Πρεδνιζολόνη CAS: 50-24-8

Πρεδνιζολόνη CAS: 50-24-8
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή Σχετικά με την πρεδνιζολόνη CAS: 50-24-8:

Η πρεδνιζολόνη είναι ένα στεροειδές φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων τύπων αλλεργιών, φλεγμονωδών καταστάσεων, αυτοάνοσων διαταραχών και καρκίνων. Ορισμένες από αυτές τις καταστάσεις περιλαμβάνουν την αδρενοκορμική ανεπάρκεια, το υψηλό ασβέστιο αίματος, τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τη δερματίτιδα, τη φλεγμονή των ματιών, το άσθμα και τη σκλήρυνση κατά πλάκας. που χρησιμοποιείται από το στόμα, έγχυση σε φλέβα, ως κρέμα δέρματος και ως σταγόνες στα μάτια.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες με βραχυπρόθεσμη χρήση περιλαμβάνουν ναυτία και αίσθημα κόπωσης. Οι πιο σοβαρές παρενέργειες περιλαμβάνουν τα ψυχιατρικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να εμφανιστούν σε περίπου 5% των ανθρώπων. Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες με μακροχρόνια χρήση περιλαμβάνουν απώλεια οστικής μάζας, αδυναμία, μολύνσεις ζύμης και εύκολη μώλωπα. Ενώ η βραχυχρόνια χρήση στο τελευταίο μέρος της εγκυμοσύνης είναι ασφαλής, η χρήση μακροπρόθεσμα ή νωρίς στην αρχή της εγκυμοσύνης συνδέεται περιστασιακά με βλάβη στο μωρό. Είναι ένα γλυκοκορτικοειδές που παρασκευάζεται από υδροκορτιζόνη (κορτιζόλη). Ετικέτες: Οξική πρεδνιζολόνη .

Η πρεδνιζολόνη ανακαλύφθηκε και εγκρίθηκε για ιατρική χρήση το 1955. Βρίσκεται στον κατάλογο πρότυπων φαρμάκων του ΠΟΥ, τα σημαντικότερα φάρμακα που χρειάζονται σε ένα βασικό σύστημα υγείας. Η πρεδνιζολόνη είναι διαθέσιμη ως φάρμακο γενικής χρήσης. Το κόστος χονδρικής στον αναπτυσσόμενο κόσμο είναι περίπου 0,01 έως 0,02 δολάρια την ημέρα.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα :

1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Προβλήματα ποιότητας προϊόντων

Συχνές ερωτήσεις

Σχετικά προϊόντα
Ενδιάμεσα
API
Προορμόνη
SARMS Raws

Πρεδνιζολόνη CAS: 50-24-8 λεπτομερείς πληροφορίες

 • όνομα προϊόντος Πρεδνιζολόνη
  Αριθμός CAS 50-24-8 · 52438-85-4
  Χημική ονομασία 11-βήτα, 17-άλφα, 21-τριυδροξυπρεγνα-1,4-διενο-3,20-διόνη. 11,17,21-τριυδροξυπρεγνα-1,4-διενο-3,20-διόνη. (11beta) -11,17-διυδροξυ-3,20-διοξοπρεγνα-1,4-διενο-21-υλο οξικού
  Μοριακός τύπος C23H30O6
  Μοριακό βάρος 402 .4807
  Σημείο βρασμού 579,8 ° C σε 760 mmHg
  Καθαρότητα > 99%
  Περιγραφή Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
  Πακέτο Ασφάλεια και διαφοροποίηση
  Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
  Τιμή Διαπραγμάτευση
 •   Διαρθρωτικός τύπος:

 • Πρεδνιζολόνη CAS: 50-24-8

  Χημικές ιδιότητες πρεδνιζολόνης

Εξεταστική