Μια δόση 250-350mg δύο φορές την εβδομάδα θα είναι αρκετό για τους περισσότερους άνδρες. Για πληροφορίες σχετικά post κύκλου θεραπείας (PCT) παρακαλούμε επισκεφθείτε πώς να έρθει μακριά στεροειδή.

Κλειδί:

Mg: χιλιοστόγραμμο

Ml: Χιλιοστόλιτρο

Εβδ: εβδομάδα

EOD: Κάθε δεύτερη μέρα

Δοκιμή-e: τεστοστερόνη Enanthate

Cyp δοκιμή: Η τεστοστερόνη Cypionate