Σπίτι > ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Συνήθεις ερωτήσεις

Αυτή η ενότητα θα επιχειρήσει να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις που έχετε σχετικά με

Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd.SZOB ,Οι διαδικασίες μας και τα προϊόντα μαςή μας ποιότητα - αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1. Ποιοι είναι οι andamp σας? Τι μπορείτε να προσφέρετε μου;

Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd.)SZOB) είναι κατασκευαστής, η οποία κυρίως ειδικεύονται στην παραγωγή στεροειδών πρώτες σκόνες και ορμόνη πρώτες σκόνες. Σας παρέχουμεTestostroneΣειρά,ΤρεμπολόνηςΣειρά,BoldenoneSeriesand ορμόνη άλλες πρώτες ύλες. Η εταιρεία μας έχει μια αυστηρή QAandamp? QC σύστημα και όλα τα προϊόντα είναι σύμφωνα με το πρότυπο USP32, καθώς και επιχειρηματικά πρότυπα εσωτερικού ελέγχου. Μπορούν να παράγουν πραγματικά raws καθαρότητα 99%.

2. Πώς ShouldIKnow αυτό Isnand #39; t A απάτη;

Η εταιρεία μας είναι ειδικευμένη στην παραγωγή των στεροειδών ορμονών για περισσότερα από 10 χρόνια, και το 95% των προϊόντων μας που εξάγονται προς τις Ηνωμένες Πολιτείες,ΚαναδάςΕυρώπη, Βραζιλία, Αυστραλία και άλλες περιοχές. Μπορείτε να ελέγξετε από την ανατροφοδότηση από τους πελάτες μας νέες και παλιές. Εμείς δεν θα βλάψει τη φήμη της εταιρείας μας για λίγο μετρητά.Μπορείτε να ξεκινήσετε μια μικρή παραγγελία με εμάς, όταν λαμβάνετε μας σκόνη, θα ξέρετε δεν είναι μια απάτη.

3. Πώς να συνεργαστείτε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για συνεργασία μέσω της επαφής πληροφορίες του ιστότοπου, ή να επικοινωνήσετε με τους πωλητές της εταιρείας μας. Θα σας συνδέσουμε σχετικά με τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

4. Πώς μπορώ να payandamp, ο χρόνος παράδοσης;

Προς το παρόν, εμείς ναΑποδοχή Western Union και Moneygram, Bitcoin TTas πληρωμής. Ασφαλή και γρήγορη. Μόλις παραληφθεί η πληρωμή σας, θα αρχίσουμε στη συνέχεια επεξεργασία της παραγγελίας σας. Για να ελαχιστοποιήσετε τις καθυστερήσεις ή ακόμα και να παραγγείλω ακύρωσης, σας συμβουλεύουμε να ολοκληρώσει το στάδιο πληρωμής εντός 24 ωρών από την παραγγελία.

5. όταν μπορούν να παρέχουν τον αριθμό της παραγγελίας μετά την πληρωμή;

Θα στέλνουμε τα αγροτεμάχια αποστολέα μας αμέσως μετά την παραλαβή της πληρωμής σας, το οποίο θα μας πάρει συνολικά 1-2 ημέρες πριν από την αποστολή. Στη συνέχεια θα σας δώσει τον αριθμό παραγγελίας και επίσης συνεχώς θα επικεντρωθεί στη σειρά αριθμός ενημερώσεων. Αποστολέας μας είναι το πιο επαγγελματικό στην Κίνα, ξέρει ποιο courier είναι το καλύτερο για τη χώρα, και ξέρει τι όνομα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πακέτο.

6.Αποστέλλετε το σαββατοκύριακο;

Χρησιμοποιούμε EMS, TNT, FEDEX, DHL τέσσερα είδη των μεταφορέων. ΕΝΣ donand #39; t συλλέγονται δέματα πάνω από το Σαββατοκύριακο. Τα πακέτα μπορούν να αποσταλούν κανονικά πριν από τις 12:00 π.μ. στο Πεκίνο του χρόνου εάν επιλέγετε να πλοίο TNT ή FedEx.

7 .επί τω τέλει πόση είναι η όλη διαδικασία της παραγγελίας και αποστολής;

Πληρωμένες εντολές είναι επεξεργασία και αποσταλεί την ίδια ημέρα και παραδίδονται εντός 5-7 εργάσιμες ημέρες σε όλο τον κόσμο. Εάν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες ή Αγγλία, πιθανώς μπορείτε να λάβετε τα εμπορεύματα μέσα σε 4-5 ημέρες. Αν για ρητή άλλο λόγο που καθυστερούν την παράδοση των εμπορευμάτων, θα αμέσως παρακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα. Την κατανόηση σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

8. σχετικά με το πώς το δέμα ποσοστό επιτυχίας παράδοσης;

Τα εμπορεύματα μας συσκευασίας δεν θα περιέχουν οποιαδήποτε πληροφορία ορμόνη και μπορεί να σταλεί από διάφορες περιοχές της Κίνας. Επί του παρόντος, το ποσοστό διεκπεραίωσης τελωνείων εμπορευμάτων στέλνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη είναι 99%, όσον αφορά τον Καναδά, Βραζιλία από αρκετά υψηλή πόρπη στενή περιοχή ρυθμό, έχουμε επίσης ένα νέο τρόπο για να περάσει τα τελωνεία. Έχουμε επίσης εντελώς εκ νέου αποστολή πολιτικής σε ορισμένους τομείς.

9. Τι είναι το ελάχιστο και το μέγιστο ποσό των στεροειδών σκόνη μπορεί να παραγγείλω κάποια στιγμή;

Κανονικά, η ποσότητα minorder μας είναι 10g, αλλά για ορισμένα προϊόντα υψηλής αξίας, μπορούμε επίσης να κάνουμε μια μικρή δοκιμή παραγγελία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη συγκεκριμένη σειρά. Αλλά να θυμάστε ότι περισσότερο ποσότητα, η περισσότερη έκπτωση.Προτείνουμε το καθαρό βάρος κάθε δέματος πρέπει να είναι μικρότερο από 1,5 κιλά. Αλλά εάν η ποσότητα της παραγγελίας σας είναι περισσότερο από 1,5 kg, θα χωρίσει τα εμπορεύματα σε πολλά πακέτα και, στη συνέχεια, στείλετε σας ξεχωριστά.

10. είναι μια υπογραφή που απαιτούνται για την αποστολή;

Εξαρτάται από ποια express, όπως η FEDEX, μπορείτε να εισέλθετε ένα συμβόλαιο μαζί τους για την παράδοση δεμάτων σε σας καθορισμένο χώρο, αν δεν είναι στη διεύθυνση αποστολής, τότε δεν χρειάζεστε μια υπογραφή. Μερικές φορές, μια φορά πακέτα αποδοχών μας διανομής δεν αντιμετωπίζονται ως καταγράφονται/εγγεγραμμένου αποστολές και επομένως donand #39; t απαιτούν οποιαδήποτε υπογραφή κατά την παραλαβή. Αγαπητέ πελάτη μπορούν να ζητήσουν την τοπική εταιρεία express λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε να είμαι 100% σίγουρος, να κατανοήσουν pls.