Οξανδρολόνη (Anavar) σκόνη (53-39-4)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η Πρώτη Οξανδρολόνη (Anavar) ;


Η οξανδρολόνη είναι ένα 17α-μεθυλιωμένο παράγωγο της διυδροτεστοστερόνης (DHT) που έχει ένα άτομο οξυγόνου στη θέση του άνθρακα στην 2 θέση. είναι ένα στοματικά ενεργό αναβολικά-ανδρογόνο στεροειδές το οποίο για πρώτη φορά έγινε διαθέσιμο ως συνταγογραφούμενο φάρμακο στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1964.


Το αρχικό εμπορικό σήμα της οξανδρολόνης ήταν η Anavar, η οποία κυκλοφορούσε στην αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις Κάτω Χώρες. Αυτό το προϊόν τελικά διακόπτεται και αντικαθίσταται στις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα νέο προϊόν που ονομάζεται Oxandrin, το οποίο είναι το μοναδικό εμπορικό σήμα που απομένει για την oxandrolone στην United Τα κράτη μέλη. Η οξανδρολόνη έχει επίσης πωληθεί με τα εμπορικά σήματα Antitriol (Ισπανία), Anatrophill (Γαλλία), Lipidex (Βραζιλία), Lonavar (Αργεντινή, Αυστραλία, Ιταλία), Protivar και Vasorome (Ιαπωνία). προϊόντα που κατασκευάζονται για τη στεροειδή μαύρη αγορά. Μεταξύ εκείνων που χρησιμοποιούν οξανδρολόνη για μη ιατρικούς σκοπούς, αναφέρεται συχνά λέξη "Var", μια συντομευμένη μορφή της μάρκας Anavar. Το Oxandrolone / Anavar αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο δημοφιλή προφορικά αναβολικά στεροειδή όλων των εποχών, και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην καλή ανοχή του. Αυτό είναι ένα από τα λίγα αναβολικά στεροειδή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια από τους άνδρες και τις γυναίκες, και είναι επίσης ένα από τα πιο ανεπιθύμητα αποτελέσματα φιλικό. Ωστόσο, σε ορισμένους κύκλους, η Anavar υποτιμάται σε μεγάλο βαθμό λόγω της ήπιας φύσης της, αλλά αυτό γενικά οφείλεται σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες.


Πολλοί τείνουν να υποθέτουν ότι όλα τα αναβολικά στεροειδή θα πρέπει να δώσουν ένα σύνολο συγκεκριμένων αποτελεσμάτων με ένα συγκεκριμένο ρυθμό εξουσίας, αλλά η πραγματικότητα μας λέει ότι τα διάφορα στεροειδή έχουν διαφορετικά αποτελέσματα και σκοπούς. Το Anavar είναι χωρίς αμφιβολία ένα εξαιρετικά ευεργετικό αναβολικό στεροειδές, αλλά για να εκτιμήσουμε τα οφέλη του πρέπει να το καταλάβουμε. Το Anavar είναι το δημοφιλές εμπορικό σήμα που σχετίζεται με το αναβολικό στεροειδές Oxandrolone που προέρχεται από διυδροτεστοστερόνη.


Η ορμόνη Oxandrolone κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1960 με την εμπορική ονομασία Anavar από την GD Searle & co. και θεωρήθηκε ότι φέρει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Εντούτοις, το 1989 η Searle θα διακόψει την ένωση. αυτό οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στην πίεση της FDA που είχε σφίξει την πρόσφυση της στην αγορά αναβολικών στεροειδών. Μια σημαντική σημείωση. Η Searle διέθετε επίσης τα δικαιώματα αδειοδότησης στην πλειοψηφία των προϊόντων Oxandrolone στην παγκόσμια αγορά, γεγονός που θα οδηγούσε σε αυτή τη στεφανιαία κατάσταση να εξαφανίζεται αυτή τη στιγμή. Το 1995, η ορμόνη Oxandrolone θα επανεμφανιστεί χάρη στη Bio-Technology General CORP (BTG),


τώρα Savient, με την επωνυμία Oxandrin. Η BTG θα κατέχει μονοπώλιο στο προϊόν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που οδηγεί το κόστος της μέσω της οροφής. Ευτυχώς, μερικά αμερικανικά φαρμακεία όπως η Watson θα ξεκινήσουν την παραγωγή γενικής Oxandrolone τα τελευταία χρόνια οδηγώντας το κόστος κάτω. Ωστόσο, παραμένει ένα από τα πιο ακριβά αναβολικά στεροειδή στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων και όταν αγοράζονται από τα περισσότερα υπόγεια εργαστήρια. Σημαντική σημείωση για μελλοντική αγορά. ενώ το Anavar παραμένει το κοινό συνημμένο όνομα για την ορμόνη Oxandrolone, το ίδιο το όνομα Anavar δεν χρησιμοποιείται από καμία φαρμακευτική εταιρεία ανθρώπινου βαθμού που κατασκευάζει Oxandrolone.

2. Πώς Πρωτεΐνη ακατέργαστης οξανδρολόνης (Anavar) ;


Η οξανδρολόνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας ευρείας ποικιλίας διαταραχών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται το ιδιοπαθές βραχύ ανάστημα, το σύνδρομο Turner, η απώλεια μάζας σώματος από καταβολική νόσο ή μακροχρόνια θεραπεία με κορτικοστεροειδή, σοβαρά εγκαύματα, χειρουργικά ή γενικά τραύματα, οστεοπόρωση, αναιμία, κληρονομικό αγγειοοίδημα, Προκαλούμενη από το AIDS σπατάλη, αλκοολική ηπατίτιδα και υπογοναδισμό. Κάποιοι bodybuilders χρησιμοποιούν επίσης την Oxandrolone για τις ιδιότητές τους στην ανάπτυξη μυών. Η οξανδρολόνη είναι καλά καθιερωμένη ως ασφαλής θεραπεία για τους ανθρώπους που αναρρώνουν από σοβαρά εγκαύματα. Η ιατρική έρευνα έχει επίσης καθορίσει την αποτελεσματικότητα της οξανδρολόνης στην υποβοήθηση της ανάπτυξης κοριτσιών με σύνδρομο Turner. Παρόλο που η οξανδρολόνη έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για να επιταχύνει την ανάπτυξη σε παιδιά με ιδιοπαθή σύντομο ανάστημα, είναι απίθανο να αυξηθεί το ύψος των ενήλικων και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ακόμη και να μειωθεί. Συνεπώς, η οξανδρολόνη έχει αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό από αυξητική ορμόνη για τη χρήση αυτή. Η οξανδρολόνη έχει ερευνηθεί και συνταγογραφηθεί ως θεραπεία για μια ευρεία ποικιλία συνθηκών. Είναι εγκεκριμένο από το FDA για τη θεραπεία της οστεοπόρωσης, συμβάλλοντας στην αύξηση του σωματικού βάρους και εξουδετερώνοντας την καταβολική επίδραση της μακροχρόνιας θεραπείας με κορτικοστεροειδή. Από το 2016, συχνά συνταγογραφείται για να επιταχύνει την ανάρρωση από σοβαρά εγκαύματα, να βοηθήσει στην ανάπτυξη κοριτσιών με σύνδρομο Turner και να εξουδετερώσει τη σπατάλη που προκαλείται από το HIV / AIDS.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε πούδρα ακατέργαστης οξανδρολόνης (Anavar);


Το Oxandrolone / Anavar χορηγείται συνήθως μόνο για λίγες εβδομάδες, μην πάρετε αυτό το φάρμακο σε μεγαλύτερες ή μικρότερες ποσότητες ή για περισσότερο από το συνιστώμενο. Τα δισκία από του στόματος Oxandrolone περιέχουν 2,5 mg ή 10 mg του αναβολικού στεροειδούς Oxandrolone. Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα συνήθως 2 έως 4 φορές την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Μπορεί να λαμβάνεται με τροφή ή γάλα εάν εμφανιστεί διαταραχή στο στομάχι. Η δοσολογία βασίζεται στην ιατρική σας κατάσταση και στην αντίδραση στη θεραπεία.


Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο τακτικά για να αποκομίσετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Για να σας βοηθήσουμε να το θυμηθείτε, το παίρνετε την ίδια ώρα κάθε μέρα. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται συνήθως μόνο για βραχυχρόνια θεραπεία. Η κακή χρήση ή η κατάχρηση ενός αναβολικού στεροειδούς μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως καρδιακές παθήσεις (συμπεριλαμβανομένης καρδιακής προσβολής), εγκεφαλικό επεισόδιο, ηπατική νόσο, ψυχικά προβλήματα / προβλήματα διάθεσης, ανώμαλη συμπεριφορά αναζήτησης φαρμάκων ή ακατάλληλη ανάπτυξη οστού (σε εφήβους). Μην αυξάνετε τη δόση σας ή χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο πιο συχνά ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το συνταγογραφούμενο. Όταν ένα αναβολικό στεροειδές χρησιμοποιείται κατάχρηση ή κατάχρηση, μπορεί να έχετε συμπτώματα απόσυρσης (όπως κατάθλιψη, ευερεθιστότητα, κόπωση) όταν σταματάτε ξαφνικά τη χρήση του φαρμάκου. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν από εβδομάδες έως μήνες.

 

Η οξανδρολόνη / Anavar έχει συχνά ονομάζεται ασθενές στεροειδές. Μέρος του λόγου αυτού είναι ότι η χρήση ενός στεροειδούς κατηγορίας Ι μόνη της δεν είναι ποτέ μέγιστη αποτελεσματικότητα. Η άλλη αιτία είναι ότι οι bodybuilders και οι συγγραφείς στον τομέα κάνουν μερικές φορές ατυχείς και παράλογες συγκρίσεις όταν κρίνουν τα αναβολικά στεροειδή. Αν λένε 8 δισκία την ημέρα δεν έχει μικρή ποσότητα, τότε ένα φάρμακο είναι προφανές άχρηστο ή αδύναμο. Και παραδοσιακά, η οξανδρολόνη ήταν διαθέσιμη σε δισκία Anavar 2,5 mg, αποδεικνύοντας μόνο 20 mg ημερησίως με τέτοια χρήση, η οποία ανέρχεται σε μόνο 140 mg / εβδομάδα. Για σύγκριση, η τεστοστερόνη σε αυτή τη δόση παρέχει επίσης ελάχιστα αποτελέσματα. Πράγματι, λίγα αναβολικά στεροειδή δίνουν δραστικά αποτελέσματα σε αυτή τη δόση, αλλά δεν λέγονται αδύναμα γι 'αυτό το λόγο. Το σωστό συμπέρασμα είναι ότι τέτοια δισκία Anavar ήταν ατομικά αδύναμα, αλλά όχι ότι το φάρμακο στερείται δραστικότητας.

 

Το Anavar δεν αρωματίζει ή μετατρέπεται σε DHT και έχει χρόνο ημίσειας ζωής 8 ωρών. Έτσι, μια μέτρια δόση που λαμβάνεται το πρωί είναι σε μεγάλο βαθμό έξω από το σύστημα τη νύχτα, αλλά παρέχει λογικά επίπεδα ανδρογόνου κατά τη διάρκεια της ημέρας και νωρίς το βράδυ .

 

Μια μελέτη έδειξε ότι η οξανδρολόνη είναι ανώτερη από την τεστοστερόνη και το Deca (νανδρολόνη) για τη μείωση του κοιλιακού λίπους στους άνδρες ή τουλάχιστον στους παχύσαρκους ηλικιωμένους άνδρες στις συγκεκριμένες χαμηλές δόσεις που μελετήθηκαν, οι οποίες δεν ήταν απαραίτητα ισοδύναμες. Από αυτό, μερικοί έχουν κάνει ευρείες γενικεύσεις στο bodybuilding. Ωστόσο, αυτό δεν μεταφέρει αναγκαστικά σε αναβολικούς στεροειδείς κύκλους σε δόσεις που χρησιμοποιούνται συνήθως σε bodybuilding. Στην περίπτωση της υπό εξέταση μελέτης, αναμένω ότι η διαφορά στα αποτελέσματα θα ήταν σχετική με τη δόση.


Στην πράξη, στις ολικές δόσεις ανδρογόνων που χρησιμοποιούνται συνήθως, μπορεί κανείς να κόψει εξίσου αποτελεσματικά χωρίς οξανδρολόνη όπως με, δεδομένης οποιασδήποτε από διάφορες πιθανές υποκαταστάσεις για την οξανδρολόνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το φάρμακο είναι αναποτελεσματικό, αλλά ότι άλλα ανδρογόνα, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης, είναι επίσης αποτελεσματικά σε υψηλή δόση για απώλεια λίπους στην κοιλιά.
 

4. Δοσολογία πούδρας ακατέργαστης οξανδρολόνης (Anavar)


Η οξανδρολόνη ενδείκνυται ως επικουρική θεραπεία για την αντιστάθμιση του καταβολισμού της πρωτεΐνης που σχετίζεται με την παρατεταμένη χορήγηση κορτικοστεροειδών και για την ανακούφιση του πόνου των οστών που συχνά συνοδεύει την οστεοπόρωση. Η δοσολογία βασίζεται στην ιατρική σας κατάσταση και στην ανταπόκρισή σας στη θεραπεία. 5-10 mg ημερησίως με 20 mg ημερησίως κανονικά τη μέγιστη δόση,


Μια τέτοια χρήση θα διαρκεί κανονικά 2-4 εβδομάδες με ένα μικρό διάλειμμα μετά τη χρήση πριν από την εφαρμογή του επόμενου κύκλου 2-4 εβδομάδων.


Για τους άνδρες που βελτιώνουν την αθλητική απόδοση, η δόση 20-30mg ανά ημέρα θα προσφέρει αθλητική βελτίωση, αλλά οι περισσότεροι θα βρουν 40-50mg / ημέρα για να είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί. Τα 80 mg / ημέρα δεν είναι ασυνήθιστα, αλλά αυτό θα αυξήσει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών.


Ωστόσο, στην περίπτωση χρήσης χαμηλών δόσεων, πιστεύω ότι είναι σωστό το συμπέρασμα ότι για τα περισσότερα άτομα, η χρήση χαμηλής δόσης Anavar είναι πιο αποτελεσματική για την κοπή από τις ίδιες δοσολογίες των περισσότερων άλλων αναβολικών στεροειδών. Αυτό μπορεί να είναι εν μέρει ή εξ ολοκλήρου από την προσθετική επίδραση με τη φυσική τεστοστερόνη: η χρήση της οξανδρολόνης μπορεί να μην καταστείλει την παραγωγή της, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει τόσο την πλήρη επίδραση της φυσικής τεστοστερόνης του όσο και την επίδραση της οξανδρολόνης. Αντίθετα, η χρήση χαμηλής δόσης τεστοστερόνης ή νανδρολόνης έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική καταστολή της φυσικής τεστοστερόνης και επομένως υπάρχει μικρότερη συνολική επίδραση.

 
5. Προειδοποίηση για την πούδρα ακατέργαστης οξανδρολόνης (Anavar)


Εάν είστε αλλεργικοί σε αυτό ή εάν έχετε τα ακόλουθα συμπτώματα, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε Oxandrolone / Anavar:

-προσαρμοσμένη νεφρική νόσο,

- καρκίνο του μαστού (σε άνδρες ή σε γυναίκες που έχουν υπερασβεσταιμία)

-είτε είστε έγκυος

-καρκίνος του προστάτη

-ψηλά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα σας (υπερασβεστιαιμία)

- Εγκυμοσύνη, λόγω πιθανής αρρενωπότητας του εμβρύου. Η οξανδρολόνη έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί εμβρυοτοξικότητα, εμβρυοτοξικότητα, στειρότητα και αρρενοποίηση απογόνων θηλυκών ζώων όταν χορηγείται σε δόσεις 9 φορές μεγαλύτερες από τη δόση του ανθρώπου .


Όπως και άλλες AAS, η οξανδρολόνη ενδέχεται να επιδεινώσει την υπερασβεστιαιμία αυξάνοντας την οστεολυτική απορρόφηση των οστών. Όταν λαμβάνεται από έγκυες γυναίκες, η οξανδρολόνη μπορεί να έχει ανεπιθύμητες ενέργειες όπως η αρρενωπή στο έμβρυο. Η Oxandrolone αυξάνει σημαντικά την αραίωση του αίματος της warfarin, μερικές φορές επικίνδυνα. Τον Απρίλιο του 2004, η Savient Pharmaceuticals δημοσίευσε μια προειδοποίηση ασφάλειας μέσω των προειδοποιητικών υγειονομικών συμβούλων του FDA για αυτό. Το Oxandrolone μπορεί επίσης να εμποδίσει το μεταβολισμό των από του στόματος υπογλυκαιμικών παραγόντων. Μπορεί να επιδεινώσει το οίδημα κορτικοστεροειδή ή αδρενοκορτικοτροπική ορμόνη.


Τα αναβολικά στεροειδή είναι συνθετικά παράγωγα της τεστοστερόνης. Ορισμένα κλινικά αποτελέσματα και ανεπιθύμητες αντιδράσεις καταδεικνύουν τις ανδρογονικές ιδιότητες αυτής της κατηγορίας φαρμάκων. Δεν έχει επιτευχθεί ο πλήρης διαχωρισμός των αναβολικών και ανδρογόνων επιδράσεων. Οι δράσεις των αναβολικών στεροειδών είναι συνεπώς παρόμοιες με εκείνες των ανδρών σεξουαλικών ορμονών με πιθανότητα να προκαλέσουν σοβαρές διαταραχές της ανάπτυξης και της σεξουαλικής ανάπτυξης εάν δοθούν σε μικρά παιδιά. Τα αναβολικά στεροειδή καταστέλλουν τις γοναδοτροπικές λειτουργίες της υπόφυσης και μπορούν να ασκήσουν άμεση επίδραση στους όρχεις.

 

Οι γυναίκες θα πρέπει να παρακολουθούνται για σημάδια virilization (εμβάθυνση της φωνής, hirsutism, ακμή, clitoromegaly). Η διακοπή της φαρμακοθεραπείας κατά τη στιγμή της απόδειξης ήπιας ιορριμότητας είναι απαραίτητη για την πρόληψη της μη αναστρέψιμης βιολίωσης. Ορισμένες μεταβολές στις γυναίκες είναι μη αναστρέψιμες ακόμη και μετά από άμεση διακοπή της θεραπείας και δεν εμποδίζονται από την ταυτόχρονη χρήση οιστρογόνων. Οι ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως μπορεί επίσης να εμφανιστούν.

 

Χοληστατική ηπατίτιδα και ίκτερος μπορεί να εμφανιστούν με 17-άλφα-αλκυλιωμένα ανδρογόνα σε σχετικά χαμηλή δόση. Εάν εμφανιστεί χολοστατική ηπατίτιδα με ίκτερο ή αν οι δοκιμασίες ηπατικής λειτουργίας είναι ανώμαλες, η χορήγηση της οξανδρολόνης θα πρέπει να διακόπτεται και η αιτιολογία θα πρέπει να προσδιορίζεται. Ο ίκτερος που προκαλείται από φάρμακα είναι αναστρέψιμος όταν διακόπτεται η φαρμακευτική αγωγή.

Στα παιδιά, η θεραπεία με ανδρογόνα μπορεί να επιταχύνει την ωρίμανση των οστών χωρίς να παράγει αντισταθμιστική αύξηση στην γραμμική ανάπτυξη. Αυτό το δυσμενές αποτέλεσμα έχει ως αποτέλεσμα το μειωμένο ύψος των ενηλίκων. Όσο μικρότερο είναι το παιδί, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να συμβεί το τελικό ώριμο ύψος. Η επίδραση στην ωρίμανση των οστών θα πρέπει να παρακολουθείται με αξιολόγηση της ηλικίας των οστών του αριστερού καρπού και του χεριού κάθε 6 μήνες
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της πρώτης σκόνης Oxandrolone (Anavar) ;


Σχεδόν η πλήρης απουσία παρενεργειών καθιστά την Oxandrolone ένα από τα ασφαλέστερα στεροειδή. Δεν είναι αρωματισμένο και σε οποιαδήποτε δοσολογία δεν επηρεάζει την παραγωγή ενδογενούς τεστοστερόνης.

Η κοινή ανεπιθύμητη ενέργεια που παρατηρείται στην Oxandrolone είναι η ναυτία, ο εμετός, ο πονοκέφαλος, οι αλλαγές στο χρώμα του δέρματος, το αυξημένο / μειωμένο σεξουαλικό ενδιαφέρον, το λιπαρό δέρμα, η τριχόπτωση και η ακμή. Γνωστό ή ύποπτο καρκίνωμα του προστάτη ή του αρσενικού μαστού.

Καρκίνωμα του μαστού σε γυναίκες με υπερασβεστιαιμία (ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή μπορεί να διεγείρουν την οστεολυτική απορρόφηση των οστών). Κύηση, λόγω πιθανής αρρενοποίησης του εμβρύου. Η οξανδρολόνη έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί εμβρυοτοξικότητα, εμβρυοτοξικότητα, στειρότητα και αρρενοποίηση απογόνων θηλυκών ζώων όταν χορηγείται σε δόσεις 9 φορές μεγαλύτερες από τη δόση του ανθρώπου. Νεφρώσεις, η νεφρωτική φάση της νεφρίτιδας. Υπερασβεστιαιμία. Μια άλλη πιθανή παρενέργεια είναι η διάρροια. Ωστόσο, αυτό το αποτέλεσμα παρατηρήθηκε σε πολύ μικρό αριθμό αθλητών και μόνο σε υψηλές δόσεις.
 

7. Αγοράστε σκόνη Oxandrolone (Anavar) για SZOB


  Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια σειρά πρώτων υλών Oxandrolone / Anavar .

Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

  Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Θα σταλεί εντός 12 ωρών .

Βίντεο σε σκόνη Oxandrolone (Anavar)
Πρωτεΐνη ακατέργαστης οξανδρολόνης (Anavar) Προδιαγραφές:Ονομα Oxandrolone / Anavar
Εμφάνιση Λευκή ή υπόλευκη κρυσταλλική σκόνη
Cas

53-39-4

Χημική δοκιμή ≥98%
Διαλυτότητα

Νερό έως 100mM

DMSO έως 100mM

Απώλεια στο στέγνωμα

≤1.0%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

20 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Πρώτη σκόνη Oxandrolone (Anavar) Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Πρώτη οξειδαρόνη (Anavar) σε σκόνη HNMR | SZOB


53-39-4 OxandroloneAnavar HNMR.jpg
Εξεταστική