Perampanel CAS:380917-97-5

Perampanel CAS:380917-97-5
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή σχετικά με το Perampanel CAS:380917-97-5:

Perampanel (πωλείται υπό την εμπορική ονομασία Fycompa) είναι ένα αντιεπιληπτικό φάρμακο που αναπτύχθηκε από ΕΙΣΑΙ Co. που χρησιμοποιείται εκτός από άλλα φάρμακα για τη θεραπεία των εστιακών επιληπτικών κρίσεων και γενικευμένες τονικοκλονικές κρίσεις για άτομα ηλικίας άνω των 12 ετών. Εγκρίθηκε πρώτη φορά το 2012 και από το 2016 η βέλτιστη ρόλο στη θεραπεία της επιληψίας σε σχέση με άλλα φάρμακα δεν ήταν σαφής. Ήταν το πρώτο αντιεπιληπτικό φάρμακο στην κατηγορία της επιλεκτικής μη ανταγωνιστικός ανταγωνιστής των υποδοχέων ΑΜΡΑ.

Η ετικέτα του φαρμάκου έχει ένα μαύρο πλαίσιο προειδοποίηση ότι η αιτία των ναρκωτικών μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ψυχιατρικές και συμπεριφορικές αλλαγές? μπορεί να προκαλέσει ανθρωποκτόνο ή αυτοκτονικές σκέψεις. Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνονται ζάλη, υπνηλία, ίλιγγος, επιθετικότητα, θυμό, απώλεια συντονισμού, θολή όραση, ευερεθιστότητα, και Μπερδεμένη ομιλία. Καυτές ετικέττες:Το NalMefene υδροχλωρική. Permapanel μείωσε την αποτελεσματικότητα από του στόματος αντισυλληπτικών λεβονοργεστρέλης κατά 40% περίπου. Γυναίκες που μπορεί να πάρει έγκυος δεν θα πρέπει να πάρετε όπως μελέτες σε ζώα δείχνουν μπορεί να βλάψει το έμβρυο. [5] Perampanel κινδυνεύει να γίνει κατάχρηση? πολύ υψηλές δόσεις που παράγονται απαντήσεις ευφορίας παρόμοια με κεταμίνη. Υποδεικνύεται ως παράρτημα ΙΙΙ ελεγχόμενη ουσία από τη διοίκηση επιβολής φαρμάκων.

Από τον Αύγουστο του 2016 είχε μελετηθεί perampanel και ανάπτυξης διακόπτεται σε ημικρανία, σκλήρυνση κατά πλάκας, νευροπαθητικού πόνου και της νόσου του Πάρκινσον

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35

(2) καθαρότητα: > 99%

(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.

2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες

(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.

(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.

(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 τρεις αρχές:

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Πρόβλημα ποιότητας προϊόντος

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Συναφή προϊόντα
API

Perampanel CAS:380917-97-5 λεπτομερείς πληροφορίες

 • Όνομα προϊόντος Perampanel
  Αριθμός CAS 380917-97-5
  Χημική ονομασία Βενζονιτρίλιο, 2-(1',6'-dihydro-6'-oxo-1'-phenyl[2,3'-bipyridin]-5'-yl)-
  Μοριακός τύπος C23H15N3O
  Μοριακό βάρος
  Σημείο βρασμού
  Αγνότητα >99%
  Περιγραφή Λευκό ή απενεργοποίηση άσπρη ή ανοικτό κίτρινο κρυσταλλική σκόνη
  Πακέτο Ασφάλεια και διαφοροποίηση
  Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
  Τιμή Διαπραγμάτευση
 •  Συντακτικός τύπος:

 • Perampanel, CAS:380917-97-5

  Perampanel και χημικές ιδιότητες

Εξεταστική