Phenylpiracetam (77472-70-9)

Phenylpiracetam (77472-70-9)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι ηΠρώτες Phenylpiracetam σκόνη?


Phenylpiracetam (Phenotropil) είναι ένα νοοτροπική της οικογένειας racetam (έξυπνο φάρμακο), και όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό είναι ένα παράγωγο φαινυλ των piracetam. Phenylpiracetam έχει αναφερθεί να είναι νευροπροστατευτική περισσότερο από ό, τι piracetam, αλλά επίσης διαθέτει psychostimulatory ιδιότητες και έχει αναφερθεί να βελτιώσουν τη φυσική απόδοση.


Υπάρχει ένα δίκαιο κομμάτι της έρευνες που να δείχνουν ότι phenylpiracetam είναι αποτελεσματική, όπως άλλα φάρμακα racetam, σε ελαφρυντικών το ρυθμό του και τα συμπτώματα της γνωστικής παρακμής. Πολλές από αυτές τις μελέτες να χρησιμοποιήσετε phenylpiracetam για πάνω από ένα μήνα του χρόνου, καθώς και τα οφέλη που παρατηρήθηκαν μπορεί να εφαρμοστεί μόνο οργανικές αιτίες της νοητικής έκπτωσης (άνοια και εγκεφαλικό) παρά την τραυματική βλάβη του εγκεφάλου.


Phenylpiracetam είναι ένα λιγότερο γνωστό μέλος της οικογένειας racetam του nootropics, αλλά έχει δει μια αύξηση στη δημοτικότητα κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών. Δεν είναι μόνο phenylpiracetam ισχυρό γνωστικός ενισχυτής, είναι επίσης μοναδική στην ικανότητά της να ενισχύσει την αθλητική απόδοση.
 

2. Πόσο κάνειΠρώτες Phenylpiracetam σκόνηΛειτουργεί;


Phenylpiracetam είναι ένα από τα πιο ισχυρά nootropics που είναι διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Αυτό είναι μια σχετικά νέα νοοτροπικό από την οικογένεια racetam είναι μια τροποποιημένη έκδοση του το πρωτότυπο νοοτροπικό piracetam, εκτός από εκτιμάται σε 30 έως 60 φορές ισχυρότερο, έχουν καλύτερη νευροπροστατευτικές ιδιότητες και ενισχύει τη φυσική απόδοση. Για όλους αυτούς τους λόγους, phenylpiracetam είναι γρήγορα κερδίζει επικράτηση μεταξύ των χρηστών νοοτροπικών.

 

Δομικά, phenylpiracetam είναι ουσιαστικά piracetam με ένα φαινυλ ομάδα που επισυνάπτονται σε αυτήν. Αυτό το καθιστά αρκετά παρόμοια με piracetam, η μητρική μόριο, αλλά η προσθήκη του φαινυλ ομάδα βελτιώνει τα εξής δύο τρόπους:

 

Πιο ισχυρόΑυξημένη δραστικότητα και ισχυρότερα αποτελέσματα, επιτρέποντας το μόριο να περάσουν το φράγμα εγκεφάλου-αίματος (BBB) ευκολότερα.


ΕνεργοποίησηΠιο διεγερτικές επιδράσεις λόγω μια πιό στενή ομοιότητα σε μια ουσία phenethylamine, όπως Adderall.


Σε σύγκριση με άλλες racetams, phenylpiracetam είναι αρκετά ισχυρό και έχει μια υψηλή βιοδιαθεσιμότητα, ακόμη και όταν προσλαμβάνεται από το στόμα. Ημίσειας ζωής είναι περίπου 3-5 ώρες στον άνθρωπο.

3. Πώς να χρήση Phenylpiracetam ακατέργαστη σκόνη;


Υπάρχουν του Phenylpiracetam ενέργειας τόνωση ιδιότητες πιθανό λόγω της στενή ομοιότητα των φαινυλαιθυλαμίνη, μια οργανική ένωση η οποία είναι γνωστή για τις διεγερτικές επιδράσεις. Του δακτυλίου του βενζολίου της ομάδας φαινυλ πιθανό αυξάνει επίσης την συγγένεια για νευροδιαβιβαστής (νορεπινεφρίνη και ντοπαμίνη) μεταφορείς.


Phenylpiracetam είναι γρήγορα κερδίζει δημοτικότητα με νοοτρόπο χρήστες για τις ισχυρές επιδράσεις. Σκεφτείτε να προσπαθώ να καταλάβω ως μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για τα πιο κοινά racetams. Όπως πάντα, συνιστάται να ξεκινήσετε με τη λήψη μια χαμηλή δόση, χωρίς άλλες nootropics, να μετρήσετε την ευαισθησία σας σε αυτό.


Phenylpiracetam είναι ένα φάρμακο τόσο έντονα τόνωση, η Ολυμπιακή Επιτροπή έχει απαγορεύσει τη χρήση του για αθλητές ανταγωνίζονται σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Ενώ δεν είναι νομικά απαγορεύεται ή εγγενώς επικίνδυνη, αυτό θα πρέπει να σας πω κάτι σχετικά με την αποτελεσματικότητα της phenylpiracetam για την ενίσχυση της τα συναισθήματα της διέγερσης. Τιη αληθινή δύναμη του phenylpiracetam s;

 

Η έλλειψη επιστημονικής έρευνας παρακωλύει οποιαδήποτε ισχυρή σύσταση των phenylpiracetam, αλλά τα στοιχεία που υπάρχουν είναι πολλά υποσχόμενη. Μία μελέτη έδειξε phenylpiracetam είναι ένας γνωστικός ενισχυτής να βελτιωθεί με την γενική γνώση και μάθηση. Πέραν της εκμάθησης και της μνήμης, η οποία είναι κοινή μεταξύ της οικογένειας racetam, υπάρχουν οφέλη ως αντικαταθλιπτικό καθώς και. Μελέτες έδειξαν ότι η χρήση phenylpiracetam μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της κατάθλιψης.

 

Phenylpiracetam ό, τι στερείται σε στατιστικά στοιχεία, δεδομένα και έρευνες, που κάνει για να σε ανεπίσημα στοιχεία. Αυτή η νευροπροστατευτική Ένωση είναι από τις πιο διεγερτικές από racetams, η οποία καθιστά τόσο μια μεγάλη εστίαση και συγκέντρωση εργαλείο καθώς και ένα ενισχυτικό της μνήμης και της μάθησης.
 

4. ΔοσολογίαofΠρώτες Phenylpiracetam σκόνη


Για εισπνοή αερολυμάτων δοσολογίας μορφή (inhaler):

Phenylpiracetam λαμβάνεται σε δοσολογία 100-200mg έντονα, και αυτή η δόση είναι 2 - 3 φορές την ημέρα (συνολικά ένα ημερήσιο εύρος 200-600mg). Στη χαμηλότερη σειρά φαίνεται αποτελεσματική, αλλά η βέλτιστη δοσολογία δεν είναι ακόμη γνωστή.


Το R-ισομερές φαίνεται να είναι πιο δραστήρια σχετικά με τα κοινά ήθη των phenylpiracetam (διέγερση και γνωστική λειτουργία) από ό, τι κάνει το S-ισομερές, και ενώ το ρακεμικό μίγμα (συνήθως πωλούνται έκδοση) είναι αποτελεσματική για την εξασθένηση των γνωστικών λειτουργιών δεν είναι σίγουρο αν αυτό δουλεύει για νευροπροστατευτική σκοπούς στη νεολαία.


Ανοχή σε phenylpiracetam έχει αναφερθεί να αναπτύσσονται σχετικά γρήγορα. Ως εκ τούτου, δεν συνιστάται να το πάρετε ως ένα καθημερινό συμπλήρωμα αλλά αντίθετα ως ένα εργαλείο για να αυξήσει τις ικανότητές σας, όταν τη χρειάζεστε περισσότερο ή να κύκλος περιοδικά.

5. ΠροειδοποίησηofΠρώτες Phenylpiracetam σκόνη


Όπως άλλα nootropics στην κατηγορία racetam, υπάρχουν λίγες ανεπιθύμητες ενέργειες από τη συμπλήρωση phenylpiracetam όταν λαμβάνονται στις συνιστώμενες δόσεις. Εάν αντιμετωπίζετε πονοκεφάλους, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να μπορείτε να προσθέσετε ή να αυξήσει σας συμπληρωμάτων χολίνης, η οποία συνήθως συνιστάται κατά τη λήψη racetams.


Οποιοδήποτε νοοτροπικό, ειδικά ένα που είναι τονωτική, έχει τη δυνατότητα για τις παρενέργειες. Το phenylpiracetam μελέτες για ύπνο και psychostimulation αποδειχθεί ένα από τα κύρια προβλήματα μπορεί να είναι αϋπνία. Οι άνθρωποι που παίρνουν phenylpiracetam πάρα πολύ αργά για το βράδυ ή το απόγευμα μπορεί να είναι σε θέση να πάρει την ποιότητα του ύπνου οφείλονται αυτά τα αποτελέσματα.

 

Επιπλέον, Στάνταρ racetam παρενέργειες ισχύουν επίσης για τους χρήστες της phenylpiracetam. Μερικοί άνθρωποι αγωνίζονται με έναν πονοκέφαλο που οφείλεται στην έλλειψη ακετυλοχολίνης (θεραπευθεί με την alpha GPC ή Κιτικολίνη). Άλλοι άνθρωποι έχουν phenylpiracetam παρενέργειες όπως η υπερδιέγερση ή νευρικότητα, ναυτία ή ευερεθιστότητα.

 

Όταν ένας χρήστης αντιμετωπίζει phenylpiracetam ανεπιθύμητες ενέργειες παρόμοιες με υπερδιέγερση ή ευερεθιστότητα, μπορεί να είναι ένα σημάδι για να μειώσει τη δόση phenylpiracetam και όχι οριστικές κλείσετε. Ορισμένες δημόσιες προσωπικότητες, όπως ο Dave Asprey, έχουν διαδώσει αυτό το φάρμακο, αλλά σε μια υψηλή δόση (ο έχει αφηγήθηκε καταναλώνουν 500 mg). Αυτό είναι σημαντικά υψηλότερο από ό, τι η συνιστώμενη δόση έναρξης και είναι κοινό να βιωθεί phenylpiracetam παρενέργειες, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

 
6. Ποιες είναι οιtΑυτός πιθανές παρενέργειεςofΠρώτες Phenylpiracetam σκόνη?


Phenylpiracetam αυξάνει τη μνήμη και τη συνολική γνωστική λειτουργία πιο αποτελεσματικά από ό, τι piracetam, προστατεύει τον εγκέφαλο και έχει αναφερθεί να βελτιώσουν τη φυσική απόδοση.


Phenylpiracetam είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιαδήποτε νοοτροπικό στοίβα λόγω του εφέ και ισχυρό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, οι αθλητές και οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν τα πιο λόγω των ιδιοτήτων του και να παρακινήσει. Για να μην αναφέρουμε, παρέχει μια αυξημένη ανοχή στο στρες που είναι ένα πολύτιμο δώρο.

 

Phenylpiracetam έχει δοθεί ακόμη και Ρώσοι στρατιώτες και οι αστροναύτες για την ικανότητά της να αυξήσει την απόδοση των δύο το μυαλό και το σώμα.

 

Σε μελέτες, phenylpiracetam έχει δείξει τις ακόλουθες συνέπειες.

 

Βελτιώνουν τη μνήμη, προσοχή μεταγωγής, και επίλυσης προβλημάτων δεξιοτήτων σε ασθενείς με εξασθένιση.


Αύξηση της κινητικής και αντικαταθλιπτική δράση και βελτιώνει τη μνήμη σε αρουραίους.


Φαίνεται για την πρόληψη και μείωση των επιπτώσεων της αμνησίας.


Ικανότητα να καταστείλει το άγχος και φόβο απάντηση σε αρουραίους με που προκαλείται από στρες του ανοσοποιητικού.

Αναφερθεί ότι μειώνουν τις επιπτώσεις της στέρηση ύπνου κατά τη διάρκεια των αποτελεσμάτων από πολλούς χρήστες.


Μειώνει τις επιδράσεις του κρύου στο σώμα μας, αυξάνοντας μίαs ανοχή σε αυτό.Για τη μελέτη και εκμάθηση.


Τα οφέλη της phenylpiracetam είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη μελέτη και την εκμάθηση. Η τόνωση φύση είναι μεγάλη για μια ειδάλλως συνεδρία cram στερηθεί τον ύπνο, προελέγχου βοήθημα εστίασης ή απλά ένα γενική γνωστική μελέτη ενισχυτικό. Επιπτώσεών της στην μνήμη επιτρέπουν πλήρη κατακράτηση αυξήσεων. Κίνητρο και τη βελτίωση της διάθεσης επιτρέπουν για γενική καλύτερη μελέτη καθώς και. Τέλος, η ικανότητά του να μειώνει τις επιπτώσεις του στρες και το άγχος πρέπει να επιτρέπουν καλύτερη μελέτη υπό πίεση.

 

Για αθλητές

Phenylpiracetam είναι επίσης μεγάλη για την γυμναστική και την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης. Μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις του στρες στο σώμα σας, που είναι ανεκτίμητης αξίας για έναν αθλητή, αυξανόμενη αντοχή, αποκατάσταση και αντοχή. Αυτή η αυξημένη ανοχή στο στρες περιλαμβάνει επίσης αυξάνοντας το σώμα σαςs ανοχή στο κρύο.

 

Phenylpiracetam παρέχει επίσης μια ενέργεια που είναι παρόμοια με εκείνη του μια αμφεταμίνη. Καθαρό, εστιασμένη και κίνητρα ενέργεια χωρίς καφεΐνη εξασθένηση είναι ιδανικό για μια Ένωση για να βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή σας κατά τη διάρκεια προπονήσεις ή αγώνες. Υπάρχει επίσης ελάχιστη ή καμία αιφνίδια διακοπή λειτουργίας, ακόμα και σε σύγκριση με την καφεΐνη.

 

Επαγγελματίες αθλητές πρέπει να σημειωθεί ότι phenylpiracetam είναι σχετικά με το αντί-ντόπινγκs αποκλ ουσία και θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με phenylpiracetam συμπληρωμάτων αναλόγως.

7. ΑγοράστεPhenylpiracetam Ακατέργαστη σκόνη fROMSZOB


→ Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε μια παραγγελία Phenylpiracetam πρώτων υλών.

→ Καθορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής.

→ Κατά την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ θα σταλεί μέσα σε 12 ώρες.

Πρώτες Phenylpiracetam σκόνηβίντεο


Phenylpiracetam πρώτες σκόνη προδιαγραφές:ΌνομαPhenylpiracetam
ΕμφάνισηΛευκή σκόνη
CAS

77472-70-9

Δοκιμασία

≥98%

Διαλυτότηταδιαλυτό σε αιθανόλη, αιθυλικός αιθέρας, ακετόνη, οξικός αιθυλεστέρας, αδιάλυτο σε νερό

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

100-200mg

Χρόνος έναρξης

30 λεπτά

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

Phenylpiracetamακατέργαστη σκόνη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.


2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.


(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Phenylpiracetamακατέργαστη σκόνη HNMR | SZOB


77472-70-9 Phenylpiracetam HNMR.jpg
Εξεταστική