Προγεστερόνη CAS: 57-83-0

Προγεστερόνη CAS: 57-83-0
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή Σχετικά με την προγεστερόνη CAS: 57-83-0:

Η προγεστερόνη (Ρ4) είναι μια ενδογενής στεροειδής και προγεσταγόνος ορμόνη φύλου που εμπλέκεται στον έμμηνο κύκλο, την εγκυμοσύνη και την εμβρυογένεση των ανθρώπων και άλλων ειδών. Ανήκει σε μια ομάδα στεροειδών ορμονών που ονομάζονται προγεσταγόνα και είναι το κυριότερο προγεσταγόνο στο σώμα. Η προγεστερόνη είναι επίσης ένα κρίσιμο μεταβολικό ενδιάμεσο στην παραγωγή άλλων ενδογενών στεροειδών, συμπεριλαμβανομένων των ορμονών του φύλου και των κορτικοστεροειδών, και παίζει σημαντικό ρόλο στην εγκεφαλική λειτουργία ως νευροστερόνη.

Η προγεστερόνη είναι το πιο σημαντικό προγεστογόνο στο σώμα, το αποτέλεσμα της δράσης του ως ισχυρού αγωνιστή του πυρηνικού υποδοχέα προγεστερόνης (nPR) (με συγγένεια KD = 1 ηΜ). Επιπλέον, η προγεστερόνη είναι ένας αγωνιστής των πιο πρόσφατα ανακαλυφθεισών υποδοχέων μεμβράνης προγεστερόνης (mPRs), καθώς επίσης και ενός συνδέτη του PGRMC1 (συστατικό μεμβράνης υποδοχέα προγεστερόνης 1, παλαιότερα γνωστός ως υποδοχέας σ2). Επιπλέον, η προγεστερόνη είναι επίσης γνωστό ότι είναι ένας ανταγωνιστής του υποδοχέα σ1, ένας αρνητικός αλλοστερικός διαμορφωτής των υποδοχέων nACh και ένας ισχυρός ανταγωνιστής του υποδοχέα αλατοκορτικοειδών (MR). Η προγεστερόνη προλαμβάνει την ενεργοποίηση του MR με δέσμευση σε αυτόν τον υποδοχέα με μια συγγένεια που ξεπερνάει ακόμη και αυτές της αλδοστερόνης και των γλυκοκορτικοειδών όπως η κορτιζόλη και η κορτικοστερόνη [18] και παράγει αντιμυαλκοκορτικοειδή αποτελέσματα, όπως η νατριουρία, σε φυσιολογικές συγκεντρώσεις. Επιπλέον, η προγεστερόνη δεσμεύεται και συμπεριφέρεται μερικός αγωνιστής του υποδοχέα γλυκοκορτικοειδών (GR), αν και με πολύ χαμηλή δραστικότητα (ECso> 100 φορές μικρότερη σε σχέση με την κορτιζόλη).

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα :

1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Προβλήματα ποιότητας προϊόντων

Συχνές ερωτήσεις

Ετικέτες: Estriol

Σχετικά προϊόντα
Ενδιάμεσα
API
Προορμόνη
SARMS Raws

Προγεστερόνη CAS: 57-83-0 λεπτομερείς πληροφορίες

όνομα προϊόντος Την προγεστερόνη
CAS 57-83-0
Αλλο όνομα 6α-μεθυλπρεδνιζολόνη, 11-βήτα, 17-άλφα, 21-τριυδροξυ-6-άλφα-μεθυλπρεγνα-1,4-διενο-3,20-διόνη. Μεθυλ πρεδνιζολόνη. 11,17,21-τριυδροξυ-6-μεθυλοπρεγνα-1,4-διενο-3,20-διόνη. (6α, 11β) -11,17,21-τριϋδροξυ-6-μεθυλπρεγνα-1,4-διενο-3,20-διόνη. (6alpha, 8xi, 9xi, 11beta, 14xi) -11,17,21-τριϋδροξυ-6-μεθυλοπρεγνα-1,4-διενο-3,20-διόνη
Μοριακός τύπος C21H30O2
Μοριακό βάρος 314.468
Σημείο τήξης 128-132 ° C
Καθαρότητα > 99%
Πακέτο Ασφάλεια και διαφοροποίηση
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
Τιμή Διαπραγμάτευση

Προγεστερόνη, CAS: 57-83-0

Χημικές ιδιότητες προγεστερόνης

Πέντε κατηγορίες προϊόντων

1) Στερεοειδές    

2) Φάρμακα PCT

3) Πεπτίδια

4) Απώλεια λίπους

5) Ορμόνες φύλου

Εξεταστική