Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κυτοπική τεστοστερόνη


από τον Alen Hao -Sales Διευθυντής της πρώτης σκόνης στεροειδών, Email: alen@ok-biotech.com

Η τεστοστερόνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από όλους τους ανθρώπους και είναι η πρωταρχική ανδρική σεξουαλική ορμόνη. Μέσα από τη συζήτησή μας, ρίξτε μια ματιά στο Cypriot Testosterone και εξετάστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του για να βελτιώσετε τις επιδόσεις του αθλητισμού και του bodybuilding. Πριν βυθίσουμε, αφήνουμε να ξεκαθαρίσουμε μια κοινή εσφαλμένη αντίληψη. Το Cypionate τεστοστερόνης δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο ισχυρό ή αποτελεσματικό από το αντίστοιχο τεστοστερόνη Enanthate. Οι δύο ενώσεις είναι σχεδόν πανομοιότυπες με κάθε τρόπο.

Χαρακτηριστικά Cypionate τεστοστερόνης
Το Cypionate τεστοστερόνης είναι μια συνθετική εκδοχή της φυσικά παραγόμενης ορμόνης τεστοστερόνης. Αυτή η ορμόνη είναι υπεύθυνη για πολλά διαφορετικά σωματικά και πνευματικά χαρακτηριστικά στα αρσενικά. Προωθεί τη σεξουαλική ορμή, την απώλεια λίπους, βοηθά στην απόκτηση και διατήρηση της άλιπης μυϊκής μάζας, αυξάνει την οστική πυκνότητα και μπορεί ακόμη και να προστατεύει από καρδιακές παθήσεις. Είτε παράγεται με φυσικό τρόπο είτε με τη χρήση της Cypionate τεστοστερόνης, αυτά τα χαρακτηριστικά δεν αλλάζουν. Όλα τα άλλα στεροειδή είναι στην πραγματικότητα το μόριο τεστοστερόνης που έχει τροποποιηθεί για να αλλάξει τις ιδιότητες της ορμόνης. Η Cypionate τεστοστερόνης έχει βαθμολογία 100 όταν μετρά την αναβολική / ανδρογόνο δομή της και αυτή η αξιολόγηση χρησιμοποιείται για τη μέτρηση όλων των άλλων στεροειδών. Αυτό θα έκανε την τεστοστερόνη τον «πατέρα» όλων των αναβολικών στεροειδών που χρησιμοποιούνται από τους αθλητές σήμερα. Πρέπει να σημειωθεί. όλες οι ενώσεις τεστοστερόνης, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης Cypionate φέρουν αυτό το αναβολικό / ανδρογόνο βαθμολογία των 100, καθώς είναι όλοι απλώς τεστοστερόνη.

Το Cypionate τεστοστερόνης είναι μια έντονα αναβολική και ανδρογόνο ορμόνη που το καθιστά ένα μεγάλο στεροειδές για να το χρησιμοποιήσετε αν κάποιος είναι επιδιώκοντας μεγαλύτερο μέγεθος και δύναμη. Η Cypionate τεστοστερόνης προωθεί την κατακράτηση αζώτου στους μύες και όσο περισσότερο άζωτο οι μύες κρατούν την περισσότερη πρωτεΐνη που αποθηκεύει ο μυς. Η Cypionate τεστοστερόνης μπορεί επίσης να αυξήσει τα επίπεδα μιας άλλης αναβολικής ορμόνης, του IGF-1 στον μυϊκό ιστό, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη αναβολική δραστηριότητα. Το Cypionate τεστοστερόνης έχει επίσης τη καταπληκτική ικανότητα να αυξήσει τη δραστηριότητα των δορυφορικών κυττάρων. Αυτά τα κύτταρα παίζουν ενεργό ρόλο στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων μυών. Η τεστοστερόνη δεσμεύεται επίσης στον υποδοχέα ανδρογόνων για την προώθηση μηχανισμών που εξαρτώνται από τους υποδοχείς ανδρογόνου για την αύξηση των μυών και την απώλεια λίπους.

Η Cypionate τεστοστερόνης επάγει αλλαγές στο σχήμα, το μέγεθος και μπορεί επίσης να αλλάξει την εμφάνιση και τον αριθμό των μυϊκών ινών. Τα ανδρογόνα όπως η τεστοστερόνη μπορούν να προστατεύσουν τους μυς που έχετε κερδίσει σκληρά από τις καταβολικές (μυϊκές σίτισης) γλυκοκορτικοειδείς ορμόνες, με την παρεμπόδιση των σχετικών ανεπιθύμητων ενεργειών. Επιπλέον, το Cypionate τεστοστερόνης έχει την ικανότητα να αυξάνει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και ο υψηλότερος αριθμός ερυθρών αιμοσφαιρίων θα βελτιώσει την αντοχή μέσω της αυξημένης οξυγόνωσης στο αίμα. Περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια μπορούν επίσης να βελτιώσουν την ανάρρωση από την έντονη σωματική δραστηριότητα. Ακόμα κι έτσι, τα αναβολικά / ανδρογόνα αποτελέσματα τεστοστερόνης εξαρτώνται από τη δόση. όσο υψηλότερη είναι η δόση, τόσο μεγαλύτερη είναι η επίδραση οικοδόμησης μυών.

Πολλοί αθλητές εμφανίζουν τεράστια κέρδη αντοχής ενώ χρησιμοποιούν την τεστοστερόνη Cypionate καθώς η ορμόνη βελτιώνει τη συστολή των μυών αυξάνοντας τον αριθμό των κινητικών νετρονίων στους μυς και βελτιώνει τη νευρομυϊκή μετάδοση. Προωθεί επίσης τη σύνθεση γλυκογόνου παρέχοντας περισσότερα καύσιμα για έντονη προπόνηση, αυξάνοντας έτσι την αντοχή και τη δύναμη.

Η δοκιμασία 600x Cypionate τεστοστερόνης έχει επίσης την ικανότητα να προάγει την απώλεια λίπους μέσω της ενίσχυσης της μεταβολικής δραστηριότητας. Η τεστοστερόνη δεσμεύεται στον υποδοχέα ανδρογόνου αρκετά καλά με αποτέλεσμα τη διάσπαση του λίπους και αποτρέπει περαιτέρω τον σχηματισμό νέων λιπωδών κυττάρων. Μια άλλη έμμεση δράση της απώλειας λίπους που παράγει η τεστοστερόνη είναι η επίδραση κατανομής θρεπτικών ουσιών στους μύες και το λίπος. Δεδομένου ότι ο οργανισμός αναπτύσσει μυϊκή δραστηριότητα με επιταχυνόμενο ρυθμό, περισσότερα από τα τρόφιμα που τρώτε μεταφέρονται στον μυϊκό ιστό αντί να αποθηκεύονται ως λίπος. η θρεπτική αποτελεσματικότητα βελτιώνεται.

Το Cypionate τεστοστερόνης θα διαδραματίσει επίσης έναν κρίσιμο ρόλο που περιστρέφεται γύρω από την κρεατίνη. Η κρεατίνη είναι απαραίτητη για την τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP), την πηγή ενέργειας για τους μύες μας και όταν διεγείρονται οι μύες, η ΑΤΡ κατανέμεται σε διφωσφορική αδενοσίνη (ADP) και αυτό απελευθερώνει ενέργεια. Δυστυχώς, η διαδικασία είναι συχνά πολύ αργή κατά τη διάρκεια της έντονης δραστηριότητας αλλά με τη χρήση της Cypionate τεστοστερόνης, η ζήτηση αυτή ικανοποιείται καθώς το ATP αναπληρώνεται με πολύ ταχύτερο ρυθμό.

Επιδράσεις της κυτταρικής τεστοστερόνης
Με έναν καλά προγραμματισμένο κύκλο τεστοστερόνης Cypionate, σχεδόν κάθε όφελος αναβολικών στεροειδών μπορεί να επιτευχθεί. Για τον αθλητή εκτός εποχής, μπορεί να κατασκευαστεί περισσότερη μυϊκή μάζα με λιγότερα σωματικά λίπη. Προκειμένου να αναπτυχθεί, πρέπει να καταναλώνετε αρκετές θερμίδες και να έχετε λίπος κέρδος, αλλά η τεστοστερόνη Cypionate θα εξασφαλίσει το κύριο βάρος του κέρδους σας είναι το βάρος που θέλετε.

Ενώ η μαζική χρήση εκτός εποχής είναι η συνηθέστερη, οι επιδράσεις της Cypionate τεστοστερόνης μπορούν να είναι εξαιρετικά ευεργετικές κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χρήσης, είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε πολύ πιο άπαχο μυϊκό ιστό που διαφορετικά θα χαθεί. Προκειμένου να χάσουμε το σωματικό λίπος, πρέπει να καίνουμε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνουμε και αυτό μπορεί και συχνά οδηγεί σε απώλεια μυών και δύναμης. Επιπλέον, όσο πιο μακρύ και πιο δύσκολο διαισίζετε, τόσο περισσότεροι μυς και δύναμη θα διατρέχουν κίνδυνο, αλλά λόγω των χαρακτηριστικών του Cypionate τεστοστερόνης, ο μυϊκός ιστός και η δύναμη προστατεύονται.

Ανεξάρτητα από το σκοπό χρήσης, το Cypionate τεστοστερόνης ορίζει την βελτίωση της απόδοσης χάρη στην ικανότητά του να προωθεί την ανάρρωση και την αντοχή. Με μια δόση επιπέδου απόδοσης Cypionate τεστοστερόνης, το σώμα σας μπορεί να αναρρώσει ταχύτερα και δεν θα ενοχλείστε τόσο γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε περισσότερο και πιο σκληρά και να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο. Αυτή είναι η βελτίωση των επιδόσεων στο καλύτερό της!

Κυτταρική χορήγηση τεστοστερόνης
Το Cypionate τεστοστερόνης είναι διαθέσιμο μόνο σε ενέσιμη μορφή και χρησιμοποιείται τακτικά για τη θεραπεία καταστάσεων όπως η χαμηλή τεστοστερόνη. Περισσότεροι από είκοσι εκατομμύρια άνδρες στις ΗΠΑ μόνο υποφέρουν από κάποια μορφή χαμηλής τεστοστερόνης και μια τέτοια κατάσταση μπορεί να μειώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής. Τα συμπτώματα όπως η απώλεια μυϊκής μάζας και δύναμης, η μείωση της λίμπιντο και η σεξουαλική απόδοση, η αύξηση του σωματικού λίπους και τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας είναι όλα κοινά χαρακτηριστικά της χαμηλής τεστοστερόνης. Επιπλέον, όταν αγνοείται, η χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί να αποτελέσει πύλη για την Αλτσχάιμερ, τον διαβήτη, την οστεοπόρωση και πολλές άλλες σοβαρές καταστάσεις. Οι περισσότεροι άνδρες θα βρουν μία ένεση κάθε επτά έως δέκα ημέρες σε δόσεις των 100mg έως 200mg ανά ένεση για την πλήρη εξάλειψη αυτού του προβλήματος.
alen@ok-biotech.com

Για την ενίσχυση της απόδοσης, μια ένεση εβδομαδιαίως είναι αρκετή. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις δύο μικρότερες αλλά ίσες ποσότητες ενέσεων θα αποδειχθούν πολύ πιο αποτελεσματικές. Ο λόγος για πολλαπλές ενέσεις είναι να διατηρηθούν τα επίπεδα στο αίμα. Επιπλέον, συχνά απαιτείται έλεγχος των παρενεργειών που μπορεί να προκύψουν με τη δοσολογία σε επίπεδο απόδοσης. Όπως τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή, τόσο περισσότερο παίρνετε όσο μεγαλύτερη είναι η ανταμοιβή, αλλά τόσο περισσότερο παίρνετε τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Διαχωρίζοντας τις ενέσεις σε μικρότερες πιο συχνές ενέσεις, εισάγετε μικρότερες ποσότητες ορμόνης για το σώμα σας για να αντιμετωπίσετε όλες μαζί. Όσο για τις πραγματικές δόσεις απόδοσης, αυτό μπορεί να κυμανθεί οπουδήποτε από 200mg την εβδομάδα σε όλη τη διαδρομή μέχρι 1.000mg την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες.

Η τυπική δόση για εκείνους που χρησιμοποιούν το Cypionate για να εξουδετερώσει τη μείωση της τεστοστερόνης λόγω της χρήσης άλλων στεροειδών είναι συνήθως 200mg. Εάν χρησιμοποιείται για σκοπούς άμεσης απόδοσης, οι περισσότεροι θα βρουν 400mg έως 600mg την εβδομάδα θα είναι αποτελεσματικοί, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι υψηλότερες δόσεις θα αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο.

Ανεξάρτητα από τη συνολική δόση, οι περισσότεροι χρήστες στεροειδών θα διαπιστώσουν ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικά ανεκτό αναβολικό στεροειδές και αυτό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλες χρονικές περιόδους. 12 εβδομάδες συνολικής χρήσης είναι αρκετά συνηθισμένο, όπως και 16 εβδομάδες. Δεν υπάρχει τίποτα μαγικό σχετικά με αυτούς τους αριθμούς, αλλά είναι σταθερές κατευθυντήριες γραμμές προκειμένου το άτομο να προγραμματίσει τους επιθυμητούς στόχους του.

Ανεξάρτητα από τη συνολική δοσολογία ή το μήκος των κύκλων, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε ένα σχέδιο θεραπείας μετά την κυκλοφορία (PCT) μόλις ολοκληρωθεί η χρήση των κυτοπικών τεστοστερόνης. Για τους περισσότερους άνδρες, αν διακόπτετε τη χρήση αναβολικών στεροειδών για περισσότερο από δέκα εβδομάδες, θα χρειαστείτε PCT αλλά εάν η περίοδος διακοπής σας είναι μικρότερη, τότε μπορεί να παραλειφθεί. Για πλήρη ενημέρωση και σχεδιασμό μετά τον κύκλο ζωής, ανατρέξτε στη σελίδα Θεραπεία μετά τον κύκλο ζωής στο Steroid.com.

Πρέπει να σημειωθεί. όταν πρόκειται για την ενίσχυση της απόδοσης, η Cypionate τεστοστερόνης για τις γυναίκες δεν συνιστάται. Αυτό είναι ένα στεροειδές που μεταφέρει πάρα πολύ ανδρογόνο δραστηριότητα? μετά από όλα, είναι το κύριο αρσενικό ανδρογόνο. Οι γυναίκες μπορούν να υποφέρουν από χαμηλή τεστοστερόνη και μπορεί να υπάρξουν θεραπευτικά οφέλη από τη χρήση της Cypionate τεστοστερόνης. ωστόσο τέτοια σχέδια θεραπείας θα είναι εξαιρετικά χαμηλά δοσολογημένα και θα πρέπει να παρακολουθούνται στενά για συμπτώματα virilization.

Οι παρενέργειες της Cypionate τεστοστερόνης
Ως εξαιρετικά καλά ανεκτή ορμόνη για τους περισσότερους άνδρες, οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Cypionate τεστοστερόνης είναι με πολλούς τρόπους εύκολο να ελεγχθούν. Όταν πρόκειται για τέτοιες ανεπιθύμητες αντιδράσεις, λάβετε υπόψη ότι σε μεγάλο βαθμό εμπίπτουν στον τομέα των δυνατών και δεν είναι σε καμία περίπτωση εγγυημένα. Ωστόσο, η ολική δοσολογία, οι γενετικές προδιαθέσεις και η γενική κατάσταση της υγείας σας θα παίξουν κάποιο ρόλο.

Όσο για τις ίδιες τις παρενέργειες, η Κυπιονική τεστοστερόνη, όπως όλες οι ενώσεις τεστοστερόνης, έχει υψηλό επίπεδο δραστηριότητας αρωματάσης. αρωματοποίηση που αναφέρεται στη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνο. Καθώς αυξάνονται τα επίπεδα των οιστρογόνων, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε γυναικομαστία (μεγέθυνση αρσενικού στήθους) και υπερβολική κατακράτηση νερού. Αυτή η υπερβολική κατακράτηση νερού μπορεί ακόμη και να επηρεάσει αρνητικά την αρτηριακή πίεση. Προκειμένου να καταπολεμηθούν τέτοιες επιδράσεις, ειδικά η γυναικομαστία, πολλοί απευθύνονται σε εκλεκτικούς διαμορφωτές υποδοχέων οιστρογόνων (SERMs) όπως το κιτρικό ταιμοξιφέν (Nolvadex) και για πιο σοβαρούς αναστολείς αρωματάσης (AIs) όπως η αναστροζόλη (Arimidex). Χωρίς αμφιβολία, οι ΑΠ είναι οι πιο αποτελεσματικοί. Ωστόσο, μπορεί επίσης να αποδειχθεί προβληματική όταν πρόκειται για τη χοληστερόλη και συνιστάται προσοχή.

Πέρα από αυτά τα αποτελέσματα, η κυτοπική τεστοστερόνη μπορεί να προάγει τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τη διυδροτεστοστερόνη (DHT) όπως η ακμή, η τριχόπτωση και η διόγκωση του προστάτη. Ωστόσο, θα πρέπει να πάει χωρίς να υποδηλώνει ότι τα DHT στεροειδή θα είναι οι κύριοι ένοχοι. Προκειμένου να παρέχεται προστασία, ένας αναστολέας 5-άλφα αναγωγάσης όπως το Finasteride μπορεί να είναι χρήσιμος καθώς είναι ένας καταστολέας ανδρογόνων και το DHT ανδρογόνου προκαλεί το πρόβλημα. Πρέπει να σημειωθεί. η απώλεια μαλλιών είναι δυνατή μόνο στους άντρες που έχουν προδιάθεση για την αρσενική φαλάκρα.

Διαθεσιμότητα της Cypionate τεστοστερόνης
Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, δεν θα βρείτε την τεστοστερόνη Cypionate προς πώληση στη μαύρη αγορά τόσο συχνά όσο θα έχετε πολλές άλλες μορφές τεστοστερόνης. ειδικά όταν πρόκειται για φαρμακευτική ποιότητα. Η μεγάλη πλειοψηφία του Cypionate τεστοστερόνης κατασκευάζεται στις Η.Π.Α. από τους Upjohn και Watson και πολύ λίγα βρουν ποτέ το δρόμο τους προς τους προμηθευτές της μαύρης αγοράς. Φυσικά, εκτός των ΗΠΑ, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν, καθώς υπάρχουν αρκετές φαρμακευτικές εταιρείες που το κάνουν. Επιπλέον, πολυάριθμα υπόγεια εργαστήρια σε ολόκληρο τον κόσμο κατασκευάζουν το προϊόν.

Ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα που επιλέγετε, τα περισσότερα Cypionate τεστοστερόνης έρχονται σε δοσολογία στα 200mg / ml ή 250mg / ml. Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις. Ωστόσο, τα περισσότερα υψηλά δοσολογημένα Cypionate τεστοστερόνης υπάγεται κανονικά στην κατηγορία του αγοραστή προσέξτε. Τέτοια προϊόντα είναι συνήθως κάτω από την δοσολογία και παρέχονται μόνο από χαμηλού βαθμού υπογείων εργαστηρίων. Φυσικά, ανεξάρτητα από τη δοσολογία, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν κάνετε οποιαδήποτε αγορά αναβολικών στεροειδών. Τα μολυσμένα προϊόντα δεν είναι ασυνήθιστα, και όταν πρόκειται για ανθρωπογενή Cypionate τεστοστερόνης, αυτή είναι μία από τις πιο συχνά πλαστές τεστοστερόνες.

Αγοράζοντας Cypress Online τεστοστερόνης - Προειδοποίηση
Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε τεστοστερόνη Cypionate σε απευθείας σύνδεση? στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο ευκολότερος και πιο συνηθισμένος τρόπος για να κάνετε μια αγορά αναβολικών στεροειδών. Ακόμα κι έτσι, τα αναβολικά στεροειδή ταξινομούνται ως ελεγχόμενες ουσίες Schedule III στις ΗΠΑ και έχουν σοβαρές νομικές συνέπειες σε περίπτωση σπασίματος του νόμου. Για το λόγο αυτό, εάν επιθυμείτε να παραμείνετε στην ασφάλεια του νόμου ενώ ικανοποιείτε τις αναβολικές σας ανάγκες, παρακαλούμε δείτε τους χορηγούς και τους διαφημιστές εδώ στο steroid.com. Εδώ θα βρείτε υψηλής ποιότητας αναβολικά που δεν είναι μόνο αποτελεσματικά αλλά και νόμιμα χωρίς συνταγή.

Κυπριακά σχόλια
Με πολλά αναβολικά στεροειδή για να διαλέξετε, πολύ λίγοι φέρνουν ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο ευελιξίας και ανοχής όπως το Cypionate τεστοστερόνης. Ιδανικό για αρχάριους και μακροχρόνια χρήστες στεροειδών σε οποιοδήποτε κύκλο, είναι αδύνατο να πάει στραβά με αυτό το στεροειδές. Εάν είστε νέοι σε αναβολικά στεροειδή και έχετε εκπληρώσει τις φυσικές σας δυνατότητες, αυτό είναι το τέλειο στεροειδές για να δείτε την πρόοδό σας να συνεχιστεί και πάλι. Αν είστε προηγμένος χρήστης στεροειδών και έχετε χρησιμοποιήσει Cypionate σε προηγούμενους κύκλους, θα συνεχίσει να είναι εξίσου αποτελεσματική κάθε φορά. Αυτό δεν είναι ένα αναβολικό στεροειδές προοριζόμενο για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, ή ένα που είναι μόνο χρήσιμο σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά μάλλον ένα στερεό θεμελιώδες στεροειδές που είναι ιδανικό για κάθε κύκλο.

Προφίλ κυπριακής τεστοστερόνης

17b-υδροξυ-4-ανδροστεν-3-όνη
Βάση τεστοστερόνης + κυπιονικός εστέρας
Τύπος: C27H40O3
Μοριακό Βάρος: 412.6112
Μοριακό Βάρος (βάση): 288.429
Μοριακό Βάρος (εστέρας): 132.1184
Τύπος (βάση): C19H28O2
Τύπος (εστέρας): C8H14O2
Σημείο τήξης (βάση): 155
Σημείο τήξης (εστέρας): 98-104 ° C
Κατασκευαστής: Διάφορα
Αποτελεσματική δόση (άνδρες): 300-2000mg + εβδομάδα
Αποτελεσματική δόση (γυναίκες): Δεν συνιστάται
Ενεργός ζωή: 8 ημέρες
Χρόνος ανίχνευσης: 3 μήνες
Αναλογία αναβολικών / ανδρογόνων: 100/100.