Πούδρα ορλιστάτης (96829-58-2)

Λεπτομέρειες προϊόντος


Τι είναι η σκόνη ορλιστάτης;


Το Orlistat, επίσης γνωστό ως xenical για το εμπορικό σήμα, είναι ένα φάρμακο που έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Η κύρια λειτουργία του είναι να εμποδίζει την απορρόφηση των λιπών από την ανθρώπινη δίαιτα, μειώνοντας έτσι την θερμιδική πρόσληψη. Στη συνέχεια, βοηθούν στην επίτευξη της απώλειας λίπους. Η απώλεια της απώλειας βάρους Orlistat λειτουργεί με την αναστολή της παγκρεατικής λιπάσης, ενός ενζύμου που διασπά τα τριγλυκερίδια στο έντερο. διαφορετική από τη σιβουτραμίνη και την κλενβουτερόλη.

Ποιες είναι οι προδιαγραφές της πρώτης σκόνης Orlistat στην αγορά;

         

Υπάρχουν τρεις γενικές ορλιστάτες: Xenica, Alli, σκόνη ορλιστάτης.

Το Xenical παράγεται από τη Roche και περιέχει το δραστικό συστατικό Orlistat 120 mg.

Το Alli είναι εμπορικό σήμα για το Orlistat 60mg και είναι ένα φάρμακο χωρίς ιατρική συνταγή. Η Alli είναι η μισή δύναμη του Orlistat 120mg, Alli και Xenical που χορηγείται μόνο με ιατρική συνταγή. Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ τους.

Οι δύο πρώτες εξειδικεύσεις του Orlistat πωλούνται συνήθως μέσω των μορφών δισκίων, χαπιών, καψουλών. Ωστόσο, η σκόνη Orlistat είναι άλλη από την ορλιστάτη, όλα τα τελικά φάρμακα Orlistat κατασκευάζονται από την σκόνη Orlistat.

Τι είναι η σκόνη σε σκόνη Orlistat;


Η σκόνη της ορλιστάτης είναι η σκόνη πρώτης ύλης της ορλιστάτης, είναι ένα είδος λευκής σκόνης, καθαρότητας 99%, συνήθως αποθηκεύεται στους 2-8 ° C, CAS: 96829-58-2, Μοριακός τύπος: C29H53NO5

Μοριακό Βάρος: 495,7, Σημείο τήξης: 50 ° C. Οι περισσότεροι προμηθευτές προϊόντων στεροειδών αγοράζουν πρώτες ορλιστάτες και το κάνουν σε όλες τις διαφορετικές μορφές φαρμάκων Orlistat, όπως δισκία Orlistat, χάπια Orlistat, κάψουλα Orlistat ...

Τα οφέλη των πρώτων στεροειδών σκόνης Orlistat


Τα οφέλη του xenical orlistat επηρεάζουν ιδιαίτερα την απώλεια λίπους.Αυτή η φαρμακευτική αγωγή χρησιμοποιείται με ιατρική άσκηση, αλλαγή συμπεριφοράς και πρόγραμμα διατροφής με μειωμένες θερμίδες για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Χρησιμοποιείται από ορισμένους υπέρβαρους, όπως είναι εκείνοι που είναι παχύσαρκοι ή έχουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το βάρος. Η λήψη του orlistat μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μην πάρετε πίσω το βάρος που έχετε χάσει. Η απώλεια βάρους και η διατήρησή της μπορούν να μειώσουν τους πολλούς κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με την παχυσαρκία, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη, της υψηλής αρτηριακής πίεσης και της μικρότερης διάρκειας ζωής.

Άλλα οφέλη για την υγεία που σχετίζονται με τη σκόνη Olistat

 Οι ασθενείς που λαμβάνουν Olistat βιώνουν πτώση των ολικών επιπέδων χοληστερόλης, καθώς και χαμηλότερες μετρήσεις της LDL χοληστερόλης (το κακό είδος).

 Μια ανάλυση πολλαπλών μελετών με ασθενείς που έλαβαν Olistat έδειξε ελαφρά μείωση της αρτηριακής πίεσης.

 Οι συμμετέχοντες στην τετραετή σουηδική μελέτη των ατόμων που χρησιμοποιούν ορλιστάτη έπεσαν τον κίνδυνο να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2 από ένα επιβλητικό 37%

Οι θετικές αλλαγές σε αυτούς τους δείκτες υγείας μπορεί να οδηγήσουν σε χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.

Πώς λειτουργεί η ορλιστάτη σε σκόνη;


Η σκόνη ορλιστάτης δρα τοπικά στο έντερο (έντερο). Η ορλιστάτη δρουν εμποδίζοντας τα ένζυμα (λιπάσες) από το να διασπάσουν το λίπος στο έντερο και επιτρέποντάς του να περάσει μέσα από το σώμα χωρίς δίαιτα. Αυτό με τη σειρά του μειώνει τον αριθμό θερμίδων που απορροφώνται από το σώμα. Στη συνιστώμενη δόση των 120 mg τρεις φορές την ημέρα, το Orlistat μειώνει την απορρόφηση του λίπους κατά 30%. Αν και το Orlistat είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο απώλειας βάρους, δεν είναι ένα θαύμα απώλειας βάρους ορλιστάτη. ... Η ορλιστάτη είναι αποτελεσματική στην πρόληψη της απορρόφησης λίπους από τη διατροφή σας που θα σας βοηθήσει να μειώσετε τη συνολική πρόσληψη θερμίδων. Συνιστάται να μειώσετε τις θερμίδες διατροφής κατά περίπου 500 θερμίδες την ημέρα.
Κοινή δοσολογία σκόνης ορλιστάτης


Το Orlistat χρησιμοποιήθηκε από του στόματος ως κάψουλα και κάψουλα χωρίς συνταγή. Η συνιστώμενη δοσολογία του Orlistat είναι μία δόση 120 mg (μια κάψουλα) μία φορά, τρεις φορές την ημέρα. Πάρτε το orlistat κατά τη διάρκεια ενός γεύματος ή μέχρι 1 ώρα μετά το γεύμα. Εάν χάσετε ένα γεύμα ή δεν έχετε λίπος, μπορείτε να παραλείψετε τη δόση σας. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες στην ετικέτα συνταγής ή στην ετικέτα συσκευασίας και ρωτήστε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας για να εξηγήσετε οποιοδήποτε μέρος δεν καταλαβαίνετε. Πάρτε την ορλιστάτη ακριβώς σύμφωνα με τις οδηγίες. Μην το παίρνετε περισσότερο ή λιγότερο από αυτό ή το παίρνετε συχνότερα από αυτό που ορίστηκε από το γιατρό σας ή αναφέρεται στη συσκευασία.

Πριν χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη Orlistat:


Ελέγξτε τις πληροφορίες. Αν έχετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα, δεν επιτρέπεται να το πάρετε:

Είστε αλλεργικοί στην ορλιστάτη ή σε άλλα φάρμακα.

Παίρνετε φάρμακα που καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα όπως η κυκλοσπορίνη (Neoral, Sandimmune).

Είχατε μεταμόσχευση οργάνου ή έχετε χολόσταση (κατάσταση κατά την οποία η ροή της χολής από το ήπαρ είναι αποκλεισμένη) ή σύνδρομο δυσαπορρόφησης (προβλήματα απορρόφησης τροφής)

Έχετε ή είχατε ποτέ κάποια διατροφική διαταραχή όπως νευρική ανορεξία ή βουλιμία, διαβήτη, πέτρες στα νεφρά, παγκρεατίτιδα (φλεγμονή ή πρήξιμο του παγκρέατος) ή χοληδόχο κύστη ή ασθένεια του θυρεοειδούς.

Είστε έγκυος, σκοπεύετε να μείνετε έγκυος ή θηλάζετε. Μην πάρετε το orlistat εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

παρενέργεια orlistat. σκόνη ορλιστάτης

Όταν παίρνετε την ωμή σκόνη Orlistat:


διαιρέστε την ποσότητα του καθημερινού λίπους, των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών

Ενώ παίρνετε orlistat απώλεια βάρους, θα πρέπει να αποφύγετε τρόφιμα που με περισσότερο από 30% λίπος.

Όταν τρώτε κρέας, πουλερικά (κοτόπουλο) ή ψάρι, φάτε μόνο 2 ή 3 ουγγιές (55 ή 85 γραμμάρια) για μια μερίδα, τα άπαχα κομμάτια κρέατος είναι εντάξει. με περισσότερους κόκκους, φρούτα και λαχανικά. Αντικαταστήστε τα προϊόντα πλήρους γάλακτος με μη γαλακτοκομικά ή 1% γάλα και με γαλακτοκομικά προϊόντα με μειωμένη ή χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

Πάρτε μια καθημερινή πολυβιταμίνη που περιέχει βιταμίνες Α, D, E, K και β-καροτένιο

Το Orlistat εμποδίζει την απορρόφηση από το σώμα ορισμένων λιποδιαλυτών βιταμινών και βήτα καροτίνης. Επομένως, όταν χρησιμοποιείτε το orlistat, πρέπει να πάρετε μια καθημερινή πολυβιταμίνη που περιέχει βιταμίνες A, D, E, K και β-καροτένιο. Διαβάστε την ετικέτα για να βρείτε ένα πολυβιταμινούχο προϊόν που περιέχει αυτές τις βιταμίνες. Πάρτε την πολυβιταμίνη μία φορά την ημέρα, 2 ώρες πριν ή 2 ώρες μετά τη λήψη του orlistat, ή πάρτε την πολυβιταμίνη κατά την ώρα του ύπνου.

πάρτε orlistat, δόση orlistat, σκόνη orlistat, αγοράστε orlistst

Αφού το χρησιμοποιήσετε:


Κρατήστε αυτό το φάρμακο στο δοχείο, ερμητικά κλειστό, μακριά από παιδιά.

Η ημερομηνία λήξης του Orlistat είναι συνήθως 2 χρόνια, καλύτερα να το αποθηκεύετε σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από την υπερβολική θερμότητα, την υγρασία (όχι στο μπάνιο) και το φως.

Ο καλύτερος τρόπος για την απόρριψη του φαρμάκου σας είναι μέσω ενός προγράμματος ανάληψης φαρμάκου αντί να ξεπλύνετε αυτό το φάρμακο κάτω από την τουαλέτα.
Κύκλος σκόνης ορλιστάτης


Η σκόνη της ορλιστάτης πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά για να είναι αποτελεσματική.

Η απώλεια βάρους αρχίζει κανονικά εντός 2 εβδομάδων και συνεχίζεται για 6 έως 12 μήνες στην απώλεια λίπους του Orlistat. Στη συνέχεια, η σκόνη ορλιστάτης θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε αυτό το νέο μικρό βάρος και να βοηθήσετε στην αποφυγή της επαναφοράς του βάρους.

Η βελτίωση των παραγόντων κινδύνου (όπως η μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, η ομαλοποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και η μείωση των επιπέδων χοληστερόλης) παρατηρείται συνήθως εντός ενός μηνός από την έναρξη της θεραπείας και διατηρείται κατά τη διάρκεια της θεραπείας με Orlistat.

Η παρενέργεια της πρώτης σκόνης Orlistat


Τα περισσότερα φάρμακα έχουν παρενέργειες και η ορλιστάτη δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι πιθανές συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν:

 Μειωμένη απορρόφηση λιποδιαλυτών βιταμινών όπως η βιταμίνη Α, D, E και Κ.

Υπάρχοντες πόνοι στο κάτω μέρος της πλάτης.

Διακόλληση στα ούρα και δυσκολία στην ούρηση.

Υπάρχουν προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν απώλεια όρεξης, σκοτεινά ούρα, κιτρίνισμα από το δέρμα και τα μάτια, και ναυτία.

 Τα προβλήματα των νεφρών.

Υπάρδαμα στους αστραγάλους.

Συνοχρότητα της αναπνοής και της κούρασης.

 Λιπαρά ή λιπαρά κόπρανα.

 Αυξημένες κινήσεις του εντέρου, χαλαρά κόπρανα και αδυναμία ελέγχου των εντέρων.
Πώς να κάνετε την κάψουλα Ortlistat από την Orlistat pwoder;


Τα συστατικά μιας κάψουλας Orlistat (120 mg)

Δραστικό συστατικό - ορλιστάτη

κάθε κάψουλα ορλιστάτης περιέχει 120 mg ορλιστάτη.

Ανενεργά συστατικά -

Η κάψουλα περιέχει επίσης:

μικροκρυσταλλική κυτταρίνη

γλυκολικό άμυλο νατρίου

povidone

λαυρυλοθειικό νάτριο

τάλκης.

Το κέλυφος της κάψουλας περιέχει:

ζελατίνη

ινδικο καρμίνη.

διοξείδιο τιτανίου.

Η μελάνη εκτύπωσης περιέχει:

γομμαλάκα

λεκιθίνη.

διμεθικόνη.

οξείδιο σιδήρου μαύρο.

Οι κάψουλες orlistat διατίθενται σε συσκευασίες κυψέλης που περιέχουν 42 και 84 κάψουλες
Πού να αγοράσετε Olistat σκόνη σε απευθείας σύνδεση;


Είναι δύσκολο να αγοράσετε σκόνη Olistat στο κατάστημα, Μπορείτε να αγοράσετε πηγή σκόνη Olistat σε απευθείας σύνδεση.

Λιγότερο καθαρότητα σκόνη Olistat θα έχει μικρότερο αποτέλεσμα, ακόμη και επικίνδυνο, ώστε να αγοράσετε υψηλής καθαρότητας Olistat, 99% Olistat, επιλέξτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή είναι ένας μούστος.

Εάν έχετε ήδη, μπορείτε να αγοράσετε, να το πάρετε εύκολα.Αν δεν ξέρετε, τα παρακάτω συνιστώ, μπορείτε να δοκιμάσετε.

ακατέργαστο βίντεο σκόνης Orlistat

πρώτες προδιαγραφές σκόνης ορλιστάτης


Ονομα Ισοκαπροική τεστοστερόνη
Εμφάνιση Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
Cas

96829-58-2

Χημική δοκιμή > 99%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

120 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία
ωμή σκόνη Orlistat Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Πρώτη σκόνη ορλιστάτης HNMR | SZOB


96829-58-2 Orlistat.jpgΕξεταστική