Stanozolol Winstrol Winny

Stanozolol Winstrol Winny
Λεπτομέρειες προϊόντος


Περιγραφή Σχετικά με το Stanozolol Winstrol Winny CAS: 10418-03-8:


Σε αντίθεση με την πλειονότητα των περισσότερων ενέσιμων αναβολικών στεροειδών, η στανοζολόλη δεν εστεροποιείται και πωλείται ως υδατικό εναιώρημα ή σε μορφή δισκίου από του στόματος. Το φάρμακο έχει υψηλή από του στόματος βιοδιαθεσιμότητα, λόγω της C17 α-αλκυλίωσης που επιτρέπει στην ορμόνη να επιβιώσει στο μεταβολισμό του πρώτου σταδίου του ήπατος όταν καταπιεί. Εξαιτίας αυτού, η στανοζολόλη πωλείται επίσης σε μορφή δισκίων.

Το Winstrol είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά αναβολικά στεροειδή ακατέργαστη σκόνη στη γη. Αναπτύχθηκε Winthrop Laboratories στα τέλη της δεκαετίας του 1950, αυτό είναι ένα αναβολικό στεροειδές που έχει πάρει πολλή προσοχή των μέσων ενημέρωσης με την πάροδο των ετών. Στην πραγματικότητα, εκείνοι που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ αναβολικά στεροειδή, αν μπορούν να ονομάσουν ένα στεροειδές είναι συνήθως Winstrol ή Stanozolol. Το όνομα Winstrol είναι στην πραγματικότητα το πιο συνηθισμένο εμπορικό σήμα της ορμόνης Stanozolol. Αυτό είναι ένα αναβολικό στεροειδές που έχει συγκεντρώσει την παγκόσμια προσοχή λόγω πολυάριθμων αθλητικών σκανδάλων με την πάροδο των ετών. Όταν διάφοροι αθλητές έχουν πιαστεί με αναβολικά στεροειδή, η Winstrol βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του σκανδάλου αμέτρητες φορές. Στην πραγματικότητα, συνδέεται με το πιο σημαντικό αθλητικό σκάνδαλο στεροειδών στην ιστορία.
Εφαρμογές:

Αυτή η ένωση είναι ένα παράγωγο της διυδροτεστοστερόνης, αν και η δραστηριότητά της είναι πολύ πιο ήπια από αυτό το ανδρογόνο στη φύση. Είναι τεχνικά ταξινομημένο ως μια ακατέργαστη σκόνη αναβολικού στεροειδούς, που φαίνεται ότι παρουσιάζει ελαφρώς μεγαλύτερη τάση για μυϊκή ανάπτυξη από την ανδρογονική δραστηριότητα σε πρώιμες μελέτες. Ενώ η διυδροτεστοστερόνη παρέχει πραγματικά ανδρογονικές παρενέργειες όταν χορηγείται, η σταννοζολόλη παρέχει αντ 'αυτού την ποιότητα των μυών. Είναι αλήθεια ότι οι αναβολικές ιδιότητες αυτής της ουσίας εξακολουθούν να είναι ήπιες σε σύγκριση με πολλές ισχυρότερες ενώσεις, αλλά εξακολουθούν να είναι αξιόπιστοι κατασκευαστές. Η αποτελεσματικότητά του ως αναβολικού μπορεί να συγκριθεί με το Dianabol, ωστόσο το Winstrol® δεν φέρει την ίδια τάση για κατακράτηση νερού. Το Stanozolol περιέχει επίσης την ίδια μεθυλίωση c17 που βλέπουμε με το Dianabol, μια τροποποίηση που χρησιμοποιείται για να είναι δυνατή η χορήγηση από το στόμα. Για να διαψεύσει όμως αυτό το σχέδιο, υπάρχουν πολλές ενέσιμες εκδοχές αυτού του στεροειδούς που παράγονται.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα :


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.
Προβλήματα ποιότητας προϊόντων

Συχνές ερωτήσεις

Καυτές ετικέτες: Sustanon 250

Σχετικά προϊόντα

Ενδιάμεσα


API


Προορμόνη


SARMS Raws

Stanozolol Winstrol CAS: 10418-03-8 λεπτομερείς πληροφορίες


όνομα προϊόντος

Stanozolol

Αριθμός CAS

10418-03-8

Χημική ονομασία

17β-υδροξυ-17α-μεθυλ-5α-ανδροστανο [3,2-c] πυραζόλιο, winstrol

Μοριακός τύπος

C21H32N2O

Μοριακό βάρος

328,49

Καθαρότητα

> 99%

Περιγραφή

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Πακέτο

Ασφάλεια και διαφοροποίηση

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας

10g

Τιμή

ΔιαπραγμάτευσηStanozolol Winstrol Χημικές ιδιότητες :

Stanozolol Winstrol, CAS: 10418-03-8
Εξεταστική