S4 (Ανδαρίνη) σκόνη

S4 (Ανδαρίνη) σκόνη
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη S4 (Ανδρικά) ;


Η Andarine, κοινώς γνωστή ως S4, είναι ένας εκλεκτικός τροποποιητής υποδοχέα ανδρογόνων (SARM) που αναπτύχθηκε από την GTx. Όπως όλα τα S4 του SARM αναπτύχθηκαν στη θεραπεία των ασθενειών που προκαλούν μυϊκές σπατάλες, με καλοήθη υπερτροφία του προστάτη, η οποία είναι επίσης υψηλή στη λίστα των πιθανών οφελών θεραπείας. Η Andarine δεν είναι τόσο ισχυρή όσο κάποια από τα υπόλοιπα SARM σε σχέση με ένα αναβολικό αποτέλεσμα που οδηγεί στην προώθηση των αυξήσεων του άπαχου μυϊκού ιστού, αλλά φαίνεται ότι έχει και άλλα οφέλη που μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμα. Είναι ένα αποτελεσματικό SARM, όπως και τα περισσότερα SARM, είναι σχετικά παρενέργεια φιλικό με τους περισσότερους χρήστες καθιστώντας την μια όλο και συχνότερη επιλογή για αθλητές που βελτιώνουν την απόδοση.
 

2. Πώς λειτουργεί η ακατέργαστη σκόνη S4 (Andarine) ;


Η ανδαρίνη (S4) είναι ένα SARM, συγκεκριμένα ένα φάρμακο που δεσμεύεται σταθερά στους υποδοχείς ανδρογόνων. Σε αντίθεση με ένα αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές, το S4 εστιάζει μόνο στις οστικές και μυϊκές θέσεις, σε αντίθεση με άλλες ανδρογονικές ενώσεις που μπορεί να επηρεάσουν δευτερογενή όργανα του φύλου. Με δέσμευση στους υποδοχείς ανδρογόνων, το S4 μεταβάλλει την γονιδιακή έκφραση, αυξάνοντας έτσι τον αναβολισμό μέσω της αύξησης της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Αν και μια πολύ αποτελεσματική ένωση, σε σύγκριση με τη συγγένειά της σύνδεσης, είναι περίπου το ένα τρίτο της τεστοστερόνης.

 

Το Andarine (S4), σε αντίθεση με πολλά ανδρογόνα, δεν μετατρέπεται σε διυδροτεστοστερόνη (DHT) και δεν αρωματοποιεί. Ο αρωματοποίηση αναφέρεται στη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνο. Αυτό καθιστά το S4 λίγο πιο ελκυστικό σε λειτουργική βάση σε σύγκριση με άλλες ανδρογονικές ενώσεις, καθώς αρνητικές επιδράσεις DHT και οιστραδιόλης δεν μπορούν να συμβούν με αυτή την ένωση. Στην πραγματικότητα, το S4 έχει αποδειχθεί ότι εμποδίζει τη δέσμευση της DHT στις θέσεις του υποδοχέα του προστάτη.

 

Το S4 βασίζεται από το ίδιο πρότυπο μοριακά με το φάρμακο Bicalutamide, ένα αντι-ανδρογόνο. Ωστόσο, σε αντίθεση με τη βικαλουταμίδη, οι σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις αυτού του φαρμάκου δεν υπάρχουν με την Ανταρίνη - ενώ παρόμοιο πρότυπο δεν είναι το ίδιο φάρμακο.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη S4 (Andarine);


Για κοπή (καλύτερη χρήση του S4)


Οι ιδιότητες του Andarine είναι πολύ ίδιες με τα στεροειδή Anavar και Winstrol, η μόνη διαφορά είναι ότι το S4 μπορεί να προσφέρει καλύτερα κέρδη άπαχου μυός. Στην πραγματικότητα, έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις bodybuilders που κερδίζουν μέχρι 3 λίβρες άπαχου μυός, ενώ σε θερμιδικό έλλειμμα! Το S4 εμφανίζει την ίδια ομοιότητα σύνδεσης με την AR, και συνεπώς παρουσιάζει παρόμοια αποτελέσματα καύσης λίπους. Το S4 μπορεί επίσης να ελαχιστοποιήσει την LPL (λιποπρωτεϊνική λιπάση) - ένα ένζυμο που προκαλεί τη συσσώρευση λιπιδίων και παίζει ρόλο στην αποθήκευση του λιπώδους ιστού (περίσσεια σωματικού λίπους). Το AR οξειδώνει αυτόν τον λιπώδη ιστό και το χρησιμοποιεί ως την προτιμώμενη πηγή ενέργειας του, επιτρέποντας στο σώμα να μειώνει το υπερβολικό λίπος με εκπληκτικό ρυθμό.


Βελτιώνει επίσης την αγγειότητα για εκείνη την "αισθητική" κοπτική εμφάνιση με ελάχιστη έως μηδενική κατακράτηση νερού. Σε αντίθεση με τα στεροειδή, δεν θα επηρεάσει τις αρθρώσεις σας, αλλά θα ενισχύσει μάζα μυών και δύναμη αντ 'αυτού. Μπορείτε επίσης να πείτε αντίο σε επώδυνες αντλίες.


Συνιστώμενη δοσολογία: 50 mg για 6-8 εβδομάδες.


* Πάρτε 2 ημέρες μακριά όταν παίρνετε το S4 (επαναλάβετε τον κύκλο μετά το διάλειμμα 2 ημερών) για να αποφύγετε τις παρενέργειες της όρασης.


Για την επανεξέταση


Χρησιμοποιήστε το S4 με ένα πιο αναβολικό SARM όπως το Ostarine για καλύτερα recomp αποτελέσματα, καθώς στοχεύετε να κερδίσετε μυς ενώ χάνετε λίπος. Η συνιστώμενη πρόσληψη είναι 50-75 mg για 4 έως 8 εβδομάδες.


Για την ομαδοποίηση


Το S-4 δεν είναι το στρατό που έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το "BULKING", αλλά οι ιδιότητες του μυϊκού κέρδους δεν πρέπει να αγνοηθούν. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από την πλεονάζουσα τροφή και σνακ που διατίθενται και πηδούν σε μερικά γνωστά SARMs όγκου όπως το LGD 4033 ή το RAD 140. Ενώ δεν υπάρχει τεράστιο άλμα 15 lb στους μυς σαν αυτά τα " τα προϊόντα S-4 μπορούν να παρέχουν σχετικά μεγάλα κέρδη μυών και να χρησιμοποιούν αυτές τις υπερβολικές θερμίδες για να παρέχουν επιπλέον 8-10 λίβρες στους μυς ενώ παράλληλα διατηρούν το σώμα σχετικά άπαχο. Αυτή η σταθερή αύξηση της μυϊκής μάζας μπορεί να περιορίσει την ποσότητα εργασίας που πρέπει να κάνει για ένα πιο αδύναμο καλοκαιρινό σώμα.

4. Δοσολογία πούδρας ακατέργαστης S4 (Ανδριανης)


Η ανδρική (S4) λαμβάνεται από το στόμα, κανονικά σε υγρή μορφή, παρόλο που υπάρχουν επίσης κάψουλες. Το κοινό εύρος δοσολόγησης του S4 είναι 50-75mg την ημέρα που λαμβάνεται ομοιόμορφα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το S4 έχει χρόνο ημιζωής περίπου τεσσάρων ωρών. Τα αποτελέσματα μπορεί να παρατηρηθούν σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, αλλά οι περισσότεροι θα βρουν έξι εβδομάδες για να είναι το ελάχιστο χρονικό πλαίσιο για αξιοπρεπή αποτελέσματα που θα παρατηρηθούν με 8-10 εβδομάδες να είναι αρκετά συχνές. Το Andarine μπορεί να στοιβάζεται με άλλα SARM, με αναβολικά στεροειδή, πεπτίδια ή σχεδόν οποιοδήποτε φάρμακο που βασίζεται στην απόδοση. Μερικοί θα επιλέξουν να το πάρουν μεταξύ στεροειδών κύκλων καθώς προσπαθούν να αφήσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης να ανακάμψουν. Ωστόσο, σημειώστε ότι δεν θα ανακάμψουν όταν αυτό το SARM είναι σε εξέλιξη.
 

5. Σκόνη S4 (Ανδαρίνη) σε σκόνη Θετικές επιδράσεις


Οι επιδράσεις του Andarine (S4) μπορεί να κυμαίνονται από τη συσσώρευση μέχρι την κοπή και το συνολικό μετασχηματισμό του σώματος. Ωστόσο, η συσσώρευση (κέρδη μυών / μάζας) θα είναι η ασθενέστερη από τις τρεις περιοχές. Το S4 δεν είναι γνωστό για τη συσκευασία σε πολλούς άκαμπτους μυϊκούς ιστούς, αλλά τα άπαχα κέρδη μπορούν και πρέπει να γίνουν με την παροχή αρκετών θερμίδων που υπάρχουν μαζί με μυϊκή διέγερση (άσκηση). Για τον αθλητή εκτός εποχής που θέλει να συσκευάσει πραγματικά σε μέγεθος, αυτό δεν είναι ένα προϊόν που θα θέλουν να βασίσουν το σχέδιό τους γύρω, αν και θα μπορούσε να είναι μια σταθερή προσθήκη σε ένα σχέδιο, απλά δεν είναι ένα αυτόνομο στοιχείο. Η Andarine είναι γνωστή για την ενίσχυση των αυξήσεων της αντοχής. Η αύξηση της δύναμης μπορεί να είναι ένα όφελος όταν προσπαθείτε να αναπτυχθεί, καθώς επιτρέπει στο άτομο να σηκώσει βαρύτερα βάρη. Ωστόσο, η δύναμη και το μέγεθος δεν συμβαδίζουν πάντοτε χέρι-χέρι και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μετρητές όταν προσπαθούν να αναπτυχθούν. Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε λίγα έως καθόλου βάρος και ακόμα να αυξήσετε τη δύναμή σας παρά τις αυξήσεις του μεγέθους.

 

Κοπή θα είναι όπου Andarine (S4) πραγματικά ξεχωρίζει και για διάφορους λόγους. Ο πρωταρχικός στόχος κάθε σχεδίου κοπής είναι να χάσει το σωματικό λίπος. Για να χάσει το σωματικό λίπος πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από ό, τι καταναλώνει, γεγονός που θα θέσει σε κίνδυνο τον άπαχο μυϊκό ιστό. Το συμπλήρωμα S4 μπορεί να παρέχει τα μέσα για την προστασία του μυϊκού ιστού κατά τη διάρκεια ενός ελλείμματος θερμίδων. Όσο περισσότερος ιστός διατηρείται, τόσο ισχυρότερος ο μεταβολισμός θα συνεχίσει να καίει. Εάν ο ιστός χάσει, ο μεταβολισμός μπορεί να επιβραδύνει την απώλεια λίπους. Ορισμένα στοιχεία έδειξαν επίσης ότι το S4 αυξάνει άμεσα τη λιπόλυση (απώλεια λίπους), αν και δεν είναι σαφές πόσο σημαντική είναι αυτή η επίδραση. Εξίσου επωφελής για το σχέδιο κοπής, έχει αποδειχθεί ότι η Andarine αυξάνει σημαντικά τη σκληρότητα και τον ορισμό σε μια άθλια σωματική διάπλαση. Οι επιδράσεις σκλήρυνσης και αντοχής αυτού του SARM έχουν συχνά συγκριθεί με το αναβολικό στεροειδές Winstrol (Stanozolol). Ως πρόσθετο επίδομα, με τα χαρακτηριστικά που αυξάνουν την αντοχή του S4, ενώ η αντοχή μπορεί να μην αυξάνεται όταν κόβετε, αν χρησιμοποιείτε αυτό το SARM, μπορεί να διαπιστώσετε ότι διατηρείτε πολύ περισσότερο τη δύναμή σας που διαφορετικά θα μειωνόταν.

 

Για τον καθημερινό λάτρεις της γυμναστικής, αυτό μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα SARM στην αγορά. Δεν είναι δυνατό να αποκτήσετε τεράστιο όγκο μυών και να κατακερματιστείτε με οποιοδήποτε προϊόν. Αν θέλετε να πάτε προς τα άκρα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, πρέπει να επιλέξετε μία κατεύθυνση κάθε φορά. Αλλά αν ψάχνετε για περισσότερο μετασχηματισμό, όχι απαραίτητα μεγάλες αυξήσεις μεγέθους ή σχισμένες στο κόκαλο, αλλά περισσότερο σε εμφάνιση σώματος στην παραλία με αυξήσεις στις αθλητικές επιδόσεις, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα SARM. Λόγω της φιλικής φύσης παρενέργειας, είναι επίσης ένα από τα πιο ελκυστικά.

 

1.Πολύ ελάχιστη ανάπτυξη σε δευτερογενή σεξουαλικά όργανα όπως ο προστάτης.

 

2. Η αναλογία LDL / HDL δεν επηρεάζεται, γεγονός που το καθιστά χαμηλό καρδιαγγειακό κίνδυνο.

 

3,0% πιθανότητα αρωματοποίησης, γαλουχία αρσενικού μαστού ή αύξηση σε οποιοδήποτε άλλο θηλυκό χαρακτηριστικό κατά τη διάρκεια της ανάκαμψης μετά τον κύκλο.

 

4. Η τεστοστερόνη δεν μειώνεται καθόλου κατά τη διάρκεια της ανάκαμψης μετά τον κύκλο ζωής.

 

5.Περισσότερο αποκλειστικό στην επιλογή ιστού και ανάπτυξη, που σημαίνει ότι δεν θα προκαλέσει διεύρυνση της καρδιάς ή βλάβη στα γειτονικά όργανα.

 

6.Οι ΣΜΕ δεν απαιτούν τη χρήση ή την καταστροφή των ηπατικών ενζύμων για την ενεργοποίηση των αναβολικών τους επιδράσεων. Αυτό εξαλείφει κάθε κίνδυνο ηπατοτοξικότητας ή ηπατίτιδας.

 

7. Αν και τα SARM, όπως το S-4, δεν είναι τόσο ισχυρά όσο τα συγκρίσιμα στεροειδή, όπως το Winstrol, δεν απαιτούν την εκτεταμένη θεραπεία μετά τον κύκλο και μπορούν να κυκλοφορούν ξανά προς τα πίσω όλο το χρόνο. Κατά τη διάρκεια ενός έτους, η επίτευξη των ίδιων αποτελεσμάτων είναι πολύ δυνατή.

 

8.SARMs είναι πολύ γυναικείο φιλικό και δεν προκαλεί τα υπερβολικά αρσενικά χαρακτηριστικά, όπως τα διευρυμένα σεξουαλικά χαρακτηριστικά.

 

9.S-4 παρουσίασε συνολικά μεγαλύτερες αυξήσεις στη μυϊκή μάζα από ότι η DHT.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της σκόνης S4 (Andarine) ;


Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Andarine (S4) δεν είναι εκτεταμένες αλλά είναι πιθανές μερικές αρνητικές επιπτώσεις. Η πιο ενοχλητική παρενέργεια του S4 είναι αυτή των διαταραχών της όρασης. Αυτό δεν είναι κάτι που θα συμβεί με όλους τους χρήστες, αλλά από όλες τις παρενέργειες του Andarine είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα. Θολή όραση, ειδικά τη νύχτα και μια κίτρινη απόχρωση των ματιών είναι όλα δυνατά με αυτό το SARM. Ωστόσο, τέτοιες επιδράσεις θα πρέπει να απομακρύνονται σχεδόν αμέσως (λίγες ημέρες) μετά τη διακοπή της χρήσης.

 

[1] Οιστρογόνο:

 

οι οιστρογονικές παρενέργειες της Ανταρίνης (S4) δεν πρέπει να εμφανίζονται καθώς το SARM δεν αρωματοποιεί (μετατροπή τεστοστερόνης σε οιστρογόνο). Γυναικομαστία (μεγέθυνση του αρσενικού στήθους), κατακράτηση νερού ή υψηλή αρτηριακή πίεση λόγω σοβαρής κατακράτησης νερού δεν θα πρέπει να συμβεί με αυτό το SARM. Ωστόσο, ορισμένα στοιχεία έχουν δείξει ότι το SARM προάγει ελαφρά αύξηση των επιπέδων οιστραδιόλης του ορού, αν και δεν είναι αρκετά σημαντικό για να δημιουργήσει οιστρογονικές παρενέργειες που σχετίζονται με ορισμένα αναβολικά στεροειδή.

 

[2] Ανδρογόνο:

 

Δεν πρέπει να υπάρχουν ανδρογονικές παρενέργειες της Ανδαρίνης (S4). Η απώλεια τρίχας, η ακμή και τα συμπτώματα της εμβολιασμού στις γυναίκες (προαγωγή των αρσενικών χαρακτηριστικών) είναι αδύνατο με αυτό το φάρμακο. Αν και το S4 δεσμεύεται στον υποδοχέα ανδρογόνων, ενεργοποιείται μόνο στις περιοχές στόχου των οστών και των μυών και όχι σε άλλους που συνδέονται με ανδρογονικά προβλήματα.

 

[3] Καρδιαγγειακά:

 

Δεν έχουν παρατηρηθεί καρδιαγγειακές ανεπιθύμητες ενέργειες λόγω της χρήσης του S4.

 

[4] Καταστολή τεστοστερόνης:

 

Οι παρενέργειες του Andarine (S4) θα περιλαμβάνουν την καταστολή της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης. Ο ρυθμός καταστολής δεν θα είναι τόσο σημαντικός όσο με ένα αναβολικό στεροειδές, αλλά μπορεί να είναι πιο σημαντικός από ότι με άλλα SARM . Η ποσότητα καταστολής εξαρτάται από τη δόση και τους γενετικούς παράγοντες. Η θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT) μπορεί να είναι ή να μην είναι απαραίτητη. Εάν χρησιμοποιείται με ένα αναβολικό στεροειδές, θα χρειαστεί σίγουρα .

 

[5] Ηπατοτοξικότητα:

 

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες της Ανταρίνης (S4) δεν περιλαμβάνουν καμία τοξικότητα του ήπατος. Το S4 δεν είναι μέλος της κατηγορίας των φαρμάκων C17-άλφα αλκυλιωμένων (C17-aa). Η πίεση ή η πίεση του ήπατος δεν είναι δυνατή.
 

7. Αγοράστε σκόνες S4 (Andarine) για το SZOB


→ Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό φαρμακείο μας και συμπληρώστε μια παραγγελία για τις πρώτες ύλες S4 (Andarine).

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

Βίντεο σε σκόνη S4 (Andarine)

Πρωτεΐνη ακατέργαστης σκόνης S4 (Ανδαρίνη) Προδιαγραφές:Ονομα S4 (Andarine)
Εμφάνιση Κίτρινη σκόνη
Cas

  401900-40-1

Χημική δοκιμή ≥ 99,2%
Διαλυτότητα διαλυτό σε ακετόνη, αιθανόλη, αιθυλαιθέρα, οξικό αιθυλεστέρα, αδιάλυτο σε νερό

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

50-75 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Raw S4 (Ανδαρίνη) σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

S4 (Ανδαρίνη) σκόνη HNMR | SZOB


401900-40-1 S4 (Andarine) HNMR.jpg
Εξεταστική