Οξυμεθολόνη (Anadrol) σκόνη (434-07-1)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη οξυμεθολόνης / Anadrol;


Η οξυμεθολόνη, επίσης γνωστή ως 2-υδροξυμεθυλενο-17α-μεθυλο-4,5α-διυδροτεστοστερόνη (2-υδροξυμεθυλενο-17α-μεθυλο-DHT) ή ως 2-υδροξυμεθυλενο- 17α- μεθυλανδροστανο- 17β- ολ- 3- το ανδροστανο στεροειδές και ένα 17α-αλκυλιωμένο παράγωγο της DHT. Η οξυμεθολόνη περιγράφηκε για πρώτη φορά σε μια επιστολή του 1959 από τους επιστήμονες της Syntex. Εισήχθη για ιατρική χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Η οξυμεθολόνη είναι ένα συνθετικό, στοματικά ενεργό αναβολικά-ανδρογόνο στεροειδές (AAS) και 17α-μεθυλιωμένο παράγωγο διυδροτεστοστερόνης (DHT) το οποίο χρησιμοποιείται στη θεραπεία της αναιμίας και πολλών άλλων καταστάσεων. Λειτουργεί αυξάνοντας την ποσότητα της ορμόνης (ερυθροποιητίνη ) που εμπλέκονται στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων. Πωλούνται υπό την επωνυμία Anadrol και Anapolon μεταξύ άλλων. Η οξυμεθολόνη κυκλοφορεί στο εμπόριο με ποικίλα εμπορικά σήματα, όπως τα Androyd, Anadrol, Anapolon, Anasteronal, Androlic, Hemogenin, Oxitoland, Oxitosona, Oxyanabolic, Oxybolone, Roboral, Synasteron και Zenalosyn. Η οξυμεθολόνη είναι ένα από τα λίγα AAS που παραμένουν διαθέσιμα για ιατρική χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα άλλα (από τον Νοέμβριο του 2017) είναι τεστοστερόνη, κυπιονική τεστοστερόνη, enanthate τεστοστερόνης, ενδεκανοϊκή τεστοστερόνη, μεθυλοτεστοστερόνη, φλουοξυμεστερόνη, δεκανοανική νανδρολόνη και οξανδρολόνη.

 

Παρουσιάστηκε πιο συχνά ως δισκίο 50 mg, η οξυμεθολόνη λέγεται ότι είναι ένα από τα "ισχυρότερα" και "πιο ισχυρά" AAS που διατίθενται για ιατρική χρήση. Παρομοίως, υπάρχει ο κίνδυνος παρενεργειών. Η οξυμεθολόνη είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην προώθηση εκτεταμένων κερδών στη σωματική μάζα, κυρίως με τη σημαντική βελτίωση της σύνθεσης πρωτεϊνών. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείται συχνά από bodybuilders και αθλητές.

2. Πώς η ακατέργαστη σκόνη Oxymetholone / Anadrol Works;


Οι κύριες κλινικές εφαρμογές της οξυμεθολόνης περιλαμβάνουν τη θεραπεία της οστεοπόρωσης και της αναιμίας, καθώς και την τόνωση της μυϊκής ανάπτυξης σε υποσιτισμένους ή υποανάπτυστους ασθενείς. Η οξυμεθολόνη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην προώθηση εκτεταμένων κερδών στη σωματική μάζα, κυρίως με τη σημαντική βελτίωση της πρωτεϊνικής σύνθεσης, καθώς αυτή η ανανέωση, η Οξυμεθολόνη χρησιμοποιείται επίσης για σκοπούς βελτίωσης της φυσικής ή της απόδοσης από ανταγωνιστικούς αθλητές, bodybuilders και powerlifters.

Μετά την εισαγωγή της οξυμεθολόνης, αναπτύχθηκαν μη στεροειδή φάρμακα όπως η εποετίνη άλφα και αποδείχθηκε ότι είναι πιο αποτελεσματικά ως θεραπεία για την αναιμία και την οστεοπόρωση χωρίς τις παρενέργειες της οξυμεθολόνης. Το φάρμακο παρέμεινε διαθέσιμο παρά το γεγονός αυτό και βρήκε τελικά μια νέα χρήση στη θεραπεία της σπατάλης του HIV σύνδρομο.

 

Εκείνοι που συμπληρώνουν με την Οξυμεθολόνη μπορούν να περιμένουν να δουν το βάρος τους να αυξηθεί δραματικά. Ωστόσο, η έκταση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ποσότητα τροφής που καταναλώνουν. Τα άτομα που ακολουθούν μια καλή δίαιτα διατροφής μπορούν να περιμένουν αυξήσεις των 20 κιλά σε λίγες εβδομάδες και ακόμη και τόσο υψηλές όσο τα £ 30 στο ίδιο χρονικό πλαίσιο δεν είναι τόσο σπάνια όσο θα σκεφτόταν κανείς. Ωστόσο, εάν οι θερμίδες δεν είναι εκεί για να υποστηρίξουν μια τέτοια ανάπτυξη, όπως σε ένα θερμιδικό έλλειμμα, όλη η Οξυμεθολόνη στον κόσμο δεν θα προσφέρει ένα τόσο μεγάλο κέρδος. 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη Οξυμεθολόνη / Anadrol;


Το Oxymetholone / Anadrol είναι ένα αναβολικά στεροειδή από το στόμα, το δισκίο Οξυμεθολόνη, παίρνετε αυτό το φάρμακο από το στόμα, μπορεί να ληφθεί με τροφή ή γάλα εάν εμφανιστεί διαταραχή στο στομάχι. Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο τακτικά για να αποκομίσετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Θυμηθείτε να το χρησιμοποιείτε την ίδια ώρα κάθε μέρα. Η δοσολογία βασίζεται στην ιατρική σας κατάσταση και στην αντίδραση στη θεραπεία. Μην αυξάνετε τη δόση σας ή παίρνετε αυτό συχνότερα από ό, τι κατευθύνεστε, καθώς ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών μπορεί να αυξηθεί. Μπορεί να διαρκέσει μεταξύ 3-6 μηνών πριν εμφανιστεί ένα όφελος από αυτό το φάρμακο.

 

Oxymetholone είναι όπως αναφέρθηκε πολύ ηπατικά και ηπατικά ένζυμα θα αυξηθεί κατ 'ανάγκη δραματικά με τη χρήση του. Για το λόγο αυτό, η περισσότερη χρήση Οξυμεθολόνης γενικά θα πρέπει να διατηρηθεί σε μέγιστη ηλικία 6 εβδομάδων, ενώ πολλοί δεν χρειάζεται ποτέ να υπερβούν τις 4 εβδομάδες συνολικής χρήσης. Ενώ αυτή είναι μια πολύ σύντομη διάρκεια ζωής είναι σημαντικό να σημειωθεί, Oxymetholone φαίνεται να είναι ένα από τα λίγα στεροειδή που μειώνεται πραγματικά μετά τη χρήση επεκτείνεται? πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα κι αν περάσατε από το σημάδι της 6ης εβδομάδας, πιθανότατα δεν θα πετύχατε πολλά από αυτό εκτός από το να καταστρέψετε το ήπαρ σας. Είναι παρήγορο να σημειωθεί ότι, ενώ είναι τοξικό για το συκώτι, όταν χρησιμοποιείται υπεύθυνα, κάθε τοξικό αποτέλεσμα θα ανησυχεί ελάχιστα καθώς το ήπαρ θα επιστρέψει γρήγορα στο φυσιολογικό μετά τη διακοπή της χρήσης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, καθώς αυτό το στεροειδές είναι ηπατικό, δεν φέρνει κοντά στο επίπεδο της ηπατοτοξικότητας, όπως πολλά φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή και τακτική κατανάλωση αλκοόλ.

 

Η οξυμεθολόνη είναι περαιτέρω κατάλληλη για την παροχή ομοιόμορφης αντοχής, ωστόσο αυτό είναι περισσότερο δευτερεύον χαρακτηριστικό, καθώς το ίδιο το μέγεθος είναι ο πρωταρχικός του ρόλος. Ακόμα κι έτσι, το στεροειδές παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην αντοχή όσο και στο μέγεθος καθώς μπορεί να προσφέρει εξαιρετική συνεργιστική δράση σε συνδυασμό με άλλα αναβολικά στεροειδή σε μια στοίβα. όπως θα έπρεπε, καθώς δεν είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιηθεί μόνη της. Ενώ αυτά είναι τα μεγαλύτερα οφέλη, αυξήσεις του μεγέθους και παρέχοντας στεροειδείς συνέργιες, η Οξυμεθολόνη μπορεί να είναι και εκπληκτική σε πολλούς που χρησιμοποιούνται με επιτυχία σε έναν κύκλο κοπής. συνήθως σε ανταγωνιστικούς κύκλους bodybuilding. Ενώ η Οξυμεθολόνη είναι συχνά γνωστή για την προώθηση της κατακράτησης νερού μπορεί να ελεγχθεί σε μεγάλο βαθμό και πολλοί ανταγωνιστές bodybuilders αξιοποιούν τις ιδιότητες του στεροειδούς στις τελευταίες εβδομάδες του διαγωνισμού του διαγωνισμού τους, προκειμένου να δώσουν στη σωματική μάζα πληρέστερη εμφάνιση καθώς το στεροειδές ανταποκρίνεται καλά στους υδατάνθρακες και πολλοί λαμβάνουν συχνά κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης. Είναι μια σημαντική σημείωση. όσοι είναι ευαίσθητοι στην κατακράτηση νερού συμβουλεύονται να μείνουν μακριά από αυτή την πρακτική καθώς θα καταστρέψουν την ανταγωνιστική σας διάπλαση αν δεν γνωρίζετε ακριβώς πώς να ζευγαρώσετε τη διατροφή σας με τη χρήση της.


Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στην ετικέτα συνταγών σας. Ο γιατρός σας μπορεί μερικές φορές να αλλάξει τη δόση σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην πάρετε αυτό το φάρμακο σε μεγαλύτερες ή μικρότερες ποσότητες ή για περισσότερο από το συνιστώμενο. Για να βεβαιωθείτε ότι αυτό το φάρμακο βοηθάει την κατάστασή σας, ίσως χρειαστεί συχνές εξετάσεις αίματος. Μπορεί να μην παρατηρήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στα συμπτώματά σας, αλλά η εργασία σας στο αίμα θα βοηθήσει τον γιατρό σας να καθορίσει πόσο καιρό θα σας θεραπεύσει με οξυμεθολόνη.
 

4. Δοσολογία πρώτης σκόνης Οξυμεθολόνης / Anadrol


Η δοσολογία της οξυμεθολόνης βασίζεται στην ιατρική σας κατάσταση και στην ανταπόκριση στη θεραπεία. Η τυπική χρήση είναι 50-150 mg / ημέρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται μεγαλύτερες δόσεις, όπως 300 mg / ημέρα, αλλά όταν είναι σωστά στοιβαγμένες με ένα ή περισσότερα άλλα αναβολικά στεροειδή, συχνά υπάρχει ελάχιστο όφελος από την υπέρβαση των 150 mg / ημέρα. Η προσθήκη του Anadrol σε δόση 50 mg / ημερησίως του Dianabol δεν παρέχει κανένα πρόσθετο όφελος σε έναν κύκλο στεροειδών. αντίθετα, η προσθήκη Anadrol σε 50-100 mg / ημέρα οξική τρεμbolone ή 60-80 mg / ημέρα Anavar (οξανδρολόνη) δίνει δραματική βελτίωση.


Αν παραλείψετε μια δόση, παρακαλούμε τη δόση που χάσατε μόλις το θυμηθείτε. Εάν είναι σχεδόν η ώρα για την επόμενη δόση σας, περιμένετε μέχρι τότε να πάρετε το φάρμακο και να παραλείψετε τη χαμένη δόση. Μην πάρετε επιπλέον φάρμακο για να καλύψετε τη χαμένη δόση.


Εάν υπερτερεί η δόση, ζητήστε ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης αν νομίζετε ότι έχετε λάβει υπερβολικά μεγάλο μέρος αυτού του φαρμάκου. Η υπερδοσολογία της οξυμεθολόνης δεν αναμένεται να προκαλέσει απειλητικές για τη ζωή συμπτώματα.

 

Τα ακόλουθα φάρμακα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την οξυμεθολόνη. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά:


ένα διαλυτικό του αίματος όπως η βαρφαρίνη (Coumadin). ή την ινσουλίνη ή το φάρμακο για το διαβήτη που παίρνετε από το στόμα.

 

Για να βεβαιωθείτε ότι η οξυμεθολόνη βοηθά την κατάστασή σας και δεν προκαλεί επιβλαβείς επιδράσεις στο ήπαρ σας, το αίμα σας θα πρέπει να δοκιμάζεται σε τακτική βάση. Μην χάσετε κανένα προγραμματισμένο ραντεβού.

 

Αυτό το φάρμακο μπορεί να σας κάνει να έχετε ασυνήθιστα αποτελέσματα με ορισμένες ιατρικές εξετάσεις. Πείτε σε κάθε γιατρό που σας θεραπεύει ότι χρησιμοποιείτε οξυμεθολόνη.

 

Μπορεί να χρειαστούν έως και 6 μήνες για τη χρήση αυτού του φαρμάκου προτού βελτιωθούν τα συμπτώματά σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το φάρμακο σύμφωνα με τις οδηγίες. Συζητήστε με το γιατρό σας εάν τα συμπτώματά σας δεν βελτιωθούν μετά από 3 μήνες θεραπείας.
 

5. Προειδοποίηση πρώτης σκόνης Οξυμεθολόνης / Anadrol


Το δισκίο Οξυμεθολόνη / Anadrol δεν πρέπει να αντικαθιστά άλλα υποστηρικτικά μέτρα όπως μετάγγιση, διόρθωση σιδήρου, φολικού οξέος, ανεπάρκειας βιταμίνης Β12 ή πυριδοξίνης, αντιβακτηριακή θεραπεία και κατάλληλη χρήση κορτικοστεροειδών.

 

Μην μοιράζεστε αυτό το φάρμακο με άλλους. Είναι εναντίον του νόμου. Μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε σίδηρο και φολικό οξύ, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασής σας. Συζητήστε με τον γιατρό σας ένα πρόγραμμα διατροφής. Θα πρέπει να διεξάγονται περιοδικά εργαστηριακές ή / και ιατρικές εξετάσεις (π.χ., αίματος, επίπεδα σιδήρου, επίπεδα χοληστερόλης, επίπεδα ανόργανων ουσιών αίματος / ούρων, εξετάσεις ηπατικής λειτουργίας, εξετάσεις προστάτη) παρενέργειες

 

Αποθηκεύστε την ταμπλέτα οξυμεθολόνης σε θερμοκρασία δωματίου μεταξύ 59-86 βαθμών F (15-30 βαθμούς C) μακριά από το φως και την υγρασία. Μην αποθηκεύετε στο μπάνιο. Κρατήστε όλα τα φάρμακα μακριά από τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Μην ξεπλύνετε τα φάρμακα κάτω από την τουαλέτα ή τα ρίχνετε σε μια αποστράγγιση, εκτός εάν σας το ζητήσετε. Απορρίψτε σωστά αυτό το προϊόν όταν έχει λήξει ή δεν είναι πλέον απαραίτητο.

 

Ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός σας μπορεί να γνωρίζει ήδη τυχόν πιθανές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων και μπορεί να σας παρακολουθεί γι 'αυτούς. Μην ξεκινήσετε, σταματήσετε ή αλλάξετε τη δοσολογία οποιουδήποτε φαρμάκου, πριν συμβουλευτείτε πρώτα. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο, ενημερώστε το γιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας σχετικά με όλα τα συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα / φυτικά προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ιδιαίτερα: βαρφαρίνη. τα αποτελέσματα ορισμένων εργαστηριακών εξετάσεων. Βεβαιωθείτε ότι το προσωπικό του εργαστηρίου και οι γιατροί σας γνωρίζουν ότι χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο. Αυτό το έγγραφο δεν περιέχει όλες τις πιθανές αλληλεπιδράσεις. Επομένως, πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, ενημερώστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Διατηρήστε μαζί σας μια λίστα όλων των φαρμάκων σας και μοιραστείτε τη λίστα με το γιατρό και τον φαρμακοποιό σας.


Οι μυοσκελετικές παρενέργειες έχουν συμπεριλάβει το κλείσιμο των κέντρων ανάπτυξης της επιφύσεως με τερματισμό της γραμμικής ανάπτυξης των οστών. Συνιστάται η κατάλληλη παρακολούθηση της ηλικίας των οστών κατά τη χρήση τους σε ασθενείς με προπμπέρτες.

 

Αυτό το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει γενετικές ανωμαλίες. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος. Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικό έλεγχο των γεννήσεων και ενημερώστε το γιατρό σας εάν μείνετε έγκυος κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

 

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο αν είστε αλλεργικός στην οξυμεθολόνη ή εάν έχετε καρκίνο του προστάτη, καρκίνο του μαστού, καρκίνο του μαστού γυναικών με υψηλά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα, σοβαρή ηπατική ή νεφρική νόσο ή εάν είστε έγκυος.

 

Πριν χρησιμοποιήσετε την οξυμεθολόνη, ενημερώστε το γιατρό σας εάν έχετε ηπατική ή νεφρική νόσο, καρδιακή νόσο, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, υψηλή χοληστερόλη ή τριγλυκερίδια, στεφανιαία νόσο ή ένα διευρυμένο προστάτη.

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της σκόνης οξυμεθολόνης / Anadrol ;


Οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες της οξυμεθολόνης περιλαμβάνουν κατάθλιψη, λήθαργος, πονοκέφαλο, οίδημα, γρήγορο κέρδος βάρους, πριαπισμός, αλλαγές στο χρώμα του δέρματος, προβλήματα ούρησης, ναυτία, έμετο, πόνος στο στομάχι (εάν ληφθεί με άδειο στομάχι), απώλεια της όρεξης, , οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν επίσης ακμή, μεταβολές στις περιόδους της εμμήνου ρύσεως, εμβάπτιση φωνής, ανάπτυξη τριχών στο πηγούνι ή στο στήθος, απώλεια τρίχας μοσχευμάτων, διεύρυνση της κλειτορίδας και αλλαγές στο λόγω της 17α-αλκυλιωμένης δομής της, η οξυμεθολόνη είναι ηπατοτοξική. Η μακροχρόνια χρήση του φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία σοβαρών παθήσεων, όπως η ηπατίτιδα, ο καρκίνος του ήπατος και η κίρρωση. Επομένως, συνιστώνται περιοδικές δοκιμασίες ηπατικής λειτουργίας για όσους λαμβάνουν οξυμεθολόνη.


Τα ουρογεννητικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν ολιγοσπερμία και μειωμένο όγκο εκσπερμάτωσης. Οι ηλικιωμένοι άνδρες ασθενείς μπορεί να παρουσιάσουν προσθετική διεύρυνση με αποτέλεσμα την απόφραξη των ούρων. Ο πριαπισμός και η υπερβολική διέγερση μπορεί να αναπτυχθούν. Οι θηλυκοί ασθενείς μπορεί να βιώσουν τη θλίψη, συμπεριλαμβανομένης της εμβάθυνσης της φωνής, του hirsutism, της ακμής, της clitomegaly (μη αναστρέψιμης) και των ανωμαλιών της εμμηνόρροιας. Η διακοπή των αναβολικών στεροειδών σε σημάδια ήπιας αποστείρωσης μπορεί να αποτρέψει την μη αναστρέψιμη αποστείρωση. Μπορεί να εμφανιστούν αλλοιώσεις στη λίμπιντο (αυξημένη / μειωμένη).

 

Οι γυναίκες που λαμβάνουν οξυμεθολόνη μπορεί να αναπτύξουν αρσενικά χαρακτηριστικά, τα οποία μπορεί να είναι μη αναστρέψιμα εάν συνεχιστεί η θεραπεία. Επικοινωνήστε με το γιατρό σας το συντομότερο δυνατό εάν παρατηρήσετε κάποια από αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες:

 

ακμή;

αλλαγές στις περιόδους της εμμήνου ρύσεως

χυδαία ή βαθιά φωνή.

αρσενικό μοτίβο ανάπτυξης τριχών (όπως στο πηγούνι ή το στήθος)?

αρσενικό φαλάκρα μοτίβο?

διευρυμένη κλειτορίδα. ή

αύξηση ή μείωση της σεξουαλικής κίνησης.

 

Οι λιγότερο σοβαρές παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν:

στήθος πρήξιμο στους άνδρες.

αίσθημα ανησυχίας ή ενθουσιασμού.

προβλήματα ύπνου (αϋπνία); ή

διάρροια.

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα ανεπιθύμητων ενεργειών και μπορεί να συμβούν και άλλες. Ενημερώστε το γιατρό σας για οποιαδήποτε ασυνήθιστη ή ενοχλητική παρενέργεια.
 

7. Αγοράστε οξυμεθολόνη / σκόνη Anadrol για το SZOB


  Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια σειρά πρώτων υλών Oxymetholone / Anadrol.

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

  Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

Oxymetholone / Anadrol βίντεο σε σκόνη


πρώτες σκόνη Οξυμεθολόνη / Anadrol Προδιαγραφές:Ονομα Οξυμεθολόνη / Anadrol
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

434-07-1

Χημική δοκιμή ≥99%
Διαλυτότητα H2O: ≤0,5 mg / mL, υδατοδιαλυτότητα: <0,1 g="" 100="" ml="" στους="" 23="" °="">

Απώλεια στο στέγνωμα

≤1.0%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

50 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

ωμή σκόνη Οξυμεθολόνη / Anadrol Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

ακατέργαστη Οξυμεθολόνη / Anadrol σκόνη HNMR | SZOB


434-07-1 OxymetholoneAnadrol HNMR.jpg
Εξεταστική