Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τον πόλεμο στα στεροειδή


(ΑπόAlen HaoΔιευθυντής πωλήσεων από Shenzhen OK Biotech Co. τεχνολογίας, Ltd.(SZOB))


Μέσω των ετών αναβολικά στεροειδή ήταν ευρέως διαθέσιμες, ακόμη και στις ΗΠΑ Μετά από μια στιγμή που η αμερικανική FDA ήθελα να τους κατατάξει ως συνταγή μόνο, αλλά αυτό ήταν ουσιαστικά χωρίς νόημα? ήταν μόνο μια ετικέτα και αναβολικά στεροειδή ήταν ακόμη ακριβώς όπως ευρέως διαθέσιμη. ήταν όμως να είναι ελεγχόμενες ουσίες. Αυτό θα αλλάξει σύντομα? το 1988 η παλίρροια άρχισε να μετακινείται με το νόμο περί κακοποίησης κατά των ναρκωτικών, βάζοντας αποτελεσματικά αναβολικά στεροειδή σε αυστηρότερες κατηγορία, η οποία θα ορίζει αυστηρές νομικές κυρώσεις για την παράνομη πώληση ή κατοχή με την πρόθεση που διανέμει. Για πρώτη φορά από την ίδρυσή της αναβολικό στεροειδές κατοχή τους και η διανομή θεωρήθηκε ένα κακούργημα στις ΗΠΑ

Το 1988 ο πόλεμος μόλις είχε αρχίσει και αυτή θα φτάσει ένα μοιραίο χτύπημα μια απλή δύο χρόνια αργότερα, όπως το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών θα περάσει το 1990ΣτεροειδέςΠράξη ελέγχου αποτελεσματικά επισήμανσηαναβολικά στεροειδήως «Χρονοδιάγραμμα ΙΙΙ», μαζί με αμφεταμίνες, methamphetamines, όπιο, και μορφίνη? όπως ο νόμος, διαβάζει τώρα, παράνομη κατοχή των αναβολικών στεροειδών ή διανομής αντιμετωπίζεται διαφορετικά από την μετά αναφέρονται ναρκωτικά αποτελεσματικά μεταφέρουν την ίδια ποινές για αγορά ή πώληση αυτών.

Πρέπει να σημειωθεί, όπως έχει πάντα ένα κομμάτι της μια ενδιαφέρουσα quam, με το πέρασμα του ο νόμος στεροειδών ελέγχου τέσσερις διάφορες ομοσπονδιακές οντότητες κλήθηκαν πίσω και να υποστηρίξουν το νομοσχέδιο? η FDA, η AMA, το DEA και η ΝΊΔΑ. Οι τέσσερις αντιτάχθηκαν στην απαγόρευση και επιτρέπεται η υποστήριξή τους. Δυστυχώς δεν υπάρχει πολλή λεπτομέρεια που μπορούμε να σας δώσουμε σχετικά με αυτό? η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κατάφωρα αγνόησε τις συμβουλές που ζήτησαν και το σκεπτικό για την έλλειψη υποστήριξης έχει μιληθεί σπάνια του από. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των ακροάσεων του δαπέδου για το νομοσχέδιο, όλα τεσσάρων οργανισμών δήλωσε εμφατικά υπήρχε καμία ιατρική ή νομικό λόγο να καλέσει για την ταξινόμηση των αναβολικών στεροειδών ως χρονοδιάγραμμα ΙΙΙ των ναρκωτικών.

Για την πλειοψηφία των της δεκαετίας του 1990 μετά από την αρχικήΣτεροειδέςΠράξη ελέγχου, στεροειδών ειδήσεις θα άρχιζε να παίρνει ένα πίσω κάθισμα? σύμφωνα με το «εμπειρογνώμονες» αναβολικά στεροειδή είχε ηττηθεί και βάλτε στο τους δικαιωματική νεκρούς να σαπίσουν τόπο? θα μπορούσαν να μην έχουν πιο λάθος. Κατά ειρωνικό τρόπο, θα ήταν επίσης σε της δεκαετίας του 1990 όταν αναβολικών στεροειδών άρχισαν να δείτε βαριά χρήση από την ιατρική κοινότητα να βελτιώσει τα ποσοστά επιβίωσης του AIDS και ασθενείς με καρκίνο, όταν ήταν ανακάλυψε ότι η απώλεια του άπαχο σώμα μάζας συσχετίστηκε με αυξημένα ποσοστά θνησιμότητας αντίστοιχων στις ασθένειες αυτές. Με αυτή την ανακάλυψη μερικά, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων διοικητικών οργάνων που αναφέρονται κατά τη διάρκεια ο νόμος στεροειδών ελέγχου ζήτησαν ένα σοβαρό ερώτημα αμηχανία? Αν αναβολικά στεροειδή είναι κακό για σας και θα σε σκοτώσω αν είστε υγιής, πόσο είναι είναι καλό για σας και θα σώσει τη ζωή σας αν είστε άρρωστοι; Σηκώστε το χέρι σας, αν έχετε μια καλή απάντηση για το ότι ένας.
Εάν χρειάζεστε υψηλή καθαρότητα πρώτων στεροειδών σκόνη. Περισσότερες λεπτομέρειες στο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Alen@OK-Biotech.com