SR9009 σκόνη (1379686-30-2)

SR9009 σκόνη (1379686-30-2)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι το Raw SR9009 σκόνη;


Ένα νέο φάρμακο που είναι γνωστό ως SR9009, η οποία είναι επί του παρόντος υπό ανάπτυξη στο TSRI (το Ινστιτούτο Ερευνών Scripps) έχει αποδειχθεί για να ενισχύσει σημαντικά την άσκηση αντοχής σε ζωικά μοντέλα. Οι επιστήμονες νομίζω ότι αυτές οι ανακαλύψεις μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένες θεραπείες για τα άτομα που πάσχουν από ασθένειες που σοβαρά όριο άσκηση αντοχής όπως η παχυσαρκία, ΧΑΠ (χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια), συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, καθώς και στην επιδείνωση μυών ικανότητας που συνδέονται με τη γήρανση.

 

Stenabolic (SR9009) είναι μια νέα χημική ουσία που έχει αποδειχθεί σε μελέτες σε ζώα για να ενισχύσει την άσκηση αντοχής, καθώς και τη θεραπεία του μεταβολικού συνδρόμου.  SR-9009 είναι συχνά αναφέρεται ως «άσκηση σε ένα μπουκάλι» λόγω της ταχείας αύξησης μεταβολισμού που παρουσιάζεται με την χρήση.  Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι SR9009 θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον ως θεραπεία για ασθένειες που περιορίζουν σοβαρά την άσκηση αντοχής.  Αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να περιλαμβάνει: παχυσαρκία, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, ΧΑΠ (χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια), καθώς και η υποβάθμιση της ικανότητας μυών που συνήθως συνδέεται με την εκ νέου διαδικασία.

 

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το SR9009 είναι ένα συνθετικό υποκαταστάτης Rev-Erb, το οποίο λαμβάνεται από το στόμα.  Αυτή είναι μια πολύ μοναδική Ένωση.  Με την τόνωση της πρωτεΐνης Rev-Erb, SR9009 έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό πολλή ρυθμιστικοί μηχανισμοί στο ανθρώπινο σώμα.  Για παράδειγμα, μπορεί να επηρεάσει την κιρκαδικούς ρυθμούς, μεταβολισμό της γλυκόζης και των λιπιδίων, την αποθήκευση λίπους-κύτταρα, καθώς και μακροφάγα.  Ως εκ τούτου, η Stenabolic θα επιτρέψει στο χρήστη να χάσουν λίπος και να αυξήσουμε δραστικά την αντοχή, οι οποίες είναι πολύ επιθυμητό εφέ για έναν αθλητή.
 

2. Πόσο κάνειΠρώτες SR9009 σκόνηΛειτουργεί;


Stenabolic (SR9009) κατέχει τις δυνατότητες για τη μείωση της παχυσαρκίας, καθώς και αντιστρέφοντας μεταβολικό σύνδρομο.  Σε μελέτες σε ζώα, έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την μεταβολική δραστηριότητα των σκελετικών μυών σε ποντικούς.  Επεξεργασμένα ποντίκια έγιναν άπαχο παράλληλα με την ανάπτυξη μεγαλύτερων μυών.  Είχαν επίσης μια αύξηση 50% τρέξιμο ικανότητα, μιμείται την επίδραση της αερόβιας άσκησης. Stenabolic μεταβάλλει το μεταβολικό προφίλ των σκελετικών μυών κατά τρόπο παρόμοιο με τις αλλαγές που παρατηρήθηκαν σε ζώα που είναι εκπαιδευμένο αντοχής.  Στους απλούς όρους, η SR9009 στέλνει ένα σήμα στον μυ να πω για να τροποποιήσετε την τρέχουσα μεταβολισμό.

 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μεταβολισμό φυσικά επιταχύνει και επιβραδύνει.  Αυτό σημαίνει ότι κατά καιρούς, τροφίμων χρησιμοποιείται για την ενέργεια και άλλες φορές, γίνεται αποθηκεύονται ως λίπος.  SR9009 re-συγχρονισμού του μια δυσλειτουργική μεταβολικό ρολόι, εξασφαλίζοντας ότι το φαγητό και το υπερβολικό λίπος χρησιμοποιούνται ως ενέργεια.  Δεσμεύει να Rev-erba, η οποία είναι μια φυσική πρωτεΐνη στο σώμα που επηρεάζει το μεταβολισμό των λιπιδίων και της γλυκόζης στο συκώτι, φλεγμονώδεις απαντήσεις και την αποθήκευση λίπους-κύτταρα.  Αυτή η διαδικασία επιτρέπει SR9009 να κλωτσήσει έναρξη μεταβολισμό, μαζί με την αύξηση της μυϊκής δύναμης.

 

Σύνδεση και ενεργοποίηση της πρωτεΐνης Rev-Erb, Stenabolic ενεργοποιεί ένα πολύ ευρύ φάσμα των διαδικασιών του σώματος.  Το πιο σημαντικό είναι η αύξηση των μιτοχονδρίων καταμέτρηση των μυών και την ενίσχυση του μεταβολισμού.

 

Ως συνέπεια την αύξηση του αριθμού των μιτοχονδρίων των μυών, ο χρήστης θα παρατηρήσετε μια δραστική βελτίωση στην αντοχή και μυϊκή δύναμη.  Στην πραγματικότητα, τα ποντίκια που χρησιμοποιούνται σε μελέτες θα μπορούσε να τρέξει 50% περισσότερο όταν είχαν χορηγηθεί με SR9009, τόσο όσον αφορά την απόσταση και το χρόνο.  Αυτό είναι δυνατό, λόγω του γεγονότος ότι τα μιτοχόνδρια είναι ακριβώς αυτά που παράγουν ενέργεια στο σώμα.  Άλλωστε, χάρη στην αύξηση στον αριθμό των μακροφάγων, ελαττωματικά μιτοχόνδρια απομακρύνονται από τους μυς και αντικαθίστανται με καινούργια.

 

Επιπλέον, η αλλαγή σε μεταβολικά ποσοστά αυξάνει τις ενεργειακές δαπάνες κατά 5% ακόμα και όταν ο χρήστης είναι ανάπαυση? ως εκ τούτου, SR εγκαύματα υπερβολικές θερμίδες και δεν τους επιτρέπει να μετατρέψει σε λίπος.  Αυτό, σε συνδυασμό με την ενίσχυση του μεταβολισμού της γλυκόζης, βοηθά αποτελεσματικά στο κάψιμο λίπους, που κάνει το σώμα ενεργεί είναι αν ήταν σε μια σταθερή κατάσταση της άσκησης.

 

Αυτό σημαίνει ότι αποθηκεύεται λιγότερο λίπος, αναπτύσσεται λιγότερη χοληστερόλη από το ήπαρ και καίγεται περισσότερο λίπος και γλυκόζη στους μυς.

 

Ωστόσο, αυτά δεν είναι το μόνο θετικές επιδράσεις στην υγεία δει με stenabolic.  Στην πραγματικότητα, στις μελέτες που διενεργούνται με την Ένωση αυτή, διαπιστώθηκε ότι θα μειώσει:

 

Τα τριγλυκερίδια του πλάσματος κατά 12%

Ολική χοληστερόλη κατά 47%

Πλάσμα μη εστεροποιημένα λιπαρά οξέα κατά 23%

Γλυκόζη πλάσματος κατά 19%

Επίπεδο ινσουλίνης πλάσματος κατά 35%

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι SR9009 θα μειωθεί επίσης προφλεγμονωδών κυτταροκινών IL-6 από ένα επιβλητικό 72%, που προφανώς θα είναι πολύ ευεργετική για τη μείωση των φλεγμονών.
 

3. Πώς να χρήση πρώτων SR9009 σκόνη;


Ιατρικές χρήσεις

Λογικά, με τόσα πολλά θετικά αποτελέσματα, SR9009 θα έχουν μια εξαιρετικά ποικίλη χρήση στην ιατρική.  Για παράδειγμα, η δραστική μείωση των τριγλυκεριδίων και της γλυκόζης πλάσματος θα είναι μια τεράστια βοήθεια για τη θεραπεία του διαβήτη τύπου 2.  Τι είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για τη θεραπεία της sarcopenia - μυϊκή περισσότερο, θα Stenabolic και απώλεια δύναμης που προκαλείται από τη γήρανση.

 

Επιπλέον, η SR9009 θα επιτρέψει τους γιατρούς για τη θεραπεία της παχυσαρκίας σε όσους για ιατρικούς λόγους δεν μπορούν να τρένο ή να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε ασκήσεις, όπως μπορεί να αντικαταστήσει άσκηση.  Τέλος, είναι πολύ δύσκολο να υπερεκτιμούν την αποτελεσματικότητά της στη θεραπεία της χοληστερίνης που σχετίζονται με όρους ή μεταβολικό σύνδρομο.

 

Χρήσεις στο bodybuilding

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να είναι μια ιδιοφυΐα να συνειδητοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που ανοίγει SR9009 για έναν αθλητήκαταπληκτική αντοχή και δύναμη, απώλεια λίπους, μυϊκή υπερτροφία (ανάπτυξη), βελτιωμένα επίπεδα χοληστερόλης και του σακχάρου στο αίμα, και μια αύξηση του μεταβολισμού.  Ως εκ τούτου, μπορεί να περιμένει αποτελέσματα παρόμοια με αυτές που παρατηρήθηκαν με Cardarine (GW-501516), αλλά με τα πιο σημαντικά πρόσθετα οφέλη.  Εκτός αυτού, από το stenabolic δουλεύει τέλεια και τα δύο σόλο ή στοιβάζονται, θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη σε οποιοδήποτε στεροειδές ή SARMS κύκλο, και θα δώσει ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται μαζί με Cardarine.

 

Όλα σε όλους, Stenabolic θα σας επιτρέψει να κάνουμε περισσότερα καρδιο κατάρτισης, άρει περισσότερο, χάνουν λίπος, κερδίσει μυϊκή μάζα και βελτιώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης.  Χοληστερόλης και καρδιαγγειακής άσκησης διαχείρισης είναι πολύ σημαντικό όταν χρησιμοποιείτε SR σε συνδυασμό με τέτοια στεροειδή όπως Anavar ή Τρεμπολόνης.
 

4. ΔοσολογίαofΠρώτες SR9009 σκόνη


Οι βέλτιστες δοσολογίες κυμαίνονται από 20 να 30 χιλιοστόγραμμα (mgs) ανά ημέρα. Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα - λόγω μια πολύ βραχεία ημίσεια ζωή, θα πρέπει να το χώρο έξω όλη την ημέρα για την καλύτερη ισορροπία της δραστικής ουσίας στο σώμα. Έτσι, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε stenabolic κάθε 2-4 ώρες, ανάλογα με την ακριβή δοσολογία που χρησιμοποιείται. Για παράδειγμα, όταν η ημερήσια δόση είναι 30 mgs, μπορείτε να πάρετε 10 mgs κάθε 4 ώρες.
 

5. πρώτες σκόνη SR9009 Θετικά αποτελέσματα


SR9009 μπορεί να βοηθήσει να γίνει πιο λιτή και μπορεί επίσης να βοηθήσει να πας πλέον όταν κάνετε καρδιο workout σας. Κερδίσατεt καταλήγουν να πάρει ασθμαίνων όσο πιο γρήγορα και θα βρείτε, επίσης, ότι μπορεί να αυξήσει σας VO2 max καθώς και. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσει την αντοχή και εσείς προτίθεστε να εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι για σας για όχι μόνο να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεστε αλλά να επίσης να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, καθώς και.


SR9009 μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν είστε υπέρβαροι και θα ήθελα να ρίξω μερικά κιλά και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εάν είστε αθλητής και να θέλετε να πάρει στην καλύτερη μορφή της ζωής σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε SR9009 αν θέλετε να αυξήσετε το μεταβολικό σύνδρομο ή αν έχετε διαβήτη τύπου 2 και θα θέλατε να βοηθήσει αυτή την κατάσταση εν γένει.

 

Dont πρέπει να συνειδητοποιήσουμε το δυναμικό που SR9009 να σας προσφέρουμε και αν θέλετε να γίνετε ένας αθλητής όλα που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά την απίστευτη αντοχή, τη δύναμη και την απώλεια λίπους που έχει να προσφέρει. Θα βρείτε επίσης ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπερτροφία και μπορείτε επίσης να έχετε ένα βελτιωμένο επίπεδο της χοληστερόλης, καθώς και. Συν τοις άλλοις, μπορείτε να επωφεληθείτε από την άποψη της τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας και μπορείτε επίσης να έχετε αυξημένο επίπεδο του μεταβολισμού καθώς και.


Για το λόγο αυτό, γνωρίζετε ότι μπορείτε να έχετε αποτελέσματα παρόμοια με GW. Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να έρθει με μερικά πρόσθετα οφέλη και μπορείτε να βρείτε ακόμη και ότι λειτουργεί καλά όταν είναι στοιβάζονται ή ακόμη και όταν είναι μόνη της καθώς και. Αν είστε αγωνίζονται για να πάρετε τα αποτελέσματα που χρειάζεστε, τότε μπορείτε εύκολα να πάρετε αυτό και να δούμε από πρώτο χέρι τα αποτελέσματα.


Φυσικά, αν προσθέσουμε σε αυτό επάνω σε άλλους κύκλους ΕΙΔΙΚΟ σας τότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα και μπορείτε να πάρετε ακόμη και εντυπωσιακά αποτελέσματα, όταν το πάρετε με Cardarine ή SR9009. Όταν παίρνετε SR9009, μπορείτε να κάνετε περισσότερη εκπαίδευση, να ανυψώσετε περισσότερους, να χάσετε λίπος και να αποκτήσουν μυς. Τα επίπεδα της χοληστερόλης είναι πολύ σημαντικό όταν χρησιμοποιείτε SR και αυτό είναι ειδικά η περίπτωση εάν παίρνετε ήδη προϊόντα όπως Anavar και ακόμη και Τρεμπολόνης.
 

6. Ποιες είναι οιtΑυτός πιθανές παρενέργειεςofΠρώτες SR9009 σκόνη?


Μέχρι τώρα, δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν παρατηρηθεί με SR9009, έτσι μπορεί να θεωρηθεί ως μια εξαιρετικά ασφαλής Ένωση.  Δεδομένου ότι Stenabolic δεν είναι ένα ορμονικό φάρμακο, δεν αρωματίζει σε οιστρογόνα και δεν υπάρχει καμία καταστολή της παραγωγής φυσικού τεστοστερόνης.  Επιπλέον, όπως ακριβώς και στην περίπτωση άλλων SARMS, SR9009 δεν είναι τοξικό ήπαρ, αλλά υπάρχει ανάγκη για υποστήριξη συμπληρώματα όταν χρησιμοποιείτε το συκώτι.  N2Guard σε 3-5 κάψουλες ανά ημέρα θα είναι επαρκής ήπατος και νεφρών υποστήριξη.

 

SR9009 δεν ενεργούν ως λίπος καυστήρα σε όλα και δεν ενεργεί όπως ένας επιταχυντής του θυρεοειδούς ή ακόμα και όρεξη καταπιεστική. Όταν ρίξετε μια ματιά στο Τ3 ή όταν παίρνετε μια ματιά σε άλλα διεγερτικά θα βρείτε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε μια συντριβή, αισθάνεστε κουρασμένοι και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε ακόμη να διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε σαν δεν είστε πεινασμένοι καθόλου σε αυτά τα προϊόντα.


Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο εάν εργάζεστε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο κάθε μέρα και μπορεί επίσης να προκαλέσει σας πραγματικά προβλήματα όταν πρόκειται για τις προπονήσεις σας μέρα με τη μέρα καθώς και. Φυσικά, SR9009 είναι σχετικά νέο στο λεπτό, έτσι δεν υπάρχει καμία πραγματική πληροφορία σχετικά με τις παρενέργειες που μπορεί να σας δώσει, αλλά στο τέλος της ημέρας,


Οι παρενέργειες θα είναι δεν είναι χειρότερη από εκείνη των άλλων στεροειδών που είναι εκεί έξω και θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι για σας να όχι μόνο να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεστε αλλά να επίσης να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε τα διάφορα πλεονεκτήματα που SR9009 έχει να σας προσφέρει. Πέρα από το επόμενο έτος ή δύο,


θα βλέπετε περισσότερες δοκιμές και αρχεία καταγραφής σχετικά με αυτό, ώστε να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε αυτό κατά νου όταν παίρνετε αρχισμένοι για τον εαυτό σας με αυτό το νέο προϊόν. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό τότε όλα που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε σε επαφή με την τοπική υπηρεσία παροχής σήμερα για να δούμε αν μπορούν να βοηθήσουν εσάς, καθώς και να διασφαλίσουμε ότι είστε πάντα ευχαριστημένοι με το προϊόν που έχετε αγοράσει.
 

 

7. ΑγοράστεSR9009Σκόνη fROMSZOB


→ Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε μια παραγγελία των SR9009 πρώτων υλών.

→ Καθορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής.

→ Κατά την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ θα σταλεί μέσα σε 12 ώρες.


SR9009 σε σκόνη βίντεο

SR9009 σκόνη προδιαγραφές:ΌνομαSR9009
ΕμφάνισηΛευκή σκόνη
CAS

 1379686-30-2

Δοκιμασία ≥98%
Διαλυτότηταδιαλυτό σε αιθανόλη, αιθυλικός αιθέρας, ακετόνη, οξικός αιθυλεστέρας, αδιάλυτο σε νερό

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

20-30mg

Χρόνος έναρξης

20 λεπτά

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

SR9009 πρώτες σκόνηΑνταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

 

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Πρώτες SR9009 σκόνη HNMR | SZOB


Εξεταστική