Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Την ηθική των στεροειδών και την πράξη αναβολικά στεροειδή ελέγχου του 1990

ΑπόAlen HaoΔιευθυντής πωλήσεων από Shenzhen OK Biotech Co. τεχνολογίας, Ltd.(SZOB)


Πώς Συνέδριο πέτυχε ποινικοποίηση προσωπική κατοχή των στεροειδών σε αντίθεση με όλες τις αξιόπιστες ιατρική και επιστημονική μαρτυρία

Την πράξη αναβολικά στεροειδή ελέγχου του 1990 (ASCA-1990) είχε περάσει όταν Πρόεδρος George H.W. Bush υπέγραψε το νομοσχέδιο ελέγχου εγκλήματος Omnibus στις 29 Νοεμβρίου 1990. Το πέρασμά του εγκληματίες αποτελεσματικά η μη ιατρική χρήση των στεροειδών από τα άτομα που αναζητούν να ενισχύσει την αθλητική απόδοση τους ή να βελτιώσουν τη φυσική εμφάνισή τους. Ο νόμος τροποποιήθηκε ελεγχόμενες ουσίες πράξη να συμπεριλάβει αναβολικά στεροειδή στον κατάλογο ελεγχόμενη ουσία παράρτημα ΙΙΙ παράλληλα καταχρηστικά για τα αποτελέσματά τους ψυχοδραστικών ναρκωτικών.

Το ACSA κάνουμε-1990 επιτρέπεται η σύλληψη και η δίωξη ατόμων που κατείχε παράνομα στεροειδή αποκλειστικά για την αυτο-διοίκηση. Πριν το ACSA κάνουμε-1990, μόνο στεροειδές εμπόρους και γιατροί οι οποίοι διανέμονται παράνομα στεροειδή ήταν στοχευμένες από την επιβολή νόμου.

Το πέρασμα της ACSA κάνουμε-1990 ήταν το αποκορύφωμα μιας σειράς από τέσσερα ακροάσεις της υποεπιτροπής σώμα σχετικά με το έγκλημα και η Επιτροπή Συγκλήτου του δικαστικού σώματος. Οι ακροάσεις άρχισαν με το «ακροάσεις σχετικά με το κατάχρηση της στεροειδή στο αθλητισμού» τον Ιούλιο του 1988. Ο στόχος των ακροάσεων ήταν να αξιολογήσει τη δυνατότητα προσθήκης αναβολικά στεροειδή για τις ελεγχόμενες ουσίες πράξη (CSA).

Δημόσιας υγείας, ιατρικούς και επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, συντριπτικά συνιστάται κατά τον προγραμματισμό των στεροειδών. Η αμερικανική Ιατρική Ένωση (AMA), των τροφίμων και φαρμάκων (FDA), τη διοίκηση επιβολής φαρμάκων (DEA), το Υπουργείο Υγείας και ανθρωπίνων υπηρεσιών (HHS) και το Εθνικό Ινστιτούτο σε την κατάχρηση ναρκωτικών (NIDA) όλα κατηγορηματικά αντίθετοι νομοθεσία που έχει προγραμματιστεί στεροειδή.

Γονίδιο R. Haislip, ο διαχειριστής βοηθός αναπληρωτή για τις DEA, υποστήριξε ότι το ελεγχόμενες ουσίες πράξη (CSA) ήταν «ακατάλληλο» να ρυθμίζουν αναβολικά στεροειδή. CSA ποτέ» προοριζόταν να είναι ένα μέσο για τον έλεγχο των ουσιών που έχουν ληφθεί κυρίως για τις επιπτώσεις τους στη σωματική διάπλαση και όχι για τα αποτελέσματά τους στο μυαλό.»

Η AMA επανειλημμένα και κατηγορηματικά προσφερόμενες συστάσεις κατά της εν λόγω νομοθετικής δράσης. Η ΑΜΑ ήταν ανένδοτοι ότι το «ιατρικά γεγονότα [] δεν υποστηρίζει τον προγραμματισμό αναβολικά στεροειδή κάτω από το CSA.»
Ο Δρ Edward Langston, ένας εκπρόσωπος από την AMA, πιστοποίησε ότι αναβολικά στεροειδή είχαν πολλές νόμιμες χρήσεις στην ιατρική, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια υπό ιατρική επίβλεψη και δεν ανταποκρίνονται τα απαιτούμενα κριτήρια σωματικής ή ψυχολογικής εξάρτησης Προγραμματισμός κάτω από το CSA. Επιπλέον, τον προγραμματισμό στεροειδή δεν θα μείωνε τη χρήση των στεροειδών και της κοινωνίας και θα αυξήσει μόνο του βλάπτει την υγεία που συνδέονται με την μαύρη αγορά στεροειδή.

Συνέδριο δεν αποθαρρύνθηκε από το άβολο ιατρικά και επιστημονικά γεγονότα που στέκεται ανάμεσα στο πέρασμα. Ήταν αποφασισμένοι να προσθέσετε στεροειδή με το CSA, ανεξάρτητα από το τι υγείας, ιατρικούς και επιστημονικούς εμπειρογνώμονες είχε να πει. Αν το Κογκρέσο δεν θα μπορούσε να κερδίσει τη στήριξη της AMA, FDA, DEA, HHS και ΝΊΔΑ να νομοθετεί στεροειδή ως προγραμματισμένη ναρκωτικό βάσει ανησυχιών για την δημόσια υγεία, αυτοί θα εντάξουμε το ζήτημα ως ένα ζήτημα ηθικής.

Ζητήματα δημόσιας υγείας έγινε μια δευτερεύουσα ανησυχία κατά τη διάρκεια του τελικό του Κογκρέσου ακροάσεις σχετικά με τη νομοθεσία που είναι γνωστή ως την πράξη αναβολικά στεροειδή ελέγχου του 1990 που παρουσιάστηκε στις 17 Μαΐου 1990. Της τελικής νομοθεσίας που προκύπτουν από τις διάφορες ακροάσεις στεροειδών μετατράπηκε σε ένα που επικεντρώνεται στην επίλυση του προβλήματος της «εξαπάτησης» και την προστασία της ακεραιότητας του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού αθλητισμού.

Συνέδριο έκαναν τον κόπο να συμβουλεύεται οποιαδήποτε ιατρική ή επιστημονική τους εμπειρογνώμονες κατά την τελική ακρόαση πριν από την ψηφοφορία σχετικά με το ASCA-1990. Μάλλον ζήτησε τη μαρτυρία των αθλητών και των εκπροσώπων των διαφόρων αθλημάτων για να συζητήσουν την ηθική της χρήση στεροειδών στον αθλητισμό.

Το ζήτημα της «εξαπάτησης» με αναβολικά στεροειδή προφανώς αντιπροσωπεύει τέτοια σοβαρή απειλή για την κοινωνία ότι δικαιολογημένη αγνοώντας όλες τις συστάσεις από τον AMA, η FDA, η DEA, η HHS και η ΝΊΔΑ. Η παλαιότερη μαρτυρία από αυτούς τους οργανισμούς αποκλείστηκε εσκεμμένα από του Κογκρέσου από την τελική ακρόαση.

Πάνω από είκοσι χρόνια μετά το νομοσχέδιο ήταν πέρασε και βέτο στο δίκαιο της γης, είναι απολύτως σαφές ότι το ASCA-1990 ήταν αναποτελεσματική στην αντιμετώπιση του θέματος της «εξαπάτησης» στον αθλητισμό. Η ομάδα των στεροειδών χρήστες απευθύνονται από την νομοθετική πρόθεση το ASCA έχει σε μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστη.

Επαγγελματίες αθλητές σπάνια συλληφθεί, διωχθεί, καταδικαστεί ή φυλακίστηκε για την κατοχή και τη χρήση των αναβολικών στεροειδών. Δεν υπήρξε καμία έλλειψη των αθλητών που έχουν εισαχθεί ή έχουν αλιευθεί χρήση στεροειδών. Αλλά το ACSA κάνουμε-1990 συνήθως δεν εφαρμόζεται σε αυτούς.

Τα άτομα που έχουν πληγεί από το ASCA-1990 είναι κυρίως μη-αθλητές, αλλά διαφορετικά-μισθωτής και νομοταγή άτομα, που χρησιμοποιούν αναβολικά στεροειδή, κυρίως για να βελτιώσουν τη φυσική εμφάνισή τους.

Αγοράζουν πρώτες στεροειδών σκόνη από την Κίνα
Μπορούμε να πλοίο σε όλο τον κόσμο με ασφαλή συσκευασία... Περισσότερες λεπτομέρειες στο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com   
Skype: live: alen_358
WhatsAPP: +8618902484839
Www.OK-Biotech.com