Noopept (157115-85-0)

Noopept (157115-85-0)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι το Noopept ακατέργαστη σκόνη;


Noopept είναι ένα από τα ισχυρότερα nootropics διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Παρέχει μια ώθηση στη συνολική γνώση και έχει ένα ελαφρύ ψυχοδιεγερτικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με τα περισσότερα νοοτροπικά, τα αποτελέσματα του Noopept ξεκινούν μέσα σε λίγα μόνο λεπτά από την κατάποση, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή πριν από τις διανοητικά απαιτητικές εργασίες.

 

Noopept είναι ένα nootropic συμπλήρωμα που έχει πάρει μεγάλη προσοχή τελευταία. Έχει στενούς δεσμούς με τη δημοφιλή οικογένεια nootropics racetam που είναι γνωστή για τα οφέλη τους στη γνωστική ικανότητα καθώς και τις νευροπροστατευτικές τους ιδιότητες. Αυτό που κάνει το Noopept ιδιαίτερα ξεχωριστό νοότροπο στην εργαλειοθήκη σας είναι ότι τα αποτελέσματά του γίνονται αισθητά σχεδόν αμέσως μετά την κατάποση.

 

Πολλές νοοτροπίες μπορούν να πάρουν μέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες, για τα πλήρη αποτελέσματά τους να κλωτσήσει αλλά Noopept είναι μια άλλη ιστορία. Ένα άλλο νοοτροπικό που συγκρίνεται με τα άμεσα αποτελέσματα του Noopept είναι το phenylpiracetam.

 

Επί του παρόντος, το Noopept συνταγογραφείται και διανέμεται στη Ρωσία και στις γύρω χώρες για τις νοοτροπικές του ιδιότητες. Η δημοτικότητά του έχει αυξηθεί δραστικά και τώρα διανέμεται παγκοσμίως.

 

Το Noopept ως νοοτροπικό είναι συνήθως σε σύγκριση με το piracetam και το aniracetam. Λειτουργεί με έναν παρόμοιο μηχανισμό όπως το piracetam, αλλά εκτιμάται ότι είναι 1.000 έως 5.000 φορές πιο ισχυρός. Η εντυπωσιακή του ισχύς δεν σημαίνει ότι η επίδρασή της είναι πιο βαθιά. απλώς προσαρμόζεται καλύτερα στους υποδοχείς του εγκεφάλου και ως αποτέλεσμα το Noopept μπορεί να ληφθεί σε σχετικά μικρότερες δόσεις για να παράγει αποτελέσματα παρόμοια με εκείνα του Piracetam.

 

Το Noopept είναι επίσης πολύ φθηνό σε σύγκριση με άλλα νοοτροπικά λόγω του πόσο ισχυρό είναι ανά χιλιοστόγραμμο. Η αποτελεσματικότητα και το προσιτό κόστος ανά δόση το κατέστησαν αγαπημένο μεταξύ της νοοτροπικής κοινότητας.
 

2. Πώς λειτουργεί Noopept ακατέργαστη σκόνη ;


Μνήμη και μάθηση

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Noopept είναι πώς μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη και να βελτιώσει τη διαδικασία μάθησης. Το Noopept, όπως το Piracetam, βοηθάει στη δημιουργία μνήμης, αλλά με πρόσθετα οφέλη που δεν υπάρχουν στην τελευταία, τα οποία είναι η ενοποίηση της μνήμης και η ανάκτηση μνήμης. Το Noopept διευκολύνει τη σωστή διαχείριση όλων των μορφών ερεθισμών καθώς αυτές επεξεργάζονται από τον εγκέφαλο, γεγονός που επιτρέπει την καλύτερη ανάκτηση μνήμης. Με άλλα λόγια, τα σήματα που επεξεργάζονται από τις αισθήσεις μας είναι πιο εξορθολογισμένα καθώς μεταφέρονται στον εγκέφαλό μας με τη μορφή μνήμης.

 

Μέσω της συνεχούς χρήσης του Noopept, θα παρατηρήσετε ότι μπορείτε να αφομοιώσετε περισσότερες πληροφορίες και να τις επεξεργαστείτε πιο εύκολα για καθημερινές σας δραστηριότητες. Ίσως να ανακαλέσετε ονόματα, μέρη, ίσως μια λέξη που μιλήσατε σε μια τυχαία συνάντηση, έναν τίτλο τραγουδιού που νομίζατε ότι είχατε ξεχάσει πριν και ούτω καθεξής.

 

Νευροπροστατευτικές ιδιότητες

Μελέτες δείχνουν ότι το Noopept έχει υψηλές νευροπροστατευτικές ιδιότητες. Η διέγερση των νευρώνων που προκαλείται από το συμπλήρωμα υγείας αποτρέπει την οξειδωτική βλάβη και την απόπτωση στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Πολλοί ασθενείς που ασχολούνται συχνά με γνωστικές διαταραχές μπορούν να επωφεληθούν από μια κανονική δόση Noopept για να αποτρέψουν περαιτέρω διανοητικές γνωστικές λειτουργίες.

 

Αυξημένα επίπεδα του NGF

Ο NGF (παράγοντας ανάπτυξης νεύρων) είναι μια μοναδική πρωτεΐνη στο σώμα που εμπλέκεται στην ανάπτυξη, συντήρηση και επιβίωση των νευρικών κυττάρων, συμπεριλαμβανομένων των εγκεφαλικών κυττάρων. Ο NGF θεωρείται επίσης ως βασικός παράγοντας στην νευρογένεση, την ικανότητα του σώματός σας να δημιουργεί νέα κύτταρα.

 

Με την αύξηση των επιπέδων του NGF στον εγκέφαλο, υποστηρίζουμε τους μηχανισμούς που εμπλέκονται στη νευρογένεση, που βελτιώνει την απόδοση των νευρωνικών δικτύων στον εγκέφαλο, επιτρέποντας νέες νευρικές συνδέσεις. Το αποτέλεσμα σημαίνει δυνητικά βελτιωμένες νοητικές ικανότητες σε σχεδόν όλους τους τομείς της γνώσης.

 

Αυξημένα επίπεδα BDNF

Ο BDNF (Νευροτροφικός Παράγοντας που προέρχεται από τον εγκέφαλο) είναι μια άλλη πρωτεΐνη στον οργανισμό που έχει παρόμοιο ρόλο με τον NGF που αναφέρθηκε παραπάνω. Το BDNF θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μόρια που εμπλέκονται στη μνήμη, παίζοντας ζωτικό ρόλο τόσο στη σύντομη όσο και στη μακρόχρονη διαμόρφωση της μνήμης.

 

Βελτιώνει τις Συσχετίσεις μεταξύ Ημισφαιρίων του Εγκεφάλου

Τόσο το δεξί όσο και το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου έχουν τις δικές τους εντοπισμένες λειτουργίες. Μέσω της χρήσης του Noopept, κάθε μία από αυτές τις λειτουργίες μπορεί να ενισχυθεί μέσω της σύνθεσης διαφόρων αναμνήσεων, ιδεών και ερεθισμάτων. Υπάρχουν αποχρώσεις μεταξύ αυτών των λειτουργιών που ενισχύουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι η ποιότητα ζωής τους είχε σημαντική βελτίωση από τη λήψη Noopept σε τακτική βάση.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη Noopept;


Οι χρήστες του Noopept αναφέρουν αποτελέσματα βελτίωσης της σαφήνειας, καλύτερης μνήμης και εστίασης. Απαιτούνται περισσότερες μελέτες για να προσδιοριστεί με ακρίβεια πώς το Noopept αποφέρει τα οφέλη του στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Μελέτες σε ζώα έδειξαν ότι το Noopept αύξησε την δραστηριότητα άλφα / βήτα1 σε όλες τις περιοχές του εγκεφάλου.

 

Στους ανθρώπους, με βάση παρατηρητικές, ανεξέλεγκτες μελέτες, το Noopept επέδειξε οφέλη αποκατάστασης για ασθενείς με ήπιες νοητικές διαταραχές. Επί του παρόντος, τα δισκία Noopept υποβάλλονται σε κλινική αξιολόγηση ως ένας τρόπος θεραπείας της γνωστικής ανεπάρκειας της μετα-τραυματικής προέλευσης και της εγκεφαλοαγγειακής αιτίας. Τα οφέλη του εγκεφάλου προέρχονται από την αντιοξειδωτική δράση, τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και την αναστολή της τοξικότητας με την απομάκρυνση της περίσσειας του γλουταμικού και του ασβεστίου. Παρατηρήθηκε επίσης ότι η σύνθεση και η ροή του αίματος βελτιώθηκαν.

 

Λαμβάνεται από το στόμα, το Noopept απορροφάται από το πεπτικό σύστημα και στη συνέχεια διασχίζει εύκολα τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Όταν χορηγείται στις κατάλληλες δόσεις, χρησιμοποιείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον εγκέφαλο και πολύ λίγα χάνονται. Το Noopept στοχεύει στις θέσεις του υποδοχέα του γλουταμικού άλατος όπου πιστεύεται ότι δεσμεύεται με το γλουταμικό και αναστέλλει τη διάσπαση. Το γλουταμικό, που είναι ένας από τους ισχυρότερους νευροδιαβιβαστές, υποστηρίζει και διευρύνει τη γνωστική λειτουργία.

 

Το Noopept δρα γρήγορα όταν βρίσκεται στο αίμα, μεγιστοποιώντας τη συγκέντρωση μετά από μόλις 15 έως 20 λεπτά. Οι υποστηρικτές του συμπληρώματος αναφέρουν την πλημμύρα της σαφήνειας που προκαλείται από το άμεσο πλεονέκτημα του πρόσθετου οξυγόνου στον εγκέφαλο και της βελτιωμένης χρήσης γλυκόζης. Πολλά άτομα αναφέρουν βελτιωμένη όραση και πιο έντονα και ζωντανά χρώματα. Άλλοι ανέφεραν ακόμη και βελτιωμένη ακοή μετά από μια σύντομη περίοδο χρήσης.
 

4. Δοσολογία ακατέργαστης σκόνης Noopept


Λόγω της απίστευτης δυνατότητάς του, η συνιστώμενη δοσολογία Noopept είναι σχετικά μικρή, συνήθως 10 έως 20 mg που λαμβάνεται όσο συχνά τρεις φορές την ημέρα. Η δοσολογία δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 40 mg σε περίοδο 24 ωρών.

 

Δεδομένου ότι το σώμα μεταβολίζει ταχέως το Noopept και έχει πολύ μικρό χρόνο ημιζωής στο ανθρώπινο σώμα, είναι προτιμότερο να ληφθούν πολλαπλές μικρές δόσεις έναντι μιας μεγάλης δόσης για να επεκταθούν τα οξέα αποτελέσματα του Noopept.

 

Όταν ξεκινάτε με το Noopept, σας συνιστούμε να αρχίσετε με την ελάχιστη αποτελεσματική δόση, με προσεκτική παρατήρηση, πριν αυξήσετε τη δοσολογία. Κάθε άτομο πρέπει να καθορίσει τη δική του βέλτιστη δοσολογία.

 

Σε μορφή σκόνης, το Noopept συνήθως τοποθετείται κάτω από τη γλώσσα ή αναμιγνύεται με νερό και μεθυσμένος. Τα αποτελέσματα γίνονται αισθητά γρήγορα μετά τη χορήγηση, τόσο γρήγορα όσο μέσα σε 15 λεπτά.

 

Σύμφωνα με την ετικέτα δοσολογίας που περιλαμβάνεται στην ένθετη συσκευασία στη Ρωσία, συνιστάται να πάρετε το Noopept για 1,5-3 εβδομάδες και στη συνέχεια, εάν είναι απαραίτητο, να ξεκινήσετε έναν άλλο κύκλο μετά από ένα διάλειμμα ενός μηνός. Εναλλακτικά, πολλοί νοοτροπικοί χρήστες ακολουθούν ένα κύκλο 56 ημερών και 4 ημερών μακριά.

 

Δεν συνιστάται να λαμβάνετε το Noopept αργά το βράδυ, καθώς τα ενεργειακά του αποτελέσματα ενδέχεται να επηρεάσουν τον ύπνο.
 

5. Προειδοποίηση της ακατέργαστης σκόνης Noopept


Για όλα τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει το Noopept στη γνωστική σας υγεία, έχει μερικές μόνο περιστασιακές αναφερόμενες δευτερεύουσες παρενέργειες που πρέπει να σημειωθούν, όπως πονοκεφάλους, ανησυχία, ζάλη και ευερεθιστότητα. Αυτά είναι πιο συχνά όταν το Noopept λαμβάνεται σε υψηλές δόσεις.

 

Περαιτέρω στοιχεία υποδεικνύουν επίσης ότι το Noopept μπορεί να ενισχύσει τις επιδράσεις των διεγερτικών όπως οι αμφεταμίνες, επομένως συνιστάται προσοχή.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες από την ακατέργαστη σκόνη Noopept ;


Δεδομένης της ισχύος του noopept σε σύγκριση με άλλα nootropics (ιδιαίτερα piracetam), υπάρχουν στην πραγματικότητα σχετικά λίγες παρενέργειες. Μερικοί άνθρωποι καταγράφουν τις παρενέργειες της noopept ως ευερεθιστότητα, ναυτία και άγχος. Άλλοι διαπιστώνουν ότι η noopept δημιουργεί αίσθηση αϋπνίας εάν ληφθεί πολύ αργά το βράδυ.

 

Αν και τα ανέκδοτα από κοινότητες όπως το Reddit και το Longecity είναι πολύτιμα, η επιστημονική βιβλιογραφία δείχνει σχεδόν καθόλου ανεπιθύμητες παρενέργειες. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας δεν αναφέρεται καθόλου στις ανεπιθύμητες παρενέργειες και τα ζητήματα τοξικότητας δεν ήταν προβληματικά. Η έλλειψη ανεπιθύμητων παρενεργειών είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το φάρμακο εγκρίθηκε για χρήση σε ιατρικά περιβάλλοντα.

 

Γενικά, το noopept θεωρείται καλά ανεκτό ακόμη και με μια άμεση σύγκριση του piracetam. Οι ερευνητές πήραν δίκαιες δόσεις noopept και piracetam (μετρούμενες με την επίδρασή τους στη γνωστική λειτουργία) και είδαν 1,8 φορές λιγότερες παρενέργειες που σχετίζονται με noopept από το piracetam.
 

7. Αγοράστε Noopept   Raw Σκόνη για SZOB

  Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια παραγγελία για την ακατέργαστη σκόνη Noopept .

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.
Noopept βίντεο πρώτης σκόνης


Noopept ακατέργαστη σκόνη Προδιαγραφές:Ονομα Noopept
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Cas

157115-85-0

Χημική δοκιμή

≥98 %

Διαλυτότητα διαλυτό στο νερό

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

10-30 mg

Χρόνος έναρξης

30 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Noopept ακατέργαστη σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.


2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.


3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Χωρίς σκόνη ακατέργαστη σκόνη HNMR | SZOB


157115-85 0Noopept HNMRjpg.jpg
Εξεταστική