Proparacaine υδροχλωρική (5875-06-9)

Λεπτομέρειες προϊόντος


Τι είναι η Proparacaine υδροχλωρική αναισθητικό πρώτες σκόνη;

Proparacaine υδροχλωρική, επίσης γνωστή ως εμπορικό σήμα ALCAINE (proparacaine υδροχλωρική Οφθαλμικό διάλυμα) στην αγορά, είναι ένα επίκαιρο αναισθητικό παρασκευάζεται ως ένα στείρο υδατικό διάλυμα οφθαλμικό. Κάθε mL περιέχει: Active: Proparacaine υδροχλωρική 0,5% (5 mg). Συντηρητικό: χλωριούχο βενζαλκόνιο 0.01%. Ανενεργή: Γλυκερίνη, υδροχλωρικό οξύ ή νατρίου υδροξείδιο (για ρύθµιση του pH), καθαρισμένο νερό.

Τι είναι η Proparacaine υδροχλωρική σκόνη;

Proparacaine υδροχλωρική πρώτες σκόνη, είναι η πρώτη ύλη υδροχλωρικής Proparacaine, ένα είδος λευκή κρυσταλλική σκόνη. CAS: 5875-06-9, Μοριακός τύπος: C16H27ClN2O3, μοριακό βάρος: 330.85, θερμοκρασία αποθήκευσης: RT.

Τι είναι η Proparacaine υδροχλωρική αναισθητικό πρώτες σκόνη χρησιμοποιείται για;

Proparacaine (HCl) ενδείκνυται κυρίως σε συνθήκες, όπως η αναισθησία.

Για τις διαδικασίες στις οποίες ενδείκνυται ένα επίκαιρο αναισθητικό οφθαλμικές: κερατοειδούς αναισθησία μικρής διάρκειας (π.χ., τονομέτρηση, gonioscopy, αφαίρεση του κερατοειδούς ξένα σώματα), καθώς και για σύντομες διαδικασίες του κερατοειδούς και του επιπεφυκότα

Επίσης αυτό μπορεί επίσης να δοθεί σε συμπληρωματική θεραπεία ως ένα εναλλακτικό φάρμακο της επιλογής σε καταρράκτη, Glucoma.


Πώς Proparacaine υδροχλωρική αναισθητικό ακατέργαστη σκόνη λειτουργεί;

Οφθαλμικό διάλυμα υδροχλωρικής Proparacaine είναι ένα ταχείας δράσης τοπικό αναισθητικό κατάλληλο για οφθαλμική χρήση. Με μια σταγόνα, την έναρξη της αναισθησίας αρχίζει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και επιμένει για 15 λεπτά ή περισσότερο.

Η κύρια περιοχή του αναισθητική δράση είναι η μεμβράνη νευρικών κυττάρων όπου proparacaine παρεμβαίνει με τη μεγάλη παροδική αύξηση σε τη διαπερατότητα μεμβρανών στα ιόντα νατρίου που παράγεται κανονικά από μια μικρή εκπόλωση της μεμβράνης. Καθώς η αναισθητική δράση εξελίσσεται σταδιακά σε ένα νεύρο, το όριο για την ηλεκτρική διέγερση αυξάνεται και ο παράγοντας ασφάλειας για διεξαγωγή μειώνεται σταδιακά? Όταν αυτή η ενέργεια είναι επαρκώς ανεπτυγμένη, παράγεται μπλοκ της αγωγιμότητας.

Ο ακριβής μηχανισμός με την οποία proparacaine και άλλα τοπικά αναισθητικά επιρροή της διαπερατότητας της κυτταρικής μεμβράνης είναι άγνωστη. Ωστόσο, αρκετές μελέτες δείχνουν ότι τα τοπικά αναισθητικά μπορεί να περιορίσει διαπερατότητα ιόντων νατρίου, κλείνοντας τους πόρους μέσω των οποίων τα ιόντα μεταναστεύουν στην του στρώματος λιπιδίων της μεμβράνης των νευρικών κυττάρων. Αυτός ο περιορισμός εμποδίζει τη θεμελιώδη αλλαγή που είναι αναγκαία για τη γενιά του δυναμικού δράσης.

Συνιστάται δόση αναισθητικού πρώτες σκόνη Proparacaine υδροχλωρική


Βαθιά αναισθησία όπως καταρράκτη εκχύλισης:

Ενσταλάξει 1 σταγόνα στο μάτι κάθε 5 έως 10 λεπτά για 5 έως 7 δόσεις.

Αφαίρεση ραμμάτων:

Ενσταλάξουν 1 ή 2 σταγόνες για τα μάτια 2 ή 3 λεπτά πριν από την αφαίρεση των ραμμάτων.

Αφαίρεση ξένων σωμάτων:

Ενσταλάξουν 1 ή 2 σταγόνες στο μάτι πριν από τη λειτουργία.

Τονομέτρηση:

Ενσταλάξουν 1 ή 2 σταγόνες στο μάτι αμέσως πριν από τη μέτρηση.
Παρενέργειες της Proparacaine υδροχλωρική αναισθητικό πρώτες σκόνη

Διάταση κόρης ή cycloplegic επιδράσεις έχουν παρατηρηθεί σπανίως με proparacaine υδροχλωρική. Το φάρμακο φαίνεται να είναι ασφαλής για χρήση σε ασθενείς που είναι ευαίσθητοι σε άλλα τοπικά αναισθητικά, αλλά παρουσιάζεται περιστασιακά ευαισθησία τοπικές ή συστηματικές. Ενστάλαξη του proparacaine στο μάτι σε συνιστώμενη συγκέντρωση και δοσολογία συνήθως παράγει λίγη ή καθόλου Αρχική ερεθισμό, τσούξιμο, κάψιμο, ερυθρότητα του επιπεφυκότα, δακρύρροια ή αυξημένη μάτι. Ωστόσο, ορισμένες τοπικό ερεθισμό και τσούξιμο μπορεί παρουσιαστεί αρκετές ώρες μετά την ενστάλλαξη.

Σπάνια, μια σοβαρή, άμεση-τύπο, προφανώς hyperallergic αντίδραση του κερατοειδούς μπορεί να προκύψει που περιλαμβάνει την οξεία, έντονη και διάχυτη επιθηλιακά κερατίτιδα; ένα γκρι, εσμυρισμένο Εμφάνιση; αποφολίδωση του μεγάλες εκτάσεις με νεκρωτικό επιθήλιο? ίνες του κερατοειδούς και, ενίοτε, ιρίτιδα με descemetitis.

Έχει αναφερθεί αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής με την ξήρανση και σχισμή των άκρων των δακτύλων.

Έχουν αναφερθεί μαλάκωμα και διάβρωση του επιθηλίου του κερατοειδούς και του επιπεφυκότα συμφόρηση και αιμορραγία.


Οι σοβαρές ή ανεπανόρθωτες αρνητικές επιπτώσεις της Proparacaine υδροχλωρική, το οποίο δημιουργεί περαιτέρω επιπλοκές περιλαμβάνονται καρδιακές αρρυθμίες, καταστολή του ΚΝΣ, αιμορραγία, κερατίτιδα, επιπεφυκότα συμφόρηση.

Η συμπτωματική ανεπιθύμητες αντιδράσεις που παράγεται από την υδροχλωρική Proparacaine είναι περισσότερο ή λιγότερο ανεκτό και αν γίνουν σοβαρά, θα μπορούν να αντιμετωπίζονται συμπτωματικά, αυτά περιλαμβάνουν θολωμένη όραση, ερυθρότητα, καύση, εφίδρωση, δερματίτιδα εξ επαφής, δακρύρροια, Τσούξιμο στην εφαρμογή.Προειδοποίηση για Proparacaine υδροχλωρική αναισθητικό πρώτες σκόνη

Για τοπική οφθαλμική χρήση μόνο. Μην αγγίζετε σταγονομετρικό ρύγχος σε οποιαδήποτε επιφάνεια καθώς αυτό ενδέχεται να μολύνουν τη λύση. Η παρατεταμένη χρήση ένα επίκαιρο αναισθητικό οφθαλμικές μπορεί να προκαλέσει μόνιμη θόλωση του κερατοειδούς με συνοδά απώλεια της όρασης.

Proparacaine πρέπει να χρησιμοποιείται προσεκτικά και με φειδώ σε ασθενείς με γνωστές αλλεργίες, καρδιακή νόσο ή υπερθυρεοειδισμός. Η νευροπαθητική τοξικότητα του proparacaine είναι άγνωστη. η παρατεταμένη χρήση μπορεί να καθυστερήσει ενδεχομένως την επούλωση τραυμάτων. Αν και είναι εξαιρετικά σπάνιες με οφθαλμικό εφαρμογή των τοπικών αναισθητικών, υπενθυμίζεται ότι συστηματική τοξικότητα (που εκδηλώνεται με διέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος ακολουθείται από κατάθλιψη) μπορεί να προκύψει.

Επίσης σας θα καλύτερα να μην χρησιμοποιούν το φάρμακο εάν είστε

Pregnanct ή θηλάζουσες μητέρες

Για παιδιατρική χρήση

Δεν είναι γνωστό αν το φάρμακο απεκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα ή για παιδιατρική χρήση. Επειδή πολλά φάρμακα απεκκρίνονται στο ανθρώπινο γάλα, απαιτείται προσοχή όταν η υδροχλωρική proparacaine χορηγείται σε μια γυναίκα Νοσηλευτικής.
Πώς θα πρέπει να αποθηκεύονται Proparacaine υδροχλωρική αναισθητικό πρώτες σκόνη;

Αφήνουμε στο ψυγείο 2 ° έως 8° C (36° έως 46° F). Διατηρείτε τη φιάλη καλά κλεισμένη. Κατάστημα σε χάρτινα κουτιά μέχρι να αδειάσει και να προστατεύεται από το φως. Αν η λύση που δείχνει περισσότερο από ένα αχνό κίτρινο χρώμα, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

Προειδοποίηση-Κρατήστε αυτό και όλα τα αυτό για τα ναρκωτικά από την προσιτότητα των παιδιών.
Πώς να αγοράσει υψηλής καθαρότητας Proparacaine υδροχλωρική σκόνη από SZOB;

SZOB προμήθεια 99% puirty πρώτες σκόνη στεροειδών με καλή ποιότητα και αρκετά ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση και ασφαλής πληρωμή. Κύρια προϊόντα: πρώτες σκόνη αναβολικά στεροειδή bodybuilding, fitness, απώλεια λίπους, σεξουαλικές ορμόνες, SARMS, PCT φάρμακα, HGH, homebrew, ugl. Όπως η τεστοστερόνη enanthate 90USD/100 g, υψηλής ποιότητας Clen HCL, σιμπουτραμίνη, ect.

1. για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω μας έρευνα σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή σε απευθείας σύνδεση skype πελάτης υπηρεσία representative(CSR).

2. να μας παρέχετε ερώτησε ποσότητα και την διεύθυνση σας.

3. our ΕΚΕ θα σας παρέχει εισαγωγικά, όρος πληρωμής, τρόποι αποστολής, αριθμό παρακολούθησης και εκτιμώμενη άφιξη date(ETA).

4. πληρωμής γίνεται και τα αγαθά θα αποσταλούν σε 12 ώρες (για την παραγγελία το αργότερο εντός 10kg).

5. εμπορεύματα έλαβαν και δίνουν σχόλια.


Proparacaine υδροχλωρική αναισθητικό πρώτες σκόνηβίντεο


Proparacaine υδροχλωρική, αναισθητικό πρώτες σκόνη προδιαγραφές:ΌνομαProparacaine υδροχλωρική
ΕμφάνισηΛευκή σκόνη
CAS

5875-06-9

Δοκιμασία≥99.2%
ΔιαλυτότηταΑδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλ, διαλύεται σε οξικό οξύ, αιθυλικός εστέρας

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

40-80mg

Χρόνος έναρξης

20 λεπτά

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

Proparacaine υδροχλωρική αναισθητικό πρώτες σκόνηΑνταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

 

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Proparacaine υδροχλωρική πρώτες σκόνη HNMR | SZOB


5875-06-9 Proparacaine hydrochloride HNRM.jpg
Εξεταστική